tasosp1984 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 πως μπορω να δω αν εγινε η ενημερωση στο κινητο??? πας στο μενου ρυθμισεις και μετα πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο! Για οσους εχουν προβλημα με την νεα αναβαθμιση τους kies ( δεν τους αναγνωριζει το τηλεφωνο ) να δοκιμασουν επανεγκατασταση του driver μεσα απο το προγραμμα kies ( εχει επιλογη πανω πανω αντιμετωπιση προβληματων συνδεσης) ενω εχετε αποσυνδεση την συσκευη . εμενα ετσι μου δουλεψε τελικα! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ευχαριστω. τα μοντ ομως τι ειναι ; Ο φιλος προφανως εννοει πως οι developers φτιαξανε τα περισσοτερα mods για αυτη την ρομ. Φυσικα πρεπει να εισαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Η lpx είναι η καλύτερη με τα περισσότερα μοντ.Αυτή είχα όταν είχα επίσημη.Όλες καλές είναι Συμφωνώ ότι όλες οι 4.0.4 είναι καλές απλώς κάποιες είναι λίγο πιο "φορτωμένες" με stock -άχρηστες για την Ελλάδα- εφαρμογές (όπως η Αγγλική XWLPT) ενώ κάποιες άλλες είναι επίσης φορτωμένες απ'τον πάροχο που τις διανέμει (Cosmote, Vodafone..) κλπ.. Χωρίς να έχω δοκιμάσει την Τσέχικη XWLPU θα προτείνω κι εγώ την Σκανδιναβική XWLPΧ που είναι αρκετά ξαλαφρωμένη (ακόμα περισσότερο κι απ'την επίσημη Ελληνική 4.0.3) την οποία έχω σήμερα και προς ενημέρωση, πρόσφατα έδωσε update σε XWLPΥ η οποία δεν ξέρω αν είναι ακόμα καλύτερη γιατί δεν προχώρησα στην αναβάθμισή της αφού είμαι υπέρ-καλυμμένος μέχρι στιγμής και αναμένω Jelly Fasoli..:lol: ΧWLPX ανεπιφύλακτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 τελικα εβαλα της βονταφον μιας και εχω αριθμο της ιδιας :P , αλλα παιδια εχουν προβλημα οι χαρτες της google. δεν μου εντοπιζει την τοποθεσια. καμια λυση; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 τελικα εβαλα της βονταφον μιας και εχω αριθμο της ιδιας :P , αλλα παιδια εχουν προβλημα οι χαρτες της google. δεν μου εντοπιζει την τοποθεσια. καμια λυση; Τωρα που εκανες την αναβαθμιση με τη βονταφον σου εμφανιζει κατα τη διαρκεια που ανηγει το κιν. σηματακια της βονταφον ?κ στο μενου εχει εφαρμογες της βονταφον οπως αν το εχεις αγορασει αποτο συγκεκριμενο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση USB. Συνδέοντάς το σε υπολογιστή κάνει μόνο φόρτιση. Δεν το βλέπει ούτε΄σαν εξωτερικό δίσκο. Εγκατέστησα σήμερα και το νέο KIES στο οποίο είναι απενεργοποιημένη η σύνδεση USB.:( Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Τωρα που εκανες την αναβαθμιση με τη βονταφον σου εμφανιζει κατα τη διαρκεια που ανηγει το κιν. σηματακια της βονταφον ?κ στο μενου εχει εφαρμογες της βονταφον οπως αν το εχεις αγορασει αποτο συγκεκριμενο μαγαζι? οταν ανοιγει το κινητο δεν βγαζει κατι τις βονταφον, μονο μεσα στο μενου εχει καποιες εφαρμογες . τωρα με εντοπισε το google maps, δεν ξερω αν φταιει το οτι περασα το igo ( μηπως ηθελε επιπλεον προγραμμα για να με εντοπισει ) ευλογισον! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 οταν ανοιγει το κινητο δεν βγαζει κατι τις βονταφον, μονο μεσα στο μενου εχει καποιες εφαρμογες . τωρα με εντοπισε το google maps, δεν ξερω αν φταιει το οτι περασα το igo ( μηπως ηθελε επιπλεον προγραμμα για να με εντοπισει ) ευλογισον! Πρέπει να είναι non branded το τηλέφωνο γι αυτό και δεν δείχνει και όταν ανοίγει, και το δικό μου έτσι είναι απλά επειδή το δίνει στο πλαίσιο η βοντα έβαλαν κάποιες εφαρμογές Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Καλησπερα Θελω να ρωτησω τα εξης: Ειναι γνωστο οτι κανοντας factory reset, υπαρχει η δυνατοτητα να επανελθουν οι εφαρμογες απο το Gmail χωρις να κανω εγω καμμια ενεργεια... Αυτο που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ειναι αν επανερχονται και καποια "στοιχεια" των εφαρμογων αυτων, οπως π.χ. πιστες απο παιχνιδια. Επισης, παιρνοντας backup με το My Backup Pro, κραταει τα παραπανω στοιχεια, ή απλα τις εφαρμογες και τιποτα αλλο? Η ερωτηση αφορα NO ROOT συσκευη (οχι την δικη μου, αλλιως θα λειτουργουσα με αλλους τροπους!:p) Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Για 4.1 πότε το κόβετε να παίρνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 να ρωτησω κατι και εγω... εδω και λιγες μερες οταν ερεται μηνυμα ακουγεται μια φωνη που λεει στα αγγλικα το νουμερο που μου το εστειλε.. πως απενεργοποιειτε αυτο? Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα βγαινει και 4.2 και αυτη θα λεγεται jelly bean. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 να ρωτησω κατι και εγω... εδω και λιγες μερες οταν ερεται μηνυμα ακουγεται μια φωνη που λεει στα αγγλικα το νουμερο που μου το εστειλε.. πως απενεργοποιειτε αυτο? Ρυθμίσεις προσβασιμοτητα talkback ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 κανενας καλος και γρηγορος τροπος να κανω ρουτ το κιντο μου??? που ειναι η σελιδα που υπηρχε και ελεγε κατι τροπους δεν την βρισκω ξερει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 κανενας καλος και γρηγορος τροπος να κανω ρουτ το κιντο μου??? που ειναι η σελιδα που υπηρχε και ελεγε κατι τροπους δεν την βρισκω ξερει κανεις?? Εδώ είσαι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Εδώ είσαι.:) ευχαριστω παρα πολυ!! αν βαλω την XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware και κανω ρουτ με τον πρωτο τροπο (Aπλούστατος τρόπος από τους Phil3759 και Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το "brickbug" κάποιων συσκευών οπότε μπορεί να γίνει άφοβα απ'όλους. Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα **) θα μπωρο να εχω καθαρη ηχογραφηση των τηλεφωνηματων μου που με ενδιαφερει πολυ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα βγαινει και 4.2 και αυτη θα λεγεται jelly bean. Ναι παρουσιάστηκε. Έχει μικρές προσθήκες για αυτό και δεν έδωσαν νέο όνομα. Ωραία η μαγκιά με τις φωτογραφίες και τους χάρτες, αυτό είναι το πνεύμα του ανοιχτού κώδικα. Εμένα μου αρέσει η swype δυνατότητα του default πληκτρολογίου. Χρησιμοποιώ Swype απο παλιά. ρε μάγκες, το root πως θα γίνεται όταν το κινητό πάρει επίσημα 4,1 ??? thanks in advance Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ευχαριστω παρα πολυ!! αν βαλω την XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware και κανω ρουτ με τον πρωτο τροπο (Aπλούστατος τρόπος από τους Phil3759 και Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το "brickbug" κάποιων συσκευών οπότε μπορεί να γίνει άφοβα απ'όλους. Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα **) θα μπωρο να εχω καθαρη ηχογραφηση των τηλεφωνηματων μου που με ενδιαφερει πολυ??? Έχω την ίδια ακριβώς rom (XWLPX 4.0.4) και έκανα root πανεύκολα με τον τρόπο του Rachmat3, ρίσκο για brick όντως δεν υπάρχει ;) Θα προσέξεις μόνο να μην κάνεις factory reset από recovery σε περίπτωση που περάσεις την 4.0.4 και εφόσον έχεις συσκευή με το "επικίνδυνο" τσιπ, το έχεις τσεκάρει; Αν όχι, μπορείς να το κάνεις κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή απ'το Play. Μόλις την εγκαταστήσεις, κάνεις τον έλεγχό σου και τη διαγράφεις όπως όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές. Όσον αφορά την ηχογράφηση κλήσεων δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Έχω την ίδια ακριβώς rom (XWLPX 4.0.4) και έκανα root πανεύκολα με τον τρόπο του Rachmat3, ρίσκο για brick όντως δεν υπάρχει ;) Θα προσέξεις μόνο να μην κάνεις factory reset από recovery σε περίπτωση που περάσεις την 4.0.4 και εφόσον έχεις συσκευή με το "επικίνδυνο" τσιπ, το έχεις τσεκάρει; Αν όχι, μπορείς να το κάνεις κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή απ'το Play. Μόλις την εγκαταστήσεις, κάνεις τον έλεγχό σου και τη διαγράφεις όπως όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές. Όσον αφορά την ηχογράφηση κλήσεων δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ..:) την εβαλα την εφαρμογη εκει που λεει brick bug? μου λεει YES issane chip δηλαδη??? αμα βαλω την ρομ δεν πρεπει μετα να κανω factory reset?? συγνωμη ειμαι καπως ασχετος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 την εβαλα την εφαρμογη εκει που λεει brick bug? μου λεει YES issane chip δηλαδη??? αμα βαλω την ρομ δεν πρεπει μετα να κανω factory reset?? συγνωμη ειμαι καπως ασχετος!! Mπορείς αλλά μόνο αφού εγκαταστήσεις την 4.0.4 και ανοίγοντας τη συσκευή σου πας μέσα μέσα απ'τις Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset). Καλό είναι να το κάνεις και πριν αρχίσεις την εγκατάσταση της 4.0.4, όσο βρίσκεσαι ακόμα στη rom που ήδη "φοράς" δηλαδή. Όλα αυτά επειδή έχεις το "επικίνδυνο" τσιπ, ζούμε και με αυτό όμως, είναι πάρα πολλοί που τό'χουν και δεν έγινε και τίποτα αν δεν κάνουν απρόσεκτες κινήσεις. ΜΗΝ κάνεις factory reset μέσα από recovery (αναφέρεται στα βήματα εγκατάστασης των επίσημων firmwares) όσο έχεις την 4.0.4 μιας και υπάρχει κίνδυνος να brickάρει η συσκευή σου, ακούγεται ανησυχητικό αλλά δεν είναι και τόσο πάντως. Ένα πράγμα πρέπει ν'αποφύγεις, απλά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ευχαριστω παρα πολυ!! αν βαλω την XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware και κανω ρουτ με τον πρωτο τροπο (Aπλούστατος τρόπος από τους Phil3759 και Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το "brickbug" κάποιων συσκευών οπότε μπορεί να γίνει άφοβα απ'όλους. Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα **) θα μπωρο να εχω καθαρη ηχογραφηση των τηλεφωνηματων μου που με ενδιαφερει πολυ??? ρουτμε τον απλο τροπο νομιζω δεν εχει ηχογραφηση κλησεων,δοκιμασε με τον δευτερο τροπο. εγω ετσι εκανα και μετα περασα την ρομ του νικπαπακος και εχει επιλογη για ηχογραφηση.αν κανω λαθος ασ το διορθωση καποιος φιλος. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ρουτμε τον απλο τροπο νομιζω δεν εχει ηχογραφηση κλησεων Επιβεβαιώνω, δεν ξερω τι συμβαίνει με το CF-Root και τις εγκαταστάσεις custom roms αλλά για τον Rachmat3 τέτοιο πράγμα δεν, έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτό το root που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε custom..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Οι τρόποι για να γίνεις root δεν έχουν καμία σχέση με την ηχογράφηση κλήσεων. Απλά κάποιες custom ρομ έχουν προεγκατεστημένη τη δυνατότητα και άλλες όχι. Στη περίπτωση που είστε rooted αλλά δεν έχετε ηχογράφηση κλήσεων κατεβάστε ένα πρόγραμμα ηχογράφησης από το Market και πείτε μου αν είναι να ψάξω να βρω τα αρχεία που θέλουν αντικατάσταση για να δουλέψει σωστά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 πως κανουμε factory reset?? θυματε κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 πως κανουμε factory reset?? θυματε κανεις?? Μόλις πριν λίγο στο έγραψα..:p Mπορείς αλλά μόνο αφού εγκαταστήσεις την 4.0.4 και ανοίγοντας τη συσκευή σου πας μέσα μέσα απ'τις Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts