Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα ! Λοιπον παρουσιαστηκε ενα περιεργο προβλημα !

Ενω ειναι σε κατασταση αναμονης και ενω δεν το ακουμπαει τιποτα ...

Αναβοσβηνει η οθονη ( σαν να παταμε το πληκτο open )

Τι παιζει ξερει καποιος ;

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό το έκανε και σε μένα αλλά όχι πάντα. Δεν ξέρω αν ήταν bug του λογισμικού ή hw.

By the way πήγα στo τοπικό service της Samsung και τελικά δε με καλύπτει η εγγύηση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ο πιτσιρικάς επέμενε στο αφεντικό ότι ναί έσπασε η οθόνη αλλά δε λειτουργεί καθόλου. Το κινητό είναι νεκρό. Και εκείνος έλεγε ότι δεν έχει σημασία. Σε όσους από εσάς έχει πέσει και έχει σπάσει, η οθόνη μετά συνεχίζει να λειτουργεί; Το άφησα για αντικατάσταση οθόνης και θα είναι έτοιμο την Τετάρτη.

Edited by pathfinderakias
Evolution is the solution... :D

Εμένα όταν κάποια περίοδο το έκανε αυτό έφτεγε ο kernel που του είχα περάσει. Αν δεν έχεις βάλει κάποιο άλλο kernel και είσαι με stock τότε μάλλον φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις περάσει και πιθανώς προσπαθεί να συνδεθεί στο ιντερνετ ή να κάνει κάποια άλλη λειτουργία και σου "ξυπνάει" το τηλέφωνο.

Εμένα όταν κάποια περίοδο το έκανε αυτό έφτεγε ο kernel που του είχα περάσει. Αν δεν έχεις βάλει κάποιο άλλο kernel και είσαι με stock τότε μάλλον φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις περάσει και πιθανώς προσπαθεί να συνδεθεί στο ιντερνετ ή να κάνει κάποια άλλη λειτουργία και σου "ξυπνάει" το τηλέφωνο.

Στοκ ειμαι ναι. ΑΧμ..Οποτε παω για φορματ ;

Καθόλου περίεργο.Κάποιο πρόγραμμα σου ξυπνάει το κινητό.

Εγκατέστησες τίποτα τελευταία;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καθόλου περίεργο.Κάποιο πρόγραμμα σου ξυπνάει το κινητό.

Εγκατέστησες τίποτα τελευταία;

Εγκατεστησα πολλα και διαφορα..Τα τελευταια ηταν,"avast mobile-Slots Royale-NoLED."

Αυτα βλεπω σαν τελευταια αλλα μπορει να ειναι και απο προηγουμενα,σωστα ;

Καλημερα.Απο σημερα τα ξημερωματα παρατηρησα οτι το Ap Mobile που λεει τα διεθνη νεα και αλλα διαφορα

δεν ανανεωνεται μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ''ο διακομιστης δεν ειναι διαθεσιμος'' ειμαι συνδεδεμενος κανονικα στο internet

μεσω Wi fi.Μπορει να μου πει καποιος που χρησιμοποιεί αυτο το widget αν του κανει το ιδιο προβλημα.

Edited by Rospy7

Εγκατεστησα πολλα και διαφορα..Τα τελευταια ηταν,"avast mobile-Slots Royale-NoLED."

Αυτα βλεπω σαν τελευταια αλλα μπορει να ειναι και απο προηγουμενα,σωστα ;

Εγώ έχω avast και noled και δεν έχω πρόβλημα.

Εγώ έχω avast και noled και δεν έχω πρόβλημα.

Ε τοτε συμβαινει κατι αλλο,το πολυ πολυ του κανω φορματ και βλεπουμε.

καλημέρα. έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον rospy.

ενώ μέσω wifi συνδέομαι κανονικά μόνο με τα δεδομένα που μου δίνει η σύνδεση μου δεν συνδέεται πλέον. έτσι ξαφνικά...

απεγκατέστησα το apndroid μήπως και το εμπόδιζε αυτό από μόνο αλλά τίποτα. είδα στο μενού-ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-χρήση δεδομένων πακέτων και ναι είναι ενεργοποιημένο...

τι στο καλό να συμβαίνει άραγε?

αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας απαντήσει

ευχαριστώ

http://techblog.gr/updates/ ακομα τιποτα για το S2 ενω λενε για μαρτιο.........

IPhone 15 Pro 

καλημέρα. έχω παρόμοιο πρόβλημα με τον rospy.

ενώ μέσω wifi συνδέομαι κανονικά μόνο με τα δεδομένα που μου δίνει η σύνδεση μου δεν συνδέεται πλέον. έτσι ξαφνικά...

απεγκατέστησα το apndroid μήπως και το εμπόδιζε αυτό από μόνο αλλά τίποτα. είδα στο μενού-ρυθμίσεις-ασύρματη επικοινωνία-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-χρήση δεδομένων πακέτων και ναι είναι ενεργοποιημένο...

τι στο καλό να συμβαίνει άραγε?

αν γνωρίζει κάποιος φίλος ας απαντήσει

ευχαριστώ

Φίλε μου το apndrοιd το έκανες απεγκατάσταση σωστά; Με ενεργοποιημένο το data δηλαδή;

Παιδες καλησπερα κ εγω παρατηρω το ιδιο πραγμα με τον rospy κ malmsteen στην εφαρμογη apmobile απο την πρωτη μερα που περασα την 2.3.4 κ μου βγαζει καθε φορα ''Λυπουμαστε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης apmobile... Αναγκαστικο κλεισιμο'' Θελω να κανω κατι αλλα δεν ξερω..!!! μηπως εαν κανω επιβολη διακοπης γινει κατι

Αν πραγματικα γνωριζει καποιος κατι να βοηθησει ας το πει!!!!

Edited by alexanderth81

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί το "set reject messages" ; Όσο και αν προσπάθησα να το καταλάβω δεν τα κατάφερα.
London for ever

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως λειτουργεί το "set reject messages" ; Όσο και αν προσπάθησα να το καταλάβω δεν τα κατάφερα.

Οταν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, επιλέγεις κάποιο από τη λίστα, και αυτόματα κλείνει τη γραμμή και του στέλνει sms με το αντίστοιχο κείμενο. Π.χ. "είμαι στη δουλειά ρε, θα σε πάρω μετά".

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Οταν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο, επιλέγεις κάποιο από τη λίστα, και αυτόματα κλείνει τη γραμμή και του στέλνει sms με το αντίστοιχο κείμενο. Π.χ. "είμαι στη δουλειά ρε, θα σε πάρω μετά".

Πρέπει κάποιος να σε πάρει τηλέφωνο ;Δηλαδή το πατας κατά την διάρκεια που κτυπάει το τηλέφωνο;

London for ever

Πρέπει κάποιος να σε πάρει τηλέφωνο ;Δηλαδή το πατας κατά την διάρκεια που κτυπάει το τηλέφωνο;

Ναι. Θα δεις ότι στην κάτω μεριά λέει reject with message, αν θυμάμαι καλά. Τραβάς την καρτέλα επάνω και διαλέγεις το μήνυμα που θέλεις.

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Ναι. Θα δεις ότι στην κάτω μεριά λέει reject with message, αν θυμάμαι καλά. Τραβάς την καρτέλα επάνω και διαλέγεις το μήνυμα που θέλεις.[/quote

Ναι έχεις δίκιο . Κάτι άλλο να ρωτήσω . Στους ανεπιθύμητους έχω βάλει και τις κλήσεις από απόρητο . Το πρόβλημα μου είναι ότι αυτή την στιγμή έχω κλείσει το auto reject αλλά εξακολουθει να απορήπτει τις κλήσεις από απόρητο . Αυτό είναι πρόβλημα γιατί άμα περιμένω κλήση από απόρητο και θέλω να το κλείσω θα εξακολουθεί να την απορήπτει . Έχω επιχειρήσει να το σβήσω αλλά δεν σβήνεται .Υπάρχει τρόπος να ξεκολήσει ή να το σβήσω ;

London for ever

Καλησπερα παιδια.. υπαρχει καποια εφαρμογη για να μεταφερω εικονες βιντεο και αρχεια μουσικης στον υπολογιστη ασυρματα γιατι ο υπολογιστης μου δεν εχει bluetooth..

καλησπερα παιδια.επειδη δεν εχω ασχοληθει πολυ με την καμερα,εχει γινει καμια βελτιωση ειδικα ως προς τον ηχο του βιντεο.πρεπει να ειναι το κινητο rooted?

Καλησπερα παιδια.. υπαρχει καποια εφαρμογη για να μεταφερω εικονες βιντεο και αρχεια μουσικης στον υπολογιστη ασυρματα γιατι ο υπολογιστης μου δεν εχει bluetooth..

2 τροποι

1) Kies air (το εχει το κινητο απο τη μανα του)

2) ES file explorer (και κανεις LAN συνδεση)

TCe

Με το ενσωματωμενο Kies air η με το Wifi File explorer.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οπως σου ειπαν τα παιδια επανω και επισης με το MyPhoneExplorer!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Software data cable να συμπληρώσω επίσης.

Oukitel K6000 Pro

LG G3

Μια πολύ καλή λύση για να έχετε πάντα τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάτε από το κινητό, συγχρονισμένα και στον υπολογιστή σας, είναι το sugarsync. Είναι όπως το dropbox και σου δίνει 5gb δωρεάν μόλις φτιάξεις λογαριασμό (δωρεάν και πάλι).

Μόλις τραβήξετε φωτογραφία ή βίντεο από το κινητό, η εφαρμογή ανεβάζει αυτόματα ότι τραβήξατε στον λογαριασμό σας στο sugarsync. Έχει επιλογή στα settings αν θέλετε να το κάνει με 3g ή wifi, και φυσικά έχει επιλογή μόνο όταν είστε συνδεδεμένος σε wifi για να μην χρησιμοποιεί το 3g.

Φυσικά θα πρέπει να εγκαταστήσετε και στον υπολογιστή/ες σας την δωρεάν εφαρμογή του sugarsync, και θα γίνονται αυτόματα download όλα εκεί.

φοβερή υπηρεσία και πιστεύω ότι είναι χρήσιμη :-).

Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ :

https://market.android.com/details?id=com.sharpcast.sugarsync

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)