kakos_mpelas Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα! Στην 4.1.2 ..απο που κάνουμε εκκαθάριση μνήμης ή διαγραφή μίας εφαρμογής? (δεν υπάρχει πια το ανάλογο τριγωνικό εικονίδιο απο την Samsung) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ένα s2 ενός φίλου μου και θέλω να του ξανά περάσω official rom γιατί το πήρε με costum, ποιον οδηγό μου προτείνετε; Μέσω odin; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Καλησπέρα έχω στα χέρια μου ένα s2 ενός φίλου μου και θέλω να του ξανά περάσω official rom γιατί το πήρε με costum, ποιον οδηγό μου προτείνετε; Μέσω odin; Μονόδρομος..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μονόδρομος..!;) Υπάρχει πουθενά η διαδικασία για να την θυμηθώ μην κάνω κάτι λάθος; Και που είναι η τελευταία ρομ ελληνική; Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Υπάρχει πουθενά η διαδικασία για να την θυμηθώ μην κάνω κάτι λάθος; Και που είναι η τελευταία ρομ ελληνική; Εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 Στο δεύτερο ποστ θα επιλέξεις το firmware κάτω κάτω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εγώ απλά να προσθέσω για τον φίλο @dimitrisOS, πως με τον S/N αριθμό της συσκευής, μπορεί με χρήση του Kies, να βρει και την ρομ που φορούσε από το εργοστάσιο το κινητό.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εγώ απλά να προσθέσω για τον φίλο @dimitrisOS, πως με τον S/N αριθμό της συσκευής, μπορεί με χρήση του Kies, να βρει και την ρομ που φορούσε από το εργοστάσιο το κινητό.. ;) Δεν ήξερα πως μπορεί να λειτουργήσει και με custom Rom αυτό..!:banghead::D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilia Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γεια σας. Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει στο εξής θέμα; Το gmail που έφτιαξα υποχρεωτικά όταν αγόρασα το κινητό, λειτουργεί κανονικά (είτε μπεις από υπολογιστή, είτε από το κινητό). Όταν όμως μου ζητείται προκειμένου να αναβαθμίσω κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο (π.χ. Samsung Apps), δεν γίνεται δεκτό και μου εμφανίζεται μνμ ότι "το μέηλ αυτό δεν υπάρχει" και "error 303", αν θυμάμαι καλά. Διευκρινίζω ότι στην αρχή όλα λειτουργούσαν κανονικά, το ζήτημα εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από αρκετό καιρό χρήσης του κινητού. Σκέφτηκα να διαγράψω τον λογ/μό από το "λογ/μοι κ συγχρονισμός" και να τον ξαναπεράσω, όμως όταν επιλέγω "διαγραφή" με ειδοποιεί ότι "με τη διαγραφή του λογ/μού, θα διαγραφούν όλα τα μνμτ, οι επαφές και τα δεδομένα από το τηλέφωνο" και έτσι δεν το αποφασίζω (δεν ξέρω αν όντως εννοεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ή όλα όσα έχουν σχέση με το gmail αλλά δεν το διακινδυνεύω!). Καμία πρόταση; Δεν είμαι και πολύ σαϊνι με το όλο θέμα των κινητών, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι και εντελώς άσχετη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γεια σας. Θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει στο εξής θέμα; Το gmail που έφτιαξα υποχρεωτικά όταν αγόρασα το κινητό, λειτουργεί κανονικά (είτε μπεις από υπολογιστή, είτε από το κινητό). Όταν όμως μου ζητείται προκειμένου να αναβαθμίσω κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο (π.χ. Samsung Apps), δεν γίνεται δεκτό και μου εμφανίζεται μνμ ότι "το μέηλ αυτό δεν υπάρχει" και "error 303", αν θυμάμαι καλά. Διευκρινίζω ότι στην αρχή όλα λειτουργούσαν κανονικά, το ζήτημα εμφανίστηκε ξαφνικά μετά από αρκετό καιρό χρήσης του κινητού. Σκέφτηκα να διαγράψω τον λογ/μό από το "λογ/μοι κ συγχρονισμός" και να τον ξαναπεράσω, όμως όταν επιλέγω "διαγραφή" με ειδοποιεί ότι "με τη διαγραφή του λογ/μού, θα διαγραφούν όλα τα μνμτ, οι επαφές και τα δεδομένα από το τηλέφωνο" και έτσι δεν το αποφασίζω (δεν ξέρω αν όντως εννοεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ ή όλα όσα έχουν σχέση με το gmail αλλά δεν το διακινδυνεύω!). Καμία πρόταση; Δεν είμαι και πολύ σαϊνι με το όλο θέμα των κινητών, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαι και εντελώς άσχετη! To email σου δουλεύει όπως είπες απο κινητό + PC απο Google Play σε αφήνει να κατεβάσεις εφαρμογές; (Αν ναι, 100% είναι το παρακάτω :O ) Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του Samsung Apps ή του Samsung account σου... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 πως μπορω να σβησω καποια ασυρματα δικτυα απο των καταλογο των wifi? εκανα update στο ροθτερ μου και εχει φαει κολλημα.ενω βλεπει το ασυρματο μοντεμ/ρουτερ,δεν μπαινει με τιποτε ιντερνετ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 πως μπορω να σβησω καποια ασυρματα δικτυα απο των καταλογο των wifi? εκανα update στο ροθτερ μου και εχει φαει κολλημα.ενω βλεπει το ασυρματο μοντεμ/ρουτερ,δεν μπαινει με τιποτε ιντερνετ.. Πατάς επάνω στο δίκτυο και επιλέγεις forget Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 το εκανα,μου ζητησε παλι κωδικο ασφαλειας,αλλα παλι δεν μπαινει. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπαινει,απο την στιγμη που αφου εγινε reset στο modemrouter, μπηκαν οι ιδιες ρυθμισεις και ολες οι ασυρματες συσκευες-εκτος απο το τηλεφωνο μου και της γυναικας μου(samsung ace plus)-δεν μπαινουν internet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Σου γραφει connected στην λιστα δικτυων του wifi στο κινητο? Ο υπολογιστης σου συνδεεται ασυρματα ή ethernet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Σου γραφει connected στην λιστα δικτυων του wifi στο κινητο? Ο υπολογιστης σου συνδεεται ασυρματα ή ethernet? ναι-κανονικα γραφει "συνδεθηκε" αλλα ιντερνετ δεν μπαινει. το ιδιο και της γυναικας μου. οι αλλες ασυρματες κανενα προβλημα. π.χ 1 ipadnini που εχω,χωρις να του αλλαξω τιποτε,συνεχιζει και παιζει κανονικα. δεν καταλαβαινω..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ιδιοτροπια - κολλημα θυμιζει...αν δεν τα εχεις κανει ηδη, δοκιμασε reset στις συσκευες με την σωστη σειρα Forget στο δικτυο, κλεισε τα WIFI στα κινητα, επανεκκινηση στο router, restart στα κινητα, ανοιξε WIFI, βαλε password, connect Good luck! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ιδιοτροπια - κολλημα θυμιζει...αν δεν τα εχεις κανει ηδη, δοκιμασε reset στις συσκευες με την σωστη σειρα Forget στο δικτυο, κλεισε τα WIFI στα κινητα, επανεκκινηση στο router, restart στα κινητα, ανοιξε WIFI, βαλε password, connect Good luck! :) τα εχω κανει ολα αυτα. το καλυτερο που καταφερα,ειναι να δουλεψει μονο με καρφωτη ip. αλλα ετσι σε αλλα ασυρματα δικτυα δεν θα εχω προβλημα(?).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκιμασε και σε ενα public free wifi να δεις τι γινεται. Αν παιξει, τοτε το update του router, εκ του αποτελεσματος δεν ηταν και πολυ πετυχημενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Δοκιμασε και σε ενα public free wifi να δεις τι γινεται. Αν παιξει, τοτε το update του router, εκ του αποτελεσματος δεν ηταν και πολυ πετυχημενο... εκανα και disable ολες τις ασφαλειες αλλα και παλι δεν επιανε ιντερνετ. κατι παιζει μαλλον με την gateaway του router. θα το αφησω τωρα με τις καρφωτες και βλεπω. να`σαι καλα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasagian Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Παιδιά καλημέρα Είμαι κάτοχος ενός Galaxy SII και πριν από λίγες μέρες κατέβασα και εγκατέστησα (επιτέλους) το 4.1.2 (Jelly Bean). Έχω όμως το εξής πρόβλημα : Όπου χρησιμοποιώ πληκτρολόγιο δεν εμφανίζει το πλήκτρο με το βελάκι με το οποίο αλλάζεις παράγραφο (υπήρχε στο προηγούμενο λογισμικό). Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ θερμά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 βάλε άλλο πληκτρολόγιο αν θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα Εκανα αναβάθμιση στην 4.1.2 με ΟΤΑ και μετά την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις - δημιουργία αντιγράφου - επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά την αναβάθμιση είχα ακόμα το εικονίδιο του superuser από το root που είχα κάνει. Μέτα την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων εξακολουθούσα να το έχω αλλά είχα και όλα τα δεδομένα στην εσωτερική sd. Οι εφαρμογές όμως είχαν διαγράφει. Έβγαλα το root ( το είχα κάνει με την μέθοδο με τα αρχεία zip ένα στην εξωτερική sd και ένα άλλο στην εσωτερική, δεν το κατέχω καλά το άθλημα για να σας πω ακριβός ποια μέθοδος είναι οι ψαγμένοι μάλλον θα καταλάβουν ) και θέλω να φέρω το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση όπως το αγόρασα αλλά με την 4.1.2 . Χωρίς δηλαδή να έχει τίποτα από τα παλιά μου δεδομένα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για hard reset εκτός από αυτόν που έκανα ? Καμιά ιδέα γιατί κράτησε και το root αλλά και τα δεδομένα στη εσωτερική sd ? Επίσης όταν κάνω ενημέρωση λογισμικού μετά την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα ... η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες. Τι είναι αυτό ? Ευχαριστώ. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλησπέρα Εκανα αναβάθμιση στην 4.1.2 με ΟΤΑ και μετά την αναβάθμιση έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις - δημιουργία αντιγράφου - επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά την αναβάθμιση είχα ακόμα το εικονίδιο του superuser από το root που είχα κάνει. Μέτα την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων εξακολουθούσα να το έχω αλλά είχα και όλα τα δεδομένα στην εσωτερική sd. Οι εφαρμογές όμως είχαν διαγράφει. Έβγαλα το root ( το είχα κάνει με την μέθοδο με τα αρχεία zip ένα στην εξωτερική sd και ένα άλλο στην εσωτερική, δεν το κατέχω καλά το άθλημα για να σας πω ακριβός ποια μέθοδος είναι οι ψαγμένοι μάλλον θα καταλάβουν ) και θέλω να φέρω το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση όπως το αγόρασα αλλά με την 4.1.2 . Χωρίς δηλαδή να έχει τίποτα από τα παλιά μου δεδομένα. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για hard reset εκτός από αυτόν που έκανα ? Καμιά ιδέα γιατί κράτησε και το root αλλά και τα δεδομένα στη εσωτερική sd ? Επίσης όταν κάνω ενημέρωση λογισμικού μετά την αναβάθμιση μου βγάζει το μήνυμα ... η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες. Τι είναι αυτό ? Ευχαριστώ. hard reset επίσης μπορείς να κάνεις από recovery, όμως για ποιο λόγο θες να κάνεις πάλι hard reset? Συμβαίνει αυτό στα samsung, και με odin να πέρναγες το καινούριο firmware πάλι θα έμεναν όλες οι εφαρμογές όπως ήταν. "η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί" = έχεις βάλει custom kernel. έκανα root με τον Philz, και δεν έχω αυτό το θέμα. αυτό το έχω όταν βάζω άλλους kernel, πχ dorimanx, siyah κλπ. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 θέλω να φέρω το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση όπως το αγόρασα αλλά με την 4.1.2 . Χωρίς δηλαδή να έχει τίποτα από τα παλιά μου δεδομένα. Πρέπει να περάσεις τη ROM που θες με Odin. Καμιά ιδέα γιατί κράτησε και το root αλλά και τα δεδομένα στη εσωτερική sd ? Απ ό,τι κατάλαβα είχες unrooted 4.0.3, έκανες OTA update σε 4.1.2 και μετά root. "Κράτησε το root" = Παρέμεινε η εφαρμογή Superuser. Αυτό έγινε γιατί είναι εφαρμογή συστήματος και οι εφαρμογές συστήματος δε σβήνονται όταν κάνεις factory reset/wipe data. Όπως επίσης δε σβήνονται και τα δεδομένα της internal και external sdcard. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Πρέπει να περάσεις τη ROM που θες με Odin. Απ ό,τι κατάλαβα είχες unrooted 4.0.3, έκανες OTA update σε 4.1.2 και μετά root. "Κράτησε το root" = Παρέμεινε η εφαρμογή Superuser. Αυτό έγινε γιατί είναι εφαρμογή συστήματος και οι εφαρμογές συστήματος δε σβήνονται όταν κάνεις factory reset/wipe data. Όπως επίσης δε σβήνονται και τα δεδομένα της internal και external sdcard. Ανάποδα .... είχα rooted 4.0.3 και με μετά την αναβάθμιση σε 4.1.2 παρέμεινε η εφαρμογή Superuser. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 hard reset επίσης μπορείς να κάνεις από recovery, όμως για ποιο λόγο θες να κάνεις πάλι hard reset? Συμβαίνει αυτό στα samsung, και με odin να πέρναγες το καινούριο firmware πάλι θα έμεναν όλες οι εφαρμογές όπως ήταν. "η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί" = έχεις βάλει custom kernel. έκανα root με τον Philz, και δεν έχω αυτό το θέμα. αυτό το έχω όταν βάζω άλλους kernel, πχ dorimanx, siyah κλπ. Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που είναι η διαδικασία για hard reset από recovery ? Με αυτό τον τρόπο θα διαγραφούν ΟΛΑ τα δεδομένα που υπαρχουν και στην εσωτερική SD? Δεν έχω κάνει κάτι με τον kernel ή έτσι νομίζω . Απλά έκανα την αναβάθμιση σε 4.1.2 και μετά από αυτή μου βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. ο kernel που έχω τώρα είναι .....3.0.31-1211311 dpi@DELL251 #3 SMP PREEMPT Thu May 16 KST 2013...αν λέει κάτι αυτό.. Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts