StratosGR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ρε παιδιά αυτό το Google+ σε περίπτωση που είμαστε root μπορούμε να το διαγράψουμε ή μπορεί να υπάρξει θέμα επειδή είναι της Google; Δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και κάτι μου λέει ότι όλο "τρέχει" από πίσω.. Delete :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Delete :happy: Ήδη βρίσκεται στο δρόμο για το υπερπέραν..:lol: Ανησύχησα γιατί κάτι διάβασα στο xda ότι η διαγραφή του προκαλεί crash στην Gallery αλλά δεν είδα κάποιο θέμα, παρ'όλα αυτά κράτησα κι ένα backup στο Titanium για καλό και για κακό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδια γιατι ΔΕΝ μπορω να σβησω τους φακελους "usbStorage" & "external_sd" απο το κινητο μου? Τωρα δεν εχω μεσα καμια sd card οποτε πιστευω αυτοι οι δυο οι φακελοι ειναι αχρηστοι αφου ειναι εντελως αδειοι οποτε για ποιο λογο δεν μπορω να τους σβησω? Ξερεται καποιο προγραμμα που να μπορει να τους σβησει γιατι με το "es explorer" και το μαμα προγραμμα του κινητου δεν τους σβηνει. Κανεις πλάκα οτι προσπαθεις να διαγραψεις φακελους συστηματος επειδη τυχαινει να ειναι αδειοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το plugin αυτό είναι του exdialler; Είμαι root. Στην ουσία βλέπω τις αναπάντητες με τον ex αλλά δεν διαγράφονται από την μαμά εφαρμογή, η οποία συνεχίζει να αθροίζει αναπάντητες. Δηλαδή από την οθόνη κλειδώματος αν ανοίξω τον κύκλο που ειδοποιεί για αναπάντητη, με πάει στον ex την βλέπω, αλλά η μαμά δεν το ξέρει και την κρατάει ως αναπάντητη ή τέλος πάντων στην γραμμή ειδοποιήσεων παραμένει η αναπάντητη. Η μόνη επιλογή που βρήκα στον ex είναι οι αναπάντητες να ανοίγουν με την μαμά για να διαγράφονται οι ειδοποιήσεις. Έτσι βέβαια ανοίγει η μαμά που δεν το θέλω και αφού την κλείσω ανοίγει και ο ex, για να δω την ίδια αναπάντητη. Γιατί κάνεις την ζωή σου δύσκολή; κάνε τον ex dialer system app (μια που είσαι root) και θα τις διαγράφει κανονικά όταν τις βλέπεις χωρίς κανένα plugin... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3G_Analyzer Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ισως τα αλλα benchmarks που ειδες, να ειναι με αλλη εφαρμογη που σου δειχνει αλλα ποσα, οπως για παραδειγμα το Quadrant. Αν ειναι με το Antutu, ισως να μιλαμε για προηγουμενες εκδοσεις του antutu, που εβγαζε μικροτερα ποσα. Και μενα με το Antutu μου εχει βγαλει και 10.100. Mου αρέσει που έκανα τα προηγούμενα τεστ με Energy safe mode....:lol: Tεσπά το τηλεφωνάκι τα πάει μια χαρά με 240 + apps και παιχνίδια εγκατεστημένα.... http://img845.imageshack.us/img845/6517/20130222130428.png Φυσικά μετά τα test,,, βουρ για Power Safe Mode ξανά για να μην καταπιούμε την μπαταρία χωρίς λόγο...:lol: Παράθεση WIND for EVER :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Κανεις πλάκα οτι προσπαθεις να διαγραψεις φακελους συστηματος επειδη τυχαινει να ειναι αδειοι... Αφου οπως λες ειναι φακελοι συστηματος γιατι παλιοτερα που ειχα το κινητο χωρις καθολου sd card γιατι δεν εβγαζε κανεναν απο τους δυο? Και τωρα που εβαλα για πολυ λιγο sd card εβγαλε και τους δυο και δεν μπορω να τους σβησω παρολο που δεν εχω sd card μεσα στο κινητο πλεον..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αφου οπως λες ειναι φακελοι συστηματος γιατι παλιοτερα που ειχα το κινητο χωρις καθολου sd card γιατι δεν εβγαζε κανεναν απο τους δυο? Και τωρα που εβαλα για πολυ λιγο sd card εβγαλε και τους δυο και δεν μπορω να τους σβησω παρολο που δεν εχω sd card μεσα στο κινητο πλεον..... χρησιμοποίησε ένα ανταπτοράκι και θα δεις που θα σου φανεί χρήσιμος ο φάκελος "usb storage". Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Mου αρέσει που έκανα τα προηγούμενα τεστ με Energy safe mode....:lol: Tεσπά το τηλεφωνάκι τα πάει μια χαρά με 240 + apps και παιχνίδια εγκατεστημένα.... http://img845.imageshack.us/img845/6517/20130222130428.png Φυσικά μετά τα test,,, βουρ για Power Safe Mode ξανά για να μην καταπιούμε την μπαταρία χωρίς λόγο...:lol: Το βλεπω overclockαρισμενο ομως στα 1.400 MHz. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αφου οπως λες ειναι φακελοι συστηματος γιατι παλιοτερα που ειχα το κινητο χωρις καθολου sd card γιατι δεν εβγαζε κανεναν απο τους δυο? Και τωρα που εβαλα για πολυ λιγο sd card εβγαλε και τους δυο και δεν μπορω να τους σβησω παρολο που δεν εχω sd card μεσα στο κινητο πλεον..... Απλά ειναι φακελοι συστηματος οπότε μην τους πειραζεις. Σε κατι άλλο δεν μπορω να βοηθησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ευχαριστω φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Βαλε το Air Push Detector να δεις πια ειναι... ok, thanks. Το battery calibratte pro ήταν! ***Πάω να ανοίξω ένα Excel και με ρωτάει με τι θέλω να το ανοίξω, και μέσα στα προτεινόμενα είναι και το polaris office. Επιλέγω με το polaris office, το ανοίγει το αρχείο κανονικά, αλλά το ''polaris office'' δεν μπορώ να το βρω σαν πρόγραμμα. Γιατί; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ok, thanks. Το battery calibratte pro ήταν! ***Πάω να ανοίξω ένα Excel και με ρωτάει με τι θέλω να το ανοίξω, και μέσα στα προτεινόμενα είναι και το polaris office. Επιλέγω με το polaris office, το ανοίγει το αρχείο κανονικά, αλλά το ''polaris office'' δεν μπορώ να το βρω σαν πρόγραμμα. Γιατί; Χα! Ωραια παρατηρηση!!!!! Δεν το ειχα προσεξει!!!!!!!!! Δεν ξερω!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 ok, thanks. Το battery calibratte pro ήταν! ***Πάω να ανοίξω ένα Excel και με ρωτάει με τι θέλω να το ανοίξω, και μέσα στα προτεινόμενα είναι και το polaris office. Επιλέγω με το polaris office, το ανοίγει το αρχείο κανονικά, αλλά το ''polaris office'' δεν μπορώ να το βρω σαν πρόγραμμα. Γιατί; Αυτο που λες ειναι το polaris viewer. Κατεβασε απο το samsung apps το polaris office 4 και θα εισαι κομπλε :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτο που λες ειναι το polaris viewer. Κατεβασε απο το samsung apps το polaris office 4 και θα εισαι κομπλε :) Να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία, το polaris viewer ήταν προεγκατεστημένο στην 4.1.2; Ρωτάω επειδή εγκατέστησα το polaris office κι αφού δεν το ήθελα πια το απεγκατέστησα και υπέθεσα ότι το viewer που βρήκα αργότερα στο Titanium ήταν "απομεινάρι" του office.. φυσικά το απεγκατέστησα κι αυτό αλλά αφού το κράτησα backup να το ξαναβάλω αν είναι.. κι αν βέβαια χρειάζεται κάπου..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτό που κάνει το S3, με την πλαϊνή μπάρα με συντομεύσεις, και που χωρίζει την οθόνη στα δυο και μπορείς να βλέπεις δυο σελίδες ταυτόχρονα εμάς θα το κάνει σε κάποιο επόμενο update; ή πρέπει να ρουταριστεί και να μπει custom rom; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτό που κάνει το S3, με την πλαϊνή μπάρα με συντομεύσεις, και που χωρίζει την οθόνη στα δυο και μπορείς να βλέπεις δυο σελίδες ταυτόχρονα εμάς θα το κάνει σε κάποιο επόμενο update; ή πρέπει να ρουταριστεί και να μπει custom rom; Αμφιβαλλω αν θα δοθει επομενο επισημο update αλλα για την ωρα τουλαχιστον μονο με ροοτ και καστομ ρομ μπορει να γινει... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 δεν υπαρχει σε καστομ πουθενα ουτε θα υπαρξει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 δεν υπαρχει σε καστομ πουθενα ουτε θα υπαρξει Μου φαινεται οτι υπαρχει κατι τετοιο στην omega... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Στην 4.1.2 σας κάνει κι εσάς κάποια καθυστέρηση όταν πατάτε το ''επαφές''; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Στην 4.1.2 σας κάνει κι εσάς κάποια καθυστέρηση όταν πατάτε το ''επαφές''; Πάντα είχε καθυστέρηση , δοκίμασε το exdialer Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flouris Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αυτό που κάνει το S3, με την πλαϊνή μπάρα με συντομεύσεις, και που χωρίζει την οθόνη στα δυο και μπορείς να βλέπεις δυο σελίδες ταυτόχρονα εμάς θα το κάνει σε κάποιο επόμενο update; ή πρέπει να ρουταριστεί και να μπει custom rom; δεν υπαρχει σε καστομ πουθενα ουτε θα υπαρξει Μου φαινεται οτι υπαρχει κατι τετοιο στην omega... Υπάρχει σίγουρα στην omegarom του Γιάννη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Υπάρχει σίγουρα στην omegarom του Γιάννη. η omega βασιζεται σε επισημη ,μιλαωντας για καστομ εννοω aosp,aokp,pa,cm και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Αφού υπήρχε μέσα στη leaked που είχε κυκλοφορήσει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 η omega βασιζεται σε επισημη ,μιλαωντας για καστομ εννοω aosp,aokp,pa,cm και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις Δεν πειράζει κι αυτή custom θεωρείται, ήμουν σίγουρος ότι κάπου το είχα δει, δεν την έχω δοκιμάσει όμως ακόμη. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να σου εμφανίζει στις επαφές το δίκτυο κινητής του καθενός; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts