Jump to content

Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πουθενα δεν μπαινει,εβαλα και το usb jig που ειχα φιαξει για το S αλλα τιποτα γμτ.Δεν μπορω να καταλαβω που εφαγε την φλασια,το odin το αναγνωρισε (δεν ειναι η πρωτη φορα που φλασαρω) τσεκαρισε τα αρχεια και μολις ξεκινησε το perartition εμεινε εκει και δεν ξανανοιξε.

Ειναι εντελως νεκρο δηλαδη? σαν να μην παίρνει ρεύμα καθόλου?

Αν ναι τότε δοκίμασε καλου κακου μ ένα αγοράσμενο jig αλλιώς smartech.

To καλο ειναι οτι αο την στιγμη που ειναι νεκρο δεν θα καταλάβουν τίποτα. Θα του ρίξουν κατευθείαν καμία καινούργια μητρική και τελείωσε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 15,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι εντελως νεκρο δηλαδη? σαν να μην παίρνει ρεύμα καθόλου?

Αν ναι τότε δοκίμασε καλου κακου μ ένα αγοράσμενο jig αλλιώς smartech.

To καλο ειναι οτι αο την στιγμη που ειναι νεκρο δεν θα καταλάβουν τίποτα. Θα του ρίξουν κατευθείαν καμία καινούργια μητρική και τελείωσε.

Κωστα,αυτο που εχω φιαξει το δοκιμαζω στο S και το βαζει κανονικα σε download mode (πιστευω να μην εχουν διαφορεσ στη συνδεσμολογια),αντιθετα το sii ειναι εντελως μα εντελως νεκρο,πρεπει να την εχει φαει η πλακετα μαλον.

Κωστα,αυτο που εχω φιαξει το δοκιμαζω στο S και το βαζει κανονικα σε download mode (πιστευω να μην εχουν διαφορεσ στη συνδεσμολογια),αντιθετα το sii ειναι εντελως μα εντελως νεκρο,πρεπει να την εχει φαει η πλακετα μαλον.
Βγαλε την μπαταρια για 5 '' λεπτα.Που ξερεις καμια φορα μπορει να ανοιξει

Δυστυχώς δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο.

Πάντως αυτα που χρησιμοποιούσαμε αρχικά στο sgs2 δεν δουλεύουν με τον νέο bootloader που υπάρχει στις KK5 αλλα και στις ICS.

Αναγκαστικά για να μηδενισουμε περνάμε τον παλιο.

Κι εγω νομίζω οτι έκαψε μητρική. Οτιδήποτε άλλο θα είχε καποια ένδειξη. Παλιότερα σε αναλογη περίπτωση μόλις ξανα έβαλα την μπαταρία υπήρχε μήνυμα στην οθόνη και μου έλεγε να το συνδέσω στο Kies.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δυστυχώς δεν ξέρω αν ειναι το ίδιο.

Πάντως αυτα που χρησιμοποιούσαμε αρχικά στο sgs2 δεν δουλεύουν με τον νέο bootloader που υπάρχει στις KK5 αλλα και στις ICS.

Αναγκαστικά για να μηδενισουμε περνάμε τον παλιο.

Πάντως μόλις τώρα το μηδενισα το δικό μου με jig. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Δουλεύει κανονικότατα.

Με τις ICS σίγουρα δεν δουλεύει. Πιθανώς οι KL1 έχουν τον νέο bootloader.

Θα φυγει για το servis αυριο και βλεπουμε

φιλαρακι καλως ηρθες!!!!!

εφαγες πακετακι αλλα το τζιγκακι για το 1 δουλευει κανονικα στο 2 οποτε κατι αλλο τρεχει

αστο με μπαταρια εκτος και ξαναδοκιμασε μετα απο κανα 2λεπτο

αποκλειεται να μη μπαινει σε download mode εκτος αν εκαψε πλακετα:(:(

φιλαρακι καλως ηρθες!!!!!

εφαγες πακετακι αλλα το τζιγκακι για το 1 δουλευει κανονικα στο 2 οποτε κατι αλλο τρεχει

αστο με μπαταρια εκτος και ξαναδοκιμασε μετα απο κανα 2λεπτο

αποκλειεται να μη μπαινει σε download mode εκτος αν εκαψε πλακετα:(:(

Δυστυχως Αλεξ,δεν ξυπναει το ατιμο οτι κι αν του εκανα,ολα δειχνουν οτι την εχει φαει η πλακετα,ασε γιατι ειμαι να σκασω :(

Δυστυχως Αλεξ,δεν ξυπναει το ατιμο οτι κι αν του εκανα,ολα δειχνουν οτι την εχει φαει η πλακετα,ασε γιατι ειμαι να σκασω :(

Μην στεναχωριεσαι φίλε. Θα μείνεις μόνο λίγες μέρες χωρις συσκευη. Δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα. Έχει συμβει στο παρελθόν σε φίλους με wm φλασαρισμενο.

Στο σέρβις απλα δοκιμάζουν μια φορα με μπαταρία και αν δεν... Κατευθείαν αλλάζουν πλακέτα.

με πιστολακι μαλιων δοκιμασες???

η σμαρτεκ παντως ειναι στο χαιδαρι ακομα απ οσο ξερω

ρε μπας και ειναι αφορτηστο?:confused::(

Μην στεναχωριεσαι φίλε. Θα μείνεις μόνο λίγες μέρες χωρις συσκευη. Δεν πρόκειται να καταλάβουν τίποτα. Έχει συμβει στο παρελθόν σε φίλους με wm φλασαρισμενο.

Στο σέρβις απλα δοκιμάζουν μια φορα με μπαταρία και αν δεν... Κατευθείαν αλλάζουν πλακέτα.

Ας ελπιζουμε να πανε ολα καλα

με πιστολακι μαλιων δοκιμασες???

η σμαρτεκ παντως ειναι στο χαιδαρι ακομα απ οσο ξερω

ρε μπας και ειναι αφορτηστο?:confused::(

το δοκιμασα κι αυτο πριν λιγο,τιποτα.Δεν παιζει θεμα μπαταριας ειχε 85%,δεν φλασαρω ποτε με χαμηλο ποσοστο. (πριν που μιλουσαμε στο τηλ χαθηκε το σημα σου,μαλον εσυ εμεινες απο μπαταρια :p)

Το soundhound kai to shazam αναγνωριζουν τραγουδια στα ελληνικα?προσπαθω με ελληνικα και μου βγαζει τραγουδια στα ξενα
Samsung Galaxy A50

Το soundhound kai to shazam αναγνωριζουν τραγουδια στα ελληνικα?προσπαθω με ελληνικα και μου βγαζει τραγουδια στα ξενα

Εγώ ξέρω ότι αν θες να βρεις είναι ένα τραγούδι πατάς πάνω στην οθόνη και κάνει αναζήτηση. Εγώ όσα έψαξα τα βρήκα

Ας ελπιζουμε να πανε ολα καλα

το δοκιμασα κι αυτο πριν λιγο,τιποτα.Δεν παιζει θεμα μπαταριας ειχε 85%,δεν φλασαρω ποτε με χαμηλο ποσοστο. (πριν που μιλουσαμε στο τηλ χαθηκε το σημα σου,μαλον εσυ εμεινες απο μπαταρια :p)

οχι μονο χαθηκε το σημα αλλα εμεινε κολημενη η κληση ανοικτο το ασυρματο και χωρις καθολου σημα μετα χαχαχα

ρε τι κανει η ηλιακη καταιγιδα τα παιξε ο γαλαξιας μου:lol::lol:

Οταν παω να στειλβω ενα μεγαλο sms με γραματα που ειναι για πανω απο 3 μνμ κανονικα μου γραφει απο μονο του μετατροπη σε μνμ πολυμεσων??? γιατι??? κ οταν παω να το σστειλω μου λεει δεν ειναι δυνατη η αποστολη,θα αποσταλει οταν η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη!!! τι ειναι αυτο κ πως μπορω να το διορ8ωσω?? αν μικρινο το μνμ κ το κανω σε γραματα οσο 3 μνμ μου λεει παλι μετατροπη σε μνμ κειμενου κ το στελνει κανονικΑ!!??

παιδια αυτο εκτος απο multimedia αρχεια προβαλλει τα παντα απο το κιν?εχει εμπειρια κανεις? (πχ games)

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Wireless-Samsung-Multimedia-Gateway-WMG160-Blister.aspx

Nokia 5110,3210,3310,3410,8210,8310,6680,6510, 7210,6600Samsung e700LG ku990Mio a702Apple iphone 3gsSamsung galaxy s2 galaxy s5

Δείτε ποσό καλά πήγε η μπαταρία μετά από wipe battery stats αφού την άφησα να πέσει στο 1%.

Όλα ανοικτά εκτός 3g. Το wifi και οι διάφοροι συγχρονισμό δεν έκλεισαν καθόλου.

http://img.tapatalk.com/299bb205-4fe4-60d2.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Οταν παω να στειλβω ενα μεγαλο sms με γραματα που ειναι για πανω απο 3 μνμ κανονικα μου γραφει απο μονο του μετατροπη σε μνμ πολυμεσων??? γιατι??? κ οταν παω να το σστειλω μου λεει δεν ειναι δυνατη η αποστολη,θα αποσταλει οταν η υπηρεσια ειναι διαθεσιμη!!! τι ειναι αυτο κ πως μπορω να το διορ8ωσω?? αν μικρινο το μνμ κ το κανω σε γραματα οσο 3 μνμ μου λεει παλι μετατροπη σε μνμ κειμενου κ το στελνει κανονικΑ!!??

Στο μενου στα μυνηματα πηγαινε "εισαγωγη λειτουργιας" και απο gsm επελεξε αυτοματο.

Δείτε ποσό καλά πήγε η μπαταρία μετά από wipe battery stats αφού την άφησα να πέσει στο 1%.

Όλα ανοικτά εκτός 3g. Το wifi και οι διάφοροι συγχρονισμό δεν έκλεισαν καθόλου.

Το wipe το εκανες στο 100% ή στο 1% ;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Στο μενου στα μυνηματα πηγαινε "εισαγωγη λειτουργιας" και απο gsm επελεξε αυτοματο.

στο αυτοματο το εχω αλλα κ παλι συχιζει να μου μην στελνει μνμ οταν ειναι πολυ μεγαλο δλδ μεγαλητερο απο 3μνμ κ να μου λεει μετατροπη σε μνμ πολυμεσων?? γιατι? κατι αλλο που πρεπει να κανω για να λιθει αυτο το προβλημα?

στο αυτοματο το εχω αλλα κ παλι συχιζει να μου μην στελνει μνμ οταν ειναι πολυ μεγαλο δλδ μεγαλητερο απο 3μνμ κ να μου λεει μετατροπη σε μνμ πολυμεσων?? γιατι? κατι αλλο που πρεπει να κανω για να λιθει αυτο το προβλημα?

Ειναι θέμα της ROM.

Μερικές custom rom έχουν αλλάξει το όριο στα 250 μηνύματα! :)

Δοκίμασε και με το GOSMS, γιατί εγώ με αυτό στέλνω μερικές φορές 6~8 μυνήματα. Εστειλα μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα μύνημα-έκθεση με 15 μηνύματα!

Αλλά δε θυμάμαι αν τα μεγάλα μηνύματα-εκθέσεις τα έστελνα και με την μαμά rom..:worry:

Πάντως δοκίμασε το, δεν χάνεις τίποτα....

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Στο 1%. Ειπα να δοκιμάσω τις συμβουλή του Βασίλη.

Στο 1%. Ειπα να δοκιμάσω τις συμβουλή του Βασίλη.

Mπορεί να μην οφείλεται σε αυτό, καθώς έχουν πει πολλές φορές (τόσο εδώ, όσο και στο xda) οτι το τσιπάκι της μπαταρίας μας δεν χρειάζεται calibration.

Επίσης, κοιτα και το δικό μου, χωρίς να εχω κάνει wipe battery stats http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3957753#post3957753 (αλλα με wifi κλειστό)

(Η μπαταρία ήταν στο 92%, αλλά μεχρι να βγάλω φωτογραφία και να ψάξω ενα awake έπεσε στο 90)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

εγω παντως εβαλα τι 2.3.6 και δεν ειδα καμια διαφορα με τι 2.3.4 που ειχα και μου φαινεται οτι το κινητο ηταν καλυτερο με τι 2.3.4

• The title was changed to Samsung Galaxy S II (Μέρος ΙΙ)