Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι

Δηλαδή άνοιξες Χάρτες και πήγες Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Τοποθεσίας και δεν σου έβγαλε τίποτα?

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοιταξε εγω ειμαι με Αγγλικη 4.0.4 απ'τα μεσα Ιουλη,δεν εχω καποιο ιδιαιτερο κολλημα σε καθεριμενη χρηση μια χαρα ειναι,σαφως καλητερη απ'την απαισια προχειροδουλεια που μας πεταξε η samsung και ακουει στο ονομα 4.0.3

Edit: επισης καλη ιδεα θα ηταν και μια ginger 2.3.6 αλλα για καθημερινη χρηση δε ξερω τι γινεται με συμβατοτητα εφαρμογων,συχρονισμο κτλ,αν ξερει καποιος περισσοτερα ας μας διαφωτισει..Για μενα αγγλικη 4.0.4 και υπομονη μεχρι τη Jelly Bean σε κανα δυο μηνες

μου λες σε παρακαλω ποια Αγγλικη να την κατεβασω απο το sammobile. Εννοω εχει πολλες United Kingdom.

TCe

Οτι εκδοση ξεκιναει απο 2 ειναι Gingerbread, δηλαδη η προηγουμενη εκδοση Android απο την ICS που αρχιζει με 4

Ποιο σωστά:

2.1 Eclair

2.2 Froyo

2.3 Gingerbread

3.0 Honeycomb (Μόνο για tablets)

4.0 Ice Cream

4.1 Jelly Bean

Φιλικά Γιώργος

Δηλαδή άνοιξες Χάρτες και πήγες Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις Τοποθεσίας και δεν σου έβγαλε τίποτα?

Δεν μου βγάζει επιλογή για να σβήσω την τοποθεσία μου.

μου λες σε παρακαλω ποια Αγγλικη να την κατεβασω απο το sammobile. Εννοω εχει πολλες United Kingdom.

Εδω θα πας,ειναι η πρωτη στη σειρα και μοναδικη 4.0.4 που εχει βγει προς το παρον..κρατα τη σελιδα για να τσεκαρεις και μελλοντικες αναβαθμισεις μιας και σε S2 και S3 η Αγγλια περνει συνηθως πρωτη αναβαθμισεις http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=XEU&os=1&type=1#firmware

Εδω θα πας,ειναι η πρωτη στη σειρα και μοναδικη 4.0.4 που εχει βγει προς το παρον..κρατα τη σελιδα για να τσεκαρεις και μελλοντικες αναβαθμισεις μιας και σε S2 και S3 η Αγγλια περνει συνηθως πρωτη αναβαθμισεις http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9100&pcode=XEU&os=1&type=1#firmware

καλησπερα και απο μενα!Δηλ. δεν εχει κανενα προβλημα με τα ελληνικα που θα ειναι αγγλικη ρομ ?

καλησπερα και απο μενα!Δηλ. δεν εχει κανενα προβλημα με τα ελληνικα που θα ειναι αγγλικη ρομ ?

οχι κανένα. αυτή έχω κι εγώ τώρα κι έχει τα πάντα όλα σ'ελληνικά:).

Κανένα.. Οι ICS rom περιέχουν πολλές γλώσσες εκτός των Αγγλικών.. Όπως και η Ελληνική 4.0.3 περιείχε και Αγγλικά.. Δεν θα έχεις πρόβλημα, θα υπάρχουν Αγγλικά τόσο στο μενού, όσο και στα μηνύματα.. :happy:

Παιδια, τρεχω το Odin για να περασω την Αγγλικη 4.0.4 και το κουτακι ID:COM γινεται γαλαζιο αντι για κιτρινο (οπως τουλαχιστον λενε οι οδηγιες)... why??? Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η 2,2.x ειναι η froyo η 2,3.x ειναι η gb η 4.0.x η ics και η 4,1.x ειναι η jelly bean...

Οι πρώτες ερωτήσεις γιά να το σουλουπώσω λιγάκι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις .

1. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρω τις επαφές μου από τό Ace ?

Κάποιες είναι στο τηλέφωνο , άλλες στην κάρτα .

2. Εχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες . Θα πρέπει να τις ξανααγοράσω ?

3. Πως θα έχω Αγγλικά και Ελληνικά κυλώντας το διάστημα στο εικονικό πληκτρολόγιο ?

4. Αν βάλω στο S2 την κάρτα SD που έχω στο Ace , έχει κάποιο νόημα ή να την καθαρίσω

πρώτα .

5. Που θα βρώ τις οδηγίες για να το κάνω root ?

Ευχαριστώ

Παιδια, τρεχω το Odin για να περασω την Αγγλικη 4.0.4 και το κουτακι ID:COM γινεται γαλαζιο αντι για κιτρινο (οπως τουλαχιστον λενε οι οδηγιες)... why???

Έχεις περασμένους τους drivers του κινητού στο pc? (Συνήθως γίνεται μέσω kies) Έχεις κλειστό το kies ενώ πας να κάνεις την όλη διαδικασία? Το έχεις σε download λειτουργία?

Έχεις περασμένους τους drivers του κινητού στο pc? (Συνήθως γίνεται μέσω kies) Έχεις κλειστό το kies ενώ πας να κάνεις την όλη διαδικασία? Το έχεις σε download λειτουργία?

Οι drivers περαστικαν οταν το εβαλα σε download mode και το συνεδεσα (τους εκανε update απο internet). Το Kies ειναι κλειστο, εκανα μαλιστα reboot το pc. Το Odin ηταν στο zip με την rom, μαλιστα ηταν νεα version... v3.04... οταν το rootαρα το κινητο πριν καιρο ειχα την 1.χ (δεν θυμαμαι...)

Λοιπον:

Με την παλια version του Odin (1.85) εγινε η δουλεια και τωρα εχω την επισημη Αγγλικη 4.0.4 (I9100XXLQ6)

Πριν κανω ολη αυτη την ιστορια, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων καθαριζοντας ΚΑΙ τον αποθηκευτικο χωρο των 16gb. Ειχα ομως τικαρισμενο την "Αυτοματη Επαναφορα", οποτε οταν το τηλεφωνο bootαρε, βρηκα τα παντα στην θεση τους...

Χρειαζεται να τα ξανακαθαρισω ΟΛΑ και να ξετικαρω την Αυτοματη Επαναφορα, ωστε το κινητο μου να γινει "αγνο παρθενο μαλλι"??? 'Η να το αφησω ετσι???

Επισης μου εχουν μεινει το SuperUser απο το προηγουμενο root... πριν το ξανακανω (γιατι εννοειται οτι δεν ειναι πια!) πρεπει να το σβησω?

Sorry αν ρωταω αηδιες, αλλα ειναι η πρωτη φορα που το εκανα αυτο...

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι πρώτες ερωτήσεις γιά να το σουλουπώσω λιγάκι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις .

1. Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρω τις επαφές μου από τό Ace ?

Κάποιες είναι στο τηλέφωνο , άλλες στην κάρτα .

2. Εχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες . Θα πρέπει να τις ξανααγοράσω ?

3. Πως θα έχω Αγγλικά και Ελληνικά κυλώντας το διάστημα στο εικονικό πληκτρολόγιο ?

4. Αν βάλω στο S2 την κάρτα SD που έχω στο Ace , έχει κάποιο νόημα ή να την καθαρίσω

πρώτα .

5. Που θα βρώ τις οδηγίες για να το κάνω root ?

Ευχαριστώ

1.Περασε τις επαφες στο gmail σου και οταν το βαλεις στο S2 θα κανεις απο'κει συγχρονισμο

2.Οχι αρκει να βαλεις το ιδιο gmail που εχεις και στο ace..Οσα τηλεφωνα κι αν αλλαξεις οι εφαρμογες θα ακολουθουν!!

3.Το κανεις πανευκολα προσθετοντας οποια γλωσσα θες απ τις ρυθμισεις του στοκ πληκτρολογιου

4.Δε υπαρχει προβλημα αλλα καλο θα ηταν να τις κανεις ενα format μιας και μπορει να υπαρχουν απομηναρια απο παλια δεδομενα του ace(φακελοι απο εφαρμογες κτλ).Αν δεν υπαρχει κατι παρα μονο τα δικα σου αρχεια(φωτο,βιντεο,οτιδηποτε που εβαλες εσυ στη καρτα) δε χρειαζεται

5.Εδω εισαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 Η διαδικασια ειναι πανευκολη και γρηγορη

Edit: Αυτος ο οδηγος backup & restore του Superuser θα σε βοηθησει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171

Οι drivers περαστικαν οταν το εβαλα σε download mode και το συνεδεσα (τους εκανε update απο internet). Το Kies ειναι κλειστο, εκανα μαλιστα reboot το pc. Το Odin ηταν στο zip με την rom, μαλιστα ηταν νεα version... v3.04... οταν το rootαρα το κινητο πριν καιρο ειχα την 1.χ (δεν θυμαμαι...)

ωωωωωπα!!!! με την παλια version γινεται κιτρινο!!! να προχωρησω ετσι???

Εχεις τσεκαρει μηπως το kies ξεκιναει αυτοματα με την ενεργοποιηση του pc?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εχεις τσεκαρει μηπως το kies ξεκιναει αυτοματα με την ενεργοποιηση του pc?

Εκανα καποιες αλλαγες στο post αυτο, για δες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκανα καποιες αλλαγες στο post αυτο, για δες!!!

Επειδη κι εγω δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο φλασαρισματα(2-3 εχω κανει κι ολα πηγαν μελι-γαλα) θα ηταν καλυτερο να σου απαντησει καποιος πιο σχετικος..Θα μπορουσες να μεταφερεις το σχολιο σου σε ενα πιο σχετικο τοπικ οπως για παραδειμα στο" Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322851&page=130 που περιγραφεται και η διαδικασια φλασαρισματος επισημης ρομ, η στο "Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II Μέρος ΙΙ" http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4256002#post4256002 Δυστηχως δε μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο :(

παιδια εκανα αναβαθμιση με το odin και μου κολισε στην μεση μου εβλαλε σφαλμα..προσπαθησα να περασω αλλες rom αλλα δε μου βλεπει την συσκευη. και το κουτακι ID:COM ειναι κενο σε download mode..τι κανω τωρα???

Υπάρχει κάποιο λίνκ να κατεβάσω τη 2.3.3; Θέλω να ξαναγίνει έτσι:

PDA:I9100BOKG2

PHONE: I9100BOKG1

CSC: I9100COSKF1

Build Info: Mon jul 4 21:16:14 KST 2011

Γίνεται;;;:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι κανένα. αυτή έχω κι εγώ τώρα κι έχει τα πάντα όλα σ'ελληνικά:).

ευχαριστω για την απαντηση!!θα δοκιμασω να την περασω σημερα!!λογικα θα πρεπει να ειμαι root για να περασω rom μεσω odin σωστα?και κατι αλλο..αν ειναι ευκολο καποιο λινκ με καποιον οδηγο για root και για περασμα rom με odin για την 4.0.4?

ευχαριστω για την απαντηση!!θα δοκιμασω να την περασω σημερα!!λογικα θα πρεπει να ειμαι root για να περασω rom μεσω odin σωστα?και κατι αλλο..αν ειναι ευκολο καποιο λινκ με καποιον οδηγο για root και για περασμα rom με odin για την 4.0.4?

δεν χρειαζεται να εισαι root για να περασεις rom με odin.

TCe

Καλησπέρα σας

Δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ για το θέμα που με απασχολεί και συγγνώμη αν κάνω λάθος.

Έχω το Samsung Galaxy S II και πριν λίγες μέρες έκανα αναβάθμιση στην έκδοση Ice cream.Από τότε για να βρίσκω την τοποθεσία μου και για να κάνω κοινοποίηση παρουσίας πχ στο facebook δεν βρίσκει τις τοποθεσίες.Αν ανοίξω το Gps(πράγμα που με την προηγούμενη έκδοση δεν χρειαζότανε)μετά από κανένα 10λεπτο βρίσκει που είμαι.Επίσης,αν κάνω επανεκκίνηση πάλι βρίσκει την τοποθεσία και δουλεύει κανονικά(χωρίς gps)αλλά μετά από κανένα 10λεπτο πάλι δεν λειτουργεί η κοινοποίηση,κοινώς πάλι δεν βρίσκει την θέση μου.Οι ρυθμίσεις του facebook είναι όπως πρέπει,είναι ενεργή δηλαδή η τοποθεσία στις ρυθμίσεις.Εστιάζω σε αυτό γιατί πολλοί φίλοι μου με το ίδιο κινητό και την ίδια αναβάθμιση πάθανε το ίδιο!Επιπλέον,στις επαφές μου ο κάθετος άξονας που είχε τα γράμματα ελληνικά και πατούσες πχ πάνω στο Λ για να σε πάει στις επαφές από Λ,έγινε μετά την αναβάθμιση στα αγγλικά και δεν με πάει σε καμία επαφή παρά πρέπει με το δάχτυλο να scrollaρω.....!Αν έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι πρέπει να αλλάξω ή αν απλά είναι σφάλμα του λειτουργικού,θα περιμένω απάντησή σας.Ευχαριστώ

Το απάντησε κανείς αυτό με τις επαφές και τον κάθετο άξονα? Εχετε Ελληνικά οι υπόλοιποι?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Το απάντησε κανείς αυτό με τις επαφές και τον κάθετο άξονα? Εχετε Ελληνικά οι υπόλοιποι?

Eφοσον η rom που εχουμε περασει ειναι μεν επισηση αλλα οχι απο ελληνικο παροχο, τα γραμματα στον καθετο αξονα στις επαφες ειναι λατινικα.

Θέλω να δοκιμάσω να δημιουργήσω μια υποχρέωση στο ημερολόγιο και να προσθέσω και μια επαφη που έχω σαν προσκεκλημενο.. Μέχρι εδώ καλά.

Γίνεται εκτός από το mail που θα λάβει ο προσκεκλημενος να προστεθεί η υποχρέωση αυτή αυτόματα και στο δικό του ημερολόγιο αφού την αποδεχθεί ώστε να του την υπενθυμίσει?

Αφού γράφει ότι για να δουλέψεις το οντιν πρέπει να είσαι ρουτ

Swyped from my SII using tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Eφοσον η rom που εχουμε περασει ειναι μεν επισηση αλλα οχι απο ελληνικο παροχο, τα γραμματα στον καθετο αξονα στις επαφες ειναι λατινικα.

εγω το αγόρασα από το γερμανό και μου ήρθε τωρα η αναβάθμιση 4.0.3? και είχε και εικονίδιο cosmote για το internet (αντί για το κλασικό μπλέ ήταν πράσινο)

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)