StratosGR Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 thanks για την απάντηση, αυτό που λες ισχύει, χρησιμοποιούσα την εφαρμογή αυτή όσο είχα GB σε περασμένη συσκευή για λήψη πανοραμικών. Το θέμα είναι ότι η default εφαρμογή κάμερας είναι σούπερ και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη. Αυτό που κάνω μέχρι τώρα είναι να βάζω στο Mute το κινητό. Αφού το ρουτάρω θα το ψάξω αλλιώς. Αν το κάνεις root, μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως. Χωρίς root, μπορείς να απενεργοποιήσεις και πάλι τον ήχο, αλλά όχι αυτόν όταν κάνει focus. Στο φάκελο data φτιάξε ένα αρχείο με όνομα local.prop Γράψε μέσα αυτό: ro.camera.sound.forced=0 και κάνε reboot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Αν το κάνεις root, μπορείς να το απενεργοποιήσεις τελείως. Χωρίς root, μπορείς να απενεργοποιήσεις και πάλι τον ήχο, αλλά όχι αυτόν όταν κάνει focus. Στο φάκελο data φτιάξε ένα αρχείο με όνομα local.prop Γράψε μέσα αυτό: ro.camera.sound.forced=0 και κάνε reboot. ψαγμένο !!!!! το αρχείο θα είναι αρχείο κειμένου από το σημειωματάριο? Αν "ναι" το δοκιμάζω τώρα !!! Σε ευχαριστώ Στράτο ! Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 ψαγμένο !!!!! το αρχείο θα είναι αρχείο κειμένου από το σημειωματάριο? Αν "ναι" το δοκιμάζω τώρα !!! Σε ευχαριστώ Στράτο ! Ναι. Στο επαναλαμβάνω όμως ότι τον ήχο του focus δε τον γλυτώνεις δυστυχώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skompar Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Παιδιά γεια σας, εχω ενα πρόβλημα. μου φέρανε ένα κινητο galaxy s2 απο οτι καταλαβαινω απο ρουμανια (το κινητο λεει απο πισω το δικτυο orange) και οταν βαζω την καρτα μου sim μεσα μου λεει να πληκτρολογησω εναν κωδικο δικτυου για να ξεκλειδωθει η συσκευη. εψαξα στο κουτι που μου φερανε με το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιον κωδικο. Αν παιζει ρολο, το κινητο δεν το πηρα απο μαγαζι αλλα απο καποιον που φερνει κινητα. ξέρει κανενας τι κωδικο πρεπει να πατησω για να ξεκλειδωσει?? εχω κινητο και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 λογικα ειναι κλειδωμενο στον παροχο orange. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skompar Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 και τωρα τι κανω δηλαδη/??? κλαιω το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Παιδιά γεια σας, εχω ενα πρόβλημα. μου φέρανε ένα κινητο galaxy s2 απο οτι καταλαβαινω απο ρουμανια (το κινητο λεει απο πισω το δικτυο orange) και οταν βαζω την καρτα μου sim μεσα μου λεει να πληκτρολογησω εναν κωδικο δικτυου για να ξεκλειδωθει η συσκευη. εψαξα στο κουτι που μου φερανε με το κινητο αλλα δεν βρηκα καποιον κωδικο. Αν παιζει ρολο, το κινητο δεν το πηρα απο μαγαζι αλλα απο καποιον που φερνει κινητα. ξέρει κανενας τι κωδικο πρεπει να πατησω για να ξεκλειδωσει?? εχω κινητο και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω Μια λύση ειναι να τους παρεις τηλέφωνο και να σου δώσουν αυτοί τον κωδικό ( δεν νομίζω ) Η άλλη λύση ειναι να το κάνεις root και μετα πέρνα αυτήν την εφαρμογη απο το play https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.sgs2simunlockcode&feature=search_result Αυτά από μένα , περίμενε μήπως κάποιος γνωρίζει κατι παραπάνω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 και τωρα τι κανω δηλαδη/??? κλαιω το κινητο?? Πιθανόν να υπάρχει λύση φλασάροντας ένα επίσημο firmware από εδώ αλλά μη βιαστείς μέχρι να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει περισσότερα από μένα για την περίπτωση.. κάνε λίγη υπομονή. κάποιος θα το δει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Ναι. Στο επαναλαμβάνω όμως ότι τον ήχο του focus δε τον γλυτώνεις δυστυχώς. δεν δουλεύει Στράτο, το δοκίμασα 2 φορές. Δεν πειράζει, το ρουτ θα γίνει και βλέπω ξανά τότε. Και πάλι σε ευχαριστώ Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 δεν δουλεύει Στράτο, το δοκίμασα 2 φορές. Δεν πειράζει, το ρουτ θα γίνει και βλέπω ξανά τότε. Και πάλι σε ευχαριστώ Έχεις 2 φακέλους data.Πρέπει να το βάλεις στο τηλέφωνο, όχι στο data της sdcard. Αν το έκανες, τώρα κλείσε την ένταση στους ήχους συστήματος.Θα πρέπει να μην έχεις ήχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Δεν ξερω τι να σου πω ! Είχα διαβάσει οτι κατι τέτοιο μπορει να γίνει μετα απο συγχρονισμό με το gmail σε επαφές και φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης . Και το αλλο που γνωρίζω ειναι οτι ενω εχεις κάνει συγχρονισμό επαφων απο το mail σου ορισμένες επαφές να ειναι ειδη αποθηκευμένες στην κάρτα sim και το τηλέφωνο να μπερδευτεί . Κάτι άλλο δεν γνωρίζω ,εκτός οτι μπορείς να χρησιμοποίησης κάποια εφαρμογη απο το play για να κάνεις αυτήν τη δουλειά . Καλα οι φωτογραφιες ειναι καλης αναλυσης. Αλλα τελικα ηταν η sim που εκανε το θεμα. Thnx ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 (edited) Έχεις 2 φακέλους data.Πρέπει να το βάλεις στο τηλέφωνο, όχι στο data της sdcard. Αν το έκανες, τώρα κλείσε την ένταση στους ήχους συστήματος.Θα πρέπει να μην έχεις ήχο. το έβαλα και στους 2 φακέλους, θα κάνω μια ακόμα προσπάθεια το απόγευμα και μετά share results :shifty: Edited September 7, 2012 by airtim Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 παιδια η καινουρια επισημη ρομ 4,0,4 που βγηκε χθες xwlpx ειναι για nordic countries γνωριζεται αν περιεχει ελληνικα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 παιδια η καινουρια επισημη ρομ 4,0,4 που βγηκε χθες xwlpx ειναι για nordic countries γνωριζεται αν περιεχει ελληνικα ??? Να κάτι ενδιαφέρον..:p (τελικά μισώ το στήσιμο αλλά μόλις τελειώσω αναζητώ το νέο πάλι..:lol: ) Ερώτηση κι από μένα, σε περίπτωση που έχει Ελληνικά και Sales Code Ευρώπης, θα προστεθεί για download στο "Επίσημα firmwares";:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Να κάτι ενδιαφέρον..:p (τελικά μισώ το στήσιμο αλλά μόλις τελειώσω αναζητώ το νέο πάλι..:lol: ) Ερώτηση κι από μένα, σε περίπτωση που έχει Ελληνικά και Sales Code Ευρώπης, θα προστεθεί για download στο "Επίσημα firmwares";:shifty: που τα βλέπεις αυτά? σε επίσημο site? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 που τα βλέπεις αυτά? σε επίσημο site? Εεεεεδώ εννοούσα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Παιδια, για το θεμα της καμερας, μπορειτε να δοκιμασετε το lg camera, δεν ακουγεται τιποτα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Λέτε να πάμε κατευθείαν σε jb και όχι σε 4.0.4; http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-confirm-Jelly-Bean-Updates-for-Galaxy-S2-Note-Note-10-1-at-Unpacked-2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Λέτε να πάμε κατευθείαν σε jb και όχι σε 4.0.4; http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-confirm-Jelly-Bean-Updates-for-Galaxy-S2-Note-Note-10-1-at-Unpacked-2012 Βαλε 4.0.4 να βρεις την "υγεια" σου και οταν ερθει η 4.1, βλεπουμε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Παιδια, για το θεμα της καμερας, μπορειτε να δοκιμασετε το lg camera, δεν ακουγεται τιποτα!!! Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις για τον ήχο της καμερας. τελικά ακολούθησα την πιο πάνω πρόταση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις για τον ήχο της καμερας. τελικά ακολούθησα την πιο πάνω πρόταση! ;) ...θα σου προτεινα μαλιστα να την αγορασεις, ωστε να μην σου βγαζει καποιες στιγμες μηνυμα πριν την φωτογραφηση... Και κατι αλλο: σ'εμενα, οταν αλλαζω την αναλυση στο video η εικονα "κατι παθαινει"... Μην ανησυχησεις, κλεινεις την εφαρμογη και την ξανανοιγεις... Ολα ΟΚ τοτε!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. September 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2012 Mήπως ξέρει κανεις πως τερματίζουμε μια κλίση από τα ακουστικά? όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλησπερα σε ολους... Μετα απο 4 και κατι μηνες που εχω στην κατοχη μου τον γαλαξια (καινουργιο), πριν λιγες μερες παρατηρησα προβλημα στην υποδοχη του καρφιου (hands free)... Δεν κανει πλεον καλη επαφη (σαν να εχει χαλαρωσει) με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω τα ακουστικα (να σημειωσω οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες, 10 με το ζορι)... Ειναι λογικο να συμβαινει αυτο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και με μικρη χρηση των ακουστικων...?? Θα ηθελα να μου πειτε τις εμπειριες σας και τι μπορω να κανω τωρα.... Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλησπερα σε ολους... Μετα απο 4 και κατι μηνες που εχω στην κατοχη μου τον γαλαξια (καινουργιο), πριν λιγες μερες παρατηρησα προβλημα στην υποδοχη του καρφιου (hands free)... Δεν κανει πλεον καλη επαφη (σαν να εχει χαλαρωσει) με αποτελεσμα να μην μπορω να χρησιμοποιησω τα ακουστικα (να σημειωσω οτι δεν τα εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες, 10 με το ζορι)... Ειναι λογικο να συμβαινει αυτο σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και με μικρη χρηση των ακουστικων...?? Θα ηθελα να μου πειτε τις εμπειριες σας και τι μπορω να κανω τωρα.... Λογικό φιλε μου δεν ειναι με την χρηση που του κανεις . Το πας για service και λογικά θα στο καλύψει η εγγύηση. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Λογικό φιλε μου δεν ειναι με την χρηση που του κανεις . Το πας για service και λογικά θα στο καλύψει η εγγύηση. Αυτο λεω κι εγω φιλε μου, ξερω 'γω...Ψευτικο ειναι....?? Οτι με καλυπτει η εγγυηση ειναι σιγουρο αλλα απο τωρα θα αρχισουμε τις επισκεψεις στο service...?? Καταλαβαινεις πως το λεω... Αν το παω εκει θα το αλλαξουν ή θα μου κανουν νουμερα...?? Υπαρχει προβλημα να αναφερω για ενα εξουσιοδοτημενο service που εχω μαθει...?? Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts