Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορω να δω αν εγινε η ενημερωση στο κινητο???

πας στο μενου ρυθμισεις και μετα πληροφοριες σχετικα με το τηλεφωνο!

Για οσους εχουν προβλημα με την νεα αναβαθμιση τους kies ( δεν τους αναγνωριζει το τηλεφωνο ) να δοκιμασουν επανεγκατασταση του driver μεσα απο το προγραμμα kies ( εχει επιλογη πανω πανω αντιμετωπιση προβληματων συνδεσης) ενω εχετε αποσυνδεση την συσκευη . εμενα ετσι μου δουλεψε τελικα!

Huawei p20 pro

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστω. τα μοντ ομως τι ειναι ;

Ο φιλος προφανως εννοει πως οι developers φτιαξανε τα περισσοτερα mods για αυτη την ρομ.

Φυσικα πρεπει να εισαι root.

Η lpx είναι η καλύτερη με τα περισσότερα μοντ.Αυτή είχα όταν είχα επίσημη.Όλες καλές είναι

Συμφωνώ ότι όλες οι 4.0.4 είναι καλές απλώς κάποιες είναι λίγο πιο "φορτωμένες" με stock -άχρηστες για την Ελλάδα- εφαρμογές (όπως η Αγγλική XWLPT) ενώ κάποιες άλλες είναι επίσης φορτωμένες απ'τον πάροχο που τις διανέμει (Cosmote, Vodafone..) κλπ..

Χωρίς να έχω δοκιμάσει την Τσέχικη XWLPU θα προτείνω κι εγώ την Σκανδιναβική XWLPΧ που είναι αρκετά ξαλαφρωμένη (ακόμα περισσότερο κι απ'την επίσημη Ελληνική 4.0.3) την οποία έχω σήμερα και προς ενημέρωση, πρόσφατα έδωσε update σε XWLPΥ η οποία δεν ξέρω αν είναι ακόμα καλύτερη γιατί δεν προχώρησα στην αναβάθμισή της αφού είμαι υπέρ-καλυμμένος μέχρι στιγμής και αναμένω Jelly Fasoli..:lol:

ΧWLPX ανεπιφύλακτα!:)

τελικα εβαλα της βονταφον μιας και εχω αριθμο της ιδιας :P , αλλα παιδια εχουν προβλημα οι χαρτες της google. δεν μου εντοπιζει την τοποθεσια. καμια λυση;
Huawei p20 pro

τελικα εβαλα της βονταφον μιας και εχω αριθμο της ιδιας :P , αλλα παιδια εχουν προβλημα οι χαρτες της google. δεν μου εντοπιζει την τοποθεσια. καμια λυση;

Τωρα που εκανες την αναβαθμιση με τη βονταφον σου εμφανιζει κατα τη διαρκεια που ανηγει το κιν. σηματακια της βονταφον ?κ στο μενου εχει εφαρμογες της βονταφον οπως αν το εχεις αγορασει αποτο συγκεκριμενο μαγαζι?

Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση USB. Συνδέοντάς το σε υπολογιστή κάνει μόνο φόρτιση. Δεν το βλέπει ούτε΄σαν εξωτερικό δίσκο. Εγκατέστησα σήμερα και το νέο KIES στο οποίο είναι απενεργοποιημένη η σύνδεση USB.:(
Φιλικά Γιώργος

Τωρα που εκανες την αναβαθμιση με τη βονταφον σου εμφανιζει κατα τη διαρκεια που ανηγει το κιν. σηματακια της βονταφον ?κ στο μενου εχει εφαρμογες της βονταφον οπως αν το εχεις αγορασει αποτο συγκεκριμενο μαγαζι?

οταν ανοιγει το κινητο δεν βγαζει κατι τις βονταφον, μονο μεσα στο μενου εχει καποιες εφαρμογες .

τωρα με εντοπισε το google maps, δεν ξερω αν φταιει το οτι περασα το igo ( μηπως ηθελε επιπλεον προγραμμα για να με εντοπισει ) ευλογισον!

Huawei p20 pro

οταν ανοιγει το κινητο δεν βγαζει κατι τις βονταφον, μονο μεσα στο μενου εχει καποιες εφαρμογες .

τωρα με εντοπισε το google maps, δεν ξερω αν φταιει το οτι περασα το igo ( μηπως ηθελε επιπλεον προγραμμα για να με εντοπισει ) ευλογισον!

Πρέπει να είναι non branded το τηλέφωνο γι αυτό και δεν δείχνει και όταν ανοίγει, και το δικό μου έτσι είναι απλά επειδή το δίνει στο πλαίσιο η βοντα έβαλαν κάποιες εφαρμογές

Swyped from my SII using tapatalk, κλέβοντας Wi-Fi

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπερα

Θελω να ρωτησω τα εξης:

Ειναι γνωστο οτι κανοντας factory reset, υπαρχει η δυνατοτητα να επανελθουν οι εφαρμογες απο το Gmail χωρις να κανω εγω καμμια ενεργεια... Αυτο που δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη ειναι αν επανερχονται και καποια "στοιχεια" των εφαρμογων αυτων, οπως π.χ. πιστες απο παιχνιδια.

Επισης, παιρνοντας backup με το My Backup Pro, κραταει τα παραπανω στοιχεια, ή απλα τις εφαρμογες και τιποτα αλλο?

Η ερωτηση αφορα NO ROOT συσκευη (οχι την δικη μου, αλλιως θα λειτουργουσα με αλλους τροπους!:p)

Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

να ρωτησω κατι και εγω... εδω και λιγες μερες οταν ερεται μηνυμα ακουγεται μια φωνη που λεει στα αγγλικα το νουμερο που μου το εστειλε.. πως απενεργοποιειτε αυτο?
Xalllara!

να ρωτησω κατι και εγω... εδω και λιγες μερες οταν ερεται μηνυμα ακουγεται μια φωνη που λεει στα αγγλικα το νουμερο που μου το εστειλε.. πως απενεργοποιειτε αυτο?

Ρυθμίσεις προσβασιμοτητα talkback ;)

κανενας καλος και γρηγορος τροπος να κανω ρουτ το κιντο μου??? που ειναι η σελιδα που υπηρχε και ελεγε κατι τροπους δεν την βρισκω ξερει κανεις??

κανενας καλος και γρηγορος τροπος να κανω ρουτ το κιντο μου??? που ειναι η σελιδα που υπηρχε και ελεγε κατι τροπους δεν την βρισκω ξερει κανεις??

Εδώ είσαι.:)

Εδώ είσαι.:)

ευχαριστω παρα πολυ!! αν βαλω την XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware και κανω ρουτ με τον πρωτο τροπο (Aπλούστατος τρόπος από τους Phil3759 και Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το "brickbug" κάποιων συσκευών οπότε μπορεί να γίνει άφοβα απ'όλους.

Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα **) θα μπωρο να εχω καθαρη ηχογραφηση των τηλεφωνηματων μου που με ενδιαφερει πολυ???

Παιδια δεν ξερω αν το ειδατε αλλα βγαινει και 4.2 και αυτη θα λεγεται jelly bean.

Ναι παρουσιάστηκε. Έχει μικρές προσθήκες για αυτό και δεν έδωσαν νέο όνομα. Ωραία η μαγκιά με τις φωτογραφίες και τους χάρτες, αυτό είναι το πνεύμα του ανοιχτού κώδικα. Εμένα μου αρέσει η swype δυνατότητα του default πληκτρολογίου. Χρησιμοποιώ Swype απο παλιά.

ρε μάγκες, το root πως θα γίνεται όταν το κινητό πάρει επίσημα 4,1 ???

thanks in advance

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

ευχαριστω παρα πολυ!! αν βαλω την XWLPX 4.0.4 Σκανδιναβικό firmware και κανω ρουτ με τον πρωτο τροπο (Aπλούστατος τρόπος από τους Phil3759 και Rachmat3 των XDA, χωρίς την ανάγκη για kernel. Δουλεύει σε ΙCS, αλλά όχι σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το "brickbug" κάποιων συσκευών οπότε μπορεί να γίνει άφοβα απ'όλους.

Προσοχή: ** Xρειάζεται εξωτερική κάρτα microsd για να γίνει το πρώτο βήμα **) θα μπωρο να εχω καθαρη ηχογραφηση των τηλεφωνηματων μου που με ενδιαφερει πολυ???

Έχω την ίδια ακριβώς rom (XWLPX 4.0.4) και έκανα root πανεύκολα με τον τρόπο του Rachmat3, ρίσκο για brick όντως δεν υπάρχει ;)

Θα προσέξεις μόνο να μην κάνεις factory reset από recovery σε περίπτωση που περάσεις την 4.0.4 και εφόσον έχεις συσκευή με το "επικίνδυνο" τσιπ, το έχεις τσεκάρει; Αν όχι, μπορείς να το κάνεις κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή απ'το Play. Μόλις την εγκαταστήσεις, κάνεις τον έλεγχό σου και τη διαγράφεις όπως όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Όσον αφορά την ηχογράφηση κλήσεων δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ..:)

Έχω την ίδια ακριβώς rom (XWLPX 4.0.4) και έκανα root πανεύκολα με τον τρόπο του Rachmat3, ρίσκο για brick όντως δεν υπάρχει ;)

Θα προσέξεις μόνο να μην κάνεις factory reset από recovery σε περίπτωση που περάσεις την 4.0.4 και εφόσον έχεις συσκευή με το "επικίνδυνο" τσιπ, το έχεις τσεκάρει; Αν όχι, μπορείς να το κάνεις κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή απ'το Play. Μόλις την εγκαταστήσεις, κάνεις τον έλεγχό σου και τη διαγράφεις όπως όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές.

Όσον αφορά την ηχογράφηση κλήσεων δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν τό'χω δοκιμάσει ποτέ..:)

την εβαλα την εφαρμογη εκει που λεει brick bug? μου λεει YES issane chip δηλαδη??? αμα βαλω την ρομ δεν πρεπει μετα να κανω factory reset?? συγνωμη ειμαι καπως ασχετος!!

την εβαλα την εφαρμογη εκει που λεει brick bug? μου λεει YES issane chip δηλαδη??? αμα βαλω την ρομ δεν πρεπει μετα να κανω factory reset?? συγνωμη ειμαι καπως ασχετος!!

Mπορείς αλλά μόνο αφού εγκαταστήσεις την 4.0.4 και ανοίγοντας τη συσκευή σου πας μέσα μέσα απ'τις Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset).

Καλό είναι να το κάνεις και πριν αρχίσεις την εγκατάσταση της 4.0.4, όσο βρίσκεσαι ακόμα στη rom που ήδη "φοράς" δηλαδή.

Όλα αυτά επειδή έχεις το "επικίνδυνο" τσιπ, ζούμε και με αυτό όμως, είναι πάρα πολλοί που τό'χουν και δεν έγινε και τίποτα αν δεν κάνουν απρόσεκτες κινήσεις.

ΜΗΝ κάνεις factory reset μέσα από recovery (αναφέρεται στα βήματα εγκατάστασης των επίσημων firmwares) όσο έχεις την 4.0.4 μιας και υπάρχει κίνδυνος να brickάρει η συσκευή σου, ακούγεται ανησυχητικό αλλά δεν είναι και τόσο πάντως. Ένα πράγμα πρέπει ν'αποφύγεις, απλά..;)

ρουτμε τον απλο τροπο νομιζω δεν εχει ηχογραφηση κλησεων,δοκιμασε με τον δευτερο τροπο. εγω ετσι εκανα και μετα περασα την ρομ του νικπαπακος και εχει επιλογη για ηχογραφηση.αν κανω λαθος ασ το διορθωση καποιος φιλος.

:ninja:

ρουτμε τον απλο τροπο νομιζω δεν εχει ηχογραφηση κλησεων

Επιβεβαιώνω, δεν ξερω τι συμβαίνει με το CF-Root και τις εγκαταστάσεις custom roms αλλά για τον Rachmat3 τέτοιο πράγμα δεν, έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτό το root που θα σου δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε custom..;)

Οι τρόποι για να γίνεις root δεν έχουν καμία σχέση με την ηχογράφηση κλήσεων.

Απλά κάποιες custom ρομ έχουν προεγκατεστημένη τη δυνατότητα και άλλες όχι.

Στη περίπτωση που είστε rooted αλλά δεν έχετε ηχογράφηση κλήσεων κατεβάστε ένα πρόγραμμα ηχογράφησης από το Market και πείτε μου αν είναι να ψάξω να βρω τα αρχεία που θέλουν αντικατάσταση για να δουλέψει σωστά.

πως κανουμε factory reset?? θυματε κανεις??

Μόλις πριν λίγο στο έγραψα..:p

Mπορείς αλλά μόνο αφού εγκαταστήσεις την 4.0.4 και ανοίγοντας τη συσκευή σου πας μέσα μέσα απ'τις Ρυθμίσεις - Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας - Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (factory reset).

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)