giannismal Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι το calibration της μπαταριας καθε ποτε μπορω να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι το calibration της μπαταριας καθε ποτε μπορω να το κανω? Δεν χρειάζεται να το κάνεις....... Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 καλημερα στα παιδια , γνωριζουμε με ποιους τροπους μπορουμε να κανουμε να σταματησει να τρεχει απο πισω η εφαρμογη ενημερωσης λογισμικου ?μου καει πολυ μπαταρια . μου φαινεται το ενα ειναι με το titanium pro ,αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 καλημερα στα παιδια , γνωριζουμε με ποιους τροπους μπορουμε να κανουμε να σταματησει να τρεχει απο πισω η εφαρμογη ενημερωσης λογισμικου ?μου καει πολυ μπαταρια . μου φαινεται το ενα ειναι με το titanium pro ,αλλος? Αν εισαι rooted μπορεις να αφαιρεσεις το αναλογο .apk αρχειο μεσα απο system/app/ με καποιον root explorer :-) Αν οχι δυστυχως δεν νομιζω πως μπορει να αφαιρεθει.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αν εισαι rooted μπορεις να αφαιρεσεις το αναλογο .apk αρχειο μεσα απο system/app/ με καποιον root explorer :-) Αν οχι δυστυχως δεν νομιζω πως μπορει να αφαιρεθει.. α ακομα καλυτερα ,ροοτ ναι παιζει αλλα ποιο apk. ειναι , μηπως το syncmldm.apk γιατι εδω ειναι ολα στα αγγλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miikee Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 α ακομα καλυτερα ,ροοτ ναι παιζει αλλα ποιο apk. ειναι , μηπως το syncmldm.apk γιατι εδω ειναι ολα στα αγγλικα https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Συνδεω το τηλ στο pc αλλα οταν παω στο my computer και παταω πανω στο :h που υποτιθεται οτι ειναι το κιν απλα δεν ανοιγει. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καλησπερα/καλημερα σε ολους! Εδω και ωρες διαβαζω τις ατελειωτες σελιδες των threads για αυτην την υπερσυσκευη που (επιτελους!:cool:) ΘΑ αποκτησω μεσα στις επομενες ημερες, μια και το Android HD2 μου γερασε το καημενο!!! :p Πρωτα απ'ολα σκεφτομαι να το παρω απο εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340&manufacturers_id=52&products_id=36608, μια και το εχει σε καλη τιμη και απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχουν ψωνισει αρκετοι γνωστοι μου και το θεωρουν αξιοπιστο...;) Το κακο ειναι οτι διαβαζοντας και διαβαζοντας και διαβαζοντας... διαπιστωσα οτι υπαρχουν καποια προβληματακια που δεν μπορεσα τελικα να καταλαβω αν εχουν λυθει & αν δεν εχουν, τοτε προβληματιζομαι αρκετα για την αγορα του... Το ενα αφορα το wifi το οποιο απ'οτι διαβαζω ειναι αρκετα χαμηλο και "χανεται " καποιες στιγμες... Το αλλο αφορα προβληματα οθονης... γραμμες, κυκλους, "κιτρινιλες" κλπ.κλπ. Πολλες απαντησεις που εχουν δοθει, αναφερουν συνεχως "πηγαινε το για αλλαγη, για service", κλπ.κλπ. Δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια, δεν εχω μπει ποτε με κινητο... Αλλο να τυχει μια φορα και αλλο να βλεπεις οτι συμβαινει σε πολλους... Επισης, αρκετες απαντησεις εχουν ορολογια που την καταλαβαινει μονο ενας ΗΔΗ χρηστης του κινητου αυτου, οποτε θα ηθελα καποιος εμπειρος με αυτη τη συσκευη να μπορεσει να με κατατοπισει με οσο το δυνατον απλουστερα λογια, ωστε να με βοηθησει στην τελικη αποφαση μου... Αν η συσκευη αυτη εχει προβληματα, τα οποια μαλιστα δεν εχουν λυθει εδω και σχεδον ενα χρονο απο την κυκλοφορια της, καλυτερα να μην την αγορασω, ή να στραφω καπου αλλου, μια και τα οικονομικα δεν ειναι οπως καποτε...!!! Εκτος κι αν περιμενουμε βελτιωσεις με το ICS... Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Σταυρος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Συνδεω το τηλ στο pc αλλα οταν παω στο my computer και παταω πανω στο :h που υποτιθεται οτι ειναι το κιν απλα δεν ανοιγει. Καμια ιδεα? Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging στα settings > applications > development? Αν ναι, απενεργοποίησε το και ξανασυνδεσε το καλώδιο. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Καλησπερα/καλημερα σε ολους! Εδω και ωρες διαβαζω τις ατελειωτες σελιδες των threads για αυτην την υπερσυσκευη που (επιτελους!:cool:) ΘΑ αποκτησω μεσα στις επομενες ημερες, μια και το Android HD2 μου γερασε το καημενο!!! :p Πρωτα απ'ολα σκεφτομαι να το παρω απο εδω http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340&manufacturers_id=52&products_id=36608, μια και το εχει σε καλη τιμη και απο το συγκεκριμενο μαγαζι εχουν ψωνισει αρκετοι γνωστοι μου και το θεωρουν αξιοπιστο...;) Το κακο ειναι οτι διαβαζοντας και διαβαζοντας και διαβαζοντας... διαπιστωσα οτι υπαρχουν καποια προβληματακια που δεν μπορεσα τελικα να καταλαβω αν εχουν λυθει & αν δεν εχουν, τοτε προβληματιζομαι αρκετα για την αγορα του... Το ενα αφορα το wifi το οποιο απ'οτι διαβαζω ειναι αρκετα χαμηλο και "χανεται " καποιες στιγμες... Το αλλο αφορα προβληματα οθονης... γραμμες, κυκλους, "κιτρινιλες" κλπ.κλπ. Πολλες απαντησεις που εχουν δοθει, αναφερουν συνεχως "πηγαινε το για αλλαγη, για service", κλπ.κλπ. Δεν θελω να μπω σε τετοια διαδικασια, δεν εχω μπει ποτε με κινητο... Αλλο να τυχει μια φορα και αλλο να βλεπεις οτι συμβαινει σε πολλους... Επισης, αρκετες απαντησεις εχουν ορολογια που την καταλαβαινει μονο ενας ΗΔΗ χρηστης του κινητου αυτου, οποτε θα ηθελα καποιος εμπειρος με αυτη τη συσκευη να μπορεσει να με κατατοπισει με οσο το δυνατον απλουστερα λογια, ωστε να με βοηθησει στην τελικη αποφαση μου... Αν η συσκευη αυτη εχει προβληματα, τα οποια μαλιστα δεν εχουν λυθει εδω και σχεδον ενα χρονο απο την κυκλοφορια της, καλυτερα να μην την αγορασω, ή να στραφω καπου αλλου, μια και τα οικονομικα δεν ειναι οπως καποτε...!!! Εκτος κι αν περιμενουμε βελτιωσεις με το ICS... Σας ευχαριστω εκ των προτερων... Σταυρος Σταυρο απο τωρα σου λεω οτι θα κανεις την καλυτερη αγορα ! Με γεια:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Σταυρο απο τωρα σου λεω οτι θα κανεις την καλυτερη αγορα ! Με γεια:D Τα προβληματα που εχουν χιλιοαναφερθει ομως? Γουσταρω πολυ το τηλεφωνο αυτο, δεν με νοιαζει κανενα αλλο που υπαρχει τωρα ή που θα βγει αυριο μια και τα χαρακτηριστικα του με καλυπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλα...????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Τα προβληματα που εχουν χιλιοαναφερθει ομως? Γουσταρω πολυ το τηλεφωνο αυτο, δεν με νοιαζει κανενα αλλο που υπαρχει τωρα ή που θα βγει αυριο μια και τα χαρακτηριστικα του με καλυπτουν ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλα...????? δεν υπαρχει τιποτα απο τις παρτιδες οκτωβριου και μετα . Επισης οτι εχει αναφερθει ηταν σε παλιοτερα ρομ:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 δεν υπαρχει τιποτα απο τις παρτιδες οκτωβριου και μετα . Επισης οτι εχει αναφερθει ηταν σε παλιοτερα ρομ:rolleyes: Χαιρομαι!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo::dance::dance::dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Χαιρομαι!!!!!!! :yahoo::yahoo::yahoo::dance::dance::dance: Αντε να ησυχασεις αγορι μου , ελα στην κορυφη που λεγετε S2 και ζησε ελευθερος!!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Αντε να ησυχασεις αγορι μου , ελα στην κορυφη που λεγετε S2 και ζησε ελευθερος!!! :happy: χαααχαχαχα, ωραιος!!!!! παω μεσα στις επομενες ημερες να το χτυπησω!!!! (σου βρισκεται κανενα αϊ-phone να το βαλω στο blender? :lol::lol::lol::lol:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 χαααχαχαχα, ωραιος!!!!! παω μεσα στις επομενες ημερες να το χτυπησω!!!! (σου βρισκεται κανενα αϊ-phone να το βαλω στο blender? :lol::lol::lol::lol: Σταυρο εχω χαρτι απο γιατρο οποτε ακου για μηλα βγαζω σπυρακια . Και ο γιατρος επεσε στην παγιδα οταν τ'αγορασε και εβγαλε κι'αυτος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 καλημερα στα παιδια , γνωριζουμε με ποιους τροπους μπορουμε να κανουμε να σταματησει να τρεχει απο πισω η εφαρμογη ενημερωσης λογισμικου ?μου καει πολυ μπαταρια . μου φαινεται το ενα ειναι με το titanium pro ,αλλος? Για freeze ή delete εφαρμογών κάνει δουλειά και το anttek app manager. Are you tapatalking to me? Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Οπως ακριβως το γραφει ο τιτλος. Απλα με συγχρονισμο του iphone στο itunes κ μετα συγχρονισμο του sg2 mε το αντιστοιχο προγραμμα της σαμσουνγκ;;; Ρωταω γιατι σημερα θα πουλησω το iphone m κ θα παρω το σαμσουνγκ μην παθω καμια στραπατσα....... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις τις επαφές σου αλλά και να μπορείς να τις συγχρονίζεις ανά πάσα στιγμή σε όλες τις Android αλλά και ios συσκευές, είναι να τις περάσεις σε λογαριασμό gmail. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Θα μπορουσες σε παρακαλω να μ εξηγησεις την διαδικασια;;; Εχε υποψην σ οτι σε καθε επαφη μ εχω πολλα πεδια δλδ επαγγελμα, μειλ, φαξ κτλ... Ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Θα μπορουσες σε παρακαλω να μ εξηγησεις την διαδικασια;;; Εχε υποψην σ οτι σε καθε επαφη μ εχω πολλα πεδια δλδ επαγγελμα, μειλ, φαξ κτλ... Ευχαριστω Αυτή τη στιγμή δεν είμαι στον υπολογιστή να βρω το link στο forum, αλλά αν googlαρεις "συγχρονισμός επαφών gmail myphone.gr", θα το βρεις. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1978 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Καλημέρα και από εμένα , Μετά από ξαφνικό reset της συσκευής μου έβγαλε στην οθόνη '' ασφαλής λειτουργία ''. Την έκλεισα την άνοιξα και δουλεύει κανονικά. Το θέμα είναι ότι τα εικονίδια έχουν αλλάξει θέση και γίνεται ένα μπάχαλο. Ερώτηση 1η Το θέμα με την '' ασφαλής λειτουργία '' είναι κάτι που πρέπει να με ανησυχεί και να το κοιτάξω ? 2η Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να μετακινήσω τα εικονίδια ? 3η Προσπαθώ να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες στο facebook και μου δείχνει ότι δεν είναι εφικτό. ( στο παρελθόν τις ανέβαζε ) Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για τα πολλά ερωτήματα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μετά από παρέμβαση του συνήγορου του καταναλωτή (να’ ναι καλά οι άνθρωποι !) για το προβλημα με το Galaxy SII (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918832#post3918832) η Samsung Hellas δέχτηκε-αναγκάστηκε να προβεί στην αντικατάσταση της συσκευής. Η ελαττωματική συσκευή επιστράφηκε στο Πλαίσιο για αντικατάσταση με καινούργια. Επειδή όμως δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη ούτε περίμεναν νέες παραλαβές το Πλαίσιο μου επέστρεψε τα χρήματα της αγοράς. ΤΕΛΟΣ !!!! ΥΓ. Το πάθημα γίνεται μάθημα. Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ούτε καρφίτσα με την επωνυμία Samsung !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μετά από παρέμβαση του συνήγορου του καταναλωτή (να’ ναι καλά οι άνθρωποι !) για το προβλημα με το Galaxy SII (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918832#post3918832) η Samsung Hellas δέχτηκε-αναγκάστηκε να προβεί στην αντικατάσταση της συσκευής. Η ελαττωματική συσκευή επιστράφηκε στο Πλαίσιο για αντικατάσταση με καινούργια. Επειδή όμως δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη ούτε περίμεναν νέες παραλαβές το Πλαίσιο μου επέστρεψε τα χρήματα της αγοράς. ΤΕΛΟΣ !!!! ΥΓ. Το πάθημα γίνεται μάθημα. Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ούτε καρφίτσα με την επωνυμία Samsung !!!!! Πολύ καλά θα κάνεις! Τράβηξες πάρα πολλά. Απαράδεκτη η Samsung Hellas. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Μετά από παρέμβαση του συνήγορου του καταναλωτή (να’ ναι καλά οι άνθρωποι !) για το προβλημα με το Galaxy SII (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3918832#post3918832) η Samsung Hellas δέχτηκε-αναγκάστηκε να προβεί στην αντικατάσταση της συσκευής. Η ελαττωματική συσκευή επιστράφηκε στο Πλαίσιο για αντικατάσταση με καινούργια. Επειδή όμως δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη ούτε περίμεναν νέες παραλαβές το Πλαίσιο μου επέστρεψε τα χρήματα της αγοράς. ΤΕΛΟΣ !!!! ΥΓ. Το πάθημα γίνεται μάθημα. Δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ούτε καρφίτσα με την επωνυμία Samsung !!!!! Για αυτό αγόρασε το παραεισαγωγή από κάποιο eshop να σου μείνουν και χρήματα στην άκρη και γράψε κανονικά πλαίσιο και samsung hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts