als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ο κλασσικος τροπος εχει γινει 10 φορες απο χτες και τ προβληματα μου παραμενουν ομως. τα ιδια με μενα και εσυ ε???υπομονη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 μηπως οι frankestein rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278) apo to xda εχουν 3 αρχεια?δε θυμαμε καλα..αν γνωριζει καποιοσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 τα ιδια με μενα και εσυ ε???υπομονη!! Oχι ακριβως, εγω δε μπορω να γραψω σε καμια αλλη γλωσσα πλην της αγγλικης και δε μου δινει κανενα CSC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 τα ιδια με μενα και εσυ ε???υπομονη!! Φλάσαρες gb; Oχι ακριβως, εγω δε μπορω να γραψω σε καμια αλλη γλωσσα πλην της αγγλικης και δε μου δινει κανενα CSC. Φλασάρεις αυτό στη θέση CSC και μετά το reboot, ξαναδοκιμάζεις να αλλάξεις CSC Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μιας και η συζητηση εχει να κανει με flashαρισματα, να ρωτησω. Εδω και 9 μηνες ειμαι σε στοκ καταστασεις, μπορει να γινει flashαρισμα μονο custom kernel σε stock rom? Αν ναι σβηνονται δεδομενα(μηνυματα, κλησεις, εφαρμογες κτλ.), δηλαδη απαιτειται wipe? Ευχαριστω Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Μιας και η συζητηση εχει να κανει με flashαρισματα, να ρωτησω. Εδω και 9 μηνες ειμαι σε στοκ καταστασεις, μπορει να γινει flashαρισμα μονο custom kernel σε stock rom? Αν ναι σβηνονται δεδομενα(μηνυματα, κλησεις, εφαρμογες κτλ.), δηλαδη απαιτειται wipe? Ευχαριστω Ναι μπορεί, κατεβάζεις τον ανάλογο cf kernel από xda, τον φλασάρεις και απλά έχεις root πρόσβαση, Clockworkrecovery mode (cwm) και δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής σου. Δεν επηρεάζει απολύτως τίποτα άλλο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Φλασάρεις αυτό στη θέση CSC και μετά το reboot, ξαναδοκιμάζεις να αλλάξεις CSC Που μενεις ; Θελω να σ'αγκαλιασω. Μετα απο ωρες αγωνιας, τα παντα λυθηκαν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Που μενεις ; Θελω να σ'αγκαλιασω. Μετα απο ωρες αγωνιας, τα παντα λυθηκαν ! Χεχε. Άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης :happy: Με τις υγείες σου! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλημερα φιλε μου!Του ξαναπερασα την 4.04 αγγλικη με odin αλλα παλι κολλαει στο πρωτο λογοτυπο! Μπηκα και στο μενου με τα 3 kyes αλλα μολις επιλεγω factory reset παγωνει το κινητο!! Συγνώμη δεν διευκρίνησα.Εννοούσα να βάλεις την official ics 4.0.3 αυτή που έχει για την χώρα μας.Εγώ όσες φορές παθαίνω αυτό που περιέγραψες αυτή την διαδικασία καολουθώ και δουλεύει κανονικά η συσκευή μετά το flash της 4.0.3 και wipe data/factory reset Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Χεχε. Άλλος ένας ικανοποιημένος πελάτης :happy: Με τις υγείες σου! :D Καλησπερα στην παρεα!!!δεν φλασαρα ακομα για το ειχα αφησει να φορτοσει η μπαταρια!!! τωρα που εχω και χρονο ξαναπιανω δουλεια!! μακαρι να γινω και εγω ΄΄αλλος ενας ικανοποιημενος πελατης¨¨!!!! Λοιπων!!!!πρωτη προσπαθια FAIL!!!τικαρισμενα και τα 2 νταμακια φορτομα της 2.3.5 στο PDA , μπαταρια full!Και βγαζει αυτο στο odin :<ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Can't open the serial(COM) port Υ.Σ εχω βγαλει την sd απο s2 Για να φλασαρεις με odin πρεπει να εισαι root?? Edited September 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Για να φλασαρεις με odin πρεπει να εισαι root?? Οχι φίλε μου !! Τελικά το άνοιξες το τηλέφωνο ή οχι Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Οχι φίλε μου !! Τελικά το άνοιξες το τηλέφωνο ή οχι φλασαρα την ρομ με οντιν και οκ με αυτο! εκανε reboot κολλισε στο πρωτο λογοτυπο,το εκλεισα του κσεκινησα με vol up+home+power εκανα τα 2 γιατι ο karnel αυτος δεν εχει 3ο wipe και reboot system και ξανα κολλιμα στο πρωτο λογοτυπο! πληρη αποτυχια!!!! οταν ανοιξε μετα το φλασαρισμα και σε recovery εγραφε καποιεσ εντολες εγραψε σε καποα φασι οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στο system και στον karnel!! τιποτα πακετο!!!μενει κολλιμενο στο πρωτο λογοτυπο και μετα κανει reboot και μετα παλι κολλιμα! τι λενε οι γιατροι????? Edited September 12, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 O ασθενής κατέληξε..... Κάτι άλλο έβαλα τον πλειερ από το νοτε, παίζει bluray αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους παρότι άλλαξα κωδικοποίηση 50 φορές, πέρασα τον mx και όλα όλα.έβαλα και το UI από το s3 έκανα και wipe cache και είναι smooth όπως o στοκ Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 φλασαρα την ρομ με οντιν και οκ με αυτο! εκανε reboot κολλισε στο πρωτο λογοτυπο,το εκλεισα του κσεκινησα με vol up+home+power εκανα τα 2 γιατι ο karnel αυτος δεν εχει 3ο wipe και reboot system και ξανα κολλιμα στο πρωτο λογοτυπο! πληρη αποτυχια!!!! οταν ανοιξε μετα το φλασαρισμα και σε recovery εγραφε καποιεσ εντολες εγραψε σε καποα φασι οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στο system και στον karnel!! τιποτα πακετο!!!μενει κολλιμενο στο πρωτο λογοτυπο και μετα κανει reboot και μετα παλι κολλιμα! τι λενε οι γιατροι????? οταν περναω την gb2.3.5 με odin ολα καλα!τοαν κανει reboot μπαινει στο android system recovery κατευθειαν και εκει που διχνει ολα καλα με τα coping media files kai ta chace wipe complete βγαζει με κοκκινα γραματα : E:failed to mount/data (unknown error: E:install_aplication_for_customer:can't mount / data your storage not prepared yet , please use UI menou for format and reboot actions. copy aplication failed και απο κατω με κιτρινα γραματα can't access to '/system/csc/XEU/system/'. successfully applied multi-CSC. και μενει εκει!!με απο πανω να μπορεις να επιλεξεις reboot system now applyudate from sdcard wipe data wipe cahe αυτα μετα το περασμα της gb 2.3.5 με odin v1,85 και τικαρισμενα τα 2 κουτακια:(!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) φλασαρα την ρομ με οντιν και οκ με αυτο! εκανε reboot κολλισε στο πρωτο λογοτυπο,το εκλεισα του κσεκινησα με vol up+home+power εκανα τα 2 γιατι ο karnel αυτος δεν εχει 3ο wipe και reboot system και ξανα κολλιμα στο πρωτο λογοτυπο! πληρη αποτυχια!!!! οταν ανοιξε μετα το φλασαρισμα και σε recovery εγραφε καποιεσ εντολες εγραψε σε καποα φασι οτι δεν μπορει να εχει προσβαση στο system και στον karnel!! τιποτα πακετο!!!μενει κολλιμενο στο πρωτο λογοτυπο και μετα κανει reboot και μετα παλι κολλιμα! τι λενε οι γιατροι????? να ρωτησω ,,πεσ μου ακριβωσ το αρχειο που βαζεισ στη θεση pda.και αν μπορεισ ενα screenshot.aν και νομιζο οτι πρεπει να φλασαρεισ ρομ με 3 αρχεια και πιτ...αν γνωριζει καποιοσ ασ πει κ αυτος.. Edited September 12, 2012 by greg2310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 να ρωτησω ,,πεσ μου ακριβωσ το αρχειο που βαζεισ στη θεση pda.και αν μπορεισ ενα screenshot.aν και νομιζο οτι πρεπει να φλασαρεισ ρομ με 3 αρχεια και πιτ...αν γνωριζει καποιοσ ασ πει κ αυτος.. I9100BUKJ3_I9100VGRKI3_I9100BUKI1_HOME.tar το αρχειο που περναω ... και την ρομ που λες με τα 3 αρχεια και το pit εχει υποθει σαν λυση αλλα δεν βρεθικε τετοια ρομ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 I9100BUKJ3_I9100VGRKI3_I9100BUKI1_HOME.tar το αρχειο που περναω ... Βάλε με odin τώρα τον speedmod που έχεις κατεβάσει. Μπες recovery και κάνε partition internal card Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Βάλε με odin τώρα τον speedmod που έχεις κατεβάσει. Μπες recovery και κάνε partition internal card partition SDcard εχει....και μεσα που μπηκα εχει να επιλεξεις ποσα ΜΒ θες να δωσεισ χωρο!! Edited September 12, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 το μονο που βλεπω ειναι οτι στις 10 ρομ που εχω στο υπολογιστη μου μετα τη καταληξη tar εχουν και .md5 ακριβως μετα...αν και νομιζω οτι θελει πιτ και repartition...περιμενε κ τη γνωμη καποιου αλλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 το μονο που βλεπω ειναι οτι στις 10 ρομ που εχω στο υπολογιστη μου μετα τη καταληξη tar εχουν και .md5 ακριβως μετα...αν και νομιζω οτι θελει πιτ και repartition...περιμενε κ τη γνωμη καποιου αλλου.. πιστεψε ειναι το αμεσος επομενω βημα.....αν βρουμε ρομ με 3 αρχεια και pit.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 partition SDcard εχει.... Στην internal είναι το πρόβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 partition SDcard εχει.... Αυτό λογικά είναι για την εξωτερική κάρτα.. Θέλεις κάποιο που να αναφέρεται στην εσωτερική μνήμη του κινητού, γιατί από τα σφάλματα, αυτό δείχνει.. Ψάξε μήπως βρεις "Internal SD", αλλιώς (εάν δεν έχεις εξωτερική κάρτα) επέλεξε σκέτο SD μπας και.. Όσο για το .pit και τα 3 αρχεία, πλέον όπως σου είπα κάνουν την διαδικασία των τριών αρχείων αυτόματα, με τη χρήση ενός μόνο στη θέση PDA.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 (edited) Αυτό λογικά είναι για την εξωτερική κάρτα.. Θέλεις κάποιο που να αναφέρεται στην εσωτερική μνήμη του κινητού, γιατί από τα σφάλματα, αυτό δείχνει.. Ψάξε μήπως βρεις "Internal SD", αλλιώς (εάν δεν έχεις εξωτερική κάρτα) επέλεξε σκέτο SD μπας και.. Όσο για το .pit και τα 3 αρχεία, πλέον όπως σου είπα κάνουν την διαδικασία των τριών αρχείων αυτόματα, με τη χρήση ενός μόνο στη θέση PDA.. ;) και το pit αρχειο?που θα το βρουμε? και αν το κανω στην sd ποσα mb να δωσω? 128 256 512 1024 2048 4096??? εχω 32gb παλι ακυρο μου εριξε!!!!!εωαλα τις μεγαλιτερες τιμες για το partition reboot και ξανα το πρωτο λογοτυπο αλλα αυτη τη φορα με το γνωστο τριγωνακι!!!!!! και ξανα κολλιμα......βλεπω σημερα να φευγει απο τον 4ο οροφο!!!!!! Edited September 12, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ναι μπορεί, κατεβάζεις τον ανάλογο cf kernel από xda, τον φλασάρεις και απλά έχεις root πρόσβαση, Clockworkrecovery mode (cwm) και δικαιώματα διαχειριστή της συσκευής σου. Δεν επηρεάζει απολύτως τίποτα άλλο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ότι είμαι ήδη μόνο root, χωρίς custom kernel/rom, φαντάζομαι ότι δεν επηρεάζει σε κάτι, flashάρω κανονικά CF kernel. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 και το pit αρχειο?που θα το βρουμε? και αν το κανω στην sd ποσα mb να δωσω? 128 256 512 1024 2048 4096??? Μη το κάνεις.Άσε την sd.Εγώ έχω πιο καινούριο recovery και έχει partition και στην internal. Νομίζω ότι η πιο σωστή λύση που μένει, είναι να βρεις rom με pit και να τσεκάρεις το repartition στο odin. Αν βάλεις μόνο τη ρομ στο pda και τσεκάρεις το repartition, δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, γιατί δε το έχω δοκιμάσει. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι ότι είμαι ήδη μόνο root, χωρίς custom kernel/rom, φαντάζομαι ότι δεν επηρεάζει σε κάτι, flashάρω κανονικά CF kernel. Κανονικότατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts