dimitrisioak Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 καλησπερα σε ολους κατι δε μ αρεσει στην 4.0.3 υπαρχει καποιος που φοραει καμια custom που να δουλευει καλα χωρις προβληματα? Βάλε ΑΥΤΗΝ και θα ξενοιάσεις μια και καλή! Και αν θέλεις και περισσότερη εμφάνιση βάλε καπάκι από πάνω AYTO το θέμα (την έκδοση 11.1 όποια από τις 2 σου αρέσει) εγώ έτσι το έχω και πάει σούπερ! Και δεν έχω κάνει καν factory reset :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Κι εγώ ψιλοβλαστημάω την ώρα που πήγα σε ICS. Δεν έχει προστεθεί ούτε ένα, από τα λίγα πράγματα, που χρειάζονταν βελτίωση και οι μισές εφαρμογές δε δουλεύουν (π.χ προσθήκη φωτογραφιών από FB στις επαφές), ή κάποιες λειτουργίες τους έχουν κοπεί ή έχουν bugs και μου έχουν κάνει τα νεύρα κρόσσια.... Συν το ότι δεν έχει βγει ακόμα deluxe settings.... Δράμα.... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Και σε όλα τα παραπάνω έρχεται και το touchwiz να καταστρέψει εμφανισιακα και λειτουργικά την ICS. Βλέπω την pure ICS σε nexus s και βλαστημαω την Samsung. Δεν εκαναν ούτε καν τον κόπο να βάλουν 5 εικονιδια στο dock του touchwiz, όπως έχει η pure ICS. Απλα την μετέφεραν κουτσουρεμενη κιολας από το Gingerbread. Edited April 27, 2012 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Απορώ πάντως με τα προβλήματα που ορισμένοι έχουν με τις συσκευές τους και ας έχουν κάνει hard reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 παιδια σορρυ αλλα προς θεου τι προβληματα ειναι αυτα που λετε;εγω γιατι δεν εχω κανενα;ελεος δηλαδη το wifi ειναι θεμα μοντεμ και κανε ενα ρεσταρτ στο wifi router να στρωσει οι εφαρμογες που δε σας δουλευουν ειναι λογικα παλιες εκδοσεις που δεν εχετε αναβαθμισει.... οποιος θελει pure android γιατι πηρε samsung???και δεν επερνε το νεξους κατευθειαν;ακομα και η htc στο πρωτο νεξους ειχε το κανονικο αντροιντ και στο δικο της εβαλε το twiz της κακο ειναι αυτο να κανει ο καθε κατασκευαστης αυτο που θελει στη συσκευη του; συγνωμη που επεμβενω αλλα φοραω παγωτο εδω και ενα μηνα και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα οτι ειχα το διαβασα λιγο πειραματιστικα και το λυσα οχι αλλα παραπονα ρε παιδια ελεος!!!!! σημειωνω πως φοραω ωμεγα ρομ 11 και με τον κερνελ του τουρκου μοντεμ το ελληνικο για κοσμοτε απο την τελευταια αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Βάλε ΑΥΤΗΝ και θα ξενοιάσεις μια και καλή! Και αν θέλεις και περισσότερη εμφάνιση βάλε καπάκι από πάνω AYTO το θέμα (την έκδοση 11.1 όποια από τις 2 σου αρέσει) εγώ έτσι το έχω και πάει σούπερ! Και δεν έχω κάνει καν factory reset :) αδερφε ευχαριστω πολυ και απο τι ειδα σε κατι βιντεακια πρεπει να ειναι καλη,θελω να σου κανω μια ερωτηση ξερεις αν εχουν ανεβασει των επεξεργαστη?και οταν κανεις κληση εχει ακομα αυτη τη μικρη φωτογραφιουλα η ειναι ποιο μεγαλη?και πως την κανω εγκατασταση?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) παιδια σορρυ αλλα προς θεου τι προβληματα ειναι αυτα που λετε;εγω γιατι δεν εχω κανενα;ελεος δηλαδη το wifi ειναι θεμα μοντεμ και κανε ενα ρεσταρτ στο wifi router να στρωσει οι εφαρμογες που δε σας δουλευουν ειναι λογικα παλιες εκδοσεις που δεν εχετε αναβαθμισει.... οποιος θελει pure android γιατι πηρε samsung???και δεν επερνε το νεξους κατευθειαν;ακομα και η htc στο πρωτο νεξους ειχε το κανονικο αντροιντ και στο δικο της εβαλε το twiz της κακο ειναι αυτο να κανει ο καθε κατασκευαστης αυτο που θελει στη συσκευη του; συγνωμη που επεμβενω αλλα φοραω παγωτο εδω και ενα μηνα και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα οτι ειχα το διαβασα λιγο πειραματιστικα και το λυσα οχι αλλα παραπονα ρε παιδια ελεος!!!!! Κανε μια βόλτα στο YouTube και δες και το sense. Το touchwiz είναι ο χειροτερος launcher και εδω και ένα χρόνο δεν έχει πάρει καμιά αναβάθμιση. Και μάλιστα εβγαλαν και χρησιμα πράγματα που υπήρχαν στο gingerbread (π.χ. τις επαφές από τον dialer). Δεν ζηταω να κάνουν εξεζητημενα πράγματα όπως στο sense. Αλλα θα μπορουσαν να βάλουν π.χ. να ανοίγει η κάμερα από την οθονη κλειδωματος (που το έχουν μέχρι και τα windows phone και τα iphone, εκτός από τα android) ή 5 εφαρμογές στο dock αντί για 4. Θεωρώ πως το galaxy s3 δεν θα έχει αυτό το άθλιο touchwiz γιατί ξέρουν ότι θα είναι αποτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ να το παρουσιάζουν με αυτο το πραγμα έτσι όπως το βλέπουμε τωρα. Και πολύ φοβάμαι πως εμάς θα μας αφήσουν με αυτο ακολουθώντας τακτικές apple. Ελπίζω να διαψευσθω στο μελλον. Edited April 27, 2012 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Εγώ που παραπάνω γκρίνιαξα να σημειώσω τα ακόλουθα: 1. Έκανα factory reset 2. Εγκατέστησα εφαρμογές από τι market. Mantzaros εσύ συνδέεις τις επαφές σου με το Facebook; Αν ναι σου δουλεύει στο ICS? Επίσης ο ex dialer κάνει ό,τι του κατέβει.... όπως είπα αν θέλω να καλέσω την επαφή Μυρτώ πατάω 5,8,7 και αντί να μου βγάλει Μυρτώ όπως έπρεπε μου βγάζει μια Μαρία!! επιλέγοντας το Μ από το Μαρία και το ΤΣ από το επώνυμο της Μαριας......... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Κανε μια βόλτα στο YouTube και δες και το sense. Το touchwiz είναι ο χειροτερος launcher και εδω και ένα χρόνο δεν έχει πάρει καμιά αναβάθμιση. Και μάλιστα εβγαλαν και χρησιμα πράγματα που υπήρχαν στο gingerbread (π.χ. τις επαφές από τον dialer). Δεν ζηταω να κάνουν εξεζητημενα πράγματα όπως στο sense. Αλλα θα μπορουσαν να βάλουν π.χ. να ανοίγει η κάμερα από την οθονη κλειδωματος (που το έχουν μέχρι και τα windows phone και τα iphone, εκτός από τα android) ή 5 εφαρμογές στο dock αντί για 4. Θεωρώ πως το galaxy s3 δεν θα έχει αυτό το άθλιο touchwiz γιατί ξέρουν ότι θα είναι αποτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ να το παρουσιάζουν με αυτο το πραγμα έτσι όπως το βλέπουμε τωρα. Και πολύ φοβάμαι πως εμάς θα μας αφήσουν με αυτο ακολουθώντας τακτικές apple. Ελπίζω να διαψευσθω στο μελλον. Για αυτό όποιος δεν θέλει tw περνάει από το market και βάζει άλλον launcher της επιλογής του. Εγώ από την άλλη έχω βολευτεί με τον tw και δεν έχω όρεξηνα μπω στο τρυπάκι να τον αλλάξω. Κάπου είδα ότι το gs3 θα διαφέρει στο περιβάλλον χρήσης του... Λογικά είναι και ο τομέας που δεν έχει αναφερθεί καθόλου στις φήμες που διαδίδονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Κανε μια βόλτα στο YouTube και δες και το sense. Το touchwiz είναι ο χειροτερος launcher και εδω και ένα χρόνο δεν έχει πάρει καμιά αναβάθμιση. Και μάλιστα εβγαλαν και χρησιμα πράγματα που υπήρχαν στο gingerbread (π.χ. τις επαφές από τον dialer). Δεν ζηταω να κάνουν εξεζητημενα πράγματα όπως στο sense. Αλλα θα μπορουσαν να βάλουν π.χ. να ανοίγει η κάμερα από την οθονη κλειδωματος (που το έχουν μέχρι και τα windows phone και τα iphone, εκτός από τα android) ή 5 εφαρμογές στο dock αντί για 4. Θεωρώ πως το galaxy s3 δεν θα έχει αυτό το άθλιο touchwiz γιατί ξέρουν ότι θα είναι αποτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ να το παρουσιάζουν με αυτο το πραγμα έτσι όπως το βλέπουμε τωρα. Και πολύ φοβάμαι πως εμάς θα μας αφήσουν με αυτο ακολουθώντας τακτικές apple. Ελπίζω να διαψευσθω στο μελλον. το ξερες απο πριν το παρεις;ειχε υποσχεθει κατι η σαμμυ και δε το κανε;υπαρχουν τροποι να κανεις ολα αυτα που λες οταν ο jk φτιαξει το deluxe για το παγωτο..... ελπιζω και γω να αλλαξει ο λαντσερ στο 3 φυσικα αλλα αν οχι υπαρχουν 152εκατομμυρια λυσεις δε θα χω παραπονο για αυτο καθως η επιλογη μου συσκευης γινεται βαση αλλων κριτηριων και οχι του λαντσερ,ο καθενας με τις αναγκες του βεβαια ετσι;και χωρις παρεξηγηση φυσικα.... Εγώ που παραπάνω γκρίνιαξα να σημειώσω τα ακόλουθα: 1. Έκανα factory reset 2. Εγκατέστησα εφαρμογές από τι market. Mantzaros εσύ συνδέεις τις επαφές σου με το Facebook; Αν ναι σου δουλεύει στο ICS? Επίσης ο ex dialer κάνει ό,τι του κατέβει.... όπως είπα αν θέλω να καλέσω την επαφή Μυρτώ πατάω 5,8,7 και αντί να μου βγάλει Μυρτώ όπως έπρεπε μου βγάζει μια Μαρία!! επιλέγοντας το Μ από το Μαρία και το ΤΣ από το επώνυμο της Μαριας......... οχι γιατι υπαρχει το friendcaster καθως ο λογαριασμος facebook δεν υποστηριζεται απο το παγωτο για συγχρονισμο επαφων και δε φταιει νομιζω η σαμμυ για αυτο συγχρονιζει μονο το ημερολογιο και τα μηνυματα.... και για αυτο που λες με το dialer καποια στιγμη θα βγει το αναλογο μοντ ωστε να σου επιτρεπει να το κανεις... εν κατακλειδι... παιδια απλα ειμαι της γνωμης οτι εχουμε τη κορυφαια αυτη τη στιγμη συσκευη και κανεις μας δε τη πειραζει ωστε να παρει τα δεοντα απο αυτην δεν εχουμε μηλοφωνο εχουμε αντροιντ το τονιζω αυτο, πληρως παραμετροποιησιμο και αν κατσει η στραβη περνας τη στοκ ρομ με το οντιν και τελειωσες....τουλαχιστον σε γαλαξυ ρωτησε κανεις τι τραβανε και αλλοι με αντροιντ συσκευες; Edited April 27, 2012 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Μα δε βλέπω να διαφωνούμε σε κάτι. Το πολύ απλό ζήτημα που έθεσα είναι ότι αυτά που ανέφερα δούλευαν με το gb. Μια χαρά είναι το sgs2, απλά κατά τη γνώμη μου και για τα πράγματα που χρησιμοποιώ είναι καλύτερο με gb... Ασφαλώς για τίποτα απ' όσα είπα δε φταιει η Samsung.... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 και μενα μου λειπουν κατι ευκολιες που ειχα με το gb αλλα δε θα αφησω τη προοδο να με αγανακτισει ρε συ,προχωραω στο επομενο λειτουργικο και καποια στιμη τα μοντς θα βγουν ολα οταν πηρα τη συσκευη περσι τον αυγουστο ηταν σχεδον γυμνη απο μοντς μη ξεχναμε οτι το παγωτο ειναι νεο λειτουργικο και ο γαλαξιας ειναι η συσκευη με τα πιο πολλα μοντς,οποτε δωσε λιγο χρονο στους developers.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Οποιος θελει pure android ui ας κατεβασει apex launcher.επισης αν δεν σας αρεσουν καποιες στοκ εφαρμογες τις απενεργοποιητε πλεον απο τις ρυθμισεις για τους non root.hard reset επιβαλετε μετα την εγκατασταση.και μια ερωτηση _περασα την lp7 την ελληνικη σε κινητο με gb της cosmote απο μαμα(ετσι αγορασμενο απο e shop).αλλαξα κ sales code.ισχυει η εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 παιδιά βλέπω ότι από όλους κανείς δεν έχει τα θέματα που έιχα εγώ. εμένα: 1. δεν έμπαινε στο δίκτυο της κιν. τηλεφ. Έλεγε "Με εγγεγραμένο στο δίκτυο" 2. με to power button απλά έκλεινε. Δεν έβγαζε καμία επιλογή 3. στις ρυθμίσεις των ήχων έχει το vibrieren und kligel 4. όταν κλείδωνα την οθόνη αυτή ξεκλέιδωνε με το πάτημα του power button. τί κωδικούς, τι τη φάτσα μου...τίποτα 5. δεν ζήταγε pin όταν άνοιγε και δεν είδα στις ρυθμίσεις ασφαλείας κάτι... εγώ είχα κάνει update apo kies την LP5 kai φλάσαρα μόνος με odin thn LP7 aλλά τα ίδια... ΓΙΑΤΙ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxarias2009 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) παιδια καλησπερα πρωτη φορα μπαινω εδω και θελω βοηθεια..προσπαθησα να βαλω μια ρομ αλλα δε τα καταφερα κτι εκανα λαθοσ κ οταν πηγα να το κανω φορματ δεν μου ανοιγει καθολου απλα μου ανοιγει το λογοτυπο κ σταματαει εκει κολαει κ δειχνει συνεχεια αυτο..τι να κανο?το κινητο ειναι samsung galaxy s2 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited April 27, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 παιδιά βλέπω ότι από όλους κανείς δεν έχει τα θέματα που έιχα εγώ. εμένα: 1. δεν έμπαινε στο δίκτυο της κιν. τηλεφ. Έλεγε "Με εγγεγραμένο στο δίκτυο" 2. με to power button απλά έκλεινε. Δεν έβγαζε καμία επιλογή 3. στις ρυθμίσεις των ήχων έχει το vibrieren und kligel 4. όταν κλείδωνα την οθόνη αυτή ξεκλέιδωνε με το πάτημα του power button. τί κωδικούς, τι τη φάτσα μου...τίποτα 5. δεν ζήταγε pin όταν άνοιγε και δεν είδα στις ρυθμίσεις ασφαλείας κάτι... εγώ είχα κάνει update apo kies την LP5 kai φλάσαρα μόνος με odin thn LP7 aλλά τα ίδια... ΓΙΑΤΙ???? To 3 το έχει και το δικό μου και την έκανα μέσω ΟΤΑ. vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Οποιος θελει pure android ui ας κατεβασει apex launcher.επισης αν δεν σας αρεσουν καποιες στοκ εφαρμογες τις απενεργοποιητε πλεον απο τις ρυθμισεις για τους non root.hard reset επιβαλετε μετα την εγκατασταση.και μια ερωτηση _περασα την lp7 την ελληνικη σε κινητο με gb της cosmote απο μαμα(ετσι αγορασμενο απο e shop).αλλαξα κ sales code.ισχυει η εγγυηση? Λογικά για να ισχύει η εγγύηση πρεπει να μπει της cosmote (LPD ) Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος αν ειναι ετσι Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 To 3 το έχει και το δικό μου και την έκανα μέσω ΟΤΑ. vodafone Το 3 το έχει και σε μένα με LP7:(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα:mad::mad: Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αυτό θα πει αναβάθμιση στο ποδάρι... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδιά κ εγώ φρίκαρα με την πρώτη επαφή μετά το update,αλλά ήταν γιατί έκανα restore και όχι clean install.Σήμερα που έκανα hard reset και το ξαναέστησα σιγά-σιγά απο την αρχή,το τηλέφωνο πετάει,δεν έχω κανένα πρόβλημα :-) Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 To 3 το έχει και το δικό μου και την έκανα μέσω ΟΤΑ. vodafone Είναι η επιλογή να έχεις μαζί δόνηση και ήχο. Αυτό που παρατήρησα σήμερα είναι ότι αν πας να αλλάξεις την λειτουργία δικτύου απο gsm σε αυτόματο ή και αντίστροφα πάνα ενεργοποιεί τα δεδομένα. Γι' αυτούς που έχουν καρτοκινητό και δεν έχουν mb λίγη προσοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 έβαλα apex launcher καλο μου φαίνεται, αλλα αν θέλω να ξαναγυρίσω στο "μαμισιο" τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Eκδοση android 2.3.5 Ti προέλευσης ειναι ρε παιδιά αυτος ο κωδικός; I9100BUKI1 Aυτο δεν επρεπε να βλέπω; (αγορασμένο από vodafon) Greece (Vodafone ) PDA: I9100BUKJ3 CSC: VGR_ I9100VGRKI3 Edited April 27, 2012 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Eκδοση android 2.3.5 Ti προέλευσης ειναι ρε παιδιά αυτος ο κωδικός; I9100BUKI1 Aν ηταν vodafon gr δεν επρεπε να βλεπω το I9100VGRKI3 VGR είναι το sales code. Το άλλο είναι το όνομα της ROM. Στον dialer, εκεί που παίρνεις τηλέφωνο, γραψε *#1234# . Θα βγούνε 3 γραμμές, PDA, PHONE, και CSC. Θα δεις ότι το csc αν το τηλέφωνο είναι ελληνικό θα περιέχει το VGR που λες παραπάνω. Η πρώτη γραμμή, η PDA, είναι το όνομα του firmware που φοράς αυτή τη στιγμή. Aπ'ότι λοιπόν γράφεις παραπάνω, έχεις το BUKJ3, που είναι η τελευταία επίσημη 2.3.5 gingerbread από τη vodafone. Aν το συνδέσεις στο Kies θα σου δώσει αναβάθμιση στην LPC 4.0.3 ice cream sandwich. Kαι το I9100BUKI1 είναι το modem σου. έβαλα apex launcher καλο μου φαίνεται, αλλα αν θέλω να ξαναγυρίσω στο "μαμισιο" τι κάνω? Απλά κλείσε το apex, μια εφαρμογή είναι κι αυτό. Αν θες να αλλάζεις όποτε θες, κατέβασε την εφαρμογή Home Switcher από το market, και θα σου το κάνει αυτόματα. Το 3 το έχει και σε μένα με LP7:(ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα:mad::mad: Αυτό δεν έχει σχέση με το αν δουλεύει καλά η rom, απλά κάποιος ξέχασε να μεταφράσει το συγκεκριμένο string.... είναι απαράδεκτο, αλλα όχι και τραγικό. Ας μας πει κάποιος που έβαλε την τελευταία και πιο καινούρια LP9 της Ολλανδίας αν το διορθώσανε ή όχι... Οποιος θελει pure android ui ας κατεβασει apex launcher.επισης αν δεν σας αρεσουν καποιες στοκ εφαρμογες τις απενεργοποιητε πλεον απο τις ρυθμισεις για τους non root.hard reset επιβαλετε μετα την εγκατασταση.και μια ερωτηση _περασα την lp7 την ελληνικη σε κινητο με gb της cosmote απο μαμα(ετσι αγορασμενο απο e shop).αλλαξα κ sales code.ισχυει η εγγυηση? Λογικά για να ισχύει η εγγύηση πρεπει να μπει της cosmote (LPD ) Ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος αν ειναι ετσι Αν είχες της cosmote, θεωρητικά ναι, ο Μιχάλης εδώ έχει δίκιο, η επίσημη αναβάθμιση θα σου έδινε LPD, με sales code COS. Παρ'όλα αυτά... ακόμα δεν είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει τρόπος να βρούνε τι είχε το τηλέφωνο εξ'αρχής, για να σου αρνηθούν την εγγύηση, από τη στιγμή που πέρασες επίσημη rom με το σωστό csc που της αντιστοιχεί. Δεν έχω ακούσει πουθενά και 2 χρόνια τώρα με samsung android να συνέβη κάτι τέτοιο στον οποιονδήποτε. Είμαι 98% σίγουρος λοιπόν ότι δε θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγγύηση, και ότι ισχύει ακόμα. Στη θέση σου ούτε που θα με απασχολούσε. Αλλά θεωρητικά θα έπρεπε να βάλεις την LPD. παιδιά βλέπω ότι από όλους κανείς δεν έχει τα θέματα που έιχα εγώ. εμένα: 1. δεν έμπαινε στο δίκτυο της κιν. τηλεφ. Έλεγε "Με εγγεγραμένο στο δίκτυο" 2. με to power button απλά έκλεινε. Δεν έβγαζε καμία επιλογή 3. στις ρυθμίσεις των ήχων έχει το vibrieren und kligel 4. όταν κλείδωνα την οθόνη αυτή ξεκλέιδωνε με το πάτημα του power button. τί κωδικούς, τι τη φάτσα μου...τίποτα 5. δεν ζήταγε pin όταν άνοιγε και δεν είδα στις ρυθμίσεις ασφαλείας κάτι... εγώ είχα κάνει update apo kies την LP5 kai φλάσαρα μόνος με odin thn LP7 aλλά τα ίδια... ΓΙΑΤΙ???? Aπλά κάτι δεν έκανες σωστά στην αναβάθμιση. Δεν ισχύουν αυτά που λες. (Εκτός φυσικά από το 3 που ξεχάστηκε στη μετάφραση). παιδια καλησπερα πρωτη φορα μπαινω εδω και θελω βοηθεια..προσπαθησα να βαλω μια ρομ αλλα δε τα καταφερα κτι εκανα λαθοσ κ οταν πηγα να το κανω φορματ δεν μου ανοιγει καθολου απλα μου ανοιγει το λογοτυπο κ σταματαει εκει κολαει κ δειχνει συνεχεια αυτο..τι να κανο?το κινητο ειναι samsung galaxy s2 Δε μας λες τι έκανες λάθος, και δεν έχουμε μαγική μπάλα... αλλά γενικά αν μπεις σε download mode με τα 3 κουμπιά μπορείς ακολουθώντας τις οδηγίες να φλασάρεις μια rom από το αντίστοιχο θέμα. Edited April 27, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδες εχω 2 μερες τωρα τo ics.Στην ταχυτητα δεν ειδα μεγαλες διαφορες απο την gingerbread και οχι μονο αυτο αλλα τουλαχιστον στο ανοιγμα σελιδων στο internet ειναι ποιο αργο.Οταν εκανα την αναβαθμιση εκανα και ενα benchmark απο περιεργεια και ειδα score 4000.Σημερα που εκανα παλι μου δειχνει score 3400.Oχι οτι μου λεει κατι αυτο αλλα τοσο μεγαλη αποκλιση δεν μου εχει τυχει ξανα. Καποια θετικα που παρατηρησα ειναι πως τωρα με ics εχω αρκετα καλυτερη καταναλωση στην μπαταρια καθως και εχει ενυσχηθει αρκετα το σημα του wifi. Γενικα οι διαφορες απο gingerbread δεν ειναι ιδιαιτερα αισθητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts