Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπήκες στο Recovery με Vol.Up/Home και Start σωστά; Δεν ξαναδοκιμάζεις επιλέγοντας factory reset και wipe cache να δεις ξανά.. δες κι αυτά που σου λέει ο Στράτος..:)

Ναι μπηκα στο recovery μενου,με το vol up home kai power εκανα και τα 2 wipe,το δευτερο το κανει και δεν κολλαει,στο πρωτο wipe(delete/factory reset)δεν το κανει και κολαει.κατεβαζω την αγγλικη 4.0.4 να την περασω με odin.H' καλητερα να περασω την 4.0.3?

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι μπηκα στο recovery μενου,με το vol up home kai power εκανα και τα 2 wipe,το δευτερο το κανει και δεν κολλαει,στο πρωτο wipe(delete/factory reset)δεν το κανει και κολαει.κατεβαζω την αγγλικη 4.0.4 να την περασω με odin.H' καλητερα να περασω την 4.0.3?

Φίλε μου πέρασε την 4.0.3 να δεις αν ανοίξει το τηλέφωνο και μετα τα υπόλοιπα .......

Samsung galaxy s21+

Δοκίμασες και το "fix permissions" .. Αλλιώς δοκίμασε περνώντας 4.0.3..

Φίλε μου πέρασε την 4.0.3 να δεις αν ανοίξει το τηλέφωνο και μετα τα υπόλοιπα .......

Μολις περασα με odin την 4.0.3 ελλ official,

μου εδειξε οτι εγινε κανονικα το περασμα και εκανε τωρα boot

και ειναι στο μεγαλο S, θα το αφησω να δω τι θα γινει......

Ακόμα; Της έκανες και πάλι τα factory reset και wipe cache από recovery έτσι;

Ενα μεγαλο τιποτα!!!Το αφησα κανενα 50λεπτο απο την ωρα που του περασα την 4.0.3 και ειναι κολλιμενο στο μεγαλο S !!!!

Η διαδικασια που ακολουθω ειναι:

αυτη την ρομ I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar

odin 3

περναω στο PDA την ρομ που ανεφερα,τελειωνει η διαδικασια κανονικα (αφαιρω το USB),

κανει reboot και κολλαει στο μεγαλο S!!

εκανα και fix permission ....εγινε αλλα τιποτα

Μια ματια που εριξα μεσα στο clockworkmod εννω κανω fix permission-wipe cache και μου διχνει οτι οκ DONE

οταν κανω wipe dalvik cache δεν κανει τιποτα!απο το wipe dalvik cache ξεκινησαν ολα!!!

Edited by als2008

Ναι παίζει.Σε μένα το Odin 3 δεν συνεργάζεται σωστά.Καλά που το είδες.

Κάπου εδώ είχα διαβάσει ότι παίζουν θεματάκια με το 3άρι Odin, μάλλον θα πρέπει να ξαναδοκιμάσει ο φίλος ο οποίος ευτυχώς που το ανάφερε αν και ταλαιπωρήθηκε ήδη αρκετά.

Μακάρι να λυθεί έτσι το πρόβλημα, τι να πω.. αν ναι, νομίζω ότι κάπου θα πρέπει να το stickάρουμε το θέμα με το Odin 3 να μην ψάχνεται άδικα ο κόσμος..:)

μου διχνει ομως το odin οτι το κανει σωστα! PASS!

Νομίζω ότι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και με τον 1.85, επίσης διπλοτσέκαρε τα "κουτάκια" που πρέπει να είναι κλικαρισμένα πριν πατήσεις το "Start" ;)

μου διχνει ομως το odin οτι το κανει σωστα! PASS![/QU

δοκιμαζω με odin 1.85 και σας λεω.....

Νομίζω ότι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και με τον 1.85, επίσης διπλοτσέκαρε τα "κουτάκια" που πρέπει να είναι κλικαρισμένα πριν πατήσεις το "Start" ;)

το autoreboot και το f.rest time εννοεις?τικαρισμενα ειναι...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Aναμένουμε και με τον 1.85 λοιπόν, κάτι μου λέει ότι σε λίγο θα μας παίρνεις τηλέφωνο απ'το Sii σου..:lol:

:)

Το έχω γράψει άπειρες φορές.. Να ακολουθείτε πίστα τους οδηγούς. Αν λέει 1.85 odin δεν καταλαβαίνω γιατί να δοκιμάσετε την πιο νέα από τη στιγμή που κάνουν την ίδια δουλειά και η μία έκδοση έχει χιλιοδοκιμαστει.

Να ρωτησω..το wipe dalvik cache τι κανει?γιατι απο την βλακεια που αντι να παω go back με αφη οταν ημουν στο μενου του wipe dalvik cache για να πατησω yes πατησα το power και αρχισε να μετραει....το αφησα μεχρι το 32200κατι και μετα του εκανα αναγκαστικη επαννεκινηση!

Να ρωτησω..το wipe dalvik cache τι κανει?γιατι απο την βλακεια που αντι να παω go back με αφη οταν ημουν στο μενου του wipe dalvik cache για να πατησω yes πατησα το power και αρχισε να μετραει....το αφησα μεχρι το 32200κατι και μετα του εκανα αναγκαστικη επαννεκινηση!

Πέρασες κιόλας rom με το Odin 1.85; Ξεκίνα σε recovery λοιπόν (με σβηστή συσκευή πατάς VolumeUp/Home/Power) και κάνε τα factory reset και wipe cache (ασ'τα να τα κάνει κανονικά) και μετά επέλεξε το reboot system now.. πιστεύω ότι θα μπει και θα είσαι έτοιμος για στήσιμο μετά.. μην κάνεις βιαστικές κινήσεις πανικού σε τέτοιες διαδικασίες, έξτρα προσοχή..

Είναι μια προσωρινή μνήμη του συστήματος.

Τη σβήνουμε όταν έχουμε διάφορα προβλήματα ή αλλάζουμε roms και στο reboot ξαναδημιουργείται "φρέσκια"

Το ότι έκανες αναγκαστική επανεκκίνηση πριν τελειώσει το wipe.....αυτό πληρώνεις τώρα.

Δοκίμασε τώρα και το Odin 1.85 και άμα δε σου δουλέψει και πάλι θα σου δώσω άλλη λύση.

ΠΑΝΤΑ Οdin 1.85

Αφορα την αναβαθμηση της συσκευης μας σε Jelly Bean ... δειτε το!!!

http://www.sammobile.com/2012/09/12/samsung-sweden-galaxy-s-ii-jelly-bean-update-for-november/#.UFBk9k2nRdA.twitter

Πηγη: https://www.facebook.com/samsungsverige/app_208195102528120

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι μια προσωρινή μνήμη του συστήματος.

Τη σβήνουμε όταν έχουμε διάφορα προβλήματα ή αλλάζουμε roms και στο reboot ξαναδημιουργείται "φρέσκια"

Το ότι έκανες αναγκαστική επανεκκίνηση πριν τελειώσει το wipe.....αυτό πληρώνεις τώρα.

Δοκίμασε τώρα και το Odin 1.85 και άμα δε σου δουλέψει και πάλι θα σου δώσω άλλη λύση.

ΠΑΝΤΑ Οdin 1.85

Περασα παλι αυτην την ρομ I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar με odin v1,85 εγραψε PASS ,

οταν εκανε reboot μονο του κολλισε στο ρομποτακι μετα απο 1-2 λεπτα.

παντος μετα απο καθε προσπαθεια κολλαει και καπου αλλου....

Περασα παλι αυτην την ρομ I9100XWLP7_I9100OXXLPH_I9100XXLPS_HOME.tar με odin v1,85 εγραψε PASS ,

Σε recovery μπορεί να μπει;

Σε κάθε boot τώρα θα περιμένεις κανένα 10 λεπτο οπωσδήποτε, γιατί περίπου τόσο χρειάζεται να ξαναδημιουργηθεί η dalvik.

Να προτείνω κάτι άλλο? Βάλε το κινητό σε Download Mode και πέρασε μέσω Odin άλλον kernel.. Speedmod kernel για παράδειγμα.. Και δες μετά αν σου κάνει τα ίδια..

Σε recovery μπορεί να μπει;

Κανω αλλο ενα περασμα και βλεπουμε....σε cmw εννοεις?

Να προτείνω κάτι άλλο? Βάλε το κινητό σε Download Mode και πέρασε μέσω Odin άλλον kernel.. Speedmod kernel για παράδειγμα.. Και δες μετά αν σου κάνει τα ίδια..

εχεις καποιο link για τον karnel που λες?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κανω αλλη ενα περασμα και βλεπουμε....σε cmw εννοεις?

"Ξεκίνα σε recovery λοιπόν (με σβηστή συσκευή πατάς VolumeUp/Home/Power)..."

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)