stabill Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Να κάνω μια ερώτηση ελπίζοντας μήπως και κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει. Έχω διαπιστώσει οτι στα περισσότερα κολλήματα που τρώει το κινητό αφότου έβαλα icecream (ανάθεμα την ώρα τελικά), αφού κολλάει για 5 με 10 δευτερόλεπτα μετά μου βγάζει ένα μνμ που γράφει "touch input διακόπηκε" .Έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό; Στις ρυθμίσεις / Γλώσσα και εισαγωγή το έχει σαν μία από τις επιλογές πληκτρολογίων. Τι παίζει με αυτό; Είναι εφαρμογή του συστήματος και αν ναι τι ρόλο βαράει; Μου το εχει κανει κι εμενα αυτο σε ΚΑΠΟΙΕΣ εφαρμογες που απλα ΔΕΝ δουλευουν καλα σε ICS... Τις οποιες απλα τις απεγκατεστησα... Τωρα τι παιζει με το touch input δεν ξερω, ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιεις, το "μαμησιο"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Χρησιμοποιω το HTC IME. Αλλα και το μαμησιο να χρησιμοποιησω δεν εχει να κανει. Στα καλα καθουμενα βγαζει αυτο το μνμ που σου ειπα. Να εχει να κανει με καποια η καποιες εφαρμογες που δεν σουλευουν στο icecream; και αν ναι ποιες; Υπαρχει καπου καποιος καταλογος ας πουμε με εφαρμογες που δεν τα πανε καλα με το icecream; Α ρε Ginger... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Ξαφνικα το κινητο μου εκλεισε απο μονο του στα καλα του καθουμενου! Τι μπορει να φταιει?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Χρησιμοποιω το HTC IME. Αλλα και το μαμησιο να χρησιμοποιησω δεν εχει να κανει. Στα καλα καθουμενα βγαζει αυτο το μνμ που σου ειπα. Να εχει να κανει με καποια η καποιες εφαρμογες που δεν σουλευουν στο icecream; και αν ναι ποιες; Υπαρχει καπου καποιος καταλογος ας πουμε με εφαρμογες που δεν τα πανε καλα με το icecream; Α ρε Ginger... Δεν ξερω ποιες εφαρμογες μπορει να ειναι αυτες, εγω εννοουσα οτι εχω δει ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ μηνυμα ({ονομα εφαρμογης}-διακοπηκε) σε καποιες που (προφανως) δεν δουλευουν καλα στην ICS... Προσωπικα δεν το εχω δει ποτε αυτο για το touch input, χρησιμοποιω το Go keyboard... Οταν εκανες την αναβαθμηση, εκανες factory reset ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ? Εμενα μου αφησε πολλα "σκουπιδια" διοτι εκανα factory reset μονο πριν κι οχι μετα!!! Οταν εκανα μια ακομη φορα, εστρωσε!!! Αν δεν το εχεις κανει, εχεις ορεξη να δοκιμασεις? Θα πρεπει να το στησεις ομως απο την αρχη (εννοω εφαρμογες κλπ.κλπ.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Δεν ξερω ποιες εφαρμογες μπορει να ειναι αυτες, εγω εννοουσα οτι εχω δει ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ μηνυμα ({ονομα εφαρμογης}-διακοπηκε) σε καποιες που (προφανως) δεν δουλευουν καλα στην ICS... Προσωπικα δεν το εχω δει ποτε αυτο για το touch input, χρησιμοποιω το Go keyboard... Οταν εκανες την αναβαθμηση, εκανες factory reset ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ? Εμενα μου αφησε πολλα "σκουπιδια" διοτι εκανα factory reset μονο πριν κι οχι μετα!!! Οταν εκανα μια ακομη φορα, εστρωσε!!! Αν δεν το εχεις κανει, εχεις ορεξη να δοκιμασεις? Θα πρεπει να το στησεις ομως απο την αρχη (εννοω εφαρμογες κλπ.κλπ.) Εκανα και πριν και μετα Hard Reset και μαλιστα εχω μονο καμια 30αρια εφαρμογες μεσα στο κινητο τις οποιες τις ξαναπερασα μετα το Hard Reset απο την αρχη χωρις να χρησιμοποιησω Titanium... Τα εκανα δηλαδη ολα οπως επρεπε... Δεν ξερω τι να κανω, μου εχει σπασει τα νευρα! Καθε λιγο και λιγακι εκει που κανω οτιδηποτε κολλαει χωρις να ανταποκρινεται σε κανενα πατημα και βγαζει αυτο το μνμ μετα απο καμια δεκαρια δευτερολεπτα. Ελεος πια, μονο λογια ακουγα τοσο καιρο, το icecream ετσι και το icecream αλλιως και ποτε θα ερθει και αλλα τετοια. Ε, λοιπον συγνωμη αλλα ειναι ολα μπουρδες. Με την Ginger το κινητο πεταγε ενω τωρα μου εχει σπασει τα νευρα για να μην πω κατι αλλο. Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 καλημερα φιλε μου το my phone explorer εννοεις στο pc το κατεβαζω ετσι? sory παραθεση στον PAPAKITOU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εκανα και πριν και μετα Hard Reset και μαλιστα εχω μονο καμια 30αρια εφαρμογες μεσα στο κινητο τις οποιες τις ξαναπερασα μετα το Hard Reset απο την αρχη χωρις να χρησιμοποιησω Titanium... Τα εκανα δηλαδη ολα οπως επρεπε... Δεν ξερω τι να κανω, μου εχει σπασει τα νευρα! Καθε λιγο και λιγακι εκει που κανω οτιδηποτε κολλαει χωρις να ανταποκρινεται σε κανενα πατημα και βγαζει αυτο το μνμ μετα απο καμια δεκαρια δευτερολεπτα. Ελεος πια, μονο λογια ακουγα τοσο καιρο, το icecream ετσι και το icecream αλλιως και ποτε θα ερθει και αλλα τετοια. Ε, λοιπον συγνωμη αλλα ειναι ολα μπουρδες. Με την Ginger το κινητο πεταγε ενω τωρα μου εχει σπασει τα νευρα για να μην πω κατι αλλο. Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το πληκτρολογιο που χρησιμοποιεις... δηλ. να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καθολου σαν εφαρμογη και δες αν θα σου το ξανακανει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 πιστευεται οτι το επομενο android λειτουργικο θα μπορεσει να το παρει το s2 ? υπαρχει καποια πληροφορια ποιες συσκευες θα το παρουν ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 πιστευεται οτι το επομενο android λειτουργικο θα μπορεσει να το παρει το s2 ? υπαρχει καποια πληροφορια ποιες συσκευες θα το παρουν ? Επισημα οχι δεν εχει βγει κατι κ προσωπικα δεν το νομιζω αν κ θα επρεπε. Ανεπισημα 200% λιγο πριν βγει θα ειναι ετοιμο στο xda. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλημέρα..σχετικά με τις γραμματοσειρές γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε καινούργιες στο κινητό και να υποστηρίζουν ελληνικά;εχω βρεί καποια προγράμματα που αλλάζουν γραμματοσειρα αλλα μόνο στα αγγλικά γίνεται η αλλαγή..επισής υπάρχει τρόπος να μετατρέψουμε γραμματοσειρα του υπολογιστή για android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 παιδια καλησπερα σημερα πηγα να βαλω την ics και μου βγαζει λαθος τι να κανω??? καμια βοηθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 παιδια καλησπερα σημερα πηγα να βαλω την ics και μου βγαζει λαθος τι να κανω??? καμια βοηθεια??? Μήπως δεν το είχες βάλει σε DOWNLOAD mode, γιατί την έχω πατήσει έτσι. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Τρελό κόλλημα από το πρωί. Ανοίγει και φτάνει μέχρι το "ξεκλείδωμα" της οθόνης για να βάλω το pin. Μόλις κουνήσω την οθόνη, κολλάει και κάνει μόνο του reboot... Καμμιά ιδέα? ...δείχνει να στρώνει μετά απο σβήσιμο της cache και ολων των data... Edited June 6, 2012 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Παιδια για πειτε κανενα τρικ για την μπαταρια. Νομιζω οτι την ρουφαει... :-/ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Μήπως δεν το είχες βάλει σε DOWNLOAD mode, γιατί την έχω πατήσει έτσι. οχι σε DOWNLOAD mode το εχω.... δες την εικονα εκει κολαει κ δεν παει παρακατω... αυτη την ρομ θελω να βαλω http://z13.invisionfree.com/Litening/index.php?showtopic=28 πρεπει να κανω κατι αλλο προσπαθω με το odin 1.85 μηπως πρεπει να ειμαι ρουτ πριν το κανω αυτο???? Edited June 6, 2012 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 οχι σε DOWNLOAD mode το εχω.... δες την εικονα εκει κολαει κ δεν παει παρακατω... αυτη την ρομ θελω να βαλω http://z13.invisionfree.com/Litening/index.php?showtopic=28 πρεπει να κανω κατι αλλο προσπαθω με το odin 1.85 μηπως πρεπει να ειμαι ρουτ πριν το κανω αυτο???? Ναι. Στο πρωτο βημα κιολας σου λεει να παρεις Nandroid Backup (το οποιο χρειαζεται root access). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ναι. Στο πρωτο βημα κιολας σου λεει να παρεις Nandroid Backup (το οποιο χρειαζεται root access). ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!! τελικα δεν ξερω αξιζει αυτη η ρομ η να μεινω στην δοκιμασμενη 2.3.6.που εχω??? την εχει βαλει κανεις αυτη την LiteningROM??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!! τελικα δεν ξερω αξιζει αυτη η ρομ η να μεινω στην δοκιμασμενη 2.3.6.που εχω??? την εχει βαλει κανεις αυτη την LiteningROM??? Δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. Μπορεις να γινεις rooted παντως, να παρεις ενα Nandroid Backup και να αρχισεις να δοκιμαζεις rom.. Αν δεν σου αρεσει, κανεις επαναφορα το backup σου κ εισαι πισω στα δικα σου :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) Δεν την εχω δοκιμασει οποτε δεν ξερω να σου πω την αληθεια.. Μπορεις να γινεις rooted παντως, να παρεις ενα Nandroid Backup και να αρχισεις να δοκιμαζεις rom.. Αν δεν σου αρεσει, κανεις επαναφορα το backup σου κ εισαι πισω στα δικα σου :-) δεν ξερω πως να το κανω ομως να γινω ρουτ....:( παντως ουτε στο κιες μου δειχνει αναβαθμιση μαλλον φταει που εχω βαλει αυτην την ρομ XWKK5 2.3.6 Firmware. Δεν είναι επίσημο ελληνικό, αλλά εχει Ελληνικά παντού, κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com, και αλλάξτε το sales code σε EUR. Edited June 6, 2012 by manolis_33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ξαφνικα το κινητο μου εκλεισε απο μονο του στα καλα του καθουμενου! Τι μπορει να φταιει?:cry: Μου εκλεισε παλι απο μονο του! Καμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Μου εκλεισε παλι απο μονο του! Καμια ιδεα???? Έκλεισε ή έκανε επανεκκίνηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Εκλεισε εντελως ξαφνικα. Ηταν ανοικτο πηγα να τσεκαρω αν εχω καποιο μηνυμα υστερα απο 10 λεπτα κ ειχε κλεισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 ξέρουμε γιατί στη resurrection 2 δε μπορώ να δω την sd μέσα από τον file manager; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 δεν ξερω πως να το κανω ομως να γινω ρουτ....:( παντως ουτε στο κιες μου δειχνει αναβαθμιση μαλλον φταει που εχω βαλει αυτην την ρομ XWKK5 2.3.6 Firmware. Δεν είναι επίσημο ελληνικό, αλλά εχει Ελληνικά παντού, κάνετε extract με κωδικό samfirmware.com, και αλλάξτε το sales code σε EUR. Για να κανεις root δεν ειναι κατι δυσκολο αν ψαξεις κ εδω μεσα εχει οδηγους στα ελληνικα. Αν οντως αλλαξες το CSC σου σε EUR επρεπε στο kies να σου επιτρεπει αναβαθμιση. ξέρουμε γιατί στη resurrection 2 δε μπορώ να δω την sd μέσα από τον file manager; Δοκιμασε mnt/emmc/ και οχι mnt/sdcard. Υπαρχει στο market και εφαρμογη οπου σου επιτρεπει να βλεπεις τη καρτα σου σαν external_sdcard αλλα δεν θα στην αναγνωριζει ο υπολογιστης σου οταν θα συνδεεις το τηλεφωνο. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keeperas Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Καλησπερα σας. Μηπως εχει κανεις καμια αποψη για τις ερωτησεις που εχω κανει εδω κι εδω...?? Ευχαριστω. Παράθεση Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts