Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 403 που ημουν ηταν τελεια...με την lsj ειναι πιο χαλια δεν υπαρχει

Αυτό που λες δεν γίνεται.

Και το επιβεβαίωσε και άλλος φίλος παραπάνω που αναβάθμισε και δεν του πείραξε το firmware.

Έχω δώσει πιο αναλυτική απάντηση παραπάνω.

Ναι πάντως ένα από τα προβληματικά είναι το scef02/07/09.

@vrwmiaris μόνο σε stock μπορείς να το δεις με ένα συγκεκριμένο service code που δεν θυμάμαι τώρα..

@gre αν τραβούσε καλά πριν θα τραβάει και μετά.

Το μόνο που αλλάζει με αναβάθμιση του λογισμικού είναι οι λειτουργίες της κάμερας μέσα από το ανάλογο apk και όχι το firmware.

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μολις δοκιμασα στα 1080p με χαμηλο φωτισμο και χωρις φλας.

25,6 fps και πολυ καλη εικονα,με πολυ χαμηλο θορυβο.

για τηλεφωνο νομιζω οτι τραβαει τελεια.

με τι firmware? ειναι πολυ παραξενο αυτο που λες γιατι εχω κανει πολλες δοκιμες.μεχρι 22 fps τι bitrate εχει το βιντεο που τραβας?με το lgcamera το βιντεο ειναι πολυ καλυτερο απο την stock εφαρμογη

Edited by couros1

Ναι

οσο αφορα τον ηχο κλησης. Για τις προεπιλεγμενες ειδοποιησεις χρησιμοποιω ενα απο το κινητο που υπαρχει απο τη μανα του οχι τον default αλλο.

Χριστόφορος

με τι firmware? ειναι πολυ παραξενο αυτο που λες γιατι εχω κανει πολλες δοκιμες.μεχρι 22 fps τι bitrate εχει το βιντεο που τραβας?με το lgcamera το βιντεο ειναι πολυ καλυτερο απο την stock εφαρμογη

με Σκανδιναβικη 4.1.

οπως δεν ειχα θεμα και με την 4.03&4.04.

θα κοιταξω το βραδυ μηπως και ανεβασω κανα βιντεακι για να δεις.

Εγω σημερα θα περασω την lsd κ θα την κοιταξω κανα δυο μερες τι γινεται κ αν εχω θεμα θα βαλω την 403 eur που ειχα κ δεν ειχα κανενα προβλημα.

Παιδιά από GPS πώς τα πάτε; Δεν θα έπρεπε να βρίσκει πού είσαι και τους χάρτες χωρίς internet; Εμένα όταν έχω κλειστό το internet, δεν κάνει τίποτα το google maps και το navigation. Καμία λύση;

Παιδιά από GPS πώς τα πάτε; Δεν θα έπρεπε να βρίσκει πού είσαι και τους χάρτες χωρίς internet; Εμένα όταν έχω κλειστό το internet, δεν κάνει τίποτα το google maps και το navigation. Καμία λύση;

με navigon μου κλειδωνει κοντα στο λεπτο.

μονο την πρωτη φορα ανοιξα internet για να τραβηξει καποια δεδομενα και μετα μονο gps.

με navigon μου κλειδωνει κοντα στο λεπτο.

μονο την πρωτη φορα ανοιξα internet για να τραβηξει καποια δεδομενα και μετα μονο gps.

Τί ROM έχεις;

ποιο navigation;

το google maps, δε δουλευει χωρις ιντερνετ. υπαρχει βεβαια και η offline χρηση πλεον, οπου αποθηκευεις την περιοχη που θες, και δε χρειαζεσαι ιντερνετ για να δειξει το που εισαι. αν δεν το εχεις κανει, ομως, θα βρισκει το στιγμα σου, θα σε "δειχνει", αλλα σαν φοντο θα εχει μια λευκη σελιδα, αντι για το χαρτη.

ποιο navigation;

το google maps, δε δουλευει χωρις ιντερνετ. υπαρχει βεβαια και η offline χρηση πλεον, οπου αποθηκευεις την περιοχη που θες, και δε χρειαζεσαι ιντερνετ για να δειξει το που εισαι. αν δεν το εχεις κανει, ομως, θα βρισκει το στιγμα σου, θα σε "δειχνει", αλλα σαν φοντο θα εχει μια λευκη σελιδα, αντι για το χαρτη.

Το navigation του Google, αυτό που έχει από μόνο του μέσα δηλαδή. Και αυτό μόνο με internet λειτουργεί; Δηλαδή πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμα για να έχω GPS;

αν οδηγάς, sygic rocks, δοκιμασμένο απο εμένα σε 3 χώρες

αν είσαι πεζός και έχεις data, gmaps

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Εάν είμαι πεζός και δεν έχω data; :P

Ρωτώντας πας στην πόλη... :p

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Το navigation του Google, αυτό που έχει από μόνο του μέσα δηλαδή. Και αυτό μόνο με internet λειτουργεί; Δηλαδή πρέπει να κατεβάσω πρόγραμμα για να έχω GPS;

η πλοηγηση της Google, με φωνητικες οδηγιες δηλαδη κλπ, δεν λειτουργει καν στην Ελλαδα. αν δεν εχεις ιντερνετ και δε θες να αγορασεις και καποιο προγραμμα πλοηγησης, κατεβαζεις το χαρτη της περιοχης που θες και βλεπεις που βρισκεσαι.

το sygic αργεί πολύ να κλειδώσει δορυφόρους αν είσαι ακίνητος, και ας είσαι σε πλατεία με κανένα ψηλό κτίριο σε ακτίνα 200+ μέτρων. Navigon, NDrive και κάποιο άλλο ίσως κάνουν καλή δουλειά για πεζό, αλλιώς gmaps off line.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

CoPilot live είναι ανώτερο από το sygic, Εάν θέλετε κατεβάστε το gps faster κλειδώνει γρηγορότερα
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παντως εγω που εχω εγκατεστημενα στο s2 τα sygic & navigon & don'r panic μπορω να πω οτι το sygic ειναι απο τα χειροτερα οσο αφορα την δρομολογησει φιλε μου σε σχεση με τα αλλα δυο και αυτο γιατι σε οσες διευθυνσεις του εχω πει να με παει με παει αλλα νταλον και απο την μακρυτερη διαδρομη οσο αφορα την παλια εκδοση που δεν σου εδεινε το δικαιωμα να διαλεξεις διαδρομη και οσο αφορα τη ποιο νεα παλι αλλα νταλον σε παει....

Τι να πω για εμενα και αλλους τρεις φιλους μου με αλλα android κινητα το navigon τα σπαει και δευτερο ερχεται το don't panic.

Παντως εγω που εχω εγκατεστημενα στο s2 τα sygic & navigon & don'r panic μπορω να πω οτι το sygic ειναι απο τα χειροτερα οσο αφορα την δρομολογησει φιλε μου σε σχεση με τα αλλα δυο και αυτο γιατι σε οσες διευθυνσεις του εχω πει να με παει με παει αλλα νταλον και απο την μακρυτερη διαδρομη οσο αφορα την παλια εκδοση που δεν σου εδεινε το δικαιωμα να διαλεξεις διαδρομη και οσο αφορα τη ποιο νεα παλι αλλα νταλον σε παει....

Τι να πω για εμενα και αλλους τρεις φιλους μου με αλλα android κινητα το navigon τα σπαει και δευτερο ερχεται το don't panic.

καλά, εμπειρίες ανταλλάσσουμε, προσωπικά λοιπόν, δεν αλλάζω το sygic αναγνωρίζοντας πριν το (σημαντικό) μειονέκτημά του. το sygic, μήπως σε μπέρδευε γιατί, κατά λάθος, του έλεγες να σου δώσει δρόμο για ποδήλατο ή πεζός? μου έχει τύχει και ψαχνόμουν. ΘΑ δώσω μια ευκαιρία στο don't panic

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής: Οι εφαρμογές μας στο τηλέφωνο σε ποιο φάκελο υπάρχουν;; Θέλω να κανω μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, κ ψαχνω να βρω τον φάκελο του προγράμματος για να παρω την εφαρμογη να τη σωσω στο pc κ μετα να την ξανα εγκαταστήσω στο κινητο! Γίνεται αυτο χωρις να χρησιμοποιησω καποια απο το πραγράμματα back up που κυκλοφορουν;;

ΥΓ Η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν υπαρχει στο play store και επισης δεν εχω κ το .app της

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω το εξής: Οι εφαρμογές μας στο τηλέφωνο σε ποιο φάκελο υπάρχουν;; Θέλω να κανω μια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, κ ψαχνω να βρω τον φάκελο του προγράμματος για να παρω την εφαρμογη να τη σωσω στο pc κ μετα να την ξανα εγκαταστήσω στο κινητο! Γίνεται αυτο χωρις να χρησιμοποιησω καποια απο το πραγράμματα back up που κυκλοφορουν;;

ΥΓ Η συγκεκριμενη εφαρμογη δεν υπαρχει στο play store και επισης δεν εχω κ το .app της

Κατεβασε το app backup & restore απο το μαρκετ με το οποιο μπορεις να παρεις το .apk καθε εφαρμογης και μετα αντιγραψε τα στο pc να τα εχεις...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Ενώ έχω βάλει μέσα απ'το Home Switcher τον Next launcher σαν προεπιλογή στην Nordic 4.1.2, όποτε γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής με το που βάλω το pin μου πετάει το πινακάκι να επιλέξω τον launcher που θέλω να μπει στο μενού. Τσέκαρα και μέσα στο "ρυθμίσεις - εφαρμογές" και όντως υπάρχει ο Next αντί του TW σαν "προεπιλογή". Γιατί γίνεται αυτό; :confused:

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το SII χωρίς να το έχω πειράξει στο firmware του. Έχει το ICS το επίσημο, όχι κάποια custom ROM.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Έχει βγεί για την Ελλάδα η επίσημη αναβάθμιση για το Jelly bean;

Ελέγχω καθημερινά με το τηλέφωνο για διαθέσιμες ενημερώσεις και δεν μου έχει βγάλει κάτι έως σήμερα.

Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το SII χωρίς να το έχω πειράξει στο firmware του. Έχει το ICS το επίσημο, όχι κάποια custom ROM.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Έχει βγεί για την Ελλάδα η επίσημη αναβάθμιση για το Jelly bean;

Ελέγχω καθημερινά με το τηλέφωνο για διαθέσιμες ενημερώσεις και δεν μου έχει βγάλει κάτι έως σήμερα.

Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις.

Δεν έχει βγει ακόμα επίσημη Ελληνική jelly bean. Υποθέτοντας ότι έχεις unbranded συσκευή (όχι δηλαδή της Cosmote Wind κλπ) το τελευταίο επίσημο Ελληνικό firmware είναι 4.0.3..;)

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)