Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μόνο που βρήκα παιδιά είναι αυτό http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/

Και απ'ότι βλέπω αν ισχύουν τα παρακάτω θα χαμογελάσουμε πολύ :P Έχει και download link.Αλλά μπορούμε να το βάλουμε κανονικά;Μάλλον beta είναι η έκδοση ακόμα.Παρ'ολα αυτά γράφει πώς είναι εκπληκτικά stable

Some of the Enhancements in the new Jelly Bean Update:

- Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter)

- New TouchWiz Nature UX (Same UI as of the Galaxy S III and Galaxy Note II)

- Samsung’s Cloud services

- Direct Call, Smart Stay and Pop-up Play Features

- New Widgets From the Galaxy S III

- 2 Home screen modes

- New Notifications bar

- Google Now

Έχει φλασαρει κανείς να μας πει εντυπώσεις!Αν είναι σταθερή όπως λένε φλασαρω αμέσως!!!

Την κατεβάζω τώρα.Θα την φλασάρω και λέω εντυπώσεις

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Το μόνο που βρήκα παιδιά είναι αυτό http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/

Και απ'ότι βλέπω αν ισχύουν τα παρακάτω θα χαμογελάσουμε πολύ :P Έχει και download link.Αλλά μπορούμε να το βάλουμε κανονικά;Μάλλον beta είναι η έκδοση ακόμα.Παρ'ολα αυτά γράφει πώς είναι εκπληκτικά stable

Some of the Enhancements in the new Jelly Bean Update:

- Buttery Smooth Performance & Great Stability (Thanks to Project Butter)

- New TouchWiz Nature UX (Same UI as of the Galaxy S III and Galaxy Note II)

- Samsung’s Cloud services

- Direct Call, Smart Stay and Pop-up Play Features

- New Widgets From the Galaxy S III

- 2 Home screen modes

- New Notifications bar

- Google Now

Έχει φλασαρει κανείς να μας πει εντυπώσεις!Αν είναι σταθερή όπως λένε φλασαρω αμέσως!!!

καλησπερα παιδια,

το κινητο μετα απο 1,5 περιπου χρονο στην κατοχη μου παρουσιασε προβλημα. Ενω η μπαταρια ειναι στο 40-50% ξαφνικα εκει που χρησιμοποισω το κινητο, αρχιζει να τρεμοπαιζει η φωτεινοτητα της οθονης και ξαφνικα μετα 2-3 δευτερολεπτα σβηνει μονο του. Αν παταω το πληκτρο ΟΝ δεν ξανα ανοιγει αν δεν βγαλω κ ξανα βαλω την μπαταρια.

Επισης αφου το κανω αυτο λεει μετα 3% μπαταρια κ ξανα σβηνει.

Το κορυφαιο, βαζω το φορτιστη, ανοιγει κανονικα, και παπ...με τη μια η μπαταρια παλι ~40 %.

Αν ανοιξει κ βγαλω το φορτιστη, μετα δουλευει κανονικα.

Καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει;

Ευχαριστω.

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερουμε το ημερολογιο απο ενα nokia στο galaxy s2?

Αν ναι με ποιον τροπο ακριβως γινεται κατι τετοιο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Xexexexe καιρος για καινουργια μπαταρια .αυτη ειναι το προβλημα σιγουρα

πριν παρεις καινουργια μπαταρια , δοκιμασε ενα calibration ...

Huawei p20 pro

φανταζομαι υπαρχει οδηγος. οκ. ευχαριστω!
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Παιδια υπαρχει τροπος να μεταφερουμε το ημερολογιο απο ενα nokia στο galaxy s2?

Αν ναι με ποιον τροπο ακριβως γινεται κατι τετοιο?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

κανεις συγχρονισμο με το νοκια σου και με το outlook και υστερα κανεις το samsung σου συγχρονισμο με το outlook. εγω ετσι ειχα κανει οταν πηρα το S2 την πρωτη μερα.

Το καθε κινητο εννοειται μεσα απο το δικο του λογισμικο, για το Samsung ειναι το Kies πχ. Για το Νοκια ειναι το Nokia Ovi suite ή αν εχει αλλαξει Nokia Pc Studio... δες στη Νοκια.

Edited by nabagos
ξεχασα κατι..

Την παλευουν εκει στο xda? Μεσα σε λιγες ωρες 800 μηνυματα στο θεμα με την καινουρια rom 4.1.2. Διαβασα μονο λιγες σελιδες στο τελος, λενε οτι ειναι πολυ καλη.

Ειναι πολυ smooth, εχει καλυτερη μπαταρια(ποτε προλαβαν να το διαπιστωσουν?), θα μοιαζει πολυ με το s3 αφου εχει τον launcher με τα παρεμφερη καλουδια(smart stay, google now κτλ.)χωρις ομως το ripple effect στη lockscreen. Επισης θα εχουμε 50GB στο Dropbox για 2 χρονια!!!(αν υπαρχουμε μεχρι τοτε...)

Edited by Gringo
Smile...

Βγηκε επισημα η 4.1 για το s2?

Δεν βγήκε ακόμα επίσημα. Βγήκε όμως μία leaked 4.1.2 ROM με changelog. Δες εδώ να πορωθείς κι εσύ με τα καλούδια που θα πάρουμε! :)

http://www.sammobile.com/2012/11/15/i9100xxlsj-%E2%80%93-galaxy-s-ii-android-4-1-2-jelly-bean-test-firmware/

φανταζομαι υπαρχει οδηγος. οκ. ευχαριστω!

αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440&page=98 θα σε βοηθησει :)

Huawei p20 pro

Λοιπόν παιδιά.Την έβαλα την 4.1.2 την επίσημη PRE-RELEASE.Από όσα παρατήρησα προς το παρόν.Έχει νέες ρυμθίσεις,νέες δυνατότητες ρυμθίσεων,γρηγορότερο ρολάρισμα και καλύτερο smoothing για stock rom.Μια ωραία δυνατότητα που έιδα ότι έχει είναι η αυτή του S3 που σου λέει πώς όσο κοιτάς την οθόνη, αυτή δεν σβήνει.Η μπροστινή κάμερα κάνει την δουλεία σε αυτό.Καλύτερη lock screen με συντομεύσεις.Άλλες λειτουργίες αρχικής οθόνης σχετικά με widgets,εικονίδια κ.τ.λ. με δυνατότητα επιλογής λειτουργίας.Δυνατότητα να εμφανίσεις δίπλα από την μπαταρία το ποσοστό της.Καλύτερη γραμμή ειδοποιήσεων με συντομεύσεις περισσότερες από πρίν.To Touchwiz είναι όπως του S3 και του Note 2 όπως και τα εικονίδια.Το θέμα μπαταρία μου φάνηκε αρκετά καλύτερο από πρίν.Το animation όταν ανοίγει η συσκευή είναι ένα νέο Samsung.Λογικά αυτό που έχει στο S3 και Note 2.Στην κάμερα αποθηκεύεις κανονικά στην εξωτερική micro sd τα βίντεο και τις εικόνες.Το εμφανίζει σαν πρώτο μήνυμα όταν ανοίγουμε την κάμερα για να γίνει η αποθήκευση απευθείας στην κάρτα SD

Στον αποθηκευτικό χώρο έχεις την δυνατότητα να κάνεις φορμάτ και την εσωτερική sd και την εξωτερική όπου σε custom roms δεν μπορούσες παρα μόνο μέσω CWM.Στον file manager της μαμάς έχεις την δυνατότητα εύκολα να επιλέγεις έναν-εναν φάκελο ή αρχείο ή και όλα μαζί.Εφέ και ήχοι συστήματος μου άρεσαν περισσότερο αφού μιάζουν με αυτά του S3 και του Note 2.Γενικά έχει νέες επιλογές στις ρυμθίσεις σε οτιδήποτε υπάρχει στην συσκευή και το λογισμικό 4.1.2.Έχει και κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Drop Box, το Cloud, το Allshare Play και το Chat On καθώς και την δυνατότητα τερματισμού όλων των παραθύρων των εφαρμογών απευθείας, που εμφανίζονται όταν πατάμε το home button παρατεταμένα.Τέλος, πρός το παρόν δεν έχω δει κάποιο bug.Όλα κυλούν ομαλά

Αυτό που έχω να πω παιδιά για αυτή την 4.1.2 official leak.Είναι απλά άψογη.Μου δίνει να πιστεύω πόσο ακόμα καλύτερη θα είναι η τελική της έκδοση όταν ολοκληρωθεί σε σχέση με αυτήν που είναι PRE-RELEASED

Ξέχασα να αναφέρω ότι στην 4.1.2 υπάρχει η δυνατότητα όταν στέλνουμε η διαβάζουμε μήνυμα και εκείνη την στιγμή βάλουμε την συσκευή στο αυτί μας, αυτόματα κάνει κλήση στην επαφή στην οποία στέλναμε ή από την οποία διαβάζαμε μήνυμα

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Λοιπόν παιδιά.Την έβαλα την 4.1.2 την επίσημη PRE-RELEASE.Από όσα παρατήρησα προς το παρόν.Έχει νέες ρυμθίσεις,νέες δυνατότητες ρυμθίσεων,γρηγορότερο ρολάρισμα και καλύτερο smoothing για stock rom.Μια ωραία δυνατότητα που έιδα ότι έχει είναι η αυτή του S3 που σου λέει πώς όσο κοιτάς την οθόνη, αυτή δεν σβήνει.Η μπροστινή κάμερα κάνει την δουλεία σε αυτό.Καλύτερη lock screen με συντομεύσεις.Άλλες λειτουργίες αρχικής οθόνης σχετικά με widgets,εικονίδια κ.τ.λ. με δυνατότητα επιλογής λειτουργίας.Δυνατότητα να εμφανίσεις δίπλα από την μπαταρία το ποσοστό της.Καλύτερη γραμμή ειδοποιήσεων με συντομεύσεις περισσότερες από πρίν.To Touchwiz είναι όπως του S3 και του Note 2 όπως και τα εικονίδια.Το θέμα μπαταρία μου φάνηκε αρκετά καλύτερο από πρίν.Το animation όταν ανοίγει η συσκευή είναι ένα νέο Samsung.Λογικά αυτό που έχει στο S3 και Note 2.Στην κάμερα αποθηκεύεις κανονικά στην εξωτερική micro sd τα βίντεο και τις εικόνες.Το εμφανίζει σαν πρώτο μήνυμα όταν ανοίγουμε την κάμερα για να γίνει η αποθήκευση απευθείας στην κάρτα SD

Στον αποθηκευτικό χώρο έχεις την δυνατότητα να κάνεις φορμάτ και την εσωτερική sd και την εξωτερική όπου σε custom roms δεν μπορούσες παρα μόνο μέσω CWM.Στον file manager της μαμάς έχεις την δυνατότητα εύκολα να επιλέγεις έναν-εναν φάκελο ή αρχείο ή και όλα μαζί.Εφέ και ήχοι συστήματος μου άρεσαν περισσότερο αφού μιάζουν με αυτά του S3 και του Note 2.Γενικά έχει νέες επιλογές στις ρυμθίσεις σε οτιδήποτε υπάρχει στην συσκευή και το λογισμικό 4.1.2.Έχει και κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές όπως το Drop Box, το Cloud, το Allshare Play και το Chat On καθώς και την δυνατότητα τερματισμού όλων των παραθύρων των εφαρμογών απευθείας, που εμφανίζονται όταν πατάμε το home button παρατεταμένα.Τέλος, πρός το παρόν δεν έχω δει κάποιο bug.Όλα κυλούν ομαλά

Αυτό που έχω να πω παιδιά για αυτή την 4.1.2 official leak.Είναι απλά άψογη.Μου δίνει να πιστεύω πόσο ακόμα καλύτερη θα είναι η τελική της έκδοση όταν ολοκληρωθεί σε σχέση με αυτήν που είναι PRE-RELEASED

Συμφωνω απολύτως! Ειναι τόσο καλή που πιστεύεις ότι θα μπορούσε να είναι και η τελική έκδοση!Απλά η τελική έκδοση θα τελειοποιηθεί.Οτι υπάρχει στο S3,υπάρχει κι εδώ. Μόνο το εφέ στην οθόνη κλειδώματος δεν υπάρχει και το screenshot με το πέρασμα του χεριού αλλά ελπίζω στην τελική έκδοση να υπάρχουν. Όλα αυτά με μια γρήγορη ματιά. Τελικά αξιζε η αναμονή και με το παραπάνω!

Όσοι φλασάρατε την leaked 4.1.2 για να καταλάβω σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στο sammobile..:

"Flashing Instructions:

- Unzip the file

- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)

- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)

- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin

- Add I9100XXLSJ_ I9100OXXLS1_I9100XXLS6_HOME.tar to PDA

- Add Modem / Phone file

- Add CSC

- Make sure re-partition NOT ticked

- Start flash, sit back and wait a few minutes."

Στο αρχείο που κατεβάσατε υπήρχε και αρχείο για εγκατάσταση του Odin 3.04 και μέσα από αυτό το Odin κάνατε το φλασάρισμα ή δοκιμάσατε στο Odin 1.85 που -λογικά- θα είχατε ήδη εγκατεστημένο στο pc σας; Κι απ'ότι κατάλαβα στο zip έρχονται 3 αρχεία για τα πλαίσια PDA, Modem, CSC του Odin, σωστά;

Ε μετά τα υπόλοιπα τα ξέρω μάλλον, factory reset, wipe cache μπλα μπλα μπλα..:p

Edited by makis206

Όσοι φλασάρατε την leaked 4.1.2 για να καταλάβω σωστά σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται στο sammobile..:

"Flashing Instructions:

- Unzip the file

- Add Modem / Phone file

- Add CSC

Στο αρχείο που κατεβάσατε υπήρχε και αρχείο για εγκατάσταση του Odin 3.04 και μέσα από αυτό το Odin κάνατε το φλασάρισμα ή δοκιμάσατε στο Odin 1.85 που -λογικά- θα είχατε ήδη εγκατεστημένο στο pc σας; Κι απ'ότι κατάλαβα στο zip έρχονται 3 αρχεία για τα πλαίσια PDA, Modem, CSC του Odin, σωστά;

Ναι κανονικά με odin. Αν και θα σε συμβούλευα να μην φλασαρεις γιατι οσο την δουλευω βλεπω κάποια προβληματακια! Πχ καποια απο τις ρυθμίσεις στις κλησεις δημιουργει προβλημα και προκαλει fc.Περιμενε κατι πιο σταθερο.Σαν πρωτη γευση παντως ειναι πολλη καλη.Σαν να εχεις αγορασει αλλη συσκευη.Μαλλον θα γυρισω σε 4.0.4 σκανδιναβικο και θα περιμενω την official να περασω μια και καλη.Απλα δεν αντεχα να μην την δοκιμασω και υπέκυψα!

Ναι κανονικά με odin. Αν και θα σε συμβούλευα να μην φλασαρεις γιατι οσο την δουλευω βλεπω κάποια προβληματακια! Πχ καποια απο τις ρυθμίσεις στις κλησεις δημιουργει προβλημα και προκαλει fc.Περιμενε κατι πιο σταθερο.Σαν πρωτη γευση παντως ειναι πολλη καλη.Σαν να εχεις αγορασει αλλη συσκευη.Μαλλον θα γυρισω σε 4.0.4 σκανδιναβικο και θα περιμενω την official να περασω μια και καλη.Απλα δεν αντεχα να μην την δοκιμασω και υπέκυψα!

Ομοιοπαθής!(ούτε εγώ άντεξα) :lol:

Με πέτυχες όμως στα μισά του download και μου πάτησες το φρένο, δεν θα την εγκαταστήσω τελικά και θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα για την τελική έκδοσή της.. κι αφού βρίσκομαι στην απίθανη XWLPY μόλις λίγες μέρες..

Εύκολη αυτή η υπομονή, αλλά καμμιά φορά το "καινούργιο" σε ωθεί σε βιαστικές κινήσεις..:p

Edited by makis206

Κρίνοντας απο την πρώτη περιγραφή του φίλου που δοκίμασε την νέα rom θα χαρώ πολύ γιατί από ότι βλέπω θα πάρουμε και την μαγκιά auto-rotate :up:

Ουδείς τέλειος ωστόσο η Sammy τα πάει καλά με τα update των ακριβών συσκευών

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

"Flashing Instructions:

- Unzip the file

- Add Modem / Phone file

- Add CSC

Θα το κάνεις κανονικά με Odin.Εγώ με αυτό το odin που είχα το έκανα.Όπως τα γράφει στις οδηγίες.Αφού την φλάσαρα.Μετά πήγα στις ρυμθίσεις, έκανα φορμάτ την εσωτερική και εξωτερική sd και έπειτα πήγα στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων τηλεφώνου.Τσέκαρα και την επιλογή διαγράφη κάρτας sd.Αφού έγινε κι αυτό.Από χτες όπως έγραψα εώς τώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο bug.Για την ρύθμιση που λέει ο φίλος στις κλήσεις ότι κρασάρει.Δεν ξέρω.Μπήκα σε μία-μία στις ρυθμίσεις κλήσεων αλλά δεν συνάντησα κάποιο crash.Απλά κάνε σωστά το φλασάρισμα όπως γράφουν οι οδηγίες και μετά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Και κάποιο bug να συναντήσουμε αργότερα δεν λέει κάτι, γιατί είναι PRE-RELEASED και στο επίσημο site ήδη γράφει ότι μπορεί να συναντήσετε minor bugs λόγο αυτού.Πρός το παρόν πάντως.Όλα ρολόϊ

Edited by gaster

OnePlus 3T Gunmetal

Θα το κάνεις κανονικά με Odin.Εγώ με αυτό το odin που είχα το έκανα.Όπως τα γράφει στις οδηγίες.Αφού την φλάσαρα.Μετά πήγα στις ρυμθίσεις, έκανα φορμάτ την εσωτερική και εξωτερική sd και έπειτα πήγα στην δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας - επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων τηλεφώνου.Τσέκαρα και την επιλογή διαγράφη κάρτας sd.Αφού έγινε κι αυτό.Από χτες όπως έγραψα εώς τώρα δεν έχω συναντήσει κάποιο bug.Για την ρύθμιση που λέει ο φίλος στις κλήσεις ότι κρασάρει.Δεν ξέρω.Μπήκα σε μία-μία στις ρυθμίσεις κλήσεων αλλά δεν συνάντησα κάποιο crash.Απλά κάνε σωστά το φλασάρισμα όπως γράφουν οι οδηγίες και μετά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Και κάποιο bug να συναντήσουμε αργότερα δεν λέει κάτι, γιατί είναι PRE-RELEASED και στι επίσημο site ήδη γράφει ότι μπορεί να συναντήσετε minor bugs λόγο αυτού.Πρός το παρόν πάντως.Όλα ρολόϊ

Χρησιμότατα και κατανοητότατα όλα! Το απόγευμα ίσως να την περάσω λοιπόν μα τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν θέλει και τον τρελό χρόνο να επιστρέψω στην 4.0.4 σε περίπτωση που μου στραβώσει κάτι. Κι απ'την άλλη δεν είμαι κι απ'τους χρήστες που θα εξαντλήσουν μια συσκευή μέχρι να σιγουρευτούν ότι όλα δουλεύουν κατά γράμμα, μόνο να μη βρισκόταν κάτι "χτυπητό" στην καθημερινή χρήση που απ'ότι φαίνεται δεν, οπότε..

Εννοείται θα ενημερώσω :)

Ξέχασα να αναφέρω ότι στην 4.1.2 υπάρχει η δυνατότητα όταν στέλνουμε η διαβάζουμε μήνυμα και εκείνη την στιγμή βάλουμε την συσκευή στο αυτί μας, αυτόματα κάνει κλήση στην επαφή στην οποία στέλναμε ή από την οποία διαβάζαμε μήνυμα

OnePlus 3T Gunmetal

:X

Αυτό πάλι το ακούω (βλέπω διαβάζω κλπ) πρώτη φορά! Πολύ χρήσιμο feature για μένα μιας και δεν είμαι και τόσο των sms ενώ σχεδόν πάντα όταν λάβω ένα, η απάντησή μου έρχεται με εξερχόμενη κλήση από μέρους μου..:)

Με το που παω σπίτι φλασάρω :D

Θα φύγω νωρίτερα απο τη δουλεία νομίζω :p

Λίγο ανυπόμονο σε κόβω εσένα...:lol:

Τα είπα και με τον φίλο gaster στα πιο "ιδιαίτερα", αν όλα πάνε καλά με το απόγευμά μου το πιθανότερο είναι ότι το βράδυ θα παίζω με φασολάκι κι εγώ (είναι που αντέχω να μην την βάλω..:lol: )

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)