GnF Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 με ενοχλεί το μέγεθος της γραμματοσειράς στο notification drawer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ενθουσιασμενους σας βλεπω ολους, οσοι δοκιμαζετε τη JB.:) αντε να ξεκινανε τα mini review.:p Ένα μικρό review που έγραψα χτές για τις αρχικές εντυπώσεις μου είναι το εξής από τις προηγούμενες σελίδες: Λοιπόν παιδιά.Την έβαλα την 4.1.2 την επίσημη PRE-RELEASE.Από όσα παρατήρησα προς το παρόν.Έχει νέες ρυμθίσεις,νέες δυνατότητες ρυμθίσεων,γρηγορότερο ρολάρισμα και καλύτερο smoothing για stock rom.Μια ωραία δυνατότητα που έιδα ότι έχει είναι η αυτή του S3 που σου λέει πώς όσο κοιτάς την οθόνη, αυτή δεν σβήνει.Η μπροστινή κάμερα κάνει την δουλεία σε αυτό.Καλύτερη lock screen με συντομεύσεις.Άλλες λειτουργίες αρχικής οθόνης σχετικά με widgets,εικονίδια κ.τ.λ. με δυνατότητα επιλογής λειτουργίας.Δυνατότητα να εμφανίσεις δίπλα από την μπαταρία το ποσοστό της.Καλύτερη γραμμή ειδοποιήσεων με συντομεύσεις περισσότερες από πρίν.To Touchwiz είναι όπως του S3 και του Note 2 όπως και τα εικονίδια.Το θέμα μπαταρία μου φάνηκε αρκετά καλύτερο από πρίν.Το animation όταν ανοίγει η συσκευή είναι ένα νέο Samsung.Λογικά αυτό που έχει στο S3 και Note 2.Στην κάμερα αποθηκεύεις κανονικά στην εξωτερική micro sd τα βίντεο και τις εικόνες.Το εμφανίζει σαν πρώτο μήνυμα όταν ανοίγουμε την κάμερα για να γίνει η αποθήκευση απευθείας στην κάρτα SD Στον αποθηκευτικό χώρο έχεις την δυνατότητα να κάνεις φορμάτ και την εσωτερική sd και την εξωτερική όπου σε custom roms δεν μπορούσες παρα μόνο μέσω CWM.Στον file manager της μαμάς έχεις την δυνατότητα εύκολα να επιλέγεις έναν-εναν φάκελο ή αρχείο ή και όλα μαζί.Εφέ και ήχοι συστήματος μου άρεσαν περισσότερο αφού μιάζουν με αυτά του S3 και του Note 2.Γενικά έχει νέες επιλογές στις ρυμθίσεις σε οτιδήποτε υπάρχει στην συσκευή και το λογισμικό 4.1.2.Έχει και κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Drop Box, το Cloud, το Allshare Play και το Chat On καθώς και την δυνατότητα τερματισμού όλων των παραθύρων των εφαρμογών απευθείας, που εμφανίζονται όταν πατάμε το home button παρατεταμένα.Τέλος, πρός το παρόν δεν έχω δει κάποιο bug.Όλα κυλούν ομαλά Αυτό που έχω να πω παιδιά για αυτή την 4.1.2 official leak.Είναι απλά άψογη.Μου δίνει να πιστεύω πόσο ακόμα καλύτερη θα είναι η τελική της έκδοση όταν ολοκληρωθεί σε σχέση με αυτήν που είναι PRE-RELEASED Ξέχασα να αναφέρω ότι στην 4.1.2 υπάρχει η δυνατότητα όταν στέλνουμε η διαβάζουμε μήνυμα και εκείνη την στιγμή βάλουμε την συσκευή στο αυτί μας, αυτόματα κάνει κλήση στην επαφή στην οποία στέλναμε ή από την οποία διαβάζαμε μήνυμα Εγκατέστησα και ρύθμισα 4.1.2, όλα μέχρι στιγμής καλά. Έχω θεματάκι όμως με τον ES file explorer, δεν μου εμφανίζει τα αρχεία της sd αν μπω στον φάκελο ext.SD. Δοκίμασα να τα βρω στην stock εφαρμογή "Τα αρχεία μου", τα βλέπω κανονικά. Δοκίμασα στην "Έκθεση", όλα στη θέση τους! Δοκίμασα να κάνω "ανάλυση κάρτας sd" στις επιλογές μου δίνονται μέσα στον ES, τα βλέπει και πάλι όλα! Ε άμα πάω χειροκίνητα να μπω απ'τον ES στον φάκελο ext.SD δεν φαίνεται τίποτα. Ότι βρίσκεται στην εσωτερική sd της συσκευής, τέλεια. Ότι βρίσκεται στην εξωτερική sd, δεν τα εμφανίζει ο ES αποκλειστικά και μόνο! Τι στο καλό; Νά'ναι θέμα ασυμβατότητας του ES με την Jelly; Να πω επίσης ότι στην κάρτα έκανα φορμάτ πριν το φλασάρισμα και ξαναπέρασα τα αρχεία (βίντεο εικόνες κλπ) κανονικά μετά μέσα στην εξωτερική SD. Ακόμα και στη σύνδεση με το pc τα βλέπω, ε ο ES θέλει να με καραφλιάσει απόψε!:lol: Φίλε.Δοκίμασα τον ES.Απλά στις ρυθμίσεις έβαλα σαν αρχικό κατάλογο το σκέτο σύμβολο \ και μου εμφανίζει κανονικά τον φάκελο storage.Εκει μέσα πάω στο ExtSDCard και βλέπω κανονικά ότι έχω στην εξωτερική Micro SD Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silversaxo Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) πολυ ευχαριστημενος και εγω, απο το μεσημερι κανενα προβλημα δεν εχει παρουσιασει ολα δουλευουν πολυ καλα απο μπαταρια δεν μπορω να παω ακομα γτ απο το μεσημερι δεν το εχω αφησει σε ησυχια μεχρι να το στησω κτλ κτλ και επισης θα ηθελα να του κανω 1-2 κυκλους για να μπορω να πω.παντω ειναι σαν να εχω αλλο κινητο!και υπαρχει και ρουτ με ευκολο τροπο για οσους θελουν Φίλε.Δοκίμασα τον ES.Απλά στις ρυθμίσεις έβαλα σαν αρχικό κατάλογο το σκέτο σύμβολο \ και μου εμφανίζει κανονικά τον φάκελο storage.Εκει μέσα πάω στο ExtSDCard και βλέπω κανονικά ότι έχω στην εξωτερική Micro SD ναι και εγω κολλησα λιγο στην αρχει αλλα μετα το βρηκα στον αρχικο καταλογο χωριζεται πλεον σε sd και extsd Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Πάρα πολύ καλό το JB. Ο μόνος λόγος που δεν το αφήνω τώρα είναι γιατί βαριέμαι να το κάνω flash πάλι και να το ξαναθυμίζω όταν βγει το official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) ναι και εγω κολλησα λιγο στην αρχει αλλα μετα το βρηκα στον αρχικο καταλογο χωριζεται πλεον σε sd και extsd Που οφείλεται όμως αυτή η αλλαγή; Γιατί στην GB και στην ΙCS τα αρχεία της microSD βρισκόταν στον φάκελο /sdcard/external_sd/ (φάκελος που υπάρχει ακόμα δηλαδή αλλά είναι άδειος) ενώ τώρα αποθηκεύονται στον /storage/extSdCard; Έχει να κάνει με τη δομή του λειτουργικού; Και κάτι ακόμα, στον φάκελο που αποθηκεύονταν τα αρχεία της microSD τώρα τι υποτίθεται ότι αποθηκεύεται εκεί; Ποιος ο λόγος ύπαρξής του;:blink: Έκανα και το rootάκι..:D Edited November 17, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Που οφείλεται όμως αυτή η αλλαγή; Γιατί στην GB και στην ΙCS τα αρχεία της microSD βρισκόταν στον φάκελο /sdcard/external_sd/ (φάκελος που υπάρχει ακόμα δηλαδή αλλά είναι άδειος) ενώ τώρα αποθηκεύονται στον /storage/extSdCard; Έχει να κάνει με τη δομή του λειτουργικού; Και κάτι ακόμα, στον φάκελο που αποθηκεύονταν τα αρχεία της microSD τώρα τι υποτίθεται ότι αποθηκεύεται εκεί; Ποιος ο λόγος ύπαρξής του;:blink: Έκανα και το rootάκι..:D Εγώ που έκανα φορμάτ της εσωτερικής μνήμης μετά την εγκατάσταση, δεν υπάρχει καθόλου πλέον ο φάκελος external_sd. Σβήστον δεν χρειάζεται πλέον λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Διαβασα τις τελευταιες 2 σελιδες και πορωθηκα για 4.1.2 .. οδηγίες και download από που? Και μια σημαντική ερώτηση γιατι δεν ειδα να αναφερεται πουθενα... Ελληνικα υποστηριζει? Όχι για τα μενου, αλλα για το πληκτρολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Διαβασα τις τελευταιες 2 σελιδες και πορωθηκα για 4.1.2 .. οδηγίες και download από που? Και μια σημαντική ερώτηση γιατι δεν ειδα να αναφερεται πουθενα... Ελληνικα υποστηριζει? Όχι για τα μενου, αλλα για το πληκτρολόγιο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994313 και υποστηρίζει κανονικά ελληνικά όπου θες. είτε στα μενού είτε στο πληκτρολόγιο μόνο. ότι γουστάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris855 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Καλησπερα, ειμαι καινουριος κατοχος ενος samsung galaxy s ii απο χθες το αγορασα χθες μεταχειρισμενο, δοκιμασα το gps και κλειδωσε απευθειας, μας εντοπισε δηλαδη. απο τη στιγμη που εκανε φορματ το παλικαρι για να μου το δωσει κι εφυγε, ανοιγουν οι χαρτες κανονικα αλλα δε με εντοπιζει. με ενεργοποιημενο gps, δλδ υπηρεσια εντοπισμου gps, δορυφοροι gps, χρηση υποβοηθησης και παλι δε με εντοπιζει. τι λαθος κανω; Edited November 17, 2012 by aris855 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Διαβασα τις τελευταιες 2 σελιδες και πορωθηκα για 4.1.2 .. οδηγίες και download από που? Και μια σημαντική ερώτηση γιατι δεν ειδα να αναφερεται πουθενα... Ελληνικα υποστηριζει? Όχι για τα μενου, αλλα για το πληκτρολόγιο... Φίλε διάβσε πιο πάνω ή και στις προηγούμενες σελίδες ένα μικρό review που έκανα από προχτές που την έβαλα να σου λυθούν κάποιες απορίες.Τα Ελληνικά είναι στάνταρ.Δεν χρειάζονται ανησυχίες.Στο Kies εντωμεταξύ στο CSC μου γράφει EUR.Κομπλέ δηλαδή Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1994313 και υποστηρίζει κανονικά ελληνικά όπου θες. είτε στα μενού είτε στο πληκτρολόγιο μόνο. ότι γουστάρεις. Πρεπει να εχω κανει πρωτα root ? Εχω μπερδευτει... Φίλε διάβσε πιο πάνω ή και στις προηγούμενες σελίδες ένα μικρό review που έκανα από προχτές που την έβαλα να σου λυθούν κάποιες απορίες.Τα Ελληνικά είναι στάνταρ.Δεν χρειάζονται ανησυχίες.Στο Kies εντωμεταξύ στο CSC μου γράφει EUR.Κομπλέ δηλαδή Σε εχω διαβασει, αλλα παραμενω μπερδεμενος... το φοβαμαι ρε γμτ αλλα θελω να το κανω... τωρα κατεβαζω την 4.0.4 official σε περιπτωση που χρειαστει να ξαναγυρισω... Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomby Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Καλησπερα, ειμαι καινουριος κατοχος ενος samsung galaxy s ii απο χθες το αγορασα χθες μεταχειρισμενο, δοκιμασα το gps και κλειδωσε απευθειας, μας εντοπισε δηλαδη. απο τη στιγμη που εκανε φορματ το παλικαρι για να μου το δωσει κι εφυγε, ανοιγουν οι χαρτες κανονικα αλλα δε με εντοπιζει. με ενεργοποιημενο gps, δλδ υπηρεσια εντοπισμου gps, δορυφοροι gps, χρηση υποβοηθησης και παλι δε με εντοπιζει. τι λαθος κανω; Δοκίμασε με ανοικτά τα δεδομένα, συνδεμένο στο ίντερνετ δηλαδή μέσω 3G. Και σε ανοικτό χώρο για πρώτη φορά. Αν θες κατέβασε απο το μαρκετ και το GPS test για να δεις το σήμα των δοριφόρων μέχρι να κλειδώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 παιδια το μονο feature που λειπει στην leak 4.1.2 ειναι το ripple effect κοινως εφε κυματων στη lockscreen.θα το βρειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997919 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Πιστεύω ότι θα ενδιαφέρει όσους έχουν dropbox και εγκατέστησαν την Jelly Bean..:p Email που έλαβα νωρίτερα: "Hi Manolis,Congrats on becoming a*Dropbox Guru! We've awarded you 48 GB of bonus space for the next 24 months! You now have 51.25 GB on Dropbox. To get even more space, check out our*upgrade options.*Thanks again for supercharging your Samsung device with Dropbox! *Enjoy,- The Dropbox Team" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδιά 2 ερωτήσεις έχω,1.το κινητό είναι γρήγορο όπως με καστομ ρομ;2.ζεσταίνεται καθόλου στο σερφάρισμα; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Πρεπει να εχω κανει πρωτα root ? Εχω μπερδευτει... Σε εχω διαβασει, αλλα παραμενω μπερδεμενος... το φοβαμαι ρε γμτ αλλα θελω να το κανω... τωρα κατεβαζω την 4.0.4 official σε περιπτωση που χρειαστει να ξαναγυρισω... Εδώ είναι η ρομ μαζί με οδηγίες. Εγώ την πέρασα με το odin 3.04. Εδώ είναι ο v3.1 * Safe Stock Kernel+CWM6. Διαβάζεις οδηγίες από εδώ για τον κερνελ. Κάνε wipe data factory πριν και μετα φλασάρισμα καλού κακού. Καί μετά πέρνα μέσω recovery τον κερνελ. To root θα γίνει όταν φλασάρεις τον κέρνελ. Καλή επιτυχία. Μη ξεχνάς τα back up. :) Εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα ρομ. Είναι ότι καλύτερο έχω περάσει μέχρι στιγμής. Άλλο κινητό! Εξίσου γρήγορο. Δε σέρφαρα και με τις ώρες αλλά νομίζω οτι δε ζεσταίνεται. Edited November 17, 2012 by kyrgeo1978 Για ταχύτητα και υπερθέρμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 παιδια καλησπερα εχω βαλει μια καρτα μνημης που ειχα και δεν μου την ανοιγει καν στο πανω μερος που βγαζει ενα εικονιδιο της καρτας με ενα θαυμαστικο.τι μπορει να συμβαινει?εχει προβλημα η καρτα μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 παιδια καλησπερα εχω βαλει μια καρτα μνημης που ειχα και δεν μου την ανοιγει καν στο πανω μερος που βγαζει ενα εικονιδιο της καρτας με ενα θαυμαστικο.τι μπορει να συμβαινει?εχει προβλημα η καρτα μηπως? Κανε backup ότι θες να κρατήσεις από την κάρτα!Αν την βλέπει το κινητό κανε format μέσω του τηλεφώνου αλλιώς καντη μέσω του pc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Κανε backup ότι θες να κρατήσεις από την κάρτα!Αν την βλέπει το κινητό κανε format μέσω του τηλεφώνου αλλιώς καντη μέσω του pc![/QUOT φιλε δεν εχω κατι μεσα προσπαθησα να κανω φορματ και μεσω υπολογιστη αλλα δεν μου τελειωνει την διαδικασια λιγον πριν το τελος μου λεει οτι δεν πραγματοποιηθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Τελικά όποιος έχει βάλει την 4.1.2 δεν έχει κανένα πρόβλημα και την έχει κρατήσει?Εγώ ήμουν,όπως εχω αναφέρει,καταενθουσιασμενος αλλά με το που πείραξα τις ρυθμίσεις των κλήσεων ξεκίνησαν τα fc!Και είναι σίγουρα κάποιο bug από τις ρυθμίσεις γιατί όταν τις άλλαξα πάλι και έβαλα τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις το τηλέφωνο δούλευε σωστά!Και για να σιγουρευτώ ότι δεν φταίει κάτι άλλο έκανα 2-3 φορές format και φλασαρα από την αρχή χωρίς να κρατήσω κανένα backup και να εγκαταστησω τίποτα,κι όμως με το που πηγα πάλι και πείραξα τις ρυθμίσεις στο πρώτο τηλέφωνο που έκανα,μετά από λίγο fc :(:(:(.Μέχρι να πάρω τηλέφωνο σε όλες τις περιπτώσεις όλα έδειχναν φυσιολογικά!Αλλά αναρωτιέμαι αν είμαι μόνο εγώ που το εχω παρατηρήσει,ή απλά είναι δικό μου το λάθος! Κανε backup ότι θες να κρατήσεις από την κάρτα!Αν την βλέπει το κινητό κανε format μέσω του τηλεφώνου αλλιώς καντη μέσω του pc![/QUOT φιλε δεν εχω κατι μεσα προσπαθησα να κανω φορματ και μεσω υπολογιστη αλλα δεν μου τελειωνει την διαδικασια λιγον πριν το τελος μου λεει οτι δεν πραγματοποιηθηκε Από το κινητό δοκιμασες να την κάνεις format? Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 καλα η ρομ ειναι απιστευτη. νομιζω οτι αλλαξα τηλεφωνο. δευτερη μερα σημερα και ολα πανε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Από το κινητό δοκιμασες να την κάνεις format? ναι μολις το εκανα και μου λεει οτι ειναι κενη.αλλα συνεχιζει να μου βγαζει ενα τριγωνικο θαυμαστικο στην κορυφη γνωριζεις πως μπορω να δοκιμασω να αποθηκευσω ενα βιντεο ας πουμε που θα τραβηξω να κανω μια δοκιμη αν μπορω να αποθηκευεσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Τελικά όποιος έχει βάλει την 4.1.2 δεν έχει κανένα πρόβλημα και την έχει κρατήσει?Εγώ ήμουν,όπως εχω αναφέρει,καταενθουσιασμενος αλλά με το που πείραξα τις ρυθμίσεις των κλήσεων ξεκίνησαν τα fc!Και είναι σίγουρα κάποιο bug από τις ρυθμίσεις γιατί όταν τις άλλαξα πάλι και έβαλα τις προεπιλεγμενες ρυθμίσεις το τηλέφωνο δούλευε σωστά!Και για να σιγουρευτώ ότι δεν φταίει κάτι άλλο έκανα 2-3 φορές format και φλασαρα από την αρχή χωρίς να κρατήσω κανένα backup και να εγκαταστησω τίποτα,κι όμως με το που πηγα πάλι και πείραξα τις ρυθμίσεις στο πρώτο τηλέφωνο που έκανα,μετά από λίγο fc :(:(:(.Μέχρι να πάρω τηλέφωνο σε όλες τις περιπτώσεις όλα έδειχναν φυσιολογικά!Αλλά αναρωτιέμαι αν είμαι μόνο εγώ που το εχω παρατηρήσει,ή απλά είναι δικό μου το λάθος! Φίλε λυπάμαι γι'αυτό.Δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει.Εγώ πρός το παρόν που την έχω 2η μέρα είναι κομπλέ.Δεν συνάντησα κανένα bug.Έβαλα να φανταστείς και ξεχωριστά το ripple water lock screen όπως ακριβώς και στο S3 αφού ρούταρα την συσκευή και συνεχίζει να δουλεύει σωστά.Πήγα τις ρυθμίσεις που είπες και δεν είδα κάποιο crash.Για μένα.Ξανα κατέβασε την.Έπειτα αφού την φλασάρεις με Odin.Κάνε format μέσα από τις ρυθμίσεις του αποθηκευτικού χώρου στην συσκευή την εσωτερική και εξωτερική sd.Μετά πήγαινε στην επαναφορά τηλεφώνου, επέλεξε το κουτάκι διαραφή κάρτας sd και αφού κάνει τις διαδικασίες και κάνει επανεκκίνηση.Τότε ξανα δοκίμασε να πάς στις ρυθμίσεις που είπες και να τσεκάρεις αν κρασάρεις και πάλι Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 ναι μολις το εκανα και μου λεει οτι ειναι κενη.αλλα συνεχιζει να μου βγαζει ενα τριγωνικο θαυμαστικο στην κορυφη γνωριζεις πως μπορω να δοκιμασω να αποθηκευσω ενα βιντεο ας πουμε που θα τραβηξω να κανω μια δοκιμη αν μπορω να αποθηκευεσω? Στην κάμερα θα πας στις ρυθμίσεις,θα επιλεξεις αποθήκευση στην κάρτα μνήμης και μετά δοκίμασε να βγάλεις φωτογραφία ή να τραβηξεις βίντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Στην κάμερα θα πας στις ρυθμίσεις,θα επιλεξεις αποθήκευση στην κάρτα μνήμης και μετά δοκίμασε να βγάλεις φωτογραφία ή να τραβηξεις βίντεο! πηγα αλλα το σημειο που λεει για αποθηκευση δεν ειναι εντονο χρωμα δεν μου δινει την δυνατοτητα επιλογης του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts