Giov87 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Flash player για το κινητό; εννοώ apk Swyped from my SII using tapatalk Τσέκαρες στο Google Play? Υπάρχει Εδώ.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Με λέει ότι δεν είναι για τη χώρα σας λες έτσι να ποσταρα; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Με λέει ότι δεν είναι για τη χώρα σας λες έτσι να ποσταρα; Swyped from my SII using tapatalk Και εγώ πως το έχω τότε?? :blink: Κατέβασε την έκδοση Adobe Flash Player v11.1.115.17 από Εδώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mario77 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπερα...... Κατοχος πλεον και εγω του κινητου,μετα απο το Htc Desire,και για καλη αρχη εφαγα το πρωτο ξενερωμα με το wifi......Σφαλμα πιστοποιησης.....οτι και αν εκανα το ιδιο πραγμα....καμια ιδεα κανεις???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπερα...... Κατοχος πλεον και εγω του κινητου,μετα απο το Htc Desire,και για καλη αρχη εφαγα το πρωτο ξενερωμα με το wifi......Σφαλμα πιστοποιησης.....οτι και αν εκανα το ιδιο πραγμα....καμια ιδεα κανεις???? Αυτο συμβαινει συνηθως αν βαλεις λαθος κωδικο προσβασης για το κλειδωμενο wifi. Εκτος αν ειναι ελευθερο και στο κανει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλησπερα...... Κατοχος πλεον και εγω του κινητου,μετα απο το Htc Desire,και για καλη αρχη εφαγα το πρωτο ξενερωμα με το wifi......Σφαλμα πιστοποιησης.....οτι και αν εκανα το ιδιο πραγμα....καμια ιδεα κανεις???? Δοκίμασες και σε άλλα δίκτυα και σου βγάζει το ιδο ? Αν μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο άλλο τοτε δεν φταίει το τηλέφωνο. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Δεν με το βγάζει, δεν το κατεβάζει Πως γίνεται με μαμά ics να βγάζω στο quadrant 3000 και κάτι και άλλος 4000 φεύγα.ε;;;; Swyped from my SII using tapatalk Edited August 28, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Πως γίνεται με μαμά ics να βγάζω στο quadrant 3000 και κάτι και άλλος 4000 φεύγα.ε;;;; Swyped from my SII using tapatalk Μήπως έχεις αυτό με τον επεξεργαστή 1 ghz και όχι με 1.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 (edited) Ρε φίλος i9100.έχω, μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω την εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή; τώρα με ήρθε Swyped from my SII using tapatalk Edited August 27, 2012 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Ρε φίλος i9100.έχω, μήπως παίζει ρόλο το ότι έχω την εξοικονόμηση ενέργειας ανοιχτή; τώρα με ήρθε Swyped from my SII using tapatalk Kάποια sii έχουν 1ghz επεξεργαστή....Στο quadrant στο system information τσεκαρε την cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Και το i9100G να ειχε παλι χρονισμενο στα 1,2Ghz ειναι. Βγαλε την εξοικονομηση ενεργειας και ξαναμετρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Πως γίνεται με μαμά ics να βγάζω στο quadrant 3000 και κάτι και άλλος 4000 φεύγα.ε;;;; Swyped from my SII using tapatalk Το ιδιο θεμα κι εγω. Οσο ειχα 4.0.3, με δευτερη μετρηση στο quadrant ειχα 4100. Τωρα που βαλα 4.0.4 στο antutu 6400, λογικο σκορ. Αλλα στο quadrant μονο 3000. Με δευτερη μετρηση, ακομα λιγοτερο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 3886 έπιασα, δεν ξέρω μήπως έχουν πιο γρήγορη κατά μνήμης.τι settings έχετε βάλει εσείς;πως έβαλες 4.0.4 ; Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juno12 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Κατα πάσα πιθανότητα αυτό φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Καλημερα σε ολους και ολες!!! Γνωριζει καποιος τι σημαινει το Unlock σε αυτη τη σελιδα? http://www.sammobile.com/firmware/?page=3 Αν κατεβασω καποιο 4.0.4 firmware (απο αυτα που εχουν ηδη κυκλοφορησει) μπορω να το περασω μεσω Odin στην συσκευη μου, ή θα εχω καποιο προβλημα? Συνηθως εχουν Ελληνικα, ή σε καποιες χωρες δεν υποστηριζονται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,περνας μεσω Odin την 4.0.4 και ξανακανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Και η Αγγλικη και η Τσεχικη εχουν Ελληνικα και 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,περνας μεσω Odin την 4.0.4 και ξανακανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Και η Αγγλικη και η Τσεχικη εχουν Ελληνικα και 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Ουσιαστικα προκειται για την ιδια διαδικασια που γινεται μεσω Kies, οταν ερθει επισημα η ενημερωση για την εκαστοτε συσκευη... Αυτο το unlock τι ειναι??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Προφανως κλειδωμενες συσκευες απο παροχους εξωτερικου.Δε νομιζω οτι αναφερετε σε smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Και το i9100G να ειχε παλι χρονισμενο στα 1,2Ghz ειναι. Βγαλε την εξοικονομηση ενεργειας και ξαναμετρα. Ρε παιδιά, τι δεν γράφω σωστά??? Λεω κάποια sii είχαν χρονισμένο επεξεργαστή στο 1 ghz και δεν μίλησα για το g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsakos23 Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Υπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να σωσω τα δεδομενα μου απο ενα νεκρο GS2?! Ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει αν τον συνδεσω απλα στο usb... Εχετε καμια προταση-ιδεα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Υπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να σωσω τα δεδομενα μου απο ενα νεκρο GS2?! Ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει αν τον συνδεσω απλα στο usb... Εχετε καμια προταση-ιδεα?! Δεν νομίζω να γίνεται απο την στιγμή που είναι νεκρό . Μονο ότι έχει αποθηκευτεί στην sd card. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αυτά που λες ρε φίλος είναι το gt ii 9070 έτσι το είχε το μιντια.σε λέω το s2 έχω το κανονικό 1.2gg γράφει στο quadrant Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αυτά που λες ρε φίλος είναι το gt ii 9070 έτσι το είχε το μιντια.σε λέω το s2 έχω το κανονικό 1.2gg γράφει στο quadrant Swyped from my SII using tapatalk Αυτό που λες είναι το S Advance...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αυτό που λες εσύ είναι Swyped from my SII using tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Αυτό που λες εσύ είναι Swyped from my SII using tapatalk Nομίζω χαλάμε το thread. Αφού δεν καταλαβαίνεις με λόγια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts