StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 στρατο καλησπερα και ευχαριστω αλλη μια φορα για την γρηγορη απαντηση!!!! :) θα κανω αυτο που λες αλλα σε 3 εφαρμογες θελω να κανω ρεστορε μαζι με τα δεδομενα τους γιατι αυτες οι εφαρμογες δεν εχουν λειτουργεια μπακαπ οποτε θα τα χασω ολα θα εχω θεμα για 3 εφαρμογες να ξαναεχω προβλημα?? Φίλε μου δε μπορείς να τα έχεις όλα. Έχεις περάσει ένα backup της εποχής του Νώε στη διαστημική εποχή :) Μια ζωή πρόβλημα θα έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Φίλε μου δε μπορείς να τα έχεις όλα. Έχεις περάσει ένα backup της εποχής του Νώε στη διαστημική εποχή :) Μια ζωή πρόβλημα θα έχεις. το μπακαπ το ειχα παρει με την jelly bean omega 4.1.2 δεν ξερω αν εχει σημασια επισεις τι ειναι το (η pulse, μαζί με την nikpapakos σε 4.0.4)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 το μπακαπ το ειχα παρει με την jelly bean omega 4.1.2 δεν ξερω αν εχει σημασια επισεις τι ειναι το (η pulse, μαζί με την nikpapakos σε 4.0.4)???? Ακόμα χειρότερα από την ανάποδη όμως. Αν πας στο θέμα με τις ρομ θα βρεις και την νικπαπακος ρομ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1187 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Πληκτρολογησε στον dialer αυτο: *2767*3855 Κανει hard reset στο κινητο.. ειναι αυτο που ζητας.. ;) αυτό έχει κάποια διαφορά απο την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ή κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 αυτό έχει κάποια διαφορά απο την επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων ή κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά? Σβήνει και την εσωτερική κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά γιατί δεν με δείχνει τις αναπάντητες και τα μηνύματα στα εικονίδια του ντοκ στον touchwiz? Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1187 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Σβήνει και την εσωτερική κάρτα. οταν λες εσωτερική κάρτα εννοείς οτι ήταν προεγκατεστημένο?δηλαδή εφαρμογές λογισμικό κλπ? επειδή είμαι καινούριος και τώρα που πηρα το s2 έχω ξεκινήσει να ασχολούμε πιο σοβαρά με τα κινητά μπορει να κάνω χαζές ερωτήσεις:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Kι όμως, κι ενώ δουλεύω κι εγώ τον stock μήνες τώρα ξαφνικά χτες με πέταξε έξω κατά το σερφάρισμα δύο φορές! Έτσι ξαφνικά, ενώ είχα ανοίξει τη σελίδα και διάβαζα κάτι μέσα, χωρίς να έχω καν το δάχτυλο στην οθόνη ξαφνικά με πέταγε έξω. Δεν μου το είχε ξανακάνει ποτέ αυτό με όσες rom κι αν τον λειτούργησα, ειδικά στην 4.0.4 που έχω καιρό τώρα μπορώ να πω ότι τον έχω τσεκάρει για τα καλά σε καθημερινή μάλιστα βάση. Και χτες, δύο φορές έξω, έτσι ξαφνικά! Μήπως του έκαναν κάποιο update και δεν το πήραμε χαμπάρι..:confused: Σχετικα με το κλεισιμο του stock browser παλι.. στο φορουμ των browsers αναφερθηκε χτες αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4416723 ..και βλεπω οτι συνεβει σε μια ακομα Samsung συσκευη κι αναρρωτιεμαι τι μπορει να συμβαινει ξαφνικα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Σχετικα με το κλεισιμο του stock browser παλι.. στο φορουμ των browsers αναφερθηκε χτες αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4416723 ..και βλεπω οτι συνεβει σε μια ακομα Samsung συσκευη κι αναρρωτιεμαι τι μπορει να συμβαινει ξαφνικα..:confused: Τίποτα.Η μαύρη σας η τύχη :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Τίποτα.Η μαύρη σας η τύχη :cool: Mίλα ρε..! Εσύ τον χάλασες;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_Kal Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εχω βαλει πριν μερικες μερες την αγγλικη 4.0.4 και ολα καλα (Με odin ) Σημερα για πρωτη φορα εκανα ροοτ το κινητο με την απλη μεθπδο που περιγραφεται στο φορουμ Μπορω απλα με Odin να βαλω την leaked 4.1.2 ? ή λογω δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Εχω βαλει πριν μερικες μερες την αγγλικη 4.0.4 και ολα καλα (Με odin ) Σημερα για πρωτη φορα εκανα ροοτ το κινητο με την απλη μεθπδο που περιγραφεται στο φορουμ Μπορω απλα με Odin να βαλω την leaked 4.1.2 ? ή λογω δεν γινεται Aσφαλώς και γίνεται να περάσεις την 4.1.2 με Odin, απλά να ξέρεις ότι χάνεται το root και θέλει νέα διαδικασία για τη Jelly Bean μετά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) Εχω βαλει πριν μερικες μερες την αγγλικη 4.0.4 και ολα καλα (Με odin ) Σημερα για πρωτη φορα εκανα ροοτ το κινητο με την απλη μεθπδο που περιγραφεται στο φορουμ Μπορω απλα με Odin να βαλω την leaked 4.1.2 ? ή λογω δεν γινεται υπαρχει και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686 ειναι καστομ βασισμενη στην 4.1.2.εχει λυσει το θεμα με τη μπαταρια της official leak μπαινει απο ρεκοβερυ και εδω δειτε την με ολα τα μοντσ που φοραει http://www.youtube.com/watch?v=X2XBa_xIKI0 οπιοσ τη βαλει να βαλει την Neatlite οχι τη full Edited December 4, 2012 by apostolos3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 υπαρχει και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686 ειναι καστομ βασισμενη στην 4.1.2.εχει λυσει το θεμα με τη μπαταρια της official leak μπαινει απο ρεκοβερυ και εδω δειτε την με ολα τα μοντσ που φοραει http://www.youtube.com/watch?v=X2XBa_xIKI0 οπιοσ τη βαλει να βαλει την Neatlite οχι τη full κανένα θέμα δεν έχει λύσει με την μπαταρία, μετρημένο είναι στα ίδια με την leak αν βγάλεις τα bloat και κλείσεις όλους τους συγχρονισμούς. Αυτό δεν λέγεται έλυσα το θέμα της μπαταρίας....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 υπαρχει και αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686 ειναι καστομ βασισμενη στην 4.1.2.εχει λυσει το θεμα με τη μπαταρια της official leak μπαινει απο ρεκοβερυ και εδω δειτε την με ολα τα μοντσ που φοραει http://www.youtube.com/watch?v=X2XBa_xIKI0 οπιοσ τη βαλει να βαλει την Neatlite οχι τη full Το προβλημα με το κολληματακι στο ξεκλειδωμα υπαρχει ακομα, ή διορθωθηκε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Το προβλημα με το κολληματακι στο ξεκλειδωμα υπαρχει ακομα, ή διορθωθηκε? Κανείς δε θα το διορθώσει εκτός απο τη Samsung... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 τωρα να ρωτησω και εγω.εχω ροοτ την jb,αλλα για να μπω στο ρεκοβερυ μοντ πρεπει να πατησω τα τρια πληκτρα,ενω με τον cf-root στην 4.0.4 ειχα εικονιδιο συντομευσης και εκανα αρκετα πραγματακια κατευθειαν,ετσι δουλευει σε οσους βαλαν την jb και το εχουν ρουταρει,η μονο σε μενα??? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 τωρα να ρωτησω και εγω.εχω ροοτ την jb,αλλα για να μπω στο ρεκοβερυ μοντ πρεπει να πατησω τα τρια πληκτρα,ενω με τον cf-root στην 4.0.4 ειχα εικονιδιο συντομευσης και εκανα αρκετα πραγματακια κατευθειαν,ετσι δουλευει σε οσους βαλαν την jb και το εχουν ρουταρει,η μονο σε μενα??? Ή θα εγκαταστήσεις το 15 toggles mod για jb και θα έχεις την επιλογή στην status bar, ή το 4way reboot mod και θα έχεις την επιλογή στο power πλήκτρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Ή θα εγκαταστήσεις το 15 toggles mod για jb και θα έχεις την επιλογή στην status bar, ή το 4way reboot mod και θα έχεις την επιλογή στο power πλήκτρο. ..που τα βρισκω αυτα?ευχαριστω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 ..που τα βρισκω αυτα?ευχαριστω. αν η 4.1.2 που εχεις ειναι odex κοινως official βαζεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997919 εκτος απο αυτο που θες εχει και αλλα μοντ μεσα.αν παλι εχεις deodex rom thn 4.1.2 βαζεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 δηλαδη custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Παιδιά καλησπέρα σας. Λέω να μπω και γω στο χώρο των Samsung S με το SII. Καταρχήν μία απλή ερώτηση. Αξίζει τα λεφτά του; Γύρω στα 340 είναι τώρα. Θέλω πριν το πάρω να παραγγείλω κάποια πραγματάκια από Ebay με τη βασική αγορά να αποτελεί η ζελατίνα οθόνης. Έχω ακούσει πως έχουμε θέμα με τις γρατζουνιές στο τζαμάκι της κάμερας πίσω λόγο κακής σχεδίασης του κινητού. Εκτός το προφανές για θήκη κουμούτσα, υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε; Λειτουργικά το κινητό τι προβλήματα παρουσιάζει; Τα θετικά του τα ξέρω! Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ελπίζω να μπω και γω στη παρέα σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 (edited) αν η 4.1.2 που εχεις ειναι odex κοινως official βαζεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1997919 εκτος απο αυτο που θες εχει και αλλα μοντ μεσα.αν παλι εχεις deodex rom thn 4.1.2 βαζεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006684 δηλαδη custom rom εχω την leaked official οποτε θα ακολουθησω την πρωτη επιλογη και ελπιζω να τα καταφερω,ευχαριστω αξιζει και με το παραπανω.εχει στο φορουμ λυσεις και προτασεις για ολα οσα ενδιαφερεσαι. Edited December 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 εχω την leaked official οποτε θα ακολουθησω την πρωτη επιλογη και ελπιζω να τα καταφερω,ευχαριστω αξιζει και με το παραπανω.εχει στο φορουμ λυσεις και προτασεις για ολα οσα ενδιαφερεσαι. mi βαλεις το ripple 9 allaτο ριππλε 11 λιγο πιο πανω που λεει Black status bar διαλεξε ειναι το ripple 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris855 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 οταν με παιρνουν τηλεφωνο ο ηχος κλησης ακουγεται για 1 δευτερολεπτο πολυ χαμηλα κ μετα αποτομα δυναμωνει στην τερμα ενταση την οποια και εχω ορισει. γινεται να ακουγεται απο το πρωτο δευτερολεπτο τερμα η ενταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 οταν με παιρνουν τηλεφωνο ο ηχος κλησης ακουγεται για 1 δευτερολεπτο πολυ χαμηλα κ μετα αποτομα δυναμωνει στην τερμα ενταση την οποια και εχω ορισει. γινεται να ακουγεται απο το πρωτο δευτερολεπτο τερμα η ενταση; Το κάνει όντως αυτό και σε 'μένα.Δεν ξέρω όμως πώς αλλάζει.Μόνο σε custom rom είχα δεί ρύθμιση που μπορούσες να το αλλάξεις αυτό.Αν βρείς κάτι και θές σφύρα κι απο δώ φίλε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts