airtim Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) Δηλαδή ρε φίλε τι εννοείς ότι χάνει το σήμα;;; και μένα το χάνει,δλδ οι γραμμές ανεβοκατεβαίνουν, φυσιολογικό πιστεύω είναι κάπου έχει φουλ σήμα και κάπου αλλού μια γραμμή η καθόλου στο ίδιο σπίτι.εγώ το πήρα από το πλαίσιο αλλά είχε αυτοκόλλητο βοντα στο πλάι Swyped from SII using tapatalk Νομίζω είναι πρόβλημα android ή δικτύου κινητής και όχι του τηλεφώνου. Αν πας πχ κάπου που έχει μηδενικό σήμα 3g δεν στο γυρίζει σε 2g και δεν μπορείς να δεχτείς ούτε να κάνεις κλήσεις. Όταν μετά φύγεις κ πας σε μέρος που κανονικά έχει 3g δεν σου δίνει σήμα παρά μόνο μετά από επανεκκίνηση ή μετά από πολύ ώρα. Το έχω παρατηρήσει σε διαφορετικές συσκευές samsung, μοτορολα κτλ όταν εννοώ ότι χάνει το σήμα-δεν βλέπει sim εννοώ ότι αντί να δείχνει τις γραμμούλες δείχνει ένα στρογγυλό με μια διαγώνια γραμμή απο επάνω. Με παίρνουν τηλ και φαίνεται να είναι κλειστό, δεν μπορώ να πάρω τηλ, δεν μπορώ να ανοίξω data και αυτό συνέβαινε πριν και μετά τα 2 σέρβις είτε σε GSM είτε σε WCDMA. Το συγκεκριμένο ζήτημα συμβαίνει σε πολλά samsung μια ζωή τώρα (s3 included !!!) οπότε πιστεύω σθεναρά ότι είναι θέμα hardware. Ίσως στείλω το gs2 μου στο σέρβις για 3η φορά. Μέχρι να με βαρεθούν εκεί στο Χαϊδάρι που είναι το κεντρικό σέρβις.:whistle: @sofos -fast dormacy- Googlαρα σχετικά και κυρίως σε sites εκτός XDA (δεν είμαι root). Θα το δοκιμάσω ανεξάρτητα απο το ότι δεν είμαι super user. Απορία: Αν γίνει disabled το fd, μετά επηρεάζεται η χρήση data??? thanks in advance Edited September 28, 2012 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 παιδια καλημερα απο χανια λοιπον ειμαι ακομα με την πρωτη ρομ που ειχε το κινητο ο μονος λογος ειναι οτι θελω να καταγραφονται ολες οι κλησεις μου οι τηλεφονικες και ξερω οτι η πρωτη 4.1 που ειχε βγει δεν υποστηριζε την ειχα βαλει ασε που κολαγε το συμβαν γιατι ειχα και πολλες εφαρμογες και δεν μαρεσε και στο σκρολαρισμα ηταν αργο τωρα η 4.0.4 που λετε υποστιριζει ηχογραφηση κλησεων αν ξερει καπιος να μου πει σιγουρα παρακαλω επισεις εξιζει η μεταβαση στην 4.0.4?? να σημειωσω οτι δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα με την ρομ που εχω τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) παιδια καλημερα απο χανια λοιπον ειμαι ακομα με την πρωτη ρομ που ειχε το κινητο ο μονος λογος ειναι οτι θελω να καταγραφονται ολες οι κλησεις μου οι τηλεφονικες και ξερω οτι η πρωτη 4.1 που ειχε βγει δεν υποστηριζε την ειχα βαλει ασε που κολαγε το συμβαν γιατι ειχα και πολλες εφαρμογες και δεν μαρεσε και στο σκρολαρισμα ηταν αργο τωρα η 4.0.4 που λετε υποστιριζει ηχογραφηση κλησεων αν ξερει καπιος να μου πει σιγουρα παρακαλω επισεις εξιζει η μεταβαση στην 4.0.4?? να σημειωσω οτι δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα με την ρομ που εχω τωρα!! διάβασα το ποστ σου και απο περιέργεια γκουγκλισα σχετικώς, πολλές εφαρμογές κάνουν τέτοια δουλειά και (λογικά) όλες είναι συμβατές με το τηλέφωνό σου. Edited September 28, 2012 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 διάβασα το ποστ σου και απο περιέργεια γκουγκλισα σχετικώς, πολλές εφαρμογές κάνουν τέτοια δουλειά και (λογικά) όλες είναι συμβατές με το τηλέφωνό σου. φιλε σε ευχαριστω πολλυ το ξερω πως υπαρχουν πολλες εφαρμογες ομως στην 4.0.1 δεν δουλευαν περα απο αυτο δεν ημουν και γενικα ευχαριστημενος με την ρομ λεω μηπως εφτιαξαν τα πραματα με την 4.0.4??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 παιδια καλημερα απο χανια λοιπον ειμαι ακομα με την πρωτη ρομ που ειχε το κινητο ο μονος λογος ειναι οτι θελω να καταγραφονται ολες οι κλησεις μου οι τηλεφονικες και ξερω οτι η πρωτη 4.1 που ειχε βγει δεν υποστηριζε την ειχα βαλει ασε που κολαγε το συμβαν γιατι ειχα και πολλες εφαρμογες και δεν μαρεσε και στο σκρολαρισμα ηταν αργο τωρα η 4.0.4 που λετε υποστιριζει ηχογραφηση κλησεων αν ξερει καπιος να μου πει σιγουρα παρακαλω επισεις εξιζει η μεταβαση στην 4.0.4?? να σημειωσω οτι δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα με την ρομ που εχω τωρα!! Εγω χρησιμοποιω αυτη η οποια ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall.s2.market&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5raWxsZXJtb2JpbGUudG90YWxyZWNhbGwuczIubWFya2V0Il0. Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ λειτουργικη και γρηγορη σε γενικες γραμμες η 4.0.4, αλλα δε ξερω αν αξιζει η μεταβαση απο την 4.1 που εισαι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παιδιά διάβασα όλα τα ποστ, και εμένα δεν με βγάζει το τρίγωνακι.είμαι ρουτ μουτ , έχω βάλει 4 ρομ να δοκιμάσω.απλά χρησιμοποιώ το mobile Odin Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εγω χρησιμοποιω αυτη η οποια ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall.s2.market&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5raWxsZXJtb2JpbGUudG90YWxyZWNhbGwuczIubWFya2V0Il0. Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ λειτουργικη και γρηγορη σε γενικες γραμμες η 4.0.4, αλλα δε ξερω αν αξιζει η μεταβαση απο την 4.1 που εισαι. δεν ειμαι με την 4.1 με την πιο παλια ειμαι την ντζινεμπεργ?? πως την λεγανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Εγω χρησιμοποιω αυτη η οποια ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.killermobile.totalrecall.s2.market&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5raWxsZXJtb2JpbGUudG90YWxyZWNhbGwuczIubWFya2V0Il0. Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ λειτουργικη και γρηγορη σε γενικες γραμμες η 4.0.4, αλλα δε ξερω αν αξιζει η μεταβαση απο την 4.1 που εισαι. δεν ειμαι με την 4.1 με την πιο παλια ειμαι την ντζινεμπεργ?? πως την λεγανε Οποτε την εφαρμογη αυτη αν δε κανω λαθος ακομα μπορεις να το χρησιμοποιησεις. Τωρα σχετικα με gingerbread και 4.0.4 καποιοι θα ελεγαν μεινε εκει που εισαι και καποιοι αλλοι πηγαινε στην 4.0.4. Εγω παντως ειμαι ευχαριστημενος με την ics 4.0.4 αλλα θεωρω πως η ginger ειναι μερικα επιπεδα παραπανω και παλι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE PLAY ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ." ΦΟΡΑΩ PULSE ROM ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 28, 2012 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoliskikis4 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE PLAY ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ." ΦΟΡΑΩ PULSE ROM ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Για κανε, αλλο ενα restart.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE PLAY ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ." ΦΟΡΑΩ PULSE ROM ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! τσέκαρε την SD, κάνε mount/unmount για αρχή. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΙ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ GOOGLE PLAY ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΟ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΝΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ " Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ." ΦΟΡΑΩ PULSE ROM ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!! Βγάλε την κάρτα μνήμης και με ένα καθαρό πανάκι καθάρισε λίγο τις επαφές. Στο απάντησα και στο άλλο post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 H μνήμη του κινητού, χωρίζεται σε 2 μέρη.Το πρώτο κομμάτι ανήκει στο σύστημα και όταν κάνεις factory reset σβήνεται. Το δεύτερο που στους φακέλους θα το δεις σαν sdcard, δε σβήνεται. Εκτός αν κάνεις factory default μέσα από τον dialer, ή κάνεις format μέσα από τις ρυθμίσεις. Αληθεια??? :blink: Ουτε που τη γνωριζα αυτη τη λεπτομερεια για το reset,ειχα την εντυπωση πως ειτε απο recovery,ειτε απο dialer η ρυθμισεις εχουμε το ιδιο αποτελεσμα!Να'σαι καλα φιλε Στρατο να μας διαφωτιζεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Από χθες παρατήρησα μια περίεργη συμπεριφορά σχετικά με το wirelless. Το βελάκι που δείχνει κίνηση δεδομένων προς το κινητό μου ειναι μονίμως ενεργό (πορτοκαλί), σαν να κατεβάζω συνεχώς κάτι... Πως μπορώ να δω τι κατεβάζει το κινητό μου? Έκλεισα τα τρεχοντα apps, εκανα restart, ανοιγόκλεισα τον wireless adaptor, αλλά τίποτα δεν έπιασε... Καμιά Ιδέα?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Από χθες παρατήρησα μια περίεργη συμπεριφορά σχετικά με το wirelless. Το βελάκι που δείχνει κίνηση δεδομένων προς το κινητό μου ειναι μονίμως ενεργό (πορτοκαλί), σαν να κατεβάζω συνεχώς κάτι... Πως μπορώ να δω τι κατεβάζει το κινητό μου? Έκλεισα τα τρεχοντα apps, εκανα restart, ανοιγόκλεισα τον wireless adaptor, αλλά τίποτα δεν έπιασε... Καμιά Ιδέα?? Ευχαριστώ Kαλησπερα φιλε μου!Κατι γρηγορο που μου ηρθε στο μυαλο,αν εχεις ics,ειναι να πας settings-data usage-wifi και να δεις απο εκει τι καταναλωση εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Φιλε μου το κοιταξα ήδη. Έχω την stock rom σε ICS 4.0.3. Βλέπω αυξημενη κινηση σε Data μέσω wireless κυρίως απο το ANDROID OS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Φιλε μου το κοιταξα ήδη. Έχω την stock rom σε ICS 4.0.3. Βλέπω αυξημενη κινηση σε Data μέσω wireless κυρίως απο το ANDROID OS... Αν δεν ειναι υπερογκο το ποσο των mb που εχουν καταναλωθει δε νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.Αν σκευτει κατι αλλο καποιος φιλος βεβαια ας μας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Παίδες γεια σας και από εμένα... Αποφάσισα να το δώσω και να κρατήσω μόνο το Galaxy Nexus... Τα ξαναλέμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 οπως λεει και ο φιλος tzin1 που με προλαβε...οριακα, το kies δεν θα σου αναγνωριζει την συσκευη, αλλα μικρο το κακο... σιγα μην περιμενεις επισημα την jelly bean... με το που θα ερθει, κατεβαζεις το αρχειο και κανεις οτι εκανες αποψε!) Το Kies δεν στην αναγνωριζει γιατι (νομιζω) περνωντας την νεα rom, εχει αλλαξει το sales code (αν κανω λαθος, ας με διορθωσει καποιος). καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερωτησούλα. 1. το να είμαι root και να μου αναγνωρίσει το kies τη συσκευή ωστέ να μου στείλει απ'ευθείας την αναβάθμιση δεν γίνεται, σωστά;:O άρα ανα τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κοιτάω αν ήρθε κάποια αναβαθμισμένη rom αλλίως δεν θα την πάρω ποτέ; 2. δηλαδή τώρα που είμαι root μπορώ να σβήσω όλες τις εκνευριστικές μανίσιες εφαρμογές(game hub, readers hub, samung hub, samsung apps κτλ); ωραίο ακούγεται. και για να το κάνω αυτό χρειάζεται κάποια εφαρμογή ή σβήνονται και απευθείας με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Υπάρχουν και άλλα θέματα που το καθένα αφορά συγκεκριμένα πράγματα. Εδώ είναι το Επίσημο θέμα. Για Τροποποιήσεις, Root, Διαθεσιμότητα κ.τ.λ. απευθυνθείτε στα αντίστοιχα θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Αν δεν ειναι υπερογκο το ποσο των mb που εχουν καταναλωθει δε νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.Αν σκευτει κατι αλλο καποιος φιλος βεβαια ας μας πει! Αυτο το θεμα με το android os το ειχα και εγω με την εκδοση 4.0.3, οπου εφτανε σε υψηλα ποσοστα μεχρι και 35%. Με την 4.0.4 δεν εχω τετοιο προβλημα πια. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Στρατό πες ότι μηδενίζω τον μετρητή με την custom που φοράω τώρα, άμα βάλω επίσημη jb θα γράψει πάλι; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Στρατό πες ότι μηδενίζω τον μετρητή με την custom που φοράω τώρα, άμα βάλω επίσημη jb θα γράψει πάλι; Swyped from my SII using tapatalk Δε γράφει ο counter όταν φλασάρεις επίσημη, ή αν φλασάρεις μέσα από recovery mode Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλά καθόλου δεν έχει γράψει τότε; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Καλά καθόλου δεν έχει γράψει τότε; Swyped from my SII using tapatalk Που να ξέρω τι έχει γραμμένο το τηλέφωνο σου... Την πρώτη φορά πάντως που έβαλες cf-root (υποθέτω) σίγουρα έγραψε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts