stratos70 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο φίλε.Αλλά πές μου αν θέλεις τί έκδοση android έχει το S2 της γυναίκας σου.2.3 ή 4.0.3-4.0.4;Στο nexus τι έκδοση android έχεις;Μήπως έχει να κάνει με αυτό;Δεν ξέρω.Λέω τώρα εγώ μήπως και Ναι συγγνώμη που παρέλειψα να αναφέρω, έχει την default 4.0.3 το S2 και εγώ φυσικά στο Nexus S 4.1.1 JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Ναι συγγνώμη που παρέλειψα να αναφέρω, έχει την default 4.0.3 το S2 και εγώ φυσικά στο Nexus S 4.1.1 JB. Σε 4.0.4 επανέρχεται κανονικά.Οπότε αναμένεις την αναβάθμιση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Ναι συγγνώμη που παρέλειψα να αναφέρω, έχει την default 4.0.3 το S2 και εγώ φυσικά στο Nexus S 4.1.1 JB. Ναί φίλε.Όπως είπε το παλικάρι είναι λόγο έκδοσης android.Το δοκίμασα τώρα στην 4.0.4 που έχω και επανέρχεται κανονικά.Οπότε όλα είναι software μην ανησυχείς Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδια μια βοηθεια οποιος μπορει εζω το κινητο 1μηνα και εχει γ...... Να κολλαει ανοιγω wifi κολλαει ανοιγω εφαρμογες σε ανυποπτες στιγμες κολλαει να πω οτι ειναι στην 4,0,3 αν του κανω hard reset πως μπορω να ξαναβαλει τους φακελους και τις εφαρμογες οπως τις εχω τωρα χωρις να χρειαστει να τις ξανακατεβασω; Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδια μια βοηθεια οποιος μπορει εζω το κινητο 1μηνα και εχει γ...... Να κολλαει ανοιγω wifi κολλαει ανοιγω εφαρμογες σε ανυποπτες στιγμες κολλαει να πω οτι ειναι στην 4,0,3 αν του κανω hard reset πως μπορω να ξαναβαλει τους φακελους και τις εφαρμογες οπως τις εχω τωρα χωρις να χρειαστει να τις ξανακατεβασω; !! Kανε αντιγραφη, ολους τους φακελους απο τη sd του κινητου, στο PC σου. Μετα κανε backup τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους με titanium, αλλα για να το κανεις πρεπει να εισαι root.!! Mετα κανεις επαναφορα τους φακελους στο κινητο, και επαναφορα τις εφαρμογες που σ'ενδιαφερουν με τα δεδομενα τους. Σου κολλαει μαλλον, γιατι οταν εβαλες την 4.0.3 επρεπε να κανεις, πριν και μετα, wipe cache/wipe dalvik και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.!! Εκανες..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 !! Kανε αντιγραφη, ολους τους φακελους απο τη sd του κινητου, στο PC σου. Μετα κανε backup τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους με titanium, αλλα για να το κανεις πρεπει να εισαι root.!! Mετα κανεις επαναφορα τους φακελους στο κινητο, και επαναφορα τις εφαρμογες που σ'ενδιαφερουν με τα δεδομενα τους. Σου κολλαει μαλλον, γιατι οταν εβαλες την 4.0.3 επρεπε να κανεις, πριν και μετα, wipe cache/wipe dalvik και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.!! Εκανες..? Εγώ κατάλαβα ότι έχει τη ρομ από τη μάνα του και δε την έβαλε. @Poison21 Η 4.0.3 φίλε μου έτσι είναι.Έχει ένα κάρο προβλήματα με 1ο και "καλύτερο" το wifi... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εγώ κατάλαβα ότι έχει τη ρομ από τη μάνα του και δε την έβαλε. @Poison21 Η 4.0.3 φίλε μου έτσι είναι.Έχει ένα κάρο προβλήματα με 1ο και "καλύτερο" το wifi... Ναι ετσι ειναι ολο προβληματα.!! Θυμασαι Στρατο που σου ειχα πει ο'τι κολλαει το wifi..? Kαι δεν πατιοτανε το κουμπι on/off. Που να θυμασαι...!! Και μου ειχες πει ο'τι δεν εχεις ξανακουσει κατι τετοιο.!! Κολλαγε γιατι ειχα κανει backup τα κλειδια στο wifi και μολις τα επανεφερα απο αλλαγη rom την ακουγε.Το διαβασα και καπου στο XDA. Εδιωξα το κολοπρογραμμα, εκανα και hard-reset και ολα καλα. Μολις αλλαζα rom και εκανα επαναφορα των κλειδιων, μου το κανε, δεν το'χα παρει χαμπαρι. Μετα βεβαια με την 4.0.4 καμια σχεση.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Εγώ κατάλαβα ότι έχει τη ρομ από τη μάνα του και δε την έβαλε. @Poison21 Η 4.0.3 φίλε μου έτσι είναι.Έχει ένα κάρο προβλήματα με 1ο και "καλύτερο" το wifi... Ναι αυτη εχω απλα ειχε κολλησεο το κινητο στην οθονη κλειδωματος και δεν ξεκολαγε για καμια ωρα αναγκαστικα μεσω βιντεο youtube εκανα hard reset και το επανεφερα στην αρχικη του μορφη μετα ξαναρχισα να περναω μια μια παλι τις εφαρμογες μου και τους φακελους μου(αυτο βαριεμαι παλι)το κινητο ηταν και ειναι μαμα δεν εχω κανει root και να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως και γιατι(βλεπε χρηστης apple 3 χρονια τωρα) το κινητο ειχε και πριν κολλησει κολληματα αλλα και τωρα,εκτος απο το wifi που κολλαει 30 φορες την μερα μολις ανοιξω εφαρμογη που ειναι περασμενη στην sd πολλες φορες κολλαει και μου βγαζει ενα μηνυμα η διαδικασια com.google.process.gapps διακοπηκε. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Ναι αυτη εχω απλα ειχε κολλησεο το κινητο στην οθονη κλειδωματος και δεν ξεκολαγε για καμια ωρα αναγκαστικα μεσω βιντεο youtube εκανα hard reset και το επανεφερα στην αρχικη του μορφη μετα ξαναρχισα να περναω μια μια παλι τις εφαρμογες μου και τους φακελους μου(αυτο βαριεμαι παλι)το κινητο ηταν και ειναι μαμα δεν εχω κανει root και να σου πω την αληθεια δεν ξερω πως και γιατι(βλεπε χρηστης apple 3 χρονια τωρα) το κινητο ειχε και πριν κολλησει κολληματα αλλα και τωρα,εκτος απο το wifi που κολλαει 30 φορες την μερα μολις ανοιξω εφαρμογη που ειναι περασμενη στην sd πολλες φορες κολλαει και μου βγαζει ενα μηνυμα η διαδικασια com.google.process.gapps διακοπηκε. Για root κοιτα εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Το εχω διαβασει αυτο το ποστ οπως και πολλα αλλα απλα δεν εχω βγαλει ακρη στο θεμα του τι κερδιζω αμεσα σε σχεση με τωρα αν κανω root το τηλεφωνο;Δηλαδη το κανω οκ και δεν του κανω τιποτα αλλο δεν περναω custom rom τι διαφορα θα εχω σε σχεση με τωρα που ειναι μαμα; Edited October 6, 2012 by poison21 Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Το εχω διαβασει αυτο το ποστ οπως και πολλα αλλα απλα δεν εχω βγαλει ακρη στο θεμα του τι κερδιζω αμεσα σε σχεση με τωρα αν κανω root το τηλεφωνο;Δηλαδη το κανω οκ και δεν του κανω τιποτα αλλο δεν περναω custom rom τι διαφορα θα εχω σε σχεση με τωρα που ειναι μαμα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3645021#post3645021 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Τα βρήκα ολα οκ Edited October 6, 2012 by marathos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Mια απορία. Πως γίνεται να μου εμφανίζει στις μεθόδους αποστολής (bt, wifi, email, gmail) ενός αρχείο, την stock εφαρμογή του hotmail;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Μου συνεβαινε και στο πρωτο -το περσινο μου- S2, μου συμβαινει και στο δευτερο με 4.0.4 πια.. καθε φορα που μιλαω με ανοιχτη ακροαση μου παραπονιουνται οτι δεν με ακουνε καθαρα, σαν να κανει διακοπες η φωνη μου ενα πραγμα. Οταν κλεινω την ανοιχτη ολα καλα.. τι στο καλο, i'm holding it wrong? :lol: Παντα με Cosmote αν παιζει κανενα ρολο.. Edited October 6, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo30 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 δεν ξερω αν εχει ηδη απαντηθει, αλλα για νυχτερινη φωτογραφηση, υπαρχουν καποιες ρυθμισεις για καλυτερη ποιτητα φωτογραφιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 εννοείς κάποια εφαρμογή που μπορείς να κατεβάσεις ή τις χειροκίνητες των επιλογών της κάμερας; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τελικα δεν αντεξα το rootara με CFRoot εχετε καμια rom custom να προτεινετε επισης με ενδιαφερει και η 4.1.1 jb ξερει καποιος αν τπαρχει και πως την βαζω; Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 καλησπερα ενω εχω ανοιχτο το bluetooth, κανω αναζητηση απο το λαπτοπ και δεν την βρισκει την συσκευη ενω το nokia E52 το βρήκε αμέσως δεν το εχω κρυφο σαν συσκευη Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 καλησπερα ενω εχω ανοιχτο το bluetooth, κανω αναζητηση απο το λαπτοπ και δεν την βρισκει την συσκευη ενω το nokia E52 το βρήκε αμέσως δεν το εχω κρυφο σαν συσκευη Πρεπει πριν την αναζητηση να κανεις ζευγοποιηση μεσω των ρυθμισεων bluetooth του laptop. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Πρεπει πριν την αναζητηση να κανεις ζευγοποιηση μεσω των ρυθμισεων bluetooth του laptop. οι κινησεις που εκανα ειναι ακριβως ιδιες με αυτες που εκανα για να προσθέσω το nokia e52 σαν αναγνωρισμένη συσκευη στο Laptop αναζητηση, προσθηκη κλπ;) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 οι κινησεις που εκανα ειναι ακριβως ιδιες με αυτες που εκανα για να προσθέσω το nokia e52 σαν αναγνωρισμένη συσκευη στο Laptop αναζητηση, προσθηκη κλπ;) Δοκίμασε να βρεις το laptop από το κινητό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Aν εχεις τα 7αρια πατα δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο του bluetooth πατα εκει που λεει προσθηκη συσκευης αστο λιγο γιατι αργει αν δεν την βρει παλι κανε ενα restart windows και ξανα προσπαθησε. Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Δοκίμασε να βρεις το laptop από το κινητό. το δοκίμασα δεν το βρισκει θα ψαξω μηπως χρειαζεται καποιο software το λαπτοπ Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 (edited) Τελικα δεν αντεξα το rootara με CFRoot εχετε καμια rom custom να προτεινετε επισης με ενδιαφερει και η 4.1.1 jb ξερει καποιος αν τπαρχει και πως την βαζω; Εδώ είσαι φίλε.Δες απλά τι προσφέρει αυτή η rom και τί παραπάνω έχει σε δυνατότητες ήχου,φωτογραφίας,ποιότητα οθόνης και βίντεο http://pfittech.com/rom_pfittech_jb.html καλησπερα, μιας και εχω μπει στην διαδικασία να παρω καποιο android και το συγκεκριμένο ειναι αυτο που καλύπτει και τις αναγκες μου, θελω να ρωτησω το εξης ολους εσας που το παρακολουθείτε καιρο. Πρόκειται να παρει η τιμη του ? δεν γνωριζω ποτε ακριβώς βγηκε στην αγορα. αξιζει να περιμενω και να το παρω λιγο αργοτερα η θα κοστιζει για καιρο οσο εχει και τωρα ? ευχαριστω. Φίλε μου.Εγώ που το πήρα εδώ και 2.5 μήνες.Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Η τιμή του ήδη έπεσε στα 380 και με κάποιες προσφορές σε καταστήματα ίσως και λιγότερο αλλά λογικά θα πέσει κι άλλο.Βέβαια θα σου έλεγα να τσεκάρεις και το Samsung Galaxy Nexus το οπoίο είναι ελαφρώς πιο φθηνό και εξίσου τούμπανο.Με καλύτερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη οθόνη σε ίνστες αλλά μικρότερη κάμερα.Σε cpu και ram είναι τα ίδια.Όμως το nexus έχει το μειονέκτημα ότι δεν παίρνει κάρτα micro sd.Καθόλυ επεκτάσημη μνήμη δηλαδή.Στα 16gb είσαι αν δεν κάνω λάθος.Ακούστηκε πρόσφατα ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του S2 εν ονόματι Galaxy S2 Plus με κάποιες βελτιώσεις και μικρότερη τιμή από την μαμά του.Τώρα κατα πόσο ισχύει δεν γνωρίζω.Τέλος πάντων.Εώς τώρα εγώ προσωπικά είμαι ικανοποιημένος και με καλύπτει απόλυτα και σε hardware και σε software το S2.Αυτά ;) Edited October 6, 2012 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 καλησπερα, μιας και εχω μπει στην διαδικασία να παρω καποιο android και το συγκεκριμένο ειναι αυτο που καλύπτει και τις αναγκες μου, θελω να ρωτησω το εξης ολους εσας που το παρακολουθείτε καιρο. Πρόκειται να παρει η τιμη του ? δεν γνωριζω ποτε ακριβώς βγηκε στην αγορα. αξιζει να περιμενω και να το παρω λιγο αργοτερα η θα κοστιζει για καιρο οσο εχει και τωρα ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts