Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για οσου θελετε 4.0.4 προτεινω ανεπιφυλακτα την Custom του StratosGr... παρμενη απο την 4.0.4 official, Rooted Full ελληνικα αφαιρεση περιττων πραγματων η rom απλα φυσαει!!

Απο εχθες φοραω του Στρατου με καποια απο τα add-on που δινει.. Δεν εχω λογια για την Rom.. Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολους οσους θελουν σφαιρατη 4.0.4.. ;)

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Giov μια απο τα ιδια κι εγω.Εν το μεταξυ μου εκανε εντυπωση που ειναι τρομερα γρηγορη.Σα να εχω ακομα cm9 νιωθω.

Κι απο μπαταρια παει καλα αν και πιστευω οτι η cm9 ηταν η καλυτερη απο αυτες που εχω βαλει.Με μια μικρη επιφυλαξη λογω οτι σημερα εκανα την 2η φορτιση.Θα ξαναποσταρω υις επομενες μερες.Παντως απο την Αγγλικη και την Τσεχικη 4.0.4 ειναι καλυτερη σε ολα!

Eσείς με ψήνετε πολύ άσχημα με την Pulse του Στράτου που αν και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με την official Σκανδιναβική 4.0.4 (XWLPX) με γυροφέρνουν τα διαολάκια να τη δοκιμάσω..:lol:

Πραγματικά αυτό που με κόβει είναι το CFRoot με τα τριγωνάκια που συνδιάζονται και με τα νουμεράκια στους counters.. ξέρω ότι υπάρχουν τρόποι αλλά θέλουν κόπο και χρόνο που θα προτιμούσα να αφιερώσω αποκλειστικά στo στήσιμο της Pulse..

Ίσως να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή, είναι που με καλύπτει και η official όμως...:O

Edited by makis206

Eσείς με ψήνετε πολύ άσχημα με την Pulse του Στράτου που αν και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος μέχρι στιγμής με την official Σκανδιναβική 4.0.4 (XWLPX) με γυροφέρνουν τα διαολάκια να τη δοκιμάσω..:lol:

Πραγματικά αυτό που με κόβει είναι το CFRoot με τα τριγωνάκια που συνδιάζονται και με τα νουμεράκια στους counters.. ξέρω ότι υπάρχουν τρόποι αλλά θέλουν κόπο και χρόνο που θα προτιμούσα να αφιερώσω αποκλειστικά στo στήσιμο της Pulse..

Ίσως να το πάρω απόφαση κάποια στιγμή, είναι που με καλύπτει και η official όμως...:O

Αν σε καλύπτει η Official και δεν έχεις το μικρόβιο του πειράγματος τι το σκέφτεσαι, κάτσε σ΄αυτήν που έχεις, μια χαρά λειτουργική είναι. Μεγάλες διαφορές δεν θα δεις με την pulse, πιστεύω και οι δύο ταχύτατες είναι, απλά κάποια mod και θέματα που σου κάνουν την λειτουργική ζωή καλύτερη δεν μπορείς να εγκαταστήσεις.

εγώ πάντως τρέχω την Paranoid. Τα ICS μου σπάνε τα νεύρα λίγο.

για πρόγραμμα πλοήγησης iGo έχω.

Έχω το taken σε blue ray 3,4 giga περίπου και το παίζει για πλάκα μμε τον mx και με τον πλειερ από το νοτε.1080 p είναι

Swyped from my SII using tapatalk

παιζει τους υποτιτλους?

Την κόβω την βόλτα μου κι από'κεί αλλά προτιμώ τα εγχώρια προϊόντα η αλήθεια είναι..:lol:

..αν και η καθαρή αλήθεια είναι το ότι με κουράζουν πολύ τα Αγγλικά εκεί, άσε που με υπέρ'καλύπτουν και τα παιδιά εδώ προς το παρόν (όχι ότι προβλέπω να μην τους χορταίνω και να ψάχνομαι αλλού μελλοντικά..:p)

Βασικά τώρα περπατάω στη λεπτή γραμμή.. εκεί που έχω κάτι να με καλύπτει απόλυτα, και που απ'την άλλη όμως βρίσκεται ένα σαράκι να με τραβάει προς τα εκεί υποθέτοντας πάντα πως θα πέσω στον εχθρό του καλού -που είναι το καλύτερο βέβαια-... και μένω στάσιμος στην πλευρά μου μέχρι να βρεθεί αυτό το κατιτίς που θα με κάνει να προχωρήσω χωρίς δεύτερη σκέψη προς τα εκεί..

Πολύ το σκέφτομαι πάντως...:O

Λοιπόν Μάκη, η Rom του Στράτου είναι Pulse ROM 2.0 - XWLPX.. Λογικά δεν το έχεις κάνει root.. (δεύτερο λάθος.. :p ).. Κάνε ένα back-up και πέρασε του Στράτου, απλά για να την δοκιμάσεις.. Και εάν δεν σε καλύπτει, που δεν υπάρχει περίπτωση, επαναφέρεις το κινητό εκεί που ήταν.. Ειδικά άμα του βάλεις και το add-on Lidroid mod - 15 toggles Status Bar, δεν πιστεύω να πας πουθενά μέχρι να ξεπροβάλει η Jelly Bean.. ;)

Edited by Giov87

Λοιπόν Μάκη, η Rom του Στράτου είναι Pulse ROM 2.0 - XWLPX.. Λογικά δεν το έχεις κάνει root.. (δεύτερο λάθος.. :p ).. Κάνε ένα back-up και πέρασε του Στράτου, απλά για να την δοκιμάσεις.. Και εάν δεν σε καλύπτει, που δεν υπάρχει περίπτωση, επαναφέρεις το κινητό εκεί που ήταν.. Ειδικά άμα του βάλεις και το add-on Lidroid mod - 15 toggles Status Bar, δεν πιστεύω να πας πουθενά μέχρι να ξεπροβάλει η Jelly Bean.. ;)

Έχω root με το Rachmat3 (εντάξει μπορεί να κWλώνω γενικά αλλά χωρίς Titanium και Adfree..:p) και να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί κι ιδιαίτερα το backup, δεδομένα και εφαρμογές ξαναμανά απ'την αρχή και όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα να τα ξαναπερνάω..

Το CWM για το φλασάρισμα με φρενάρει λίγο και το τριγωνάκι του CFRoot με τον counter της Samsung (ξαναβάζε παλιό Bootloader για να ξαναμηδενίζεις με το jig που δεν λειτουργεί στον νέο κλπ κλπ.. ;)), όλα αυτά τα διαδικαστικά.. κι εντάξει, τους περισσότερους δεν σας απασχολεί καν αυτό, σεβαστό και κατανοητότατο! Εμένα λίγο με ψιλοενοχλεί κι αναρρωτιέμαι αν αξίζει τόσο πολύ να τα ανεχτώ τη στιγμή που καλύπτομαι με την official, που δουλεύει αρκετά γρήγορα κι απροβλημάτιστα προς το παρόν..

Εννοείται πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Στράτο πάντως, και σε αυτά που έχει ήδη κάνει αλλά και σε όλα όσα σκοπεύει να κάνει μελλοντικά..!:)

Έχω root με το Rachmat3 (εντάξει μπορεί να κWλώνω γενικά αλλά χωρίς Titanium και Adfree..:p) και να σου πω την αλήθεια δεν με απασχολεί κι ιδιαίτερα το backup, δεδομένα και εφαρμογές ξαναμανά απ'την αρχή και όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα να τα ξαναπερνάω..

Το CWM για το φλασάρισμα με φρενάρει λίγο και το τριγωνάκι του CFRoot με τον counter της Samsung (ξαναβάζε παλιό Bootloader για να ξαναμηδενίζεις με το jig που δεν λειτουργεί στον νέο κλπ κλπ.. ;)), όλα αυτά τα διαδικαστικά.. κι εντάξει, τους περισσότερους δεν σας απασχολεί καν αυτό, σεβαστό και κατανοητότατο! Εμένα λίγο με ψιλοενοχλεί κι αναρρωτιέμαι αν αξίζει τόσο πολύ να τα ανεχτώ τη στιγμή που καλύπτομαι με την official, που δουλεύει αρκετά γρήγορα κι απροβλημάτιστα προς το παρόν..

Εννοείται πως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Στράτο πάντως, και σε αυτά που έχει ήδη κάνει αλλά και σε όλα όσα σκοπεύει να κάνει μελλοντικά..!:)

Δεν το χρειάζεσαι πλέον το jig.. Το ξέρεις το TriangleAway?? Τσέκαρε το.. Στο xda είναι Εδώ

Δεν το χρειάζεσαι πλέον το jig.. Το ξέρεις το TriangleAway?? Τσέκαρε το.. Στο xda είναι Εδώ

Είδες τώρα; Γι'αυτούς τους "ιούς" μιλούσα νωρίτερα..:lol:

Ειλικρινά πάντως το σκέφτομαι μέρες με μια μικρή τρομάρα για όλα αυτά αλλά απ'ότι φαίνεται υπάρχουν για όλα λύσεις που κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη, θα το σκεφτώ κι άλλο όμως μήπως προχωρήσω στην πρώτη μου custom τελικά, μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθώ για τα καλά με αυτό.. σίγουρα πάντως μετά από όλη τη σημερινή κουβέντα βρίσκομαι ένα βήμα πιο κοντά. Ειδικά δε αν μου κάνει καμμιά λαχτάρα η XWLPX.. σταματάω αμέσως με τους ενδοιασμούς και φλασάρω σίφουνας..:lol:

Ευχαριστώ για όλες τις διευκρινήσεις και τις απαντήσεις που ζητούσα μέσα μου χωρίς να μπω στη διαδικασία να τις ρωτήσω ξεκάθαρα..!

:)

παιζει τους υποτιτλους?

Παίζει και εξωτερικούς υπότιτλους κανονικά

O player από το note δεν παίζει εξωτερικούς μόνο ενσωματωμένους αλλά παίζει τα πάντα,οτι rename και να έκανα στο αρχείο,o mx δεν το συζητάω είναι must.αλλά τα κατεβάζω με torrent από το κινητό και τα βλέπω στην τηλεόραση που είπε ένας φίλος ότι δεν αξίζει στο κινητό ταινία.

Στράτο μια ερώτηση αδερφέ, ότι addon για την lpx βάλω στην ρομ σου θα το παίζει; και το βασικό έχεις δοκιμάσει το ripple lock από το s3 αν δουλεύει; αν ναι την έβαλα τώρα!!!!

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπαρχει κανεις εδω που να κανει usb jig σε σ2 ? Η καποιος οδηγος να με βοηθησει?

Τι εκδοση φορας..;

Δεν υπαρχει οδηγος..

Απλα αν εχεις ics bootloader θα σου καταστρεψει το κινητο αν το κανεις

1+7 Pro

Δε σου καταστρέφει το κινητό!

Απλά αν το βάλεις δε θα μηδενίσει τον counter.Πρέπει να του φορτώσεις τον παλιό bootloader πρώτα me Odin και μετά μπορείς να μηδενίσεις.

Παιδια φοραω ics 4.01 kai φοραω την ομεγα. Το κινητο δεν κανει τιποτα. Ουτε αναβει , ουτε hard reset μπορω κανω , δηλαδη τιποτα . Οσα combo και αν εχω προσπαθησει το κινητο δεν ανοιγει. Ουτε στο φορτιστη , ουτε στο πιισι . Μιλουσα στο τηλεφωνο κανονικα εχθες ωσπου τελειωσε η κληση μου και το αφησα το τηλ. Αργοτερα με επαιρνε ενας φιλος τηλεφωνο ο οποιος μου πε οτι το τηλεφωνο χτυπουσε αλλα σε μενα δεν ειχε ανταποκριση. Τι και αν εβγαλα την μπαταρια τι και αν προσπαθησα τα παραπανω , δεν εγινε τιποτα. Το εχω αγορασμενο απο εξωτερικο αλλα δεν εχω αποδειξη αγορας (ομως εχω το κουτι του-ψαχνω για την αποδειξη) . Μηπως εχει κανεις ιδεα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Υπαρχει τιποτα για τα σαμσουνγκ ωστε να ισχυει η εγγυηση χωρις την αποδειξη ?

Ασ με βοηθησει κανεις σας παρακαλω

Παιδια φοραω ics 4.01 kai φοραω την ομεγα. Το κινητο δεν κανει τιποτα. Ουτε αναβει , ουτε hard reset μπορω κανω , δηλαδη τιποτα . Οσα combo και αν εχω προσπαθησει το κινητο δεν ανοιγει. Ουτε στο φορτιστη , ουτε στο πιισι . Μιλουσα στο τηλεφωνο κανονικα εχθες ωσπου τελειωσε η κληση μου και το αφησα το τηλ. Αργοτερα με επαιρνε ενας φιλος τηλεφωνο ο οποιος μου πε οτι το τηλεφωνο χτυπουσε αλλα σε μενα δεν ειχε ανταποκριση. Τι και αν εβγαλα την μπαταρια τι και αν προσπαθησα τα παραπανω , δεν εγινε τιποτα. Το εχω αγορασμενο απο εξωτερικο αλλα δεν εχω αποδειξη αγορας (ομως εχω το κουτι του-ψαχνω για την αποδειξη) . Μηπως εχει κανεις ιδεα τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις? Υπαρχει τιποτα για τα σαμσουνγκ ωστε να ισχυει η εγγυηση χωρις την αποδειξη ?

Ασ με βοηθησει κανεις σας παρακαλω

Νομίζω ότι αν το πας σε εξουσιοδοτημένο, μέσω ΙΜΕΙ θα σου πουν αν είσαι στην εγγύηση

Ευχαριστω Στρατο. Να σου πω τελικα να δοκιμασω το usb jig ηοχι ? ποια η γνωμη σου?

Δε χάνεις τίποτα αν δοκιμάσεις.Στην χειρότερη δε θα γίνει τίποτα απολύτως.

Απλα αν εχεις ics bootloader θα σου καταστρεψει το κινητο αν το κανεις

Δεν ισχύει αυτό. Έχω φτιάξει μόνος μου jig και το δοκίμασα με νέο bootloader.

Απλά δεν κάνει τίποτα το κινητό. Σα να μην το συνδέεις καν.

Αν περάσεις τον παλιό bootloader παίζει κανονικά.

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος του forum σας μιας και έπειτα απο πολλα χρονια με το w800 της sonyeri είπα να εκσυγχρονιστώ με ένα samsung galaxy s 2. Συγκεκριμένα φοραει το ice cream 4.0.4 . Το πρόβλημα μου δεν είναι ουσιώδες αλλα περισσοτερο ενοχλητικό γτ με ενοχλεί να μην γνωρίζω το ιδιο μου το κινητό. Στο ψητό...οταν πάω να πραγματοποιήσω μια κλήση μου εβγαζε ενα μενου επιλογης του προγραμματος κλήσης δλδ whatsup,viber..ktlp και εν τελη το ιδιο το δίκτυο...καταλάθος ομως πάτησα την προεπιλογη του δικτύου και τωρα δεν μπορω να επιλεξω τον τροπο κλήσης..( ευτυχως που δεν πατησα τπτ αλλα βεβαια). Επειτα απο ωρες αναζήτησης για την επαναφορα του μενου επιλογης κατεληξα στο απολυτο κενο...Γνωρίζει μηπως κανεις την λυση στο προβλημά μου;

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Παιδια, διαβαζα το thread για την Pulse που σχολιαζατε πιο πανω...

Τι ειναι αυτα?

SnsAccountFb

SnsAccountLi

SnsAccountMs.apk

SnsAccountTw.apk

SnsDisclaimer.apk

SnsImageCache.apk

SnsProvider.apk

Αφαιρωντας τα χανεις/κερδιζεις κατι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος του forum σας μιας και έπειτα απο πολλα χρονια με το w800 της sonyeri είπα να εκσυγχρονιστώ με ένα samsung galaxy s 2. Συγκεκριμένα φοραει το ice cream 4.0.4 . Το πρόβλημα μου δεν είναι ουσιώδες αλλα περισσοτερο ενοχλητικό γτ με ενοχλεί να μην γνωρίζω το ιδιο μου το κινητό. Στο ψητό...οταν πάω να πραγματοποιήσω μια κλήση μου εβγαζε ενα μενου επιλογης του προγραμματος κλήσης δλδ whatsup,viber..ktlp και εν τελη το ιδιο το δίκτυο...καταλάθος ομως πάτησα την προεπιλογη του δικτύου και τωρα δεν μπορω να επιλεξω τον τροπο κλήσης..( ευτυχως που δεν πατησα τπτ αλλα βεβαια). Επειτα απο ωρες αναζήτησης για την επαναφορα του μενου επιλογης κατεληξα στο απολυτο κενο...Γνωρίζει μηπως κανεις την λυση στο προβλημά μου;

Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

Θα πας στις ρυθμίσεις-εφαρμογές και θα βρεις την εφαρμογή που έχεις βάλει προεπιλογή

.Θα την πατήσεις και στο καινούριο μενού που θα σου βγάλει, θα επιλέξεις διαγραφή προεπιλογών.

Αυτές οι ερωτήσεις γίνονται στο κεντρικό θέμα "Επίσημο Samsung Galaxy SII" και οι moderators θα κλειδώσουν το θέμα σου και θα το μεταφέρουν.Στο λέω για να γνωρίζεις τι να κάνεις στο μέλλον :)

το γνωρίζω αυτο το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν έκανα προεπιλογή εφαρμογή αλλα... το δίκτυο το ίδιο.Οπότε δεν αλλάζει απο εκεί.. :(

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)