Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες μας και την μαρκα της SD αν δεν σου κανει κοπο,να την παρουμε και εμεις την πληροφορια μας..:)

thanks....

Aμα σου πω θα βαλεις τα γέλια, δεν εχω ιδεα, πήρα τη καρτα μου είχε μέσα το προηγουμενο κινητο

(Νοκια 5230) απο τη μάνα του και την εβαλα, επανω γραφει 2gb micro sd :confused:

Το να μην κάνεις τίποτα είναι καλύτερο από το να είσαι πολυάσχολος κάνοντας τίποτα

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aμα σου πω θα βαλεις τα γέλια, δεν εχω ιδεα, πήρα τη καρτα μου είχε μέσα το προηγουμενο κινητο

(Νοκια 5230) απο τη μάνα του και την εβαλα, επανω γραφει 2gb micro sd :confused:

Ευχομαι να πανε ολα καλα και ευχαριστω για τον κοπο σου και εσενα και τον φιλο achillesgk για την πληροφορια του.

Υ.Γ Παρατηρεις και ξερεις καλα τωρα,αν συνεχισει το θεματακι τι θα κανεις,που δεν θελω να το πιστευω.:)

Και οποτε εχεις χρονο/Νεα μας ενημερωνεις ξανα,μιας και οπως βλεπεις δεν ζαλιζεις κανεναν.

Edited by g_mobile

εκανα σημερα την αναβαθμιση σε ICS και μετα το τηλεφωνο εβγαζε οτι απετυχε η εφαρμογη "System" και θα κλεισει.. και βασικα κανει συνεχομενες επανεκκινησεις χωρις να μπορεις να κανεις κατι..

στην αρχη υπεθεσα οτι φταιει το οτι εχω καμια 400αρια εγκαταστημενες εφαρμογες και προφανως καποιες δημιουργουν προβλημα.

αλλα μετα, διαβαζοντας τα τελευταια ποστς εδω εβγαλα την καρτα μνημης και το τηλεφωνο δουλευει κανονικα..

η καρτα ειναι Apacer 16GB class 4

Οποτε τι πρεπει να κανω; πρεπει να παρω αλλη καρτα μνημης; και αν εχει και με αυτη προβλημα;

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

400 εφαρμογες; :ninja:

Κι εγω εκει κολλησα φιλε....:blink::blink::blink:

Τελικα δεν ειναι αληθεια οτι δεν ψηνει καφε, μαλλον το κανει ανετα...:lol::lol::lol:

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

ε, τζαμπα ειναι.... :)

παντως το κινητο μια χαρα τις σηκώνει...

απλα σιγουρα μου δημιουργουσαν μικροπροβληματακια καποιες που πιθανως ειναι κακογραμμενες και το πιο πιθανό ειναι οτι καποιες μου καταναλώνουν μπαταρια

Μια χαρά είναι 400, δεν υπάρχει θέμα ούτε με 1000

Στο S είχα κάποτε 500 ;)

Ναι, αλλα με το ICS πολλες εφαρμογες δημιουργουν διαφορα προβληματα, μαλλον λογω καποιας - ας πουμε - ασυμβατοτητας... Εγω την εχω πατησει χωρις να εχω 400...!!! Καποιες κρασαραν, καποιες δεν ανοιγαν, καποιες "τρελαναν" την φορτιση της μπαταριας... Αν εβαζα 400, θα το "εκλαιγα" το τηλεφωνακι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά είναι 400, δεν υπάρχει θέμα ούτε με 1000

Στο S είχα κάποτε 500 ;)

μου διεφυγε ο παραγοντας root.σορρυ.:rolleyes:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

εγω δεν εχω κανει root παντως...

αλλα μαλλον ειναι καλη ιδεα να κανω ενα factory reset και να αδειασουν τα παντα για να ξαναβαλω μονο οτι χρησιμοποιω απο την αρχη..

επισης επαθα και το εξης:

πριν την αναβαθμιση εβαλα 3-4 εφαρμογες που κανουν backup τις εγκατεστημενες apps και εκανα αντιγραφο με ολες τους για να τις δοκιμασω..

καποια απο αυτες ομως μου εβγαλε ολες τις εφαρμογες που ειχα ταξινομησει σε φακελους, εκτος φακελων και εχει γινει ενα μπαχαλο.. αρα ενας λογος παραπανω για σβησιμο ολων..

Ναι, αλλα με το ICS πολλες εφαρμογες δημιουργουν διαφορα προβληματα, μαλλον λογω καποιας - ας πουμε - ασυμβατοτητας... Εγω την εχω πατησει χωρις να εχω 400...!!! Καποιες κρασαραν, καποιες δεν ανοιγαν, καποιες "τρελαναν" την φορτιση της μπαταριας... Αν εβαζα 400, θα το "εκλαιγα" το τηλεφωνακι!!!

6 μήνες έχω ics στο S :p

μου διεφυγε ο παραγοντας root.σορρυ.:rolleyes:

Που κολλάει το root?

Που κολλάει το root?

Κολλάει στο οτι (απ'οσο έχω διαβάσει γιατί δεν έχω ροοταρει και δεν σκοπεύω) χειρίζεσαι καλύτερα ποιες εφαρμογές θα είναι ενεργοποιημένες και θα τρέχουν και ποιες όχι.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

εγω δεν εχω κανει root παντως...

αλλα μαλλον ειναι καλη ιδεα να κανω ενα factory reset και να αδειασουν τα παντα για να ξαναβαλω μονο οτι χρησιμοποιω απο την αρχη..

επισης επαθα και το εξης:

πριν την αναβαθμιση εβαλα 3-4 εφαρμογες που κανουν backup τις εγκατεστημενες apps και εκανα αντιγραφο με ολες τους για να τις δοκιμασω..

καποια απο αυτες ομως μου εβγαλε ολες τις εφαρμογες που ειχα ταξινομησει σε φακελους, εκτος φακελων και εχει γινει ενα μπαχαλο.. αρα ενας λογος παραπανω για σβησιμο ολων..

Ετσι κι αλλιως δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα μετα απο αναβαθμηση να "πεταξεις" μεσα ετοιμες τις εφαρμογες απο backup... Καλυτερα να τα ξαναστηστησεις ολα απο την αρχη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εκανα σημερα την αναβαθμιση σε ICS και μετα το τηλεφωνο εβγαζε οτι απετυχε η εφαρμογη "System" και θα κλεισει.. και βασικα κανει συνεχομενες επανεκκινησεις χωρις να μπορεις να κανεις κατι..

στην αρχη υπεθεσα οτι φταιει το οτι εχω καμια 400αρια εγκαταστημενες εφαρμογες και προφανως καποιες δημιουργουν προβλημα.

αλλα μετα, διαβαζοντας τα τελευταια ποστς εδω εβγαλα την καρτα μνημης και το τηλεφωνο δουλευει κανονικα..

η καρτα ειναι Apacer 16GB class 4

Οποτε τι πρεπει να κανω; πρεπει να παρω αλλη καρτα μνημης; και αν εχει και με αυτη προβλημα;

και με την καρτα μνημης τι κάνω;;;

και με την καρτα μνημης τι κάνω;;;

Αν καταλαβα καλα, εκανες την αναβαθμηση και μετα περιμενες να σου δουλεψουν σωστα oι εφαρμογες που βρισκονται στην καρτα? Δεν νομιζω οτι ειχες τυχη σε αυτο!!! "Καθαρισε" την και ξαναστησ'τα ολα απο την αρχη... Αν και τοτε σου δημιουργει προβληματα, τοτε κατι παιζει με την καρτα... Αλλα με γεματη και μαλιστα μετα απο update, μην περιμενεις "θαυματα"!!!

Edited by stabill
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σου ειναι ευκολο φιλε να μου πεις πως γινεται αυτο γιατι με ενδιαφερει κι εμενα...??

Εχω gb...

Επειδή τώρα έχω ics μπορεί να διαφέρει λίγο η αλληλουχία των κινήσεων. Θα πας στην επαφή που θες και έπειτα θα "πατήσεις" το αριστερό αφής που βγάζει το μενού. Κάπου εκεί θα σου λέει σήμανση ως προεπιλογή και θα επιλέξεις ποιο θες.

Μετά από ενα χρόνο που έχω το κινητό σήμερα μου συνέβη το πιο περίεργο. Εκλεισα (power off) το κινητό χθες στο 45% και σήμερα που το άνοιξα μου ήταν στο 14%...

Μετά από ενα χρόνο που έχω το κινητό σήμερα μου συνέβη το πιο περίεργο. Εκλεισα (power off) το κινητό χθες στο 45% και σήμερα που το άνοιξα μου ήταν στο 14%...

Το εχω παθει πολλλες φορες ακομα και με την gingerbread.

Να απενεργοποιω την συσκευη, λιγο μετα να την ανοιγω και η μπαταρια να εχει μια πτωση

του 30-35%.

Το αστειο ειναι, οτι αν αφησεις το τηλεφωνο μετα και δεν ασχοληθεις καθολου, μπορει και να

την δεις ανεβασμενη σε καποια ποσοσστα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το εχω παθει πολλλες φορες ακομα και με την gingerbread.

Να απενεργοποιω την συσκευη, λιγο μετα να την ανοιγω και η μπαταρια να εχει μια πτωση

του 30-35%.

Το αστειο ειναι, οτι αν αφησεις το τηλεφωνο μετα και δεν ασχοληθεις καθολου, μπορει και να

την δεις ανεβασμενη σε καποια ποσοσστα.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει όπως το λες! Και είμαι με gingerbread 2.3.4

Αδέρφια μια ερώτηση σας παρακαλώ για ένα μικροπρόβλημα που έχω. Έχω το τηλέφωνο εδώ και μια βδομάδα και σήμερα μου παρουσίασε το εξής θέμα. Κλειδώνοντας το κινητό μετά από 5 λεπτά περίπου,ανάβει η οθόνη κλειδωμένη και σβήνει λες και πάτησα μια φορά το κεντρικό κουμπί ή το κουμπί unlock. Αν δε το ακουμπήσω το κάνει κάθε 10 δευτερόλεπτα. Ανάβει δηλαδή με κλειδωμένη την οθόνη και σβήνει ξανά. Συνέχεια το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει; Κάποια εφαρμογή;

Αδέρφια μια ερώτηση σας παρακαλώ για ένα μικροπρόβλημα που έχω. Έχω το τηλέφωνο εδώ και μια βδομάδα και σήμερα μου παρουσίασε το εξής θέμα. Κλειδώνοντας το κινητό μετά από 5 λεπτά περίπου,ανάβει η οθόνη κλειδωμένη και σβήνει λες και πάτησα μια φορά το κεντρικό κουμπί ή το κουμπί unlock. Αν δε το ακουμπήσω το κάνει κάθε 10 δευτερόλεπτα. Ανάβει δηλαδή με κλειδωμένη την οθόνη και σβήνει ξανά. Συνέχεια το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει; Κάποια εφαρμογή;

Κατά πάσα πιθανότητα είναι η εφαρμογή. Ξεκίνησε να απεγκαθιστάς από την τελευταία που πέρασες προς τα πίσω.

SOS Παιδια τι μπωρο να κανω για την ροζιλα στην καμερα;Φτιαχνει η να το πεταξω βαρεθικα μετα απο τοσο καιρο να ειναι ετσι. Edited by nikos1986

Aντε κ...ο Samsung υποστηριξε τις συσκευες σου κ βγαλε κανα update σε 4.0.4 μαζι με touchwiz ux!!!Βλεπε Sony

IPhone 15 Pro 

Μηπως εχεις τον συνδυασμο Go Locker & ICS?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατά πάσα πιθανότητα είναι η εφαρμογή. Ξεκίνησε να απεγκαθιστάς από την τελευταία που πέρασες προς τα πίσω.

καλα δεν παιζει αυτο ετσι το ιδιο επαθα σημερα το πρωι εγω τι πιθανοτητα υπαρχει ?

μου σταματησε κλασικα μολις απεγκατεστησα την τελευταια εφαρμογη που ειχα βαλει και απενεργοποιησα το εξτρα app lockscreen που ειχα βαλει πριν μια εβδομαδα!απο εκει και μετα ολλα καλα .....τι να πω γαλαξια προβληματα νεοτητας ics υποθετω

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)