Sofos_5 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ειναι πολυ νωρις για να το κανει ουτε μερα δεν το εχω ανοιχτο και παλιοτερα το κολλημα μου το εκανε στις 2-3 μερες οποτε εχουμε μελλον ακομα για να δουμε αν κανει το κολλημα ή οχι. Οσο τωρα αφορα τους συγχρονισμους κ.τ.λ. που λες ολα default ειναι εκτος απο το προγραμμα email που του εχω δηλωσει ολα τα mail account μου γιατι θελω να τα βλεπω στο κινητο οταν εχω καποιο μειλ. Θα σου πρότεινα να ριξεις μια ματιά επειδή δεν θυμάμαι πως είναι οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της Samsung και να κλείσεις GPS, στις πληροφορίες να απενεργοποιησεις την αναζήτηση νέου λογισμικού και το backup της Google. Αυτά και μόνο θα δώσουν μεγάλη ανάσα στη μπαταρία και στο κινητό σου γενικότερα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Εγώ τα έλεγα Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 vrwmiaris Σου ειπα νομιζω να ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΑ..... sofos to gps το ανοιγω μονο οταν θελω να χρησιμοποιησω καποιο gps προγραμμα. Οσο αφορα το ενημερωση λογισμικου και το αντιγραφη ασφαλειας οντως τα ειχα ανοιχτα. Θα δοκιμασω να τα κλεισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχω την Ισπανική 4.1.2, και μου ήρθε αναβάθμιση με μέγεθος 21MB. Αν έχω νεώτερα θα σας πω. Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η αναβάθμιση; Προφανώς κάποιο patch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 update του kernel ειναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Είχα κατεβάσει την Ισπανική 4.1.2 και μόλις μου ήρθε μέσα ota firmware update 21mb το οποίο στις αλλαγές επισημαίνει "θέματα σταθερότητας" αν και μια χαρά σταθερό ήταν, τέσπα να καταλήξω: ανοίξτε τα wifi σας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Επιβεβαιώνω!!! Μα τόσο σύντομα πακέτο αναβάθμισης; Καλά λέγανε κάποιοι να μείνουμε στο FOP :lol: ΥΓ: Ευτυχώς γιατί καλή σαν εμφάνιση η 4.1.2 αλλά είχε θέματα πολλά. Να δούμε το φτιάξανε οι Ισπανοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 σας δινει update μεσω ΚΙΕΣ ή ΟΤΑ??? εμενα με ΚΙΕΣ ΔΕΝ.... και με ΟΤΑ μου λεει κατι για σειρα προταιραιότητας κλπ,κλπ (δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειμαι ροοτ αλλά δεν νομιζω. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 σας δινει update μεσω ΚΙΕΣ ή ΟΤΑ??? εμενα με ΚΙΕΣ ΔΕΝ.... και με ΟΤΑ μου λεει κατι για σειρα προταιραιότητας κλπ,κλπ (δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι ειμαι ροοτ αλλά δεν νομιζω. ) Και σε εμενα χωρις ροοτ παλι για σειρα προτεραιοτητας μου λεει :confused: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια πριν κατι βδομαδες αναφερα ένα προβλημα που παρουσίασε το κινητο και δεν δουλευέι η οθονη.Παράγκειλα usb jig και μου ήρθε σήμερα .Μπορεί καποιος να μου πέι τα βήματα για να μηδενίσω τον μετρητή και να βάλω μαμ ρομ για το στείλω για service ; υπενθυμίζω πως ότι κάνω θα το κάνω χωρις οθόνη Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) Και σε εμενα χωρις ροοτ παλι για σειρα προτεραιοτητας μου λεει :confused: πρεπει να ειναι τιγκα στο φορτωμα οι ισπανικοι σερβερ για αυτο.... ή η Κρητη το παρει αργοτερα...... :) :) Edited February 7, 2013 by tolis29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoni18s Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 μέσω ΟΤΑ είναι με το wifi; Είχα ανοικτό το wifi και μόνο του μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση, και δεν είμαι root για όποιον έχει απορία. Δεν έκανα τίποτα εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Έχω την Ισπανική 4.1.2, και μου ήρθε αναβάθμιση με μέγεθος 21MB. Αν έχω νεώτερα θα σας πω. Ξέρει κανείς τι είναι αυτή η αναβάθμιση; Προφανώς κάποιο patch. Πως γινεται αυτο? Λογικα εχεις την ισπανικη 4.1.2 σωστα? Αν βαλεις την ισπανικη 4.1.2 σε ενα ελληνικο κινητο αν εχει ποιο νεα εκδοση θα σου βγαλει ειδοποιηση παρολο που επισημα δεν επρεπε να ειχε αυτη την εκδοση το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Επιβεβαιώνω!!! Μα τόσο σύντομα πακέτο αναβάθμισης; Καλά λέγανε κάποιοι να μείνουμε στο FOP :lol: ΥΓ: Ευτυχώς γιατί καλή σαν εμφάνιση η 4.1.2 αλλά είχε θέματα πολλά. Να δούμε το φτιάξανε οι Ισπανοί; Παντως μεχρι τωρα η ισπανικη δεν μου εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα, λειτουργει αψογα ο γαλαξιας μου και ειμαι περιεργος να δω τι προσδιδει το update αυτο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefos86 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση.και προστεθηκε το μουσικη play Παράθεση Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) παιδια πριν κατι βδομαδες αναφερα ένα προβλημα που παρουσίασε το κινητο και δεν δουλευέι η οθονη.Παράγκειλα usb jig και μου ήρθε σήμερα .Μπορεί καποιος να μου πέι τα βήματα για να μηδενίσω τον μετρητή και να βάλω μαμ ρομ για το στείλω για service ; υπενθυμίζω πως ότι κάνω θα το κάνω χωρις οθόνη Νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι counter reset μπορεις να κανεις και με το προγραμμα triangleaway. Οσοι ειχαν με την 4.0.3 θεματα με το να ζεστενεται το κινητο τους ή με το να κολλαει με την 4.1.2 συνεχιζουν να τα εχουν ή λυθηκαν και αυτα? Edited February 7, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αν και ειχα 4.0.3 πολυυ παλια,ναι λυθικαν αυτα με τις 4.0.4 μετα την lpx .με ισπανικη πεταει ο γαλαξιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Δηλαδή ποια θέματα ακριβώς είχες που σου λυθηκαν με την 4.0.4;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 εμενα παντως ακομα για σειρα προτεραιοτητας λεει........ μηπως ειναι καμια ρυθμιση????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Λοιπον η αναβαθμιση ειναι η καινουργια ρομ LSD νορβηγιας που μολισ σημερα κυκλοφορησε.πατηστε 1234 και θα καταλαβεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Λοιπον η αναβαθμιση ειναι η καινουργια ρομ LSD νορβηγιας που μολισ σημερα κυκλοφορησε.πατηστε 1234 και θα καταλαβεται Μηπως εννοεις οτι περιλαμβανει τις αλλαγες που πιθανον να υπαρχουν στην LSD σε σχεση με την ισπανικη ή ειναι ολοκληρη η jsd ρομ με μολις 21mb ..;:rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μηπως εννοεις οτι περιλαμβανει τις αλλαγες που πιθανον να υπαρχουν στην LSD σε σχεση με την ισπανικη ή ειναι ολοκληρη η jsd ρομ με μολις 21mb ..;:rolleyes: το πρωτο φιλε μου που λες ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 το πρωτο φιλε μου που λες ειναι Αρα λογικα εαν πατησεις *#1234# θα γραφει κανονικοτατα js8 κι οχι jsd ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Αρα λογικα εαν πατησεις *#1234# θα γραφει κανονικοτατα js8 κι οχι jsd ;) oxi αν κανεις την αναβαθμιση αλλαζει pda kai csc μονο το μοντεμ μενει ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Μηπως εννοεις οτι περιλαμβανει τις αλλαγες που πιθανον να υπαρχουν στην LSD σε σχεση με την ισπανικη ή ειναι ολοκληρη η jsd ρομ με μολις 21mb ..;:rolleyes: Ηρακλη σου ηρθε?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts