Sofos_5 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 @als2008 Μπορούμε να τα πάρουμε όλα απ την αρχή? 1. Ποιο μοντέλο έχεις I9100 η i9100G? 2. Ποια ρομ φορούσε πριν το φλασαρεις? 3. Ποια ρομ θες να περάσεις, από που τη κατεβασες (δώσε λινκ)? 4. Έχει ανοίξει καθόλου το κινητό μετά το πρώτο σου φλασαρισμα? Απάντησε σε αυτά και θα βγει άκρη. Προς το παρών κλείσε το καημένο το κινητό το οποίο θα ζεματάει μην πάθεις καμιά σοβαρή ζημια, βγαλτου τη μπαταρία για λίγο και βλέπουμε. ΜΗΝ κάνεις αλλά wipe και ΜΗΝ ξαναφλασαρεις τίποτα από kernel κτλ. Εδώ stock δεν μπορείς να μπεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ποιο μοντέλο έχεις I9100 η i9100G? :X Κοίτα να δεις που πάντα κάτι διαφεύγει..!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 :X Κοίτα να δεις που πάντα κάτι διαφεύγει..!:cry: Άμα έχει G θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) @als2008 Μπορούμε να τα πάρουμε όλα απ την αρχή? 1. Ποιο μοντέλο έχεις I9100 η i9100G? 2. Ποια ρομ φορούσε πριν το φλασαρεις? 3. Ποια ρομ θες να περάσεις, από που τη κατεβασες (δώσε λινκ)? 4. Έχει ανοίξει καθόλου το κινητό μετά το πρώτο σου φλασαρισμα? Απάντησε σε αυτά και θα βγει άκρη. Προς το παρών κλείσε το καημένο το κινητό το οποίο θα ζεματάει μην πάθεις καμιά σοβαρή ζημια, βγαλτου τη μπαταρία για λίγο και βλέπουμε. Λοιπων Ι9100 φορουσα την 4.0.4 αγγλικη(u.k) την κατεβασα απο xda ηθελα να περασω αυτη http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=6104 αλλα πρην την περασω πηγα να κανω τα 3 wipe και στο 3ο αντι για να πατησω yes με αφη πατησα το power. Aρχισε να μετραει μεχρι που του εκανα ανγκαστικη επανεκινηση!απο κει και περα περασα officials 4.0.3 4.0.4, περασα karnel,τιποτα!το κινητο δεν ξανανοιξε!μια κολλαγε στο s το μεγαλο, μετα στο πρωτο λογοτυπο,αυτη ειναι η πονεμενη μου ιστορια που ταλεπορει εμενα και εγω εσας!!! και κατι που παρατηρησα τωρα!στο 3ο wipe οταν επιλεγω yes δεν μου λεει complete οπως στισ αλλες δυο αλλα λεει Ε:unknown volume for path [/sd-ext] Dalvik cache wipe Άμα έχει G θα βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο... ε ενταξει!!αυτο το ηξερα!!τι ειμαι?κανενας ασχετος....:)) Edited September 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σπάσει πλάκα να ήτανε το G Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Σπάσει πλάκα να ήτανε το G Swyped from my SII using tapatalk Aυτό το ταπατάλκ πρέπει ν'αργεί πολύ τελευταία..:lol: (δεν είναι το G, το είπε λίγο παραπάνω ο φίλος);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ε:unknown volume for path [/sd-ext] Dalvik cache wipe Για αυτό, έψαξα λιγάκι και σαν λύση προτείνουν να φλασάρεις πάλι την rom με Odin, αλλά να επιλέξεις και την επιλογή Re-Partition.. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω 100%.. Εάν θες το κάνεις.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για αυτό, έψαξα λιγάκι και σαν λύση προτείνουν να φλασάρεις πάλι την rom με Odin, αλλά να επιλέξεις και την επιλογή Re-Partition.. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω 100%.. Εάν θες το κάνεις.. :worry: μια δοκιμη δεν βλαπτει!!!δοκιμαζω τωρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Λοιπων Ι9100 φορουσα την 4.0.4 αγγλικη(u.k) την κατεβασα απο xda ηθελα να περασω αυτη http://wanamlite.com/forums/showthread.php?tid=6104 αλλα πρην την περασω πηγα να κανω τα 3 wipe και στο 3ο αντι για να πατησω yes με αφη πατησα το power. Aρχισε να μετραει μεχρι που του εκανα ανγκαστικη επανεκινηση!απο κει και περα περασα officials 4.0.3 4.0.4, περασα karnel,τιποτα!το κινητο δεν ξανανοιξε!μια κολλαγε στο s το μεγαλο, μετα στο πρωτο λογοτυπο,αυτη ειναι η πονεμενη μου ιστορια που ταλεπορει εμενα και εγω εσας!!! και κατι που παρατηρησα τωρα!στο 3ο wipe οταν επιλεγω yes δεν μου λεει complete οπως στισ αλλες δυο αλλα λεει Ε:unknown volume for path [/sd-ext] Dalvik cache wipe Λοιπόν, πριν κάνεις τα βασικά a)είσαι σίγουρος πως δεν είχες τικαρισμένο το Repartition στο Odin? b)όταν πάτησες κατά λάθος άλλο κουμπί ενώ πήγες να κάνεις Wipe Dalvik Cache είσαι σίγουρος δεν πάτησες τίποτα Partition Internal Sdcard? c)Ήσουν rooted με την Αγγλική 4.0.4 ?? Τα παρακάτω τα δοκίμασες? 1. Βρες την Αγγλική (UK) στον υπολογιστή σου η οποία σου δούλεψε και είναι σωστά κατεβασμένη. 2. Βάλε το κινητό σου σε Download mode. 3. Φλάσαρε με Odin 1.85 τικάροντας ότι πρέπει ακριβώς όπως στον οδηγό. 4. Πρέπει να σου βγάλει Pass, να κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο χωρίς τρίγωνο και να περιμένεις ένα 10λεπτο πρίν κάνεις οτιδήποτε. (έχει μπαταρία το κινητό σου? γιατί με όλα αυτά το τρίγωνο μάλλον είναι της μπαταρίας που θα πήρε φωτιά με τόσα φλασαρίσματα) Υ.Γ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ REPARTITION, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .PIT ΑΡΧΕΙΟ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 μια δοκιμη δεν βλαπτει!!!δοκιμαζω τωρα!!! Μία λύση που βοήθησε κάποιον άλλον είναι, να μπεις σε CWM να πας "mounts and storage" και να κάνεις format την internal sd.. Εδώ είναι το post.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Aυτό το ταπατάλκ πρέπει ν'αργεί πολύ τελευταία..:lol: (δεν είναι το G, το είπε λίγο παραπάνω ο φίλος);) Πάψε έχω βάλει το τελευταίο ;-) ;-) ;-) Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Λοιπόν, πριν κάνεις τα βασικά a)είσαι σίγουρος πως δεν είχες τικαρισμένο το Repartition στο Odin? b)όταν πάτησες κατά λάθος άλλο κουμπί ενώ πήγες να κάνεις Wipe Dalvik Cache είσαι σίγουρος δεν πάτησες τίποτα Partition Internal Sdcard? c)Ήσουν rooted με την Αγγλική 4.0.4 ?? Τα παρακάτω τα δοκίμασες? 1. Βρες την Αγγλική (UK) στον υπολογιστή σου η οποία σου δούλεψε και είναι σωστά κατεβασμένη. 2. Βάλε το κινητό σου σε Download mode. 3. Φλάσαρε με Odin 1.85 τικάροντας ότι πρέπει ακριβώς όπως στον οδηγό. 4. Πρέπει να σου βγάλει Pass, να κάνει επανεκκίνηση το τηλέφωνο χωρίς τρίγωνο και να περιμένεις ένα 10λεπτο πρίν κάνεις οτιδήποτε. (έχει μπαταρία το κινητό σου? γιατί με όλα αυτά το τρίγωνο μάλλον είναι της μπαταρίας που θα πήρε φωτιά με τόσα φλασαρίσματα) Υ.Γ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ REPARTITION, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ .PIT ΑΡΧΕΙΟ. ημουν root!δεν πρεπει να πατησα κατι απο αυτα που λες γιατι ημουν στο μενου που πρεπει να διαλεξεις yes και σου εχει μονο no no no yes και back,εγω το back δεν το ειδα ποτε και πατησα power για να γυρισω πισω και καλα!και πακετο! την διαδικασια που λες την εχω κανει και κολαει στο s το μεγαλο και μετα ολα τα αλλα που ειπα πιο πριν!! Μία λύση που βοήθησε κάποιον άλλον είναι, να μπεις σε CWM να πας "mounts and storage" και να κάνεις format την internal sd.. Εδώ είναι το post.. ;) διαβασα το post φιλε μου αλλα απο οτι καταλαβα στο τελος δεν του διορθοθικε το προβλημα!εβγαλα σωστο συμπερασμα? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited September 12, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 εγω προτεινω να φλασσαρεις με οντιν 1.85 μια gb με 3 αρχεια pda ,phone ,csc και pit...αν γνωριζει καποιοσ ασ ποσταρει κανενα λινκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 ημουν root!δεν πρεπει να πατησα κατι απο αυτα που λες γιατι ημουν στο μενου που πρεπει να διαλεξεις yes και σου εχει μονο no no no yes και back,εγω το back δεν το ειδα ποτε και πατησα power για να γυρισω πισω και καλα!και πακετο! την διαδικασια που λες την εχω κανει και κολαει στο s το μεγαλο και μετα ολα τα αλλα που ειπα πιο πριν!!] Βασικά όπως πολύ σωστά είπε ο Στράτος (και όπως τώρα είδα και ο greg2310), καλό θα ήταν να περάσεις μια Official Stock Gingerbread που σβήνει το κόσμο όλο και τα στήνει όλα από την αρχή.. και στη χειρότερη αν και πάλι δεν ανοίξει, θα χρησιμοποιήσεις και το αρχείο .pit για να κάνεις αναδιαμόρφωση. Δοκίμασε και το θέμα mount που ανέφερε πιο πάνω ο φίλος Giov87 αλλά δεν πιστεύω πως θα δεις διαφορά, προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει αλλά δεν.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Βασικά όπως πολύ σωστά είπε ο Στράτος, καλό θα ήταν να περάσεις μια Official Stock Gingerbread που σβήνει το κόσμο όλο και τα στήνει όλα από την αρχή.. και στη χειρότερη αν και πάλι δεν ανοίξει, θα χρησιμοποιήσεις και το αρχείο .pit για να κάνεις αναδιαμόρφωση. Δοκίμασε και το θέμα mount που ανέφερε πιο πάνω ο φίλος Giovanni αλλά δεν πιστεύω πως θα δεις διαφορά, προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει αλλά δεν.. Θα δοκιμασω και την λυση που προτινει ο φιλος με mount οταν φορτηση και το κινητο!!!αν εχει κανενας link για την gb με τα 3 αρχεια ας το ποσταρει!!!ευχαριστω ρε παιδια για τις βοηθειες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Θα δοκιμασω και την λυση που προτινει ο φιλος με mount οταν φορτηση και το κινητο!!!αν εχει κανενας link για την gb με τα 3 αρχεια ας το ποσταρει!!!ευχαριστω ρε παιδια για τις βοηθειες!!!! Καλύτερα λοιπόν πήγαινε σε GB.. 2.3.5 Cosmote Greece και 2.3.5 Vodafone Greece.. Διαλέγεις ποια από τις δύο θες και όταν την κατεβάσεις ξεζιπάρεις τα αρχεία και τα τοποθετείς Έτσι.. Περιμένουμε νεότερα.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλύτερα λοιπόν πήγαινε σε GB.. 2.3.5 Cosmote Greece και 2.3.5 Vodafone Greece.. Διαλέγεις ποια από τις δύο θες και όταν την κατεβάσεις ξεζιπάρεις τα αρχεία και τα τοποθετείς Έτσι.. Περιμένουμε νεότερα.. :happy: .pit που προ ειπε ο φιλος?για να τα διαγραψουμε ολα το λεω να ειμαστε σιγουροι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 .pit που προ ειπε ο φιλος?για να τα διαγραψουμε ολα το λεω να ειμαστε σιγουροι! Λογικά θα το περιέχει μέσα το .zip της Rom.. Κατέβασε όποια θες και τσέκαρε.. Αλλιώς θα βρούμε.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Kι επειδη θα κανω κατι αναλογο κι εγω τωρα, το αρχειο pit θα το χρησιμοποιησουμε, οπως και το repartition σαν επιλογη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Καλύτερα λοιπόν πήγαινε σε GB.. 2.3.5 Cosmote Greece και 2.3.5 Vodafone Greece.. Διαλέγεις ποια από τις δύο θες και όταν την κατεβάσεις ξεζιπάρεις τα αρχεία και τα τοποθετείς Έτσι.. Περιμένουμε νεότερα.. :happy: το zip που κατεβασα εχει μονο ενα αρχειο μεσα I9100BUKJ3_I9100VGRKI3_I9100BUKI1_HOME.tar.md5 που θα βρω τα αλλα δυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Kι επειδη θα κανω κατι αναλογο κι εγω τωρα, το αρχειο pit θα το χρησιμοποιησουμε, οπως και το repartition σαν επιλογη ; Το Re-Partition δεν το χρειαζόμαστε τώρα.. Ακόμα και ο τρόπος με χρήση .pit, είναι λίγο παλαιότερος.. Πλέον απλά βάζεις τη rom στο PDA και φλασάρεις.. Τώρα, κατεβάστε την έκδοση που θέλετε και δείτε μέσα τι αρχεία σας δίνει.. λογικά θα έχει 3.. Edit: Αφού περιέχει ένα αρχείο, δοκίμασε να φλασάρεις όπως και πριν.. Τοποθετώντας το αρχείο στη θέση PDA.. Εάν είχε 3 αρχεία, θα το πηγαίναμε αλλιώς.. Όπως και να'χει GB θα βάλεις.. Δες λεπτομέρειες ΕΔΩ.. Edited September 12, 2012 by Giov87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Kατεβασα την αντιστοιχη Σουηδικη κι εχει ενα παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Kατεβασα την αντιστοιχη Σουηδικη κι εχει ενα παλι. Πλέον τα έχουν σε ένα αρχείο και η διαδικασία γίνεται αυτόματα.. Τσέκαρε στο πάνω link να δεις.. Εφόσον περιέχει 1 αρχείο, τότε πάμε με τον κλασικό τρόπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ο κλασσικος τροπος εχει γινει 10 φορες απο χτες και τ προβληματα μου παραμενουν ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ο κλασσικος τροπος εχει γινει 10 φορες απο χτες και τ προβληματα μου παραμενουν ομως. Εσύ ποια προβλήματα αντιμετωπίζεις? Είσαι σε gingerbread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts