Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω πολυ για την καλη ευχηη!!!! βρε της εχω τικαρει της γλωσσες ελληνικα αγγλικα αλλα τιποτα μονο αγγλικα!!! γυριζω το δακτυλο στο space γραφει και καλα οτι μπηκαν ελληνικα αλλα τα γραματα στο πληκτρολογιο μενουν αγγλικα!!! τελος παντων φλασαρα την σκανδιναβικη 4.0.4 και τωρα ειναι οκ

Ακριβως αυτο το σκηνικο ειχα παθει κι εγω οταν περασα πολυ παλιοτερα 2 διαφορετικες 4.0.4 με αποτελεσμα τελικα να γυρισω παλι στην επισημη ελληνικη 4.0.3(Τοτε δεν υπηρχε η 4.1.2) με οποια προβληματα εχει μεχρι να βγει η επισημη ελληνικη 4.1.2.

Κανε αυτο που σου προτεινουν τα παιδια.

Βαλε την 4.1.2

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαίρω πολύ. Μου έκανε εντύπωση όμως η "αλλαγή λογισμικού" που είπε ο τεχνικός. Εκτός κι αν το πήγε με 2.3.6...

Έχετε δίκιο,δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Είχα σημειώσει πριν το στείλω όλα τα στοιχεία απο το ''πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο''

και είναι ακριβώς το ίδια.(4.0.3 etc etc)

Τώρα πέφτει δούλεμα ή η Samsung νομίζει οτι διόρθωσε το πρόβλημα?:wacko:

Μια παρατήρηση, με φωτεινότητα στο μέγιστο και ξετικαρισμένο το αυτόματο,όταν ανοίγω το ''internet''

πέφτει η φωτεινότητα,το κάνει και σε κάποιον άλλο. Κεντρική σελίδα έχω το google.

Έχετε δίκιο,δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Είχα σημειώσει πριν το στείλω όλα τα στοιχεία απο το ''πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο''

και είναι ακριβώς το ίδια.(4.0.3 etc etc)

Τώρα πέφτει δούλεμα ή η Samsung νομίζει οτι διόρθωσε το πρόβλημα?:wacko:

Μια παρατήρηση, με φωτεινότητα στο μέγιστο και ξετικαρισμένο το αυτόματο,όταν ανοίγω το ''internet''

πέφτει η φωτεινότητα,το κάνει και σε κάποιον άλλο. Κεντρική σελίδα έχω το google.

Μήπως έχεις ανοιχτή την εξοικονόμηση ενέργειας; Γιατί το άσπρο καίει πολύ και ίσως γίνεται αυτό για να μην λιώσει η μπαταρία με 15' internet.

Στην ics ο browser εχει δική του ρύθμιση για τη φωτεινότητα, μόλις τον ανοίξεις πάτα το αριστερό πλήκτρο αφής και θα τη δεις.;)

Πώς περνουμε σκρενσοτ στην 4.0.4. Βρε παιδιά προσπαθώ με το πλήκτρο home + power και τίποτα!

Αν θυμαμαι καλα ειναι vol down και power... για δοκιμασε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πώς περνουμε σκρενσοτ στην 4.0.4. Βρε παιδιά προσπαθώ με το πλήκτρο home + power και τίποτα!

Πατα ταυτοχρονα το κεντρικο κουμπι και το power και θα τραβηξει screenshot.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ας τα κρατήσει πατημένα και για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει το capture..:)

Ας τα κρατήσει πατημένα και για 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει το capture..:)

Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Στις περισσότερες περιπτώσεις το γραφικό βρίσκεται μέσα στο αρχείο του τραγουδιού. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις με την εφαρμογή για υπολογιστή tag and rename η κάποια παραπλήσια...

Έβαλα το itag pro στο τηλ και αλλάζω εικόνα σε mp3. Το θέμα είναι όμως ότι στο ίδιο mp3 με τον μαμά player βλέπει την εικόνα, ενώ με το winamp ή το vlc όχι. Τι παίζει εδώ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα το itag pro στο τηλ και αλλάζω εικόνα σε mp3. Το θέμα είναι όμως ότι στο ίδιο mp3 με τον μαμά player βλέπει την εικόνα, ενώ με το winamp ή το vlc όχι. Τι παίζει εδώ;

Παίζει να είναι κάποια ρυθμιση του player

δοκίμασε poweramp ή player pro

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

λοιπον screenshot δεν τραβαει με τιποτα δοκιμασα να πατησω στιγμιεα οπως εκανα με το galaxy που μου καηκε τα πληκτρα home + power τιποτα απολυτως δοκιμασα να τα κρατησω πατημενα μου ανοιγει η διαχειριση εργασιων ΝΑ ειναι προβλημα της ρομ???? επισεις ενα hands free bluethouth που εχω δεν το βρισκει με τιποτα ........ :wacko: καμια ιδεα γιατι συμβενουν αυτα???

λοιπον screenshot δεν τραβαει με τιποτα δοκιμασα να πατησω στιγμιεα οπως εκανα με το galaxy που μου καηκε τα πληκτρα home + power τιποτα απολυτως δοκιμασα να τα κρατησω πατημενα μου ανοιγει η διαχειριση εργασιων ΝΑ ειναι προβλημα της ρομ???? επισεις ενα hands free bluethouth που εχω δεν το βρισκει με τιποτα ........ :wacko: καμια ιδεα γιατι συμβενουν αυτα???

Κάτι μου λέει ότι δεν πατάς καλά το power, ελπίζω βέβαια να μην υπάρχει θέμα με το πλήκτρο σου. Έχεις θήκη; Πιθανόν να μην πατιέται καλά με αυτήν..

Όταν βγαίνει πρώτα η διαχείριση εργασιών σίγουρα σ'εκείνες τις απόπειρες πατάς πρώτα το home έστω κι αν ο χρόνος είναι τόσο μικρός που δεν το καταλαβαίνεις ούτε ο ίδιος, σε όλους μας συμβαίνει αυτό.

Δοκίμασε βγάζοντας και την θήκη, αν έχεις..

Bluerooth δεν έχω επιχειρήσει να συνδέσω ποτέ.:)

Πάτα ταυτόχρονα και κράτα πατημένα για 2-3 δεύτερα power + home. Και εμένα με δυσκόλεψε στην αρχή αλλά οκ, δεν είναι δύσκολο γενικά, θα δεις

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Κάτι μου λέει ότι δεν πατάς καλά το power, ελπίζω βέβαια να μην υπάρχει θέμα με το πλήκτρο σου. Έχεις θήκη; Πιθανόν να μην πατιέται καλά με αυτήν..

Όταν βγαίνει πρώτα η διαχείριση εργασιών σίγουρα σ'εκείνες τις απόπειρες πατάς πρώτα το home έστω κι αν ο χρόνος είναι τόσο μικρός που δεν το καταλαβαίνεις ούτε ο ίδιος, σε όλους μας συμβαίνει αυτό.

Δοκίμασε βγάζοντας και την θήκη, αν έχεις..

Bluerooth δεν έχω επιχειρήσει να συνδέσω ποτέ.:)

λοιπον εχετε δικιο τελικα εφτεγε η θηκη την εβγαλα και οκ απλα σε αυτην την ρομ πρεππει να τα κρατας πατημενα 2 3 δευτερα ενω στην αλλη το εκανα στιγμιεα!! ευχαριστω πολυ!! μενει να λυθει το μυστηριο του μπλουτουθ τωρα.......

παντως βγηκε η επισημη 4.1.2 για την vodafone

υποθετω συντομα θα δουμε και τις αλλες;;

http://i46.tinypic.com/a27rwp.jpg

Edited by vasoula78

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy s2... Δε στέλνω γενικά πολλά μηνύματα και όποτε στέλνω είναι μικρά γι'αυτό και άργησα να πάρω χαμπάρι το εξής...

Ανακάλυψα πριν λίγο καιρό πως δε μπορώ να στείλω πάνω απο 60 χαρακτήρες, πάνω απο 60 δεν έφευγε το μήνυμα και κατέβασα μια εφαρμογή Go SMS... Ωραία λέω λύθηκε τώρα, έγραφα και μεγάλα μηνύματα πήγαιναν κανονικά αλλα κατάλαβα πως κι εκεί με χρεώνει 1 μήνυμα για κάθε 60 χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να στέλνω ένα κειμενάκι και να μου χρεώνει 5 μηνύματα μαζί!!!!

Δεν υπάρχει κάποια λύση να στέλνω μηνύματα όπως όλα τα κανονικά κινητά;;; Στέλναμε 360 χαρακτήρες και χρεωνόμασταν ένα μήνυμα..

Τι γίνεται όλα τα smartphones έτσι είναι;; Τι πράγμα είναι αυτό; Έστειλα 5 σειρές μήνυμα και μου χρεώνει σειρά και μήνυμα δηλαδή πέντε μηνύματα μαζί!

Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy s2... Δε στέλνω γενικά πολλά μηνύματα και όποτε στέλνω είναι μικρά γι'αυτό και άργησα να πάρω χαμπάρι το εξής...

Ανακάλυψα πριν λίγο καιρό πως δε μπορώ να στείλω πάνω απο 60 χαρακτήρες, πάνω απο 60 δεν έφευγε το μήνυμα και κατέβασα μια εφαρμογή Go SMS... Ωραία λέω λύθηκε τώρα, έγραφα και μεγάλα μηνύματα πήγαιναν κανονικά αλλα κατάλαβα πως κι εκεί με χρεώνει 1 μήνυμα για κάθε 60 χαρακτήρες, με αποτέλεσμα να στέλνω ένα κειμενάκι και να μου χρεώνει 5 μηνύματα μαζί!!!!

Δεν υπάρχει κάποια λύση να στέλνω μηνύματα όπως όλα τα κανονικά κινητά;;; Στέλναμε 360 χαρακτήρες και χρεωνόμασταν ένα μήνυμα..

Τι γίνεται όλα τα smartphones έτσι είναι;; Τι πράγμα είναι αυτό; Έστειλα 5 σειρές μήνυμα και μου χρεώνει σειρά και μήνυμα δηλαδή πέντε μηνύματα μαζί!

Στις ρυθμίσεις του Go να επιλέξεις την υποστήριξη για Ελληνικά και θα σου στέλνει 160

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εντομεταξύ γιατί λέει February;; Απρίλιο δεν έχουμε τώρα;

Εντομεταξύ γιατί λέει February;; Απρίλιο δεν έχουμε τώρα;

To ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ αλλά απ'ότι φαίνεται κάνουν "λαθάκια" εκεί στη sammobile, εδώ έγραψαν την XWLPY για 4.0.3..;)

Στις ρυθμίσεις του Go να επιλέξεις την υποστήριξη για Ελληνικά και θα σου στέλνει 160

To επέλεξα... Ενώ γράφει 160 χαρακτήρες με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου λέει αυτόματα 69 χαρακτήρες υπολοιπόμενο... Μόνο με Greeklish βγαίνει 160 αλλα δε μπορώ να γράφω έτσι!!!

Τι γίνεται; Έχω βγάλει Τ9 τα έχω απεπιλέξει όλα αλλα πάλι τα ίδια!:confused:

Ειναι στο kies γιατι σε ΟΤΑ εγω δεν βλεπω τιποτα.

To ίδιο αναρωτήθηκα κι εγώ αλλά απ'ότι φαίνεται κάνουν "λαθάκια" εκεί στη sammobile, εδώ έγραψαν την XWLPY για 4.0.3..;)

Μωρέ εγώ πιστεύω πως σθνειδητοποιώντας πόσο πολύ άργησαν πάνε να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Από την άλλη ίσως επειδή είναι ίδια η LSD Που βγήκε Φλεβάρη, γι αυτό... Πολύ εκνευριστηκό που δεν ήρθε με την LSN πάντως.

To επέλεξα... Ενώ γράφει 160 χαρακτήρες με το που πατάω το πρώτο γράμμα μου λέει αυτόματα 69 χαρακτήρες υπολοιπόμενο... Μόνο με Greeklish βγαίνει 160 αλλα δε μπορώ να γράφω έτσι!!!

Τι γίνεται; Έχω βγάλει Τ9 τα έχω απεπιλέξει όλα αλλα πάλι τα ίδια!:confused:

Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις άλλο πληκτρολόγιο...

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)