Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ και μετά που τα πάω για να μου τα βάλουν;Γιατί εγω αποκλείεται να το κάνω μόνος μου...

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ και μετά που τα πάω για να μου τα βάλουν;Γιατί εγω αποκλείεται να το κάνω μόνος μου...

http://www.volte-tel.gr/

Αφού είμαστε και από θεσσαλονίκη...

Καλησπερα σε ολους.

Αγορασα το S2 τον Αυγουστο απο Cosmote.Το τηλ κολλαγε απο την αρχη σε διαφορες εφαρμογες , δεν συνδεοταν στο Kies , κολλαγε στο σκοταδι , δεν μου αλλαζε γραμμη(εχω dual sim καρτα) , εκει που μιλαγα εσβηνε και τελος δεν μου ζηταγε ποτε pin παροτι το ειχα ενεργο!!!

Πιστευα οτι ηταν θεμα ρυθμισεων με την Cosmote και δεν εδωσα σημασια.Αρχες Σεπτεμβριου μιλησα με Cosmote καταληξαμε οτι η συσκευη θελει τον γιατρο της.....

Στισ 16/9(μενω και επαρχια , οποτε δεν ηταν ευκολο για μενα) την πηγα στο service και μου την εδωσαν το μεσημερι , λεγοντας μου οτι ηθελε αναβαθμιση.

Οταν πηγα σπιτακι μου η συσκευη παλι δεν ζηταγε pin και βεβαια δεν αλλαζε γραμμη(υπ οψιν οτι στην Cosmote μου ειπαν οτι δεν αντιμετωπιζει προβλημα με τις προωθησεις κλησεων η συσκευη).

Μετα απο δυο μερες την εστειλα παλι πισω , για ελενχο και μιλησα και με καποιον στην samsung hellas (με πολυ δυσκολια , γιατι εκτος απο το help desk , δεν βγαινει κανεις αλλος να σε ενημερωσει). Την κρατησαν δυο εβδομαδες και μου την εστειλαν πισω , λεγοντας μου οτι η συσκευη δεν εχει κανενα προβλημα....

Η συσκευη δουλεψε σωστα για μια εβδομαδα και μετα παλι τα ιδια.....

Και εκει που ημουν ετοιμος να τους την χαρισω ηρθε μεσω kies η τελευταια αναβαθμιση.

Εκει λυθηκαν τα προβληματα με την αλλαγη γραμμης και το pin , αλλα εχω πολλες φορες κολληματα μετα απο κλησεις και πολλες φορες αργει και τρια δευτερα να μπει στις εφαρμογες!!!!

Προχθες εκανα και reset to factory settings αλλα παλι βλεπω κολληματα.....

Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

Ζητω συγνωμη για το μεγαλο μυνημα που εγραψα , αλλα ηθελα να πω ολον τον πονο μου απο την αρχη....:)

Edited by louke

Καλησπερα σε ολους.

Αγορασα το S2 τον Αυγουστο απο Cosmote.Το τηλ κολλαγε απο την αρχη σε διαφορες εφαρμογες , δεν συνδεοταν στο Kies , κολλαγε στο σκοταδι , δεν μου αλλαζε γραμμη(εχω dual sim καρτα) , εκει που μιλαγα εσβηνε και τελος δεν μου ζηταγε ποτε pin παροτι το ειχα ενεργο!!!

Πιστευα οτι ηταν θεμα ρυθμισεων με την Cosmote και δεν εδωσα σημασια.Αρχες Σεπτεμβριου μιλησα με Cosmote καταληξαμε οτι η συσκευη θελει τον γιατρο της.....

Στισ 16/9(μενω και επαρχια , οποτε δεν ηταν ευκολο για μενα) την πηγα στο service και μου την εδωσαν το μεσημερι , λεγοντας μου οτι ηθελε αναβαθμιση.

Οταν πηγα σπιτακι μου η συσκευη παλι δεν ζηταγε pin και βεβαια δεν αλλαζε γραμμη(υπ οψιν οτι στην Cosmote μου ειπαν οτι δεν αντιμετωπιζει προβλημα με τις προωθησεις κλησεων η συσκευη).

Μετα απο δυο μερες την εστειλα παλι πισω , για ελενχο και μιλησα και με καποιον στην samsung hellas (με πολυ δυσκολια , γιατι εκτος απο το help desk , δεν βγαινει κανεις αλλος να σε ενημερωσει). Την κρατησαν δυο εβδομαδες και μου την εστειλαν πισω , λεγοντας μου οτι η συσκευη δεν εχει κανενα προβλημα....

Η συσκευη δουλεψε σωστα για μια εβδομαδα και μετα παλι τα ιδια.....

Και εκει που ημουν ετοιμος να τους την χαρισω ηρθε μεσω kies η τελευταια αναβαθμιση.

Εκει λυθηκαν τα προβληματα με την αλλαγη γραμμης και το pin , αλλα εχω πολλες φορες κολληματα μετα απο κλησεις και πολλες φορες αργει και τρια δευτερα να μπει στις εφαρμογες!!!!

Προχθες εκανα και reset to factory settings αλλα παλι βλεπω κολληματα.....

Ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

Ζητω συγνωμη για το μεγαλο μυνημα που εγραψα , αλλα ηθελα να πω ολον τον πονο μου απο την αρχη....:)

Πάντως εγώ είχα dual Sim σε sony Ericsson και όταν πήρα το sii μου είπαν στο γερμανό ότι δεν δουλευει η ,sim αυτη στο τηλέφωνο μου και την κατάργησαν

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μία χαρά δουλεύει. Έχω δύο γραμμές σε μία κάρτα κοσμοτε και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τι τους γίνεται δεν ξέρουν.

OnePlus 6T

Μία χαρά δουλεύει. Έχω δύο γραμμές σε μία κάρτα κοσμοτε και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τι τους γίνεται δεν ξέρουν.

Αν εννοείς το 2in1 και σε εμενα δουλεύει τέλεια απλά δεν μπορώ να βρω κάποια εφαρμογή(widget) να βλέπω πια κάρτα είναι online.

Με την τελευταια αναβαθμιση λυθηκε το προβλημα με την dual sim.Δουλευει αψογα , τουλαχιστον μεχρις στιγμης.Οπως επισης μοθ ζηταει και pin κανονικα.

Αλλα εχω κολληματα.

Αυτο που με απασχολει ειναι τελικα , εαν εχει προβλημα η συσκευη και δεν μου το λενε η απλα ειναι θεμα firmware.

Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί...Την συσκευή την πείρα χθες στα χέρια μου. Έβαλα μια sim να φορτίσει και παράλληλα να το εξερευνώ και να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές. Πρώτα άνοιξα το wifi βρήκε το δίκτυο, συνδέθηκε και μετά είπα να περιηγηθώ στο market. Όπως το βλεπα μου φαινόταν ότι έμπαινε μέσω 3g...Πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή να το γυρνάω σε 2g όποτε ήθελα (quick settings) και ενώ επέλεγα gsm μετά έβλεπα ότι δεν έμπαινα στο internet...Να μην πολυλογώ....μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω το wifi ενώ βρίσκει το δίκτυο μου και δεν χρειάζεται κωδικό γιατί τον έχει κρατήσει, να κάνει συνέχεια σάρωση, σύνδεση, αποσύνδεση....Υπάρχει θέμα με το κινητό;;;

edit: Αφού έκανα πρώτα restart σε συσκευή και router και δεν έγινε τπτ, το έβαλα να μην ζητάει κωδικό και να είναι ελεύθερο και τελικώς συνδέθηκε....Τώρα αν είναι να το κάνει σε όλα τα κλειδωμένα ζήτω που καήκαμε.

apndroid ή quick settings;;;

Edited by enigma84

μηπως ξερει κανενας πως να κανω να κραταει τα εμαιλ απο τα προσωπικα μου εμαιλ στο sosial hub? απο gmail τα κραταει αλλα στα προσωπικα μου την επομενη μερα δεν τα βλεπω ,μου δειχνει το inbox κενο

μηπως ξερει κανενας πως να κανω να κραταει τα εμαιλ απο τα προσωπικα μου εμαιλ στο sosial hub? απο gmail τα κραταει αλλα στα προσωπικα μου την επομενη μερα δεν τα βλεπω ,μου δειχνει το inbox κενο

Aν και δεν χρησιμοποιω το hub, νομιζω στα account settings εχει επιλογη για το ποια mail θελεις να συγχρονιζει. Λογικα θα το εχεις θεσει σε κατι τυπου "new only" ή "last day".

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Έχοντας επιλεγμένη την επιλογή "Back up my data" και κάνοντας factory reset ή βάζοντας καινουρια ROM δεν μου κρατάει ποτέ τα wifi passwords , settings κλπ... κάτι που γινόταν με το nexus s. Θέλει τίποτα άλλο να πειράξω για να το κάνει ;

Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί...Την συσκευή την πείρα χθες στα χέρια μου. Έβαλα μια sim να φορτίσει και παράλληλα να το εξερευνώ και να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές. Πρώτα άνοιξα το wifi βρήκε το δίκτυο, συνδέθηκε και μετά είπα να περιηγηθώ στο market. Όπως το βλεπα μου φαινόταν ότι έμπαινε μέσω 3g...Πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή να το γυρνάω σε 2g όποτε ήθελα (quick settings) και ενώ επέλεγα gsm μετά έβλεπα ότι δεν έμπαινα στο internet...Να μην πολυλογώ....μπαίνω στις ρυθμίσεις και βλέπω το wifi ενώ βρίσκει το δίκτυο μου και δεν χρειάζεται κωδικό γιατί τον έχει κρατήσει, να κάνει συνέχεια σάρωση, σύνδεση, αποσύνδεση....Υπάρχει θέμα με το κινητό;;;

edit: Αφού έκανα πρώτα restart σε συσκευή και router και δεν έγινε τπτ, το έβαλα να μην ζητάει κωδικό και να είναι ελεύθερο και τελικώς συνδέθηκε....Τώρα αν είναι να το κάνει σε όλα τα κλειδωμένα ζήτω που καήκαμε.

apndroid ή quick settings;;;

Καλημερα οχι δεν χρειαζεται να αφηνεις "ξεκλειδωτα" τα δικτυα σου.Απλα εχει αναφερθει οτι με μερικα ρουτερ εχει θεμα το κινητο.Μια επανεκκινηση απλα στο ρουτερ συνηθως λυνει το προβλημα.Τι ρουτερ εχεις?Νομιζω με τα TP LINK εχει ενα θεματακι.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

oπως ολα δειχνουν το ics θα ερθει για το gs2 στις αρχες του 2012 ! ! !

samfirmware μηνυμα στο twitter : #ICS for Galaxy S II beginning of 2012! Not confirmed by Samsung yet. (By insiders only)

Γεια σας

Η αναβαθμιση σε 2,3,4 εγινε κανονικα σε εμενα αλλα εχω ενα προβλημα.

Μετα την αναβαθμιση δε μου δουλευει η ANDROID Market application με συνεπεια να μη μπορει να κανει verify το Power AMP και φυσικα δε λειτουργει ουτε αυτο, καμια βοηθεια?

Ευχαριστω

Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του android σε αγγλικά , αν το έχεις στα ελληνικα

καλησπερα. μπορειτε να μου πειτε : οταν θα περασω καινουργια stock rom οποια ρυθμιση και αν ειχα θεσει για ενεργοποιηση /απενεργοποιηση του Η , Η+ μεσω της εντολης *#301279# με την καινουργια ρομ αυτο επανερχεται στο προεπιλεγμενο ( ξανα ενεργοποιειτε; το Η οπως ερχεται απο το εργοστασιο ) ??

επισης τι γινεται οταν εχουμε δυο μπαταριες και αλλαζουμε ; υπαρχει προβλημα το batterystats.bin ?

Edited by tasosp1984
Huawei p20 pro

Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα του android σε αγγλικά , αν το έχεις στα ελληνικα

Μολις

το δοκιμασα, αλλαξα και στο κινητο τη γλωσσα αλλα και στο web του ANDROID Market.

Δοκιμασα και διαφορους συνδιασμους αλλα τιποτε, θα δοκιμασω ξανα αργοτερα.

Μου βγαζει "ασυμβατοτητα" και δε μπορω να την εγκαταστησω!

Μπορω να βρω καπου την εφαρμογη ANDROID Market, εκτος του web ANDROID Market, να τη βαλω χειροκινητα μπας και γινει κατι?

Ευχαριστω

Χριστόφορος

Καλημερα οχι δεν χρειαζεται να αφηνεις "ξεκλειδωτα" τα δικτυα σου.Απλα εχει αναφερθει οτι με μερικα ρουτερ εχει θεμα το κινητο.Μια επανεκκινηση απλα στο ρουτερ συνηθως λυνει το προβλημα.Τι ρουτερ εχεις?Νομιζω με τα TP LINK εχει ενα θεματακι.

Ένα της thompson έχω που δίνει η forthnet...Θα δοκιμάσω και στης κοπέλας μου που έχει της cosmote να δω αν το κάνει και εκεί...

Λοιπον

βρηκα μια προσωρινη λυση.

Εψαξα και βρηκα την εφαρμογη ANDROID Market και τη εγκατεστησα χειροκινητα, δε δουλευε κρασαριζε συνεχεια βεβαια και την εβγαλα. Το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο μου δουλευει επιτελους παλι το Power AMP. Προσωρινα καλυπτομε, εν αναμονη μιας επισημης καινουργιας εκδοσης του ANDROID Market application λοιπον για το κινητο.

Χαιρετισμους

Χριστόφορος

Ένα της thompson έχω που δίνει η forthnet...Θα δοκιμάσω και στης κοπέλας μου που έχει της cosmote να δω αν το κάνει και εκεί...

Thomson εχω κ γω της forthnet αλλα δεν εχει προβλημα.Αλλαξα ομως το καναλι του wifi σε σταθερο απο το automatic που εχει προεπιλογη.Δες το κ αυτο σαν επιλογη.

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Thomson εχω κ γω της forthnet αλλα δεν εχει προβλημα.Αλλαξα ομως το καναλι του wifi σε σταθερο απο το automatic που εχει προεπιλογη.Δες το κ αυτο σαν επιλογη.

Και σε manual που το γύρισα τίποτα....

Υπαρχει δυνατοτητα χρησης της microsim απο το iphone 4 στο galaxy?H ερωτηση ισχυει εαν το galaxy εχει υποδοχη κανονικης sim.
Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Υπαρχει δυνατοτητα χρησης της microsim απο το iphone 4 στο galaxy?H ερωτηση ισχυει εαν το galaxy εχει υποδοχη κανονικης sim.

ναι φιλε αγοραζεις εναν ανταπτορα που θα σου επιτρεψει να το βαλεις στον γαλαξια μας! και εγω που ειχα iphone αυτο εκανα! σε καταστημα vodafone σιγουρα θα βρεις

Edited by tasosp1984
Huawei p20 pro

Με αντάπτορα microsim σε sim

http://microsim-shop.com/

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)