stabill Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Τσακαλια να κανω μια ακομα ερωτηση, εχω κατεβασει με τορεντ την Ομεγα ΡΟΜ και οπως ηταν την περασα στην external card. Κανω επανεκκινηση και μπαινω στο mode και παταω install from extcard, ξεκιναει το μηχανακι να κανει εγκατασταση αλλα μου βγαζει fail και αναγκαστικα κανω επανεκκινηση. Μηπως δεν την περναω σωστα γιατι μεσω odin δεν υπαρχει η επιλογη στον φακελο της Ομεγα να επιλεξω το γνωστο md5.tar η καπως ετσι. Συγνωμη εαν ειμαι σε λαθος thread Μηπως να δοκιμασεις ενα καινουργιο download της rom? ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το έχω ήδη δοκιμάσει και αυτό με τα ίδια αποτελέσματα. Κάτι πρέπει να κάνω λάθος. Ακολουθώ τις οδηγίες και δεν συνδέονται. Ίσως θέλει κάποια επιλογή για συγχρονισμό των Wi-Fi του κινητού και του λάπτοπ Το πιθανότερο είναι να θέλει κάτι μέσα στις ρυθμίσεις το router σου αλλά δεν ξέρω να σε κατατοπίσω με αυτά.. περίμενε λίγο μήπως σε κατατοπίσει κάποιος που ξέρει καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 αγορασα χτες μια καρτα μνήμης trancend εχω μεταφέρει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα (σε οσες μου εδινε την επιλογή) αλλα δεν βρισκώ τον τρόπο να μεταφέρω τις ηδη υπάρχουσες φωτογραφίες και video επίσης μπορώ να κάνω φακέλους στην εξωτερική κάρτα; Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 εχω μεταφέρει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα (σε οσες μου εδινε την επιλογή) αλλα δεν βρισκώ τον τρόπο να μεταφέρω τις ηδη υπάρχουσες φωτογραφίες και video επίσης μπορώ να κάνω φακέλους στην εξωτερική κάρτα; Nαι και στα δύο! Θα χρειαστείς όμως έναν file explorer όπως ο ES file explorer. Έχει και το galaxy τα "αρχεία μου" αλλά εμένα δεν με βολεύει και τόσο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 αγορασα χτες μια καρτα μνήμης trancend εχω μεταφέρει κάποιες εφαρμογές στην κάρτα (σε οσες μου εδινε την επιλογή) αλλα δεν βρισκώ τον τρόπο να μεταφέρω τις ηδη υπάρχουσες φωτογραφίες και video επίσης μπορώ να κάνω φακέλους στην εξωτερική κάρτα; Nαι και στα δύο! Θα χρειαστείς όμως έναν file explorer όπως ο ES file explorer. Έχει και το galaxy τα "αρχεία μου" αλλά εμένα δεν με βολεύει και τόσο.:) Και γιατι δεν συνδεεις την συσκευη με το pc, να βλεπεις και τους 2 αποθηκευτικους χωρους (κινητου & καρτας) και να κανεις οτι γουσταρεις (φακελους, μεταφορες κλπ.κλπ.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Το έχω ήδη δοκιμάσει και αυτό με τα ίδια αποτελέσματα. Κάτι πρέπει να κάνω λάθος. Ακολουθώ τις οδηγίες και δεν συνδέονται. Ίσως θέλει κάποια επιλογή για συγχρονισμό των Wi-Fi του κινητού και του λάπτοπ Όλα αυτά έχουν και μια εφαρμογή server για το pc/laptop το οποίο αναφέρεται στη περιγραφή της εφαρμογής, πέρασες την ανάλογη εφαρμογή? Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε θέλει κάποιο συγχρονισμό, απλά να είναι στο ίδιο Wi-Fi Δίκτυο ώστε να πάρει μια σωστή τοπική ip για να βρει το server στο laptop σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Και γιατι δεν συνδεεις την συσκευη με το pc, να βλεπεις και τους 2 αποθηκευτικους χωρους (κινητου & καρτας) και να κανεις οτι γουσταρεις (φακελους, μεταφορες κλπ.κλπ.) Παίζει βέβαια και αυτό αλλά γιατί να συνδέεις με το pc αν θες ένα-δυο γρήγορα copy paste.. προσωπικά αποφεύγω σύντομες συνδέσεις αφού συνοδεύονται κι από σύντομες φορτίσεις στη μπαταρία..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobila Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 μπορει και να γραφω λαθος το 3g στον τιτλο οποτε αγνοηστε το. Το προβλημα μου συνεχιζει και πλεον εχω περασει τα 4-5 restart καθοτι χανεται εντελως το σημα και το κινητοστην προσπαθεια του να βρει κολλαει απιστευτα. Εχει κανεις λυση για το προβλημα? Δεν ξερω αν ειναι h jelly bean nordic αλλα δεν εχω καμια ορεξη παλι να περναω ΡΟΜ μονο και μονο για να δω εαν φταιει αυτο. Επισης εχω απνεργοποιησει δεδομενα παρασκηνιου αλλα και παλι εχω το ιδιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) Και γιατι δεν συνδεεις την συσκευη με το pc, να βλεπεις και τους 2 αποθηκευτικους χωρους (κινητου & καρτας) και να κανεις οτι γουσταρεις (φακελους, μεταφορες κλπ.κλπ.) το σκεφτηκα αλλα ελεγα μηπως υπήρχε τροπος χωρις να το συνδεσω στο Pc , για να μην αρχιζει παλι η φορτιση της μπαταριας Παίζει βέβαια και αυτό αλλά γιατί να συνδέεις με το pc αν θες ένα-δυο γρήγορα copy paste.. προσωπικά αποφεύγω σύντομες συνδέσεις αφού συνοδεύονται κι από σύντομες φορτίσεις στη μπαταρία..;) ενας λογος ειναι αυτος αλλα αν δεν γινεται αλλιως οκ Edited March 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitifititis Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Όλα αυτά έχουν και μια εφαρμογή server για το pc/laptop το οποίο αναφέρεται στη περιγραφή της εφαρμογής, πέρασες την ανάλογη εφαρμογή? Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ούτε θέλει κάποιο συγχρονισμό, απλά να είναι στο ίδιο Wi-Fi Δίκτυο ώστε να πάρει μια σωστή τοπική ip για να βρει το server στο laptop σου. Ναι τισ έχω περάσει τις εφαρμογές σέρβερ σε όλα. Κάνω ό,τι μου λέει και δεν συνδέεται, κλείνω και το firewall και τίποτα. Υποθέτω πως κάποιο θέμα συγχρονισμού τις εκπομπής και λήψης ραδιοκυμμάτων Wi-Fi είναι. Αλλά δεν ξέρω από αυτά να το λύσω. Μπήκα τώρα στο rooter, να δω αν γίνεται από εδώ τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesMor Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 @vasoula Έχεις δεί το Airdroid στο market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 ενας λογος ειναι αυτος αλλα αν δεν γινεται αλλιως οκ Όπως σου απάντησα και νωρίτερα..;) Nαι και στα δύο! Θα χρειαστείς όμως έναν file explorer όπως ο ES file explorer. Έχει και το galaxy τα "αρχεία μου" αλλά εμένα δεν με βολεύει και τόσο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 μπορει και να γραφω λαθος το 3g στον τιτλο οποτε αγνοηστε το. Το προβλημα μου συνεχιζει και πλεον εχω περασει τα 4-5 restart καθοτι χανεται εντελως το σημα και το κινητοστην προσπαθεια του να βρει κολλαει απιστευτα. Εχει κανεις λυση για το προβλημα? Δεν ξερω αν ειναι h jelly bean nordic αλλα δεν εχω καμια ορεξη παλι να περναω ΡΟΜ μονο και μονο για να δω εαν φταιει αυτο. Επισης εχω απνεργοποιησει δεδομενα παρασκηνιου αλλα και παλι εχω το ιδιο προβλημα κατόπιν σχετικής κοντινής πληρωμής θα σου πρότεινα το σέρβις, δλδ να το φέρεις εντός εγγύησης πρώτα, αν ακόμα τρέχει η εγγύησή σου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 @vasoula Έχεις δεί το Airdroid στο market; οχι δεν το εχω δει θα το τσεκαρω Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλημερα. Το εχω το κινητο κανα 4μηνο τωρα και δεν το εχω πειραξει καθολου, απλα κατεβαζω εφαρμογες απο το market... Εχει να μου δωσει καποιος καμια συμβουλη τι να κανω στο κινητο?καμια εφαρμογη για backup για να καθαριζω λιγο το τηλεφωνο απο περιτα πραγματα..και επισης αν εχει κυκλοφορησει αλλη εκδοση android εκτος απο την 4.0.3 που φοραει.Μου τρωει κατι σκαλωματακια η συσκευη μηπως θελει αναβαθμιση?αν ναι πως την κανω? Και τελος διαβαζω και ακουω για το kies air μπορει να μου εξηγησει κανεις τι ειναι αυτο??? Επίσης υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud στα κινητα android? Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.. Ελπιζω να μην σας κουρασα. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλημερα. Το εχω το κινητο κανα 4μηνο τωρα και δεν το εχω πειραξει καθολου, απλα κατεβαζω εφαρμογες απο το market... Εχει να μου δωσει καποιος καμια συμβουλη τι να κανω στο κινητο?καμια εφαρμογη για backup για να καθαριζω λιγο το τηλεφωνο απο περιτα πραγματα..και επισης αν εχει κυκλοφορησει αλλη εκδοση android εκτος απο την 4.0.3 που φοραει.Μου τρωει κατι σκαλωματακια η συσκευη μηπως θελει αναβαθμιση?αν ναι πως την κανω? Και τελος διαβαζω και ακουω για το kies air μπορει να μου εξηγησει κανεις τι ειναι αυτο??? Επίσης υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud στα κινητα android? Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.. Ελπιζω να μην σας κουρασα. . . 1. sd maid 2. το kies είναι κάτι σαν το itunes (μάλλον απο iphone έρχεσαι :rolleyes: ) 3. dropbox, box κτλ Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 1. sd maid 2. το kies είναι κάτι σαν το itunes (μάλλον απο iphone έρχεσαι :rolleyes: ) 3. dropbox, box κτλ οχι δεν ερχομαι απο iphone απλα για εκει ξερω περισσοτερα πραγματα... το kies απο οτι ειδα μπορω να ακουσω την μουσικη του κινητου στο pc..κανει κατι αλλο? με το dropbox μπορω να εχω backup επαφες εικονες και τα παντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 (edited) Καλημερα. Το εχω το κινητο κανα 4μηνο τωρα και δεν το εχω πειραξει καθολου, απλα κατεβαζω εφαρμογες απο το market... Εχει να μου δωσει καποιος καμια συμβουλη τι να κανω στο κινητο?καμια εφαρμογη για backup για να καθαριζω λιγο το τηλεφωνο απο περιτα πραγματα..και επισης αν εχει κυκλοφορησει αλλη εκδοση android εκτος απο την 4.0.3 που φοραει.Μου τρωει κατι σκαλωματακια η συσκευη μηπως θελει αναβαθμιση?αν ναι πως την κανω? Και τελος διαβαζω και ακουω για το kies air μπορει να μου εξηγησει κανεις τι ειναι αυτο??? Επίσης υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud στα κινητα android? Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.. Ελπιζω να μην σας κουρασα. . . Καλημερα φιλε μου! Πρωτα απ'ολα, αν δεν ειχες ποτε επαφη με Android συσκευη, θα σου προτεινα απλα να την "μαθεις" πρωτα! Ασχολησου οσο μπορεις & παραλληλα διαβαζε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 καθως επισης και στην αρχη αυτου του thread, ωστε να αρχισεις να παιρνεις "ιδεες"!!! Μια και επειδη καταλαβαινω οτι εισαι αρχαριος, θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο να απαντηθουν αμεσα ολες αυτες οι ερωτησεις... Οχι γιατι ειναι κουραστικο, αλλα γιατι αν δεν εισαι ακομα "χωμενος", ισως να πελαγωσεις που λενε! Με λιγα λογια, το καλυτερο backup ειναι το nandroid που παιρνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ενα image φαντασου του οτι εχεις στην συσκευη σου & το Titanium που παιρνει μονο τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις τους. Πρεπει ομως να εισα root για αυτο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676) Καθαρισμος "αχρηστων" δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αρκει οταν απεγκαθιστας μια εφαρμογη, να κανεις πρωτα Διαγραφη cache μνημης και Εκκαθαριση Δεδομενων... Και να μην κατεβαζεις οτι να'ναι, δεν ειναι ολα αθωα! Η τελευταια Android version για την συσκευη μας ειναι η Jelly Bean 4.1.2 και πιστεψε με, ειναι κλασεις ανωτερη απο την ΣΑΒΟΥΡΑ 4.0.3...!!! :p Δεν μου κανει εντυπωση που τρωει σκαλωματα... Το περιεργο θα ηταν να μην ετρωγε... Το Kies ειναι μια αχρηστη σουιτα της Samsung για να κανεις backup (τριχες κατσαρες μπροστα σε αυτα που σου προτεινα πριν) και να εγκαθιστας ΕΠΙΣΗΜΑ updates.... Καλα κρασια... (θα καταλαβεις γιατι το λεω αυτο αργοτερα!) Ξεκινα διαβασμα κι εμεις εδω ειμαστε... Μην βιαστεις ομως και κανεις καμμια "γκαφα", κοινως ρημαξεις την συσκευη σου!!! :lol::lol::lol: Βημα-βημα!!!!!!!!!!!! update: οι επαφες κρατιουνται backup στο Gmail. Κανεις Συγχρονισμο & οτι υπαρχει στο κινητο, υπαρχει και στο Gmail (και αντιστροφα). Το Dropbox ΔΕΝ λειτουργει σαν το iTunes και γενικα το Android ΔΕΝ λειτουργει με την φιλοσοφια του iOs (γι'αυτο και το προτιμουν οσοι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τι αγοραζουν) Edited March 7, 2013 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλημερα φιλε μου! Πρωτα απ'ολα, αν δεν ειχες ποτε επαφη με Android συσκευη, θα σου προτεινα απλα να την "μαθεις" πρωτα! Ασχολησου οσο μπορεις & παραλληλα διαβαζε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851 καθως επισης και στην αρχη αυτου του thread, ωστε να αρχισεις να παιρνεις "ιδεες"!!! Μια και επειδη καταλαβαινω οτι εισαι αρχαριος, θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο να απαντηθουν αμεσα ολες αυτες οι ερωτησεις... Οχι γιατι ειναι κουραστικο, αλλα γιατι αν δεν εισαι ακομα "χωμενος", ισως να πελαγωσεις που λενε! Με λιγα λογια, το καλυτερο backup ειναι το nandroid που παιρνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ενα image φαντασου του οτι εχεις στην συσκευη σου & το Titanium που παιρνει μονο τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις τους. Πρεπει ομως να εισα root για αυτο (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676) Καθαρισμος "αχρηστων" δεν νομιζω οτι χρειαζεται, αρκει οταν απεγκαθιστας μια εφαρμογη, να κανεις πρωτα Διαγραφη cache μνημης και Εκκαθαριση Δεδομενων... Και να μην κατεβαζεις οτι να'ναι, δεν ειναι ολα αθωα! Η τελευταια Android version για την συσκευη μας ειναι η Jelly Bean 4.1.2 και πιστεψε με, ειναι κλασεις ανωτερη απο την ΣΑΒΟΥΡΑ 4.0.3...!!! :p Δεν μου κανει εντυπωση που τρωει σκαλωματα... Το περιεργο θα ηταν να μην ετρωγε... Το Kies ειναι μια αχρηστη σουιτα της Samsung για να κανεις backup (τριχες κατσαρες μπροστα σε αυτα που σου προτεινα πριν) και να εγκαθιστας ΕΠΙΣΗΜΑ updates.... Καλα κρασια... (θα καταλαβεις γιατι το λεω αυτο αργοτερα!) Ξεκινα διαβασμα κι εμεις εδω ειμαστε... Μην βιαστεις ομως και κανεις καμμια "γκαφα", κοινως ρημαξεις την συσκευη σου!!! :lol::lol::lol: Βημα-βημα!!!!!!!!!!!! Ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα στρωθω στο διαβασμα...:p αλλα την 4.1.2 πως την περασες? παταω ενημερωση αλλα λεει δεν υπαρχει κατι νεωτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ωραια σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα στρωθω στο διαβασμα...:p αλλα την 4.1.2 πως την περασες? παταω ενημερωση αλλα λεει δεν υπαρχει κατι νεωτερο... Προφανως δεν εχει "ερθει" ακομα για την συσκευη σου... Ποιας χωρας ειναι? Πηγαινε Ρυθμισεις - Πληροφοριες συσκευης και δες ποια ειναι η Εκδοση Βασικου Φασματος και ο Αριθμος Κατασκευης... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Προφανως δεν εχει "ερθει" ακομα για την συσκευη σου... Ποιας χωρας ειναι? Πηγαινε Ρυθμισεις - Πληροφοριες συσκευης και δες ποια ειναι η Εκδοση Βασικου Φασματος και ο Αριθμος Κατασκευης... και πως θα καταλαβω ποιας χωρας ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 και πως θα καταλαβω ποιας χωρας ειναι? Σου εστειλα pm, Ελβετικη ειναι (AUT) οπως και το δικο μου οταν το αγορασα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakeyes4 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Σου εστειλα pm, Ελβετικη ειναι (AUT) οπως και το δικο μου οταν το αγορασα... Ωραια φιλε!!! σε ευχαριστω παρα πολυ!! θα διαβασω λιγο και ξαναστελνω αν ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steant Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Παιδια SOS, ο κολλητός μου εχει το συγκεκριμενο κινητο και του εσπασε η οθονη. Γνωριζει καποιος να μου πεις καμια φθηνη λυση, εννοώ καποιο φθηνο μαγαζι η καποιον που να αναλαμβάνει τετοιες δουλειες σε καλες τιμες? Γιατι αντιπροσωπία ρωτησε και δε συμφερει. Ειναι Αθηνα! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 εκανα τη διαδικασια που περιγραφεται για το S3, μεσω kies, ωστε να βρω την προελευση του τηλεφωνου μου, και γραφει "το gt-i9100 δεν υποστηριζει τη λειτουργια". :worry: το εχει δοκιμασει κανενας αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts