DimitrisAndNiki Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Σε ευχαριστω φίλε μου. Επομένως πιάσαμε λαβράκι εε; οκ δεν το λέω πουθενά! !θα είναι το μυστικό μας απ ότι φαίνεται. Περίεργο πάντως να είμαι ο πρώτος που το παρατηρεί!! Όπως και να έχει πάντως απρόσμενα ωραίο δωράκι και καλοδεχουμενο. Μπα, μην παίξεις και λόττο λόγω της τύχης σου... :p Νομίζω πως το δώρο της samsung / Dropbox ισχύει ακόμα... Αν δεν το είχες πάρει όταν είχες αγοράσει το s2, με το που έκανες τα wipes και έβαλες την Neat, το είδε σαν νέα εγκατάσταση stock και στα έδωσε... Και λέω ότι ισχύει ακόμα γιατί πριν απο 2 εβδομάδες αγόρασα ένα tab 3 στον γιό μου, και μου έδωσε το "δωράκι" στο dropbox ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Είναι για ένα χρόνο. Στο email του dropbox αναφέρει οτι ισχύει για δύο χρόνια. Μπα, μην παίξεις και λόττο λόγω της τύχης σου... :p Νομίζω πως το δώρο της samsung / Dropbox ισχύει ακόμα... Αν δεν το είχες πάρει όταν είχες αγοράσει το s2, με το που έκανες τα wipes και έβαλες την Neat, το είδε σαν νέα εγκατάσταση stock και στα έδωσε... Και λέω ότι ισχύει ακόμα γιατί πριν απο 2 εβδομάδες αγόρασα ένα tab 3 στον γιό μου, και μου έδωσε το "δωράκι" στο dropbox ;) Καλά σίγουρα δεν θα παίξω λοτο,τζοκερ,προπο,κινο ή οτιδήποτε άλλο λόγω αυτού όμως νομίζω οτι είναι αξιο αναφοράς καθώς στο s2 (μου το έκαναν δώρο-αυτό είναι πραγματικά τύχη) εχω αλλάξει περίπου 30 ρομς κάνοντας wipes πάντα δυο χρόνια τώρα άλλα δωράκι δεν έπερνα μέχρι που έβαλα την neat... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Στο email του dropbox αναφέρει οτι ισχύει για δύο χρόνια. Ναι φίλε μου. Λάθος. Δύο ήθελα να γράψω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigjohnny Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) γεια σας... εχω το samsung galaxy s2 gt-i9100 16gb ..το κινητο ενω λειτουργουσε κανονικα χωρις κανενα απολυτος προβλημα ξαφνικα η οθονη του δεν δειχνει απολυτος τιποτα..η αφη ανταποκρινεται,τα 2 κουμπια αφης φωτιζουν και ανταποκρινονται επισης,οι ηχοι και κτλπ λειτουργουν κανονικα....καποια βοηθεια??? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited May 24, 2014 by bigjohnny Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasagian Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδιά Καλησπέρα Προσπαθώ να συνδέσω το galaxy s2 με Φλασακι απευθείας με το καλώδιο. Στο 8gb το αναγνωρίζει κανονικά. Όμως όταν δοκίμασα με 32 και 64gb δεν το βλέπει. Πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις βλέπω ότι το διαβάζει αφού μου βγάζει συνολική χωρητικότητα, υπόλοιπο μνήμης κλπ. Ολα τα φλασακια ειναι fat32. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 γεια σας... εχω το samsung galaxy s2 gt-i9100 16gb ..το κινητο ενω λειτουργουσε κανονικα χωρις κανενα απολυτος προβλημα ξαφνικα η οθονη του δεν δειχνει απολυτος τιποτα..η αφη ανταποκρινεται,τα 2 κουμπια αφης φωτιζουν και ανταποκρινονται επισης,οι ηχοι και κτλπ λειτουργουν κανονικα....καποια βοηθεια??? Δοκίμασες να κάνεις μια απλή επανεκκίνηση μήπως διορθωθεί? Αλλιώς πολύ φοβάμαι πως με κάποιο περίεργο τρόπο κάηκε η οθόνη.. σπάνιο για να είμαι ειλικρινής. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigjohnny Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Δοκίμασες να κάνεις μια απλή επανεκκίνηση μήπως διορθωθεί? Αλλιώς πολύ φοβάμαι πως με κάποιο περίεργο τρόπο κάηκε η οθόνη.. σπάνιο για να είμαι ειλικρινής. δοκιμασα σχεδον τα παντα διαβαζοντας σε ξενα sites τιποτα δεν ηταν χρησιμο...η οθονη λειτουργει κανονικα μεχρι και σε κληση απαντησα απλα δεν υπαρχει φωτινοτητα...νομιζω πως ειναι θεμα software αλλα χωρις να μπεις σε download mode κτλπ απο τα λιγα που ξερω δεν νομιζω να γινεται κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 δοκιμασα σχεδον τα παντα διαβαζοντας σε ξενα sites τιποτα δεν ηταν χρησιμο...η οθονη λειτουργει κανονικα μεχρι και σε κληση απαντησα απλα δεν υπαρχει φωτινοτητα...νομιζω πως ειναι θεμα software αλλα χωρις να μπεις σε download mode κτλπ απο τα λιγα που ξερω δεν νομιζω να γινεται κατι... Αν δεν είσαι στην εγγύηση μπορείς έστω και στα τυφλά να δοκιμάσεις να μπεις σε download mode με το συνδυασμό κουμπιών και να περάσεις άλλη Rom. Αλλά αν ακόμα και σε download/reCovery mode δεν δείχνει κάτι η οθόνη.. δυστυχώς πιστεύω είναι hardware. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigjohnny Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 (edited) Αν δεν είσαι στην εγγύηση μπορείς έστω και στα τυφλά να δοκιμάσεις να μπεις σε download mode με το συνδυασμό κουμπιών και να περάσεις άλλη Rom. Αλλά αν ακόμα και σε download/reCovery mode δεν δείχνει κάτι η οθόνη.. δυστυχώς πιστεύω είναι hardware. πιστευεται δηλαδη οτι δεν εχει να κανει με το screen of death που συμβαινει αρκετα συχνα σε αυτες τις συσκευες....δοκιμασα στα τυφλα να περασω αλλη rom η διαδικιασια εγινε αλλα παλι το ιδιο....υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα motherboard? Edited May 25, 2014 by bigjohnny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 πιστευεται δηλαδη οτι δεν εχει να κανει με το screen of death που συμβαινει αρκετα συχνα σε αυτες τις συσκευες....δοκιμασα στα τυφλα να περασω αλλη rom η διαδικιασια εγινε αλλα παλι το ιδιο....υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα motherboard? Screen of death δεν είναι. Sleep of death δεν είναι. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι. Πήγαινε το σε κάποιο service να μάθεις. Περισσότερα κανένας εδώ δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koton78 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αν και είναι το πρώτο μου μήνυμα έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τη σελίδα πολλές φορές. Είμαι κάτοχος του δημοφιλούς SII 9100 από το Δεκέμβριο του 2011. Κινητό πολυεργαλείο και χρησιμότατο. Έχω όμως κάποιες απορίες και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εδώ και τέσσερις μήνες, ίσως και περισσότερο, έχω φτάσει στο σημείο να έχει γεμίσει πλήρως η μνήμη του κινητού και να μην μπορεί να γινει οποιαδήποτε αναβάθμιση. Συγκεκριμένα μου βγάζει στο Memory Usage (μιας και βγάζει στα Notifications ένα εικονίδιο με ένα HDD και ένα θαυμαστικό) ότι από το Device Memory καταναλώνων 2.0GB και είναι κενά μόνο 9MB! Δεν έχω εγκατεστημένες και τις άπειρες εφορμογές, αντίθετα θα έλεγα ότι είμαι πολύ συντηρητικός στο τι εγκαθιστώ. Αποτελέσματα: 1) Δεν μπορώ να εγκαταστήσω ΚΑΜΙΑ εφαρμογή πλέον, ακόμα και την πιο μικρή 2) Συνέχεια μου βγάζει μηνύματα ότι "..... has stopped responding" όπως για το Play store, για τον καιρό 3) Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε καμία εφαρμογή 4) Το κινητό σέρνεται (σταδιακή επιδείνωση - όχι απευθείας). Τι προτείνετε βρε παιδιά; Το έχει ξανασυναντήσει άλλος; Η μόνη λύση είναι ΕΠΑΝΑΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ; Υπόψιν δεν το έχω πειράξει για να κάνω root ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, τα δυόμιση χρόνια συμβίωής μου με αυτό μου έχει αχρηστεύσει (διαγράψει) δύο κάρτες 32GB class 10. Όσο μπορούσα εγκαθιστούσα τις εφαρμογές εκεί. Μήπως φταίει ότι έχω εγκατεστημένο και λειτουργώ το Google Drive και το Dropbox ή το mail.com? Έχει γίνει ασφυκτική η έλλειψη μνήμης! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Αν και είναι το πρώτο μου μήνυμα έχω παρακολουθήσει κατά καιρούς τη σελίδα πολλές φορές. Είμαι κάτοχος του δημοφιλούς SII 9100 από το Δεκέμβριο του 2011. Κινητό πολυεργαλείο και χρησιμότατο. Έχω όμως κάποιες απορίες και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Εδώ και τέσσερις μήνες, ίσως και περισσότερο, έχω φτάσει στο σημείο να έχει γεμίσει πλήρως η μνήμη του κινητού και να μην μπορεί να γινει οποιαδήποτε αναβάθμιση. Συγκεκριμένα μου βγάζει στο Memory Usage (μιας και βγάζει στα Notifications ένα εικονίδιο με ένα HDD και ένα θαυμαστικό) ότι από το Device Memory καταναλώνων 2.0GB και είναι κενά μόνο 9MB! Δεν έχω εγκατεστημένες και τις άπειρες εφορμογές, αντίθετα θα έλεγα ότι είμαι πολύ συντηρητικός στο τι εγκαθιστώ. Αποτελέσματα: 1) Δεν μπορώ να εγκαταστήσω ΚΑΜΙΑ εφαρμογή πλέον, ακόμα και την πιο μικρή 2) Συνέχεια μου βγάζει μηνύματα ότι "..... has stopped responding" όπως για το Play store, για τον καιρό 3) Δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση σε καμία εφαρμογή 4) Το κινητό σέρνεται (σταδιακή επιδείνωση - όχι απευθείας). Τι προτείνετε βρε παιδιά; Το έχει ξανασυναντήσει άλλος; Η μόνη λύση είναι ΕΠΑΝΑΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓ. ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ; Υπόψιν δεν το έχω πειράξει για να κάνω root ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, τα δυόμιση χρόνια συμβίωής μου με αυτό μου έχει αχρηστεύσει (διαγράψει) δύο κάρτες 32GB class 10. Όσο μπορούσα εγκαθιστούσα τις εφαρμογές εκεί. Μήπως φταίει ότι έχω εγκατεστημένο και λειτουργώ το Google Drive και το Dropbox ή το mail.com? Έχει γίνει ασφυκτική η έλλειψη μνήμης! :X Καθάρισε την cache μνήμη http://lifehacker.com/clear-all-cached-app-data-at-once-on-android-1443937040 Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koton78 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πώς το κάνω όμως; btw έχω την έκδοση 4.1.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πώς το κάνω όμως; btw έχω την έκδοση 4.1.2. Έδωσα λινκ άμα δεν δουλέψει με τις οδηγίες που έχει το λινκ googlare Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Έδωσα λινκ άμα δεν δουλέψει με τις οδηγίες που έχει το λινκ googlare Οι οδηγίες του λινκ δεν θα λειτουργήσουν αφού αναφέρεται καθαρά ότι αφορούν jelly bean από 4.2 και πάνω. Φίλε koton78 δοκίμασε να πας στον dialer, να πληκτρολογήσεις εκεί το *#9900# και να επιλέξεις από το μενού που θα εμφανιστεί το "Delete dumpstate/logcat", λογικά μετά από αυτό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τη μνήμη σου όσον αφορά τις αναβαθμίσεις τουλάχιστον. Καλό είναι να εγκαταστήσεις και κανέναν cache cleaner όπως το "Clean Master" ώστε να καθαρίζεις κατά καιρούς διάφορα άχρηστα αρχεία που γεμίζουν τη συσκευή από τις εφαρμογές που έχουμε εγκατεστημένες. :) Edited May 27, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gina77 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK.ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ MAIL ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ MAIL ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΑΛΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited May 27, 2014 by Sofos_5 Κεφαλαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Συνδέθηκε μέσω της εφαρμογής ή μέσω του browser? Εάν πρόκειται για την εφαρμογή θα πρέπει να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής (Ρυθμίσεις - Διαχείριση Εφαρμογών, ψάχνεις την εφαρμογή του facebook και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων). Κάτι τέτοιο βέβαια θα σβήσει και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις που πιθανόν έχεις κάνει στην εν λόγω εφαρμογή. Μιας και βλέπω πως είναι και το πρώτο σου post καλώς μας ήρθες στο forum :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensk3 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην τοποθέτηση νέου φόντου στην οθόνη. Επιλέγω από φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό ή φωτογραφία που έφτιαξα στο photoshop 480χ800 72dpi και πάντα μου βγάζει πλαίσιο ώστε να διαλέξω το μέρος της φωτογραφίας που θα βάλει ως φόντο και ποτέ ολόκληρη τη φωτογραφία. Καμιά ιδέα επίλυσης? Έκδοση android 4.1.2 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω πρόβλημα στην τοποθέτηση νέου φόντου στην οθόνη. Επιλέγω από φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό ή φωτογραφία που έφτιαξα στο photoshop 480χ800 72dpi και πάντα μου βγάζει πλαίσιο ώστε να διαλέξω το μέρος της φωτογραφίας που θα βάλει ως φόντο και ποτέ ολόκληρη τη φωτογραφία. Καμιά ιδέα επίλυσης? Έκδοση android 4.1.2 Ευχαριστώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shirobakama.wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensk3 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Το έλυσα τελικά με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sanjn.twcrop Tw Wallpaper Fix S2 Edited June 7, 2014 by sensk3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliscrete Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα. Ξάδερφος μου ζήτησε να του φτιάξω την πίσω κάμερα γιατί βγάζει θολές φωτογραφίες. Από όσο είδα ειναι πολύ γρατσουνισμένο το τζαμάκι στο bezel της πίσω κάμερας, οπότε θέλει αλλαγή (το bezel ή η κάμερα) και εδώ ειναι που χρειάζομαι τα φώτα σας. Το bezel έχει δικό του τζαμάκι ή είναι «τρύπιο» και το τζαμάκι ανήκει στο module της κάμερας; Δηλαδή στο bezel που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, υπάρχει προστατευτικό τζαμάκι ή είναι «τρύπιο»; Η αλλη ερώτηση ειναι αν ξέρετε κάποιο ελληνικό μαγαζί που να πουλά τετοιο ανταλλακτικό γιατί λόγω πίεσης χρόνου δεν βολέυει ebay/china/κλπ http://cdn2.bigcommerce.com/server5800/8c4e0/products/2198/images/5528/samsung_i9100_camera_cover_01__16802.1331709593.1280.1280.jpg Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Οι παρακάτω συμβουλές έχουν εφαρμογή στα μοντέλα samsung galaxy s1,s2,s3 και για το s4 αν και κατα τη γνώμη μου από το s4 και μετά δεν έχει ανάγκη! Έχουν εφαρμογή και σε όλα τα tablets της Samsung και έχουν δοκιμαστεί τόσο σε unrooted με μανίσια Touchwiz rom όσο και σε custom rom (CM) και rooted συσκευές. Βρήκα τις οδηγίες στο παρακάτω site http://www.droidview...device-no-root/αλλά θα προσπαθήσω να μεταφέρω τα βασικά στα ελληνικά. Αρχικά να θυμίσω ότι ειδικά για το s1 και το s2 που είναι πια αρκετά παλιά κινητά, είναι σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές εγκατεστημένες στη συσκεύη, μεταφέροντας τον κύριο όγκο των εφαρμογών στην κάρτα sd, όπως κ τις φώτο τα βίντεο κτλ, χρησιμοποιόντας μια από τις πολλές εφαρμογές που θα βρούμε στο Play store. Εγώ χρησιμοποιώ την AppMgr III και με έχει βολέψει πολύ. Ας πάμε λοιπόν στο κυρίως θέμα: 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συστήματος 2. Κατεβείτε προς τα κάτω και βρείτε τις Επιλογές προγραμματιστών 3. Εαν έχετε συσκευή με Android 4.2 και πάνω, τότε για να εμφανιστούν οι Επιλογές προγραμματιστών ακολουθήστε τα βήματα που γράφω στο τέλος. 4. Πατήστε το Επιλογές προγραμματιστών και βρείτε τις εξής επιλογές: Κλίμακα κιν.Παραθύρων Κλίμακα γραφικών μετ... Κλίμακα διάρκειας προ... και Εξαν.απόδοση GPU 5. Πατήστε στις 3 πρώτες μία-μία και βάλτε τις από 0.5x ή εντελώς OFF (προτείνεται) 6. Έαν δεν παίζεται πολλά 3D παιχνίδια στη συσκεύή σας προτείνω να τικάρετε και το κουτάκι δίπλα στο Εξαν.απόδοση GPU. Ειδάλλως αφήστε το ως έχει. Ορίστε και μιά φώτο για τις ρυθμίσεις στα αγγλικά: http://cdn.droidviews.com/wp-content/uploads/2013/05/s4-touchwiz-animation.jpg s4-touchwiz-animation.jpg Εαν έχετε συσκευή με Android 4.2 και πάνω, τότε για να εμφανιστούν οι Επιλογές προγραμματιστών ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συστήματος και πηγαίνετε στο Πληροφορίες συσκευής 2. Πηγαίνετε στον Αριθμό κατασκευής και πατήστε επάνω του 7 φορές συνεχόμενες. 3. Εάν έγινε σωστά τότε θα δείτε ένα μήνυμα που λέει ότι έχετε γίνει developer όπως και στη παρακάτω φώτο στα αγγλικά. http://cdn.droidviews.com/wp-content/uploads/2013/04/galaxy-s4-developer-mode-enabled.jpg galaxy-s4-developer-mode-enabled.jpg 4. Ακολουθήστε τις πρώτες οδηγίες για να μειωθεί το lag στη συσκευή σας. Θα δείτε σημαντική διαφορά σίγουρα, δοκιμάστε το και πείτε εδώ τη γνώμη σας. Enjoy! Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Το πρωτο πραγμα που κανω ειναι αυτες οι ρυθμισεις οποτε πιανω samsung συσκευη στα χερια μου, ειτε δικη μου ειτε φιλου μου!!! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σωστός! Απλά τα έγραψα για όποιον δεν τον ξέρει ή το ξεχάσει. Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σωστός! Απλά τα έγραψα για όποιον δεν τον ξέρει ή το ξεχάσει. Σωστός κι εσυ! Είναι βασικότατες ρυθμίσεις που κάνουν την διαφορά πιστεύω. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts