Jump to content

mitsakos23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mitsakos23

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mitsakos23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα θεματακι κ θα ηθελα την βοηθεια σας... Εχω τραβηξει μερικα βιντεο με το κινητο και θα ηθελα να τα επεξεργαστω. Αυτο που θελω στην ουσια ειναι να τα περιστρεψω κατα 90 μοιρες. Εχω βρει μερικα προγραμματα που το κανουν αλλα εχω το εξης θεμα. Στον υπολογιστη και στο κινητο παιζουν κανονικα μετα την περιστροφη. Στην τηλεοραση ομως οταν το συνδεω κ το αναπαραγω βλεπω μια πολυ διαστρεβλωμενη εικονα. Δεν ξεχωριζει τιποτα. Υποθετω πως κατι παιζει με το reencoding που κανει μετα κατα την περιστροφη... Ξερει κανενας πως μπορω να το διορθωσω αυτο?! Η εαν εχετε να πορτεινετε καποιο προγραμμα που να κανει σωστα αυτη την επεξεργασια?!
  2. Καλησπερα! Παιδια προσπαθω να περασω την rom. Εκανα ολα τα wipe και την εγκατασταση και μετα το reboot εχει μεινει στην οθονη που λεει Samsung για καμποση ωρα τωρα... Ειναι φυσιολογικο? Φορτωνει κατι η κατι πηγε στραβα?
  3. Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?! Πως ξερω ποιο αρχειο αντιστοιχει στο firmware μου? Basebrand version λεει I9100XXLS8 και BUILD NUMBER JZ054K.I9100XWLSD. Οποτε εγω κατεβαζω το αντιστοιχο .zip για ποιο απο τα δυο??!
  4. Δηλαδη αυτα τα μπλε εικονιδια που βλεπω παντου ειναι ολα custom rom?! Δεν γινεται να αλλαξω το χρωμα τους με καποιο ευκολο τροπο?
  5. Παιδια ξερει κανενας γιατι τα εικονιδια μου στην μπαρα με ics 4.0.4 φαινονται γκρι κ οχι μπλε?!
  6. Μπορω να μαθω ρε παιδια ποιο widget ειναι αυτο με το καθετο ημερολογιο?! :)
  7. Καλησπερα παιδια. Εχω ενα gs2 και εκανε πριν κανενα μηνα update σε 4.0.4. αλλα τα εικονιδια στην μπαρα, οπως το ρολοι, το σημα του wifi και ολα τα συναφη παραμενουν γκρι και δεν εχουν αλλαξει στο κλασσικο μπλε χρωμα του ics. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Και πως μπορω να τα αλλαξω με καποιον ευκολο τροπο εαν γινεται?!
  8. Κοιτα, μου ειπε οτι τα μηνυματα σταλθηκαν κανονικα και με αναφορες παραδωσης κ εγω στο κινητο μου δεν εχω παρει τπτ απο αυτα... Τα υπολοιπα που σταλθηκαν τα εχω παρει... Σαν να εξαφανιστηκαν τα συγκεκριμενα... Οποτε κατι δεν στεκει καλα σε αυτο που μου ειπε ετσι?!
  9. 1) Αυτο εχει συμβει αρκετες φορες σε ενα galaxy s το οποιο παρουσιαζει καποια προβληματα κ κολληματα, οποτε μπορει να φταιει το firmwire. 2)Ναι, για κανονικα συμβατικα sms. Νε υπολοιπο στην καρτα κανονικα κ σε νουμερο που χρησιμοποιειται. Υπαρχει περιπτωση το μνμ να μην παραδωθει ποτε? Σαν να χαθει ας πουμε? Γιατι κ τωρα πριν λιγο που ειπε καποιος οτι εχει στειλει το ιδιο μνμ 3 φορες απο το πρωι κ εγω δν το εχω παρει. Το κινητο εχει σημα κανονικα γιατι με τον ιδιο αριθμο στελνω κ αλλα μηνυματα τωρα, απλα αυτα τα συγκεκριμενα δν εχουν ερθει ποτε... Ειναι πιθανο αυτο η απλα με δουλευει? Οσο για τις αναφορες, απαξ κ ερθει αναφορα παραδωσης σημαινει οτι παραδωθηκε? Σιγουρα σιγουρα?
  10. Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησουλες σχετικα με την Wind και τον τροπο λειτουργιας του δικτυου της και γενικοτερα των δικτυων και θα ηθελα οποις ξερει να μου απαντησει. Ολες αφορουν καποια περιστατικα που μου εχουν τυχει και θελω να μου πειτε κατα ποσο ισχυουν εαν ξερετε. Κλησεις κατα τις οποιεις ενω εγω ακουω οτι το τηλεφωνο χτυπαει κανονικα, στο αλλο ακρο δεν φαινεται καν η αναπαντηση κληση... Μπορει να συμβει αυτο? Πως εξηγειται? Εαν εγω στειλω καποιο μηνυμα, υπαρχει περιπτωση αυτο το μηνυμα να μην φτασει ποτε στον προορισμο του? Δεν λεω να φτασει με καποια καθυστερηση, αλλα να μην φτασει και παραδωθει ποτε... Και πανω σε αυτο, εαν η αναφορα παραδωσης μου λεει οτι το μνμ παραδωθηκε, ειναι 100% σιγουρο οτι το μηνυμα εχει παραδωθει? Πως ακριβως λειτουργει αυτο? Οποιος ξερει και μπορει ας μου δωσει παρακαλω τα φωτα του!
  11. Recovery/download mode δεν λειτουργει κ το usb δεν δινει ηχο! Το jig δεν εχω ιδεα τι ειναι...
  12. Εγω παω για πλακετα. Εχω ομως μια ερωτηση. Μου ειπαν οτι μετα την επισκευη η εγγυηση ισχυει κανονικα απο την ημερομηνια αγορας. Πως εγω ξερω οτι μετα την επισκευη το κινητο μου δν εχει καθολου πλεον υγρασια η οποια μπορει να προκαλεσει στο μελλον καποιο αλλο προβλημα κ παλι να βρεθω εκτος εγγυησης? Ποιος μου το εγγυαται αυτο??
  13. Υπαρχει κανενας τροπος να μπορεσω να σωσω τα δεδομενα μου απο ενα νεκρο GS2?! Ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει αν τον συνδεσω απλα στο usb... Εχετε καμια προταση-ιδεα?!
  14. Μετα ομως? Η εγγυηση σου εξακολουθει να ισχυει? Γιατι μου ειπε καποιος που ξερει οτι πλεον σταματαει η εγγυηση λογω οτι εχει παρει υγρασια κ δεν εγγυωνται για περεταιρω βλαβες που μπορουν να παρουσιαστουν...
  15. Καλα σιγουρα, δεν ειπα το αντιθετο! Εξαλλου η υγρασια κ το νερο ειναι θανατος για οτιδηποτε ηλεκτρονικο... Φιλε μου εσενα που κολυμπησε τι εγινε με την εγγυηση? Απο τη στιγμη που στο εφτιαξαν κ μετα? Ισχυε κανονικα η ακυρωθηκε?
×
×
  • Create New...