Sofos_5 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Περαστηκαν καποιες εφαρμογες της Samsung τις οποιες και θα σβησω αφου δεν με ενδιαφερουν.Το θεμα με την μπαρα επαφων επισης-γιατι εχω το exdialer- τον tw launcher επισης γιατι εχω τον Apex. Πρωτη εντυπωση η ταχυτητα του μενου η οποια μου φαινεται αρκετα πιο γρηγορο...αναμενουμε... Αν και εχω καιρο να ασχοληθώ με stock roms μια συμβουλή.. Πριν διαγραψεις κάποια εφαρμογή συστήματος δοκίμασε να τη παγώσεις μέσω titanium πχ για να δεις για τυχόν προβλήματα και αν δεις ότι δεν υπάρχει θέμα τότε μπορείς να τις διαγραψεις. Επισης πριν πειράξεις τον tw βεβαιώσου ότι έχεις περάσει τον Apex αλλιώς θα έχεις πρόβλημα. Και να θυμάστε πριν δοκιμάσετε κάτι, δημιουργήστε cwm backup, θα σας σώσει σε περιπτωση που κάτι πάει στραβά. @zorz59 Σίγουρα. Μην εμπιστεύεσαι τέτοιου είδους εφαρμογές για να σου κατεβάσουν rom. Μπες στο xda forum στο κινητό μας, βρες μια ρομ που να σου αρέσει και κάνε μόνος σου τη δουλειά καλύτερα.. Edited August 30, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) εχεισ ενα δικιο. αλλα τωρα δεν ανοιγει το κινητο για να βαλω αλλη rom στην καρτα υπαρχει καποιοσ τροποσ να το ανοιξω? Να υποθέσω cwm backup δεν κράτησες ούτε εσύ.. Ή που θα μπλεχτεις με adb και θα τη περάσεις μέσω usb (έχει λίγο διαβασμα).. Ή που θα τη κατεβάσεις στο pc σου και θα τη περάσεις στην εξωτερική σου κάρτα (θεωρώντας υποθετικά πως έχεις εξωτερική καρτα).. Ή που θα κατεβάσεις μια επίσημη/custom που θα φλασαρεται μέσω Odin.. Διαλέγεις και παίρνεις.. *Το CWM Backup ειναι φουλ backup του κινητού σαν image (είτε μέσα από την εφαρμογή cwm είτε μέσα από Recovery) με ρυθμίσεις, εφαρμογές, λογαριασμούς και γενικά τα πάντα εκτός από φωτογραφίες/βίντεο. Πριν δοκιμάσετε μια ρομ πάντα να κρατάτε ένα backup ώστε να μπορείτε να επανέλθετε εκεί από όπου ξεκινήσατε χωρίς προβληματα* Edited August 30, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) 1.Περασε τις επαφες στο gmail σου και οταν το βαλεις στο S2 θα κανεις απο'κει συγχρονισμο 2.Οχι αρκει να βαλεις το ιδιο gmail που εχεις και στο ace..Οσα τηλεφωνα κι αν αλλαξεις οι εφαρμογες θα ακολουθουν!! 3.Το κανεις πανευκολα προσθετοντας οποια γλωσσα θες απ τις ρυθμισεις του στοκ πληκτρολογιου 4.Δε υπαρχει προβλημα αλλα καλο θα ηταν να τις κανεις ενα format μιας και μπορει να υπαρχουν απομηναρια απο παλια δεδομενα του ace(φακελοι απο εφαρμογες κτλ).Αν δεν υπαρχει κατι παρα μονο τα δικα σου αρχεια(φωτο,βιντεο,οτιδηποτε που εβαλες εσυ στη καρτα) δε χρειαζεται 5.Εδω εισαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Η διαδικασια ειναι πανευκολη και γρηγορη Edit: Αυτος ο οδηγος backup & restore του Superuser θα σε βοηθησει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Ευχαριστώ tzin1 προσπαθώντας να ακολοθήσω τις συμβουλές σου . 1. ΟΚ 2. Οταν λες "οι εφαρμογες θα ακολουθουν" τι ακριβώς εννοείς , γιατί έβαλα το ίδιο gmail του Ace αλλά δεν βλέπω τίποτα . 3. ΟΚ 4. Λέω να βάλω νέα SD . Εχω μεταφέρει με το Kies τα περιεχόμενά της στο PC , οπότε μπορώ να επιλέξω ποιά θα βάλω . 5. Thanks θα το κάνω αργότερα αφού το φέρω στα μέτρα μου . Στο Ace είχα καταφέρει και είχα βάλει φωτο/εικονίδια σε μιά από τις οθόνες με τις επαφές που συναλλασόμουν περισσότερο και πατώντας το φωτο/εικονίδια έκανε άμεση κλήση . Υπαρχει τρόπος να γίνει στο SII , και πως ?\ Edit . Τελικα βρήκα υον τρόπο γιά τα φωυο/εικονίδια . Tks Edited August 30, 2012 by geobas edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Ευχαριστώ tzin1 προσπαθώντας να ακολοθήσω τις συμβουλές σου . 1. ΟΚ 2. Οταν λες "οι εφαρμογες θα ακολουθουν" τι ακριβώς εννοείς , γιατί έβαλα το ίδιο gmail του Ace αλλά δεν βλέπω τίποτα . 3. ΟΚ 4. Λέω να βάλω νέα SD . Εχω μεταφέρει με το Kies τα περιεχόμενά της στο PC , οπότε μπορώ να επιλέξω ποιά θα βάλω . 5. Thanks θα το κάνω αργότερα αφού το φέρω στα μέτρα μου . Στο Ace είχα καταφέρει και είχα βάλει φωτο/εικονίδια σε μιά από τις οθόνες με τις επαφές που συναλλασόμουν περισσότερο και πατώντας το φωτο/εικονίδια έκανε άμεση κλήση . Υπαρχει τρόπος να γίνει στο SII , και πως ?\ Edit . Τελικα βρήκα υον τρόπο γιά τα φωυο/εικονίδια . Tks Δεν τις κατεβασε αυτοματα? Εγω μετα απο hard reset και περασμα καινουριας ρομ οταν βαζω το gmail κατεβαινουν αυτοματα ολες οι εφαρμογες που ειχα εγκατεστημενες. Δε πειραζει,θα ανοιξεις το play store,θα πατησεις το πληκτρο μενου του τηλεφωνου και θα επιλεξεις την πρωτη επιλογη "οι εφαρμογες μου" εκει θα δειχνει τις εγκατεστημενες και αν κανεις scroll αυτες που ειχες εγκαταστησει γενικα(και μπορει να τις εχεις σβησει τωρα). Μπορεις και μεσω του pc αν σε βολευει απ τη σελιδα του play store βαζοντας το λογαριασμο σου(οι εφαρμογες που θα επιλεξεις θα κατεβαινουν αυτοματα στο τηλεφωνο εφοσον αυτο ειναι συνδεδεμενο σε καποιο wifi πχ) Αν χρειαστεις περεταιρω βοηθεια πες μου Edit: βεβαιως και υπαρχει τροπος, σε ενα κενο μερος της οθονης πατας παρατεταμενα και θα επιλεξεις την επιλογη "συντομευσεις" απ το μενου που θα σου βγαλει. Εκει υπαρχουν πολλες επιλογες οσο αφορα τις επαφες αλλα και το 'αμεση κληση' που ειναι ακριβως αυτο που ζητας Edited August 30, 2012 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) καλησπερα!μολις περασα την αγγλικη 4.0.4 με odin και ολα καλα!το μενου ειναι ακριβος ιδιο με την 4.0.3?δεν αλλαξε τιποτα?και κατι ακομα αν ξερετε!ενω μετα το περασμα τησ ρομ εκανα επαναφορα εργ.ρυθμ. οταν ανοιξα την συλλογη ειχε μεσα φωτο και βιντεο και κατι αλλα σαν να μην σβηστικε τιποτα!αν μπορει να δωσει καμια βοηθεια καποιος??ευχαριστω Edited August 30, 2012 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλησπερα!μολις περασα την αγγλικη 4.0.4 με odin και ολα καλα!το μενου ειναι ακριβος ιδιο με την 4.0.3?δεν αλλαξε τιποτα?και κατι ακομα αν ξερετε!ενω μετα το περασμα τησ ρομ εκανα επαναφορα εργ.ρυθμ. οταν ανοιξα την συλλογη ειχε μεσα φωτο και βιντεο και κατι αλλα σαν να μην σβηστικε τιποτα!αν μπορει να δωσει καμια βοηθεια καποιος??ευχαριστω Δεν αλλαξε σχεδον τιποτα, ο TW launcher αλλαξε σε 2 σημεια νομιζω. Επισης υπαρχουν 5-6 εφαρμογες παραπανω που λειτουργουν στο UK, οχι εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Δεν αλλαξε σχεδον τιποτα, ο TW launcher αλλαξε σε 2 σημεια νομιζω. Επισης υπαρχουν 5-6 εφαρμογες παραπανω που λειτουργουν στο UK, οχι εδω. ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε!και κατι ακομα...αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγο για ροοτ για 4.0.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 καλησπερα!μολις περασα την αγγλικη 4.0.4 με odin και ολα καλα!το μενου ειναι ακριβος ιδιο με την 4.0.3?δεν αλλαξε τιποτα?και κατι ακομα αν ξερετε!ενω μετα το περασμα τησ ρομ εκανα επαναφορα εργ.ρυθμ. οταν ανοιξα την συλλογη ειχε μεσα φωτο και βιντεο και κατι αλλα σαν να μην σβηστικε τιποτα!αν μπορει να δωσει καμια βοηθεια καποιος??ευχαριστω Το ιδιο ακριβως συνεβει και σ'εμενα και αναρωτιεμαι απο προχθες... μην αγχωνεσαι, η rom εγκατασταθηκε σιγουρα!!! Πηγαινε Ρυθμισεις\Αντιγραφα Ασφαλειας και θα καταλαβεις γιατι τα εχεις ΟΛΑ οπως πριν!!! Το μενου ειναι ιδιο, οι αλλαγες δεν ειναι ιδιαιτερα οπτικες... Σημερα ειναι η 2η ημερα που την εχω την rom αυτη (ιδια μ'εσενα) και εχω διαπιστωσει καποια πραγματακια, καλα!!! Μολις τα επιβεβαιωσω, θα τα ποσταρω!!! Δες κι εσυ την "συμπεριφορα" της και βλεπουμε!!! ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε!και κατι ακομα...αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγο για ροοτ για 4.0.4? Βρες στο forum τον οδηγο για root γενικοτερα και ακολουθησε τις οδηγιες, δεν αλλαζει τιποτα... ειμαι εκτος σπιτιου τωρα και δεν μπορω να βρω ευκολα το link... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε!και κατι ακομα...αν υπαρχει καποιο λινκ με οδηγο για ροοτ για 4.0.4? Oριστε και ο οδηγος για ρουτ. Η διαδικασια ειναι ακριβως ιδια με την 4.0.3 δεν αλλαζει κατι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Το ιδιο ακριβως συνεβει και σ'εμενα και αναρωτιεμαι απο προχθες... μην αγχωνεσαι, η rom εγκατασταθηκε σιγουρα!!! Πηγαινε Ρυθμισεις\Αντιγραφα Ασφαλειας και θα καταλαβεις γιατι τα εχεις ΟΛΑ οπως πριν!!! Το μενου ειναι ιδιο, οι αλλαγες δεν ειναι ιδιαιτερα οπτικες... Σημερα ειναι η 2η ημερα που την εχω την rom αυτη (ιδια μ'εσενα) και εχω διαπιστωσει καποια πραγματακια, καλα!!! Μολις τα επιβεβαιωσω, θα τα ποσταρω!!! Δες κι εσυ την "συμπεριφορα" της και βλεπουμε!!! Ειμαι 2 μηνες με την αγγλικη 4.0.4 και απο θετικα εχω να πω: Σαφως καλυτερη αυτονομια,μικρολαγκαρισματα στο μενου και στις homescreen βλεπω σπανια πλεον,πολλα ενοχλητικα bug της 4.0.3 εχουν εξαφανιστει(κολλαγε το Wifi και το bluetooth πολλες φορες οταν πιεζα τα εικονιδια απ'τη notification,στη μουσικη οταν ακουγα και πηγενα να ξανακουσω την επομενη μερα ο ηχος εβγαινε βραχνος και μονο με restart εστρωνε κτλ),επισης ενδειξη % για τη μπαταρια και αλλα που ξεχναω.. Στα αρνητικα τωρα: οταν μπαινω στις επαφες η στη μουσικη η μαυρη μπαρα με το αλφαβητο στα δεξια αρχικα δειχνει ολα τα γραμματα αλλα μετα μερικα χανονται και στη θεση τους υπαρχουν τελειες.Το εχω στα αγγλικα και παλι η ιδια κατασταση.. Σπανια παρατηρω χωρις λογο να χανεται το σημα για δευτερολεπτα,παγωνουν τα παντα και το τηλεφωνο κανει κατι σα restart,σα να γινεται ολικη καθαριση της ram και τα παντα φορτωνουν απ την αρχη χωρις ομως να κανει reboot,απεγκατεστησα καποιες εφαρμογες μπας και εφταιγαν αλλα τιποτα.Εκανα και wipe τη dalvik μιας και εχει κανει restore απο titanium τις εφαρμογες αλλα συνεχιζει(πιστευω με wipe data θα στρωσει αλλα επειδη την αλλη βδομαδα θα το δωσω θα κανω μια και καλη). Αυτα απο εμενα,περιμενω και τη δικια σας γνωμη Edited August 31, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Τωρα που ειμαστε ροοτ μπορουμε να βρουμε καπου το πληκτρολογιο swype της samsung? και πως το περναμε? Δεν εχει το S2 swype?? Υπαρχει το πληκτρολογιο στο myphone, το ειχα ψαξει οταν ηθελα να το περασω στο Galaxy S της κοπελιας.. Αλλη μια φορα, απο τις πολλες, που το myphone βοηθησε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Έχει ενσωματωμένο ρε φίλος.ψαξου λίγο Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Είμαι με ρομ cyanogenmod9 και δεν έχει swype... και ρωτάω αν μπορούμεα το βρούμε και να το βάλουμε και σε άλλες ρομ Όπως σου είπα υπάρχει στο myphone Εδώ.. για ρίξε του μια ματιά.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ευχαριστω για τισ απαντισεις!θα ξεκινησω την διαδικασια ροοτ!πρως το παρον δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα αλλα ακομα ειναι νωρις!παντος εγω νομιζα με την 4.0.4 οτι θα αλλαζε τελειως το μενου!ξενερωσα στην αρχη!περιμενα να δω κατι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ωραια!εγινε και το ροοτ!!ξερει κανεις κανενα λινκ για το ποιες εφαρμογες ειναι ασφαλης για καταργηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Το μενου δεν αλλαζει ριζικα εμφανιση. Ολα τα υπολοιπα στις οθονες σου τα φτιαχνεις εσυ οπως θελεις και οπως σου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ωραια!εγινε και το ροοτ!!ξερει κανεις κανενα λινκ για το ποιες εφαρμογες ειναι ασφαλης για καταργηση??? Eδώ είσαι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ευχαριστω για τισ απαντισεις!θα ξεκινησω την διαδικασια ροοτ!πρως το παρον δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα αλλα ακομα ειναι νωρις!παντος εγω νομιζα με την 4.0.4 οτι θα αλλαζε τελειως το μενου!ξενερωσα στην αρχη!περιμενα να δω κατι τετοιο.. Αυτο που δειχνεις ειναι το στοκ android,"γυμνο" χωρις καποιο launcher.. Το s2 τρεχει μεν ics αλλα με τον touchwiz.. Γιατι δε δοκιμαζεις καποιο δωρεαν launcher απ'το play store(nova,apex,go launcher κτλ)? Μπορεις να του βαλεις και ενα ics η jelly bean theme και να γινει οπως ακριβως στη φωτο που παραθετεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδιά, για το #7947 κάτι; Ευχαριστώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Παιδιά, για το #7947 κάτι; Ευχαριστώ.:) αν διαβάσεις λίγες σελίδες πίσω θα δεις χρήστες που έχουν κάνει το downgrade. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Αυτο που δειχνεις ειναι το στοκ android,"γυμνο" χωρις καποιο launcher.. Το s2 τρεχει μεν ics αλλα με τον touchwiz.. Γιατι δε δοκιμαζεις καποιο δωρεαν launcher απ'το play store(nova,apex,go launcher κτλ)? Μπορεις να του βαλεις και ενα ics η jelly bean theme και να γινει οπως ακριβως στη φωτο που παραθετεις θα αλλαξει και το μενου μεσα αν βαλω καποιον launcher?εχω το απεχ(πολυ καλο το προνεινω)αλλα το μενου μεσα παραμενει το ιδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) ευχαριστω για τισ απαντισεις!θα ξεκινησω την διαδικασια ροοτ!πρως το παρον δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα αλλα ακομα ειναι νωρις!παντος εγω νομιζα με την 4.0.4 οτι θα αλλαζε τελειως το μενου!ξενερωσα στην αρχη!περιμενα να δω κατι τετοιο.. Αυτές οι φωτογραφίες είναι από stock καθαρό ics Cm9 (4.0.4), aokp/aosp κτλ. Αν είσαι rooted πέρασε ένα kernel με dual boot και δοκίμασε μια custom rom από αυτές σαν δεύτερη για να πάρεις μια ιδέα.. Εγώ προσωπικά έχω αρκετό καιρό να γυρίσω σε stock Samsung και δεν με βλέπω τώρα στα κοντά! Πχ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Edit: Άκυρο, η από πάνω είναι jb 4.1.x αλλά το πιάνεις το νόημα. Edited August 31, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Αυτές οι φωτογραφίες είναι από stock καθαρό ics Cm9 (4.0.4), aokp/aosp κτλ. Αν είσαι rooted πέρασε ένα kernel με dual boot και δοκίμασε μια custom rom από αυτές σαν δεύτερη για να πάρεις μια ιδέα.. Εγώ προσωπικά έχω αρκετό καιρό να γυρίσω σε stock Samsung και δεν με βλέπω τώρα στα κοντά! Πχ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1580070 Edit: Άκυρο, η από πάνω είναι jb 4.1.x αλλά το πιάνεις το νόημα. και δουλεβουν ολα καλα σε αυτες τισ ρομ?ραδιο καμερα ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 θα αλλαξει και το μενου μεσα αν βαλω καποιον launcher?εχω το απεχ(πολυ καλο το προνεινω)αλλα το μενου μεσα παραμενει το ιδιο! Αν βαλεις καποιον αλλο launcher πιθανως να εχει και διαφορετικο μενου εφαρμογων.. Και εγω με apex ειμαι μονο που ηθελα οι εφαρμογες να εμφανιζονται σε σελιδες σα του touchwiz και οχι με σκρολ οποτε με βολεψε αρκετα. Ολα αυτα βεβαια οταν θελεις να μεινεις με στοκ rom αλλιως περνας μια custom οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν και βλεπεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 και δουλεβουν ολα καλα σε αυτες τισ ρομ?ραδιο καμερα ολα? Κάποιες εφαρμογές της Samsung όπως ραδιόφωνο πχ όχι άλλα υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές απ'το Market που κάνουν την ίδια δουλειά. Σε περίπτωση όπου μπλεχτεις έχει λίγο ψάξιμο αλλά σου δινει και διαφορετικές δυνατότητες.. Γούστα είναι αυτά :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Λοιπόν το ρουταρα, έκανα backup, έβαλα την τσεχική με τον siyah και πάει σφαίρα.η διάφορα που έχει με την 4.0.3 είναι ούτε είναι λίγο πιο μικρά τα εικονίδια στην μπάρα και το μαύρο δεν είναι τόσο σκούρο όσο πριν.αυτά Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts