kolkoskylo Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Παντως εγω που εχω εγκατεστημενα στο s2 τα sygic & navigon & don'r panic μπορω να πω οτι το sygic ειναι απο τα χειροτερα οσο αφορα την δρομολογησει φιλε μου σε σχεση με τα αλλα δυο και αυτο γιατι σε οσες διευθυνσεις του εχω πει να με παει με παει αλλα νταλον και απο την μακρυτερη διαδρομη οσο αφορα την παλια εκδοση που δεν σου εδεινε το δικαιωμα να διαλεξεις διαδρομη και οσο αφορα τη ποιο νεα παλι αλλα νταλον σε παει.... Τι να πω για εμενα και αλλους τρεις φιλους μου με αλλα android κινητα το navigon τα σπαει και δευτερο ερχεται το don't panic. Ρε φίλε-η, ήμαρτον!!! Άλλ' αντ' άλλων !!! Anyway, Υπάρχει καμιά rom που να λειτουργεί Wifi direct, HDMI, bluetooth ποντίκι και HDMI + Wifi; Αφού τις έχει τις ρημάδες τις δυνατότητες το κινητό !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikahakkinen Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 makis ευχαριστώ πολύ. Ναι έτσι είναι. Η συσκευή μου είναι unbranded. Θα το παρακολουθώ και εγώ αλλά αν αντιληφθείς πρώτος ότι βγήκε η επίσημη ελληνική Jelly bean θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα pm. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 (edited) makis ευχαριστώ πολύ. Ναι έτσι είναι. Η συσκευή μου είναι unbranded. Θα το παρακολουθώ και εγώ αλλά αν αντιληφθείς πρώτος ότι βγήκε η επίσημη ελληνική Jelly bean θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες ένα pm. :-) Πολύ ευχαρίστως αλλά βλέποντας την κατάσταση τόσο καιρό.. ίσως να μην έχω καν το S2 στα χέρια μου μέχρι να αποφασίσουν να την διαθέσουν επίσημα και εδώ..:p Δεν ρίχνεις μια ματιά και στα "Επισημα firmwares" μήπως περάσεις κάποια jelly bean άλλης χώρας με Odin μην περιμένεις άδικα..:) Ενώ έχω βάλει μέσα απ'το Home Switcher τον Next launcher σαν προεπιλογή στην Nordic 4.1.2, όποτε γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής με το που βάλω το pin μου πετάει το πινακάκι να επιλέξω τον launcher που θέλω να μπει στο μενού. Τσέκαρα και μέσα στο "ρυθμίσεις - εφαρμογές" και όντως υπάρχει ο Next αντί του TW σαν "προεπιλογή". Γιατί γίνεται αυτό; :confused: Μόλις εγκατέστησα ξανά τον Nova για δοκιμή και τώρα δεν έβγαλε την επιλογή launcher στην επανεκκίνηση! Άλλο πάλι και τούτο...:confused: Edited March 19, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 "το μηνυμα δεν εσταλη"... οπου και να στειλω sms,μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 "το μηνυμα δεν εσταλη"... οπου και να στειλω sms,μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. γιατι? 2 πράγματα συμβαίνουν: 1) σου έχει τελειώσει η κάρτα 2) δεν έχεις πληρώσει τον λογαριασμό :p Τσέκαρε στα μηνύματα μήπως έχει πειραχθεί κατά λάθος ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 "το μηνυμα δεν εσταλη"... οπου και να στειλω sms,μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.. γιατι? είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση όταν προσπαθώ να στείλω sms σε 5ψήφιο νούμερο. Σίγουρα δεν έχεις φραγή? Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και άλλη εφαρμογή πέρα από την deafult. Εγώ περιμένω ακόμα απάντηση από την vodafone. κάνε και εσύ μια ερώτηση στον πάροχό σου. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 2 πράγματα συμβαίνουν: 1) σου έχει τελειώσει η κάρτα 2) δεν έχεις πληρώσει τον λογαριασμό :p Τσέκαρε στα μηνύματα μήπως έχει πειραχθεί κατά λάθος ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων καρτα και μαλλον δεν εχω μοναδες,αλλα εκει που στελνω μηνυμα(1330)δεν χρεωνομαι. κεντρο sms +3097100000. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 είμαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση όταν προσπαθώ να στείλω sms σε 5ψήφιο νούμερο. Σίγουρα δεν έχεις φραγή? Φαντάζομαι έχεις δοκιμάσει και άλλη εφαρμογή πέρα από την deafult. Εγώ περιμένω ακόμα απάντηση από την vodafone. κάνε και εσύ μια ερώτηση στον πάροχό σου. σε 4ψηφιο χωρις χρεωση..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 σε 4ψηφιο χωρις χρεωση..! Εάν είσαι μείον οι πάροχοι δεν επιτρέπουν μηνύματα ούτε σε δωρεάν αριθμούς. Μόνο κλήσεις. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εάν είσαι μείον οι πάροχοι δεν επιτρέπουν μηνύματα ούτε σε δωρεάν αριθμούς. Μόνο κλήσεις. χμμ.λες να ειναι αυτο?κατσε να το φορτωσω και θα σου πω.. και δεν με αφηνει να δω ουτε το υπολοιπο..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλημέρα! Από πού κάνουμε τις ρυθμίσεις για να δουλέψει σαν hotshot? Έχω jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλημέρα! Από πού κάνουμε τις ρυθμίσεις για να δουλέψει σαν hotshot? Έχω jb Επειδή έχω aokp δεν ξέρω αν είναι ίδια τα βήματα. ρυθμίσεις -> κάτω απο την "Χρήση δεδομένων", περισσότερα -> Προσ. και φορητό σημείο πρόσβασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 εχω περασει την nordic 4.1.2 πριν λιγο μου ηρθε στο κινητο ενημέρωση για αναβάθμιση; αλλαζει κάτι σημαντικο; γνωρίζει κανεις κατι; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 εχω περασει την nordic 4.1.2 πριν λιγο μου ηρθε στο κινητο ενημέρωση για αναβάθμιση; αλλαζει κάτι σημαντικο; γνωρίζει κανεις κατι; Δεν έχει ακουστεί κάτι αξιοσημείωτο, προχώρα το άφοβα πάντως. XWLSD έχεις ή XWLSJ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν έχει ακουστεί κάτι αξιοσημείωτο, προχώρα το άφοβα πάντως. XWLSD έχεις ή XWLSJ; εχω i9100XWLSD Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα και απο εμενα. Φοραω την σκανδιναβικη 4.1.2 και ενω κατεβαινει κανονικα η αναβαθμιση αυτη των 7 mb , μου εμφανιζει την επιλογη οτι το κινητο θα κανει επανεκινηση. Παταω να κανει επανεκινηση αλλα οταν ανοιγει γραφει οτι η αναβαθμιση απετυχε. Μου το εχει κανει δυο φορες.. Υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Καλησπέρα και απο εμενα. Φοραω την σκανδιναβικη 4.1.2 και ενω κατεβαινει κανονικα η αναβαθμιση αυτη των 7 mb , μου εμφανιζει την επιλογη οτι το κινητο θα κανει επανεκινηση. Παταω να κανει επανεκινηση αλλα οταν ανοιγει γραφει οτι η αναβαθμιση απετυχε. Μου το εχει κανει δυο φορες.. Υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα? ομοίως και σε εμένα, εικάζω φταίει το root Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ομοίως και σε εμένα, εικάζω φταίει το root Εγω δεν εχω κανει root ομως.. Δεν ξερω τι φταιει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Εγω δεν εχω κανει root ομως.. Δεν ξερω τι φταιει.. αν δεν φταίει το root τότε χαίρομαι που δεν φέρω ευθύνη :-) Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) Καλησπέρα και απο εμενα. Φοραω την σκανδιναβικη 4.1.2 και ενω κατεβαινει κανονικα η αναβαθμιση αυτη των 7 mb , μου εμφανιζει την επιλογη οτι το κινητο θα κανει επανεκινηση. Παταω να κανει επανεκινηση αλλα οταν ανοιγει γραφει οτι η αναβαθμιση απετυχε. Μου το εχει κανει δυο φορες.. Υπαρχει κατι που δεν κανω σωστα? ομοίως και σε εμένα, εικάζω φταίει το root Τα ίδια και σε μένα, ακολούθησα μάλιστα τη συμβουλή του να το συνδέσω με το KIES μήπως και κάνει το update αλλά το ρημαδοπρόγραμμα (δεν μπορώ να το πω κι αλλιώς αυτό το καρκίνωμα :p) μου έβγαλε την αναβάθμιση σε lsj.. "δεν πα'να πνιγεί" λέω και αποφασίζω να πατήσω "ενημέρωση". Από τότε κολλάνε τα πάντα, αποσυνδέεται το τηλέφωνο, σταματάει η ενημέρωση στη μέση, κλπ κλπ.. μετά από χίλια καντήλια στο καρκίνωμα το KIES αποφάσισα να ξαναπεράσω lsd με Odin.. τό'χω καταραστεί δεν φαντάζεστε πόσο..:lol: Edit: Πέρασα ξανά lsd και το update των 7mb έγινε επιτέλους κανονικά! Πιθανολογώ ότι έφταιγε το root πάντως.. Edit2: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ UPDATE ΤΩΝ 7 ΜΒ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ FIRMWARE ΑΠΟ XWLSD ΣΕ XWLSJ!!:fool: Edited March 20, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Στην περίπτωση που θέλω να κάνω downgrade από 4.1.2 σε 4.0.4, απλά την φορτώνω με odin όπως είμαι; ή θέλει τίποτε άλλο πριν; Δεν είμαι root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Edit2: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ UPDATE ΤΩΝ 7 ΜΒ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ FIRMWARE ΑΠΟ XWLSD ΣΕ XWLSJ!!:fool: Και γιατί είναι κακό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Και γιατί είναι κακό αυτό; Είχα διαβάσει από αρκετούς για διάφορα θεματάκια (μπαταρίας και κάμερας περισσότερο) για την lsj και αρκετοί από αυτούς σκεφτόταν να επιστρέψουν σε lsd, κάποιος φίλος από εδώ μάλιστα νομίζω ότι επέστρεψε κιόλας και βρήκε την lsd καλύτερη. Συν δύο καθαρά προσωπικοί λόγοι (που ίσχυαν φυσικά τη στιγμή που έγραψα τα παραπάνω). Πρώτον, είχα για καιρό την lsd και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με αυτήν (σκέψου λοιπόν πως έβλεπα την lsj όταν είχα ήδη διαβάσει διάφορα..;)) και δεύτερον εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι δεν υπήρχε τρόπος για να γίνει root η lsj (κάτι που τελικά δεν ισχύει) και που όπως είπα και πριν, για μένα προσωπικά είναι must. Όπως και νά'χει, πλέον πέρασα το update κι έχω lsj, έκανα root, δοκιμάζω.. κι ελπίζω μαζί με σένα να ήμουν εντελώς λάθος πριν!:p Αν και περισσότερο προειδοποιητικό ήταν το edit και δεν είχε σκοπό να αποτρέψει κάποιον απ'το να προχωρήσει στην αναβάθμιση (παραδέχομαι όμως ότι φέρνει λίγο σε αυτό που λες..):) Edit: Πρόσθεσε και το ότι ήμουν "εν βρασμώ" και φταίει το Kies γι'αυτό..!:p Edited March 21, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εγω παντως με την lsd βολευτικα παρα πολυ..απλα απο περιεργεια και μονο θα ξαναβαλω την lsj μηπως και! Τα προβληματα που ειχα ηταν μπαταρια σαν νερο και λιγο περιεργες φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εγω παντως με την lsd βολευτικα παρα πολυ..απλα απο περιεργεια και μονο θα ξαναβαλω την lsj μηπως και! Τα προβληματα που ειχα ηταν μπαταρια σαν νερο και λιγο περιεργες φωτογραφιες Τη δική σου περίπτωση είχα πρωτίστως κατά νου..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts