stabill Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αφού δε χρησιμοποιείς το Social Hub, πάγωσε τα ελεύθερα. Υπαρχει περιπτωση κανοντας ολα αυτα τα "παγωματα" να δημιουργηθει προβλημα στον συγχρονισμο των επαφων με το facebook? Προσφατα προσθεσα 2 νεες επαφες στον τηλεφωνικο μου καταλογο, τις συνεδεσα με τις αντιστοιχες στο fb, αλλα "φατσουλες" δεν βλεπω... Εχω κανει συγχρονισμο 10 φορες... Μπορει να φταιει κατι αλλο? (μολις τα "ξεπαγωσα" αλλα δεν αλλαξε κατι...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Υπαρχει περιπτωση κανοντας ολα αυτα τα "παγωματα" να δημιουργηθει προβλημα στον συγχρονισμο των επαφων με το facebook? Προσφατα προσθεσα 2 νεες επαφες στον τηλεφωνικο μου καταλογο, τις συνεδεσα με τις αντιστοιχες στο fb, αλλα "φατσουλες" δεν βλεπω... Εχω κανει συγχρονισμο 10 φορες... Μπορει να φταιει κατι αλλο? (μολις τα "ξεπαγωσα" αλλα δεν αλλαξε κατι...) Δοκίμασε το friendcaster από το play store Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δοκίμασε το friendcaster από το play store Χμμμμ.... σε τι θα βοηθησει αυτο? Εγω θελω να βλεπω στις επαφες μου τις "φατσες" απο το fb... Αυτο (ξαφνικα) δεν γινεται... Μαλιστα παρατηρησα οτι αν καποιος αλλαξει την εικονα του, εμενα μενει η παλια...:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Χμμμμ.... σε τι θα βοηθησει αυτο? Προφανώς σε αυτό που ρώτησες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Προφανώς σε αυτό που ρώτησες ΟΚ, απλα ρωταω πως προεκυψε ξαφνικα αυτο, αν υπαρχει καποιος "γνωστος" λογος... αν και ψαχνοντας, παρατηρησα οτι μια επαφη "πηρε" την φωτογραφια... Θεωρεις οτι το friendcaster λειτουργει καλυτερα απο την μαμησια εφαρμογη (στο θεμα συγχρονισμου φωτογραφιων) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογη θα σου πάρει φωτογραφίες κτλ, αν όχι χρειάζεσαι τα sns που διέγραψες. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογη θα σου πάρει φωτογραφίες κτλ, αν όχι χρειάζεσαι τα sns που διέγραψες. Πρωτα απ'ολα να πω οτι αν θελει ο moderator μπορει να μεταφερει ολη την συζητηση μας στις Εφαρμογες... Δευτερον, δεν καταφερα σπουδαια πραγματα με την επανεργοποιηση των sns, ουτε με τους συνεχομενους συγχρονισμους... Τα πραγματα ηρθαν οπως τα ηθελα, μολις εγκατεστησα το Friendcaster... Αν καποιος φιλος εχει παρομοια εμπειρια, ας μας το πει, οχι οτι ειναι τιποτα το σπουδαιο, απλα να μαθουμε αν ηταν θεμα καθαρα δικο μου ("παγωμα" sns) ή προβλημα της εφαρμογης facebook... Ευχαριστω παιδια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Τα πραγματα ηρθαν οπως τα ηθελα, μολις εγκατεστησα το Friendcaster... Αν καποιος φιλος εχει παρομοια εμπειρια, ας μας το πει, οχι οτι ειναι τιποτα το σπουδαιο, απλα να μαθουμε αν ηταν θεμα καθαρα δικο μου ("παγωμα" sns) ή προβλημα της εφαρμογης facebook... Ευχαριστω παιδια!!! Δε σου έδωσα τυχαία αυτή τη λύση :rolleyes: Το facebook φταίει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δε σου έδωσα τυχαία αυτή τη λύση :rolleyes: Το facebook φταίει :cool: Αν "ξαναπαγωσω" τωρα τα sns, λες να τα κανω παλι σκ@τ@? (τι ορεξη εχω νυχτιατικα!!!):lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αν "ξαναπαγωσω" τωρα τα sns, λες να τα κανω παλι σκ@τ@? (τι ορεξη εχω νυχτιατικα!!!):lol::lol::lol: Αφού έγινε η δουλειά σου, άστα στο κρύο :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hablando Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Κατι εκανε με την λειτουγεια πτησης και εχει κολληση εκει δεν μπορει να επανελθει με τιποτα σε κατασταση δικτυου και εχει φρικαρει.Μου ειπε οτι εκανε επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιποτα.. Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μένα με 4.0.4 Pulse. Η λύση έρχεται απο μόνη της, χωρίς να μπορώ να πω το ακριβές βήμα που έκανα (2 φορές κιόλας για να είμαι λίγο πιο σίγουρος οτι δεν μπλοκαρει μονιμα...). Αφού λοιπόν έχω εγκαταστήσει το mod με τα 14 toggles, επιλέγω Flight Mode και μόλις επανέλθω εμφανίζει το σηματάκι του Block (no σήμα δηλαδή). Έκανα PowerDown. Το ξανα-άνοιξα και μετά απο 5 λεπτά επανήλθε μόνο του. Επαναλαμβάνω το δοκίμασα 2 φορές και τις 2 φορές δούλεψε μετά απο PowerDown, PowerUp και υπομονή 5 λεπτών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδια ερωτηση κρισεως.Ποσο ελευθερο χωρο εχει για εφαρμογες το κινητο. Μπορειτε να δει καποιος και να μου πει ακριβως; (φανταζομαι στο ρυθμισεις-εφαρμογες θα αναφερεται ο χωρος) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Ακριβώς το ίδιο έγινε και σε μένα με 4.0.4 Pulse. Η λύση έρχεται απο μόνη της, χωρίς να μπορώ να πω το ακριβές βήμα που έκανα (2 φορές κιόλας για να είμαι λίγο πιο σίγουρος οτι δεν μπλοκαρει μονιμα...). Αφού λοιπόν έχω εγκαταστήσει το mod με τα 14 toggles, επιλέγω Flight Mode και μόλις επανέλθω εμφανίζει το σηματάκι του Block (no σήμα δηλαδή). Έκανα PowerDown. Το ξανα-άνοιξα και μετά απο 5 λεπτά επανήλθε μόνο του. Επαναλαμβάνω το δοκίμασα 2 φορές και τις 2 φορές δούλεψε μετά απο PowerDown, PowerUp και υπομονή 5 λεπτών... Καταρχήν το μόντεμ είναι ανεξάρτητο από τη ρομ και μπορείς να φλασάρεις όποιο θες, ανεξαρτήτως ρομ. Εδώ διαλέγεις Εσένα είναι διαφορετική περίπτωση. Αν κλείνοντας το modem και ξανανοίγοντας το (αυτό έκανες με τη λειτουργία πτήσης άνοιξε- κλείσε), καθυστερεί ή δεν επανέρχεται, ενδέχεται να φταίει το μόντεμ ή ακόμα και η κυψέλη της περιοχής σου. Αν στο ξανακάνει, δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο μόντεμ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 παιδια ερωτηση κρισεως.Ποσο ελευθερο χωρο εχει για εφαρμογες το κινητο. Μπορειτε να δει καποιος και να μου πει ακριβως; (φανταζομαι στο ρυθμισεις-εφαρμογες θα αναφερεται ο χωρος) 1.97 Gb αν και θα μπορουσες να το δεις και μόνος σου. Μέχρι στιγμής έχω 274 εφαρμογές και μου μένουν 523 mb ελεύθερα με το κινητο να πετάει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 1.97 Gb αν και θα μπορουσες να το δεις και μόνος σου. Μέχρι στιγμής έχω 274 εφαρμογές και μου μένουν 523 mb ελεύθερα με το κινητο να πετάει. Σε υπερευχαριστω για την αμεση απαντηση.. (ποσες εφαρμογες χωραει ηταν η επομενη ερωτηση μου) Αλλα πως να το δω αφου δεν το χω..; ψηνομαι για αγορα και με ενδιαφερει ο τομεας αυτος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Σε υπερευχαριστω για την αμεση απαντηση.. (ποσες εφαρμογες χωραει ηταν η επομενη ερωτηση μου) Αλλα πως να το δω αφου δεν το χω..; ψηνομαι για αγορα και με ενδιαφερει ο τομεας αυτος.:) Μόλις κανόνισα να πουλήσω το δικό μου :lol: Από χώρο μην ανησυχείς.Εκτός αν βάζεις παιχνίδια του ενός GB... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Μόλις κανόνισα να πουλήσω το δικό μου :lol: Από χώρο μην ανησυχείς.Εκτός αν βάζεις παιχνίδια του ενός GB... Καλα ρε δεν την ειδες την αγγελια μου;; :p Αν θες στειλε μου πμ να μου πεις τιμη που το εδωσες! Οχι, δεν παιζω παιχνιδια.σκεψου οτι στην συσκευη που ειμαι τωρα εχω 75 εφαρμογες και μου περισευουν και 75 mb. Ωραια, δεν θα χω προβλημα λοιπον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Καλα ρε δεν την ειδες την αγγελια μου;; :p Αν θες στειλε μου πμ να μου πεις τιμη που το εδωσες! Οχι, δεν παιζω παιχνιδια.σκεψου οτι στην συσκευη που ειμαι τωρα εχω 75 εφαρμογες και μου περισευουν και 75 mb. Ωραια, δεν θα χω προβλημα λοιπον! Δε ντρέπομαι να πω την τιμή... 280 με OTG,MHL και δεύτερη μπαταρία ΑΝΚΕR 1900mAh Θα έχεις πρόβλημα με το χώρο....πως θα τον γεμίσεις! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στρατο μας παρατας στους 5 δρομους για το SGS3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Στρατο μας παρατας στους 5 δρομους για το SGS3; Θα πάρω το SIII, αλλά δε θα αφήσω τη ρομ και θα είμαι παρών στο θέμα μου. :) Σαφώς και η υποστήριξη στο φόρουμ του S2 όμως, θα σταματήσει, αφού θα μεταβώ στο αντίστοιχο section. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Πωπω οταν ερθει η jb θα ειμαστε ολοι με στοκ; :lost::sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Δε ντρέπομαι να πω την τιμή... 280 με OTG,MHL και δεύτερη μπαταρία ΑΝΚΕR 1900mAh Θα έχεις πρόβλημα με το χώρο....πως θα τον γεμίσεις! :D Νασαι καλα φιλε μου.ελπιζω να αξιζει το τουμπανακι και μαλλον θα γινω μονιμος κατοικος αυτου του θρεντ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Γιατι δεν μπορω να κανω βιντεοκλησεις μεσω κοσμοτε? Ειναι ενεργοποιημενη η βιντεοκληση απο την εταιρια, εχω 3G σημα αλλα δεν γινεται...με γυριζει σε κληση ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Τι modem έχεις? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 Γιατι δεν μπορω να κανω βιντεοκλησεις μεσω κοσμοτε? Ειναι ενεργοποιημενη η βιντεοκληση απο την εταιρια, εχω 3G σημα αλλα δεν γινεται...με γυριζει σε κληση ομιλιας. Εσύ έχεις 3g σήμα.Ο άλλος έχει; :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts