botman2 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Τι εχω κανει λαθος και οταν μου ερχεται ενα email με ειδοποιει 2 φορες το κινητο με ηχητικο μυνημα μηπωςγνωριζει καποιο??? Παράθεση Samsung Galaxy SΙΙΙ i9300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Επειδή μόλις παρέλαβα το καλωδιάκι μου, (USB OTG) πρέπει να ενεργοποιήσουμε κάτι για να παίξει το OTG? Γιατί δεν βλέπει κανένα από τα στικάκια μου!@#$ Δεν ανάβουν καν τα ενδεικτικά Led, μήπως φταίει το καλώδιο? Σχεδόν στοκ KK5 / CF-root επειδή είναι μάλλον Generic , δες αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1092493 Λογικα φταει το καλωδιο, ποιο otg πηρες? Στειλε ενα link.. Τι εχω κανει λαθος και οταν μου ερχεται ενα email με ειδοποιει 2 φορες το κινητο με ηχητικο μυνημα μηπωςγνωριζει καποιο??? Μαλλον χρησιμοποιεις 2 εφαρμογες που ελεγχουν και οι 2 τα mail σου.. βγαλε τα notification απ τη 1.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ρε παιδιά please help.πήρα το κιν από το service (αλλαγή πλακέτας) και τώρα δεν συνδέεται με το kies (συνδέστε τη συσκευή σε λειτουργία Sam. Kies...). ¨οταν το πρωτο-αγόρασα, το είχα συνδέσει και είχε κάνει update αμέσως. ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ρε παιδιά please help.πήρα το κιν από το service (αλλαγή πλακέτας) και τώρα δεν συνδέεται με το kies (συνδέστε τη συσκευή σε λειτουργία Sam. Kies...). ¨οταν το πρωτο-αγόρασα, το είχα συνδέσει και είχε κάνει update αμέσως. ξέρει κανείς κάτι? Ρυθμίσεις - εφαρμογές -ανάπτυξη , ξετίκαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Επειδή δεν έχω ξανακούσει να παθαίνει κάτι τέτοιο το κινητό από υπερθέρμανση μπαταρίας όπως υπέθεσε κάποιος φίλος (ίσως τελικά να μην υπάρχει πλέον αυτό το ζήτημα - όσοι το είχαμε πάρει από τις πρώτες ημέρες ξέρουμε ότι πλέον δεν υπάρχει καμία σχέση) μήπως χρησιμοποιείς κάποιο πρόγραμμα για να μην κλειδώνει το τηλέφωνο και δεν προλάβαινες να βάλεις τον κωδικό στην αρχή (γιατί π.χ. δεν ήσουν από πάνω όταν έκανε επανεκίνηση για να δεις την οθόνη ξεκλειδώματος)? Αν π.χ. έχεις το nolock αν δεν προλάβεις να βάλεις τον κωδικό στην αρχή δεν σου δινει επιλογή να τον βάλεις αργότερα παρά μόνο αν το γυρίσεις σε lock. Αν δεν το ξέρεις όμως νομίζεις ότι κάτι έχει πάθει το τηλέφωνο γιατί χωρίς κωδικό δεν ενεργοποιείται η sim και έτσι δεν έχεις σήμα. Είχα πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3782472#post3782472. Οχι δεν ηταν αντιστοιχο αυτο που επαθα εγω. Ημουν εντελως απο πανω οταν εκανε boot και απλα δε μου ζητησε pin και μετα δεν εβλεπε τη sim. Επισης δε νομιζω οτι ειναι υπερθερμανση μπαταριας γιατι με το που ανοιξε ηταν 28-29 βαθμους, οποτε δεν ειναι κατι συγκλονιστικο. Απλα εχω φτασει στο σημειο να πιστευω οτι καποια πραγματα απλα δεν εξηγουνται! :P Εβγαλα-εβαλα τη μπαταρια κ κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ασχετο...ειδα χθες σε multirama ενα nexus s με android 4.0.3 (ηταν γνωστο οτι εχει αρχισει το update απ'τη google, αλλα δεν το περιμενα τοσο γρηγορα στην Ελλαδα). Παρολο που στο λιγο που το χαζεψα δε μπορεσα να βρω αυτο το task manager που κανεις swype στο πλαι κ κλεινουν εφαρμογες (το αναφερω σαν διαφορά με τα διάφορα video που εχουμε δει για το ice cream sandwich), εχω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Μακαρι η samsung να ξεκολλουσε απ'τις touchwiz βλακειες της και να εβαζε "pure-blood" android και στο S2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρε Παιδια μηπως υπερβαλουμε καπως με την Pure google experience , εγω δουλεψα για 1 ωρα το google nexus s και εντοπισα αμεσως 3 σημαντικες ελλειψεις , 1.Δεν μπορεις να βαλεις γενεθλια στις επαφες 2. Δεν μπορεις να συγχρονίζεις με το facebook 3. Τα Πολυ βολικα shortcut poy exei η notification bar δεν υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρε Παιδια μηπως υπερβαλουμε καπως με την Pure google experience , εγω δουλεψα για 1 ωρα το google nexus s και εντοπισα αμεσως 3 σημαντικες ελλειψεις , 1.Δεν μπορεις να βαλεις γενεθλια στις επαφες 2. Δεν μπορεις να συγχρονίζεις με το facebook 3. Τα Πολυ βολικα shortcut poy exei η notification bar δεν υπαρχουν 1. Μπορεις 2. Μπορεις 3. Με τοσα εκατομυρια εφαρμογες-widget στο market, αποκλειετε να μην βρεις ενα να κανει αυτο που θελεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 1. Μπορεις 2. Μπορεις 3. Με τοσα εκατομυρια εφαρμογες-widget στο market, αποκλειετε να μην βρεις ενα να κανει αυτο που θελεις. Μπορεις με extra εφαρμογες οκ , αλλα με την PURE GOOGLE experience δεν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Όχι FAT32 είναι. Κάποιος που χρησιμοποιεί OTG? Δεν χρησιμοποιώ, αλλά κάπου είχα διαβάσει αν δεν κάνω λάθος στο gsmarena, ότι πρέπει να έχεις βάλει το στικάκι στο καλώδιο πριν το βάλεις στο κινητό, μόνο έτσι το διαβάζει. Δοκίμασε το και πες μας... Ρεβέκκα From my Galaxy to Talpatalk!!! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μπορεις με extra εφαρμογες οκ , αλλα με την PURE GOOGLE experience δεν μπορεις Ε ναι.. Μικρο το κακο ομως κατ εμε.. Ακούστε να γελάσετε. Φίλος προσπαθεί να με πείσει ότι το lg optimus 2x είναι καλύτερο από τον γαλαξία μας...τον φτωχό. pfff.. θα συμφωνισω με το φιλο σου to lg optimus 2x εχει 4 αφης πληκτρα ενω το δικο μας μονο 2.. 4>2 αρα καλυτερο! :wacko::wacko: :lol::lol::lol: Ελα σοβαρα τωρα τωρα να του πεις οτι να ναι καλα μονο και μονο που με βοηθησε να ξεκινησω μια συσκολη μερα, με γελιο! :lol: Δεν χρησιμοποιώ, αλλά κάπου είχα διαβάσει αν δεν κάνω λάθος στο gsmarena, ότι πρέπει να έχεις βάλει το στικάκι στο καλώδιο πριν το βάλεις στο κινητό, μόνο έτσι το διαβάζει. Δοκίμασε το και πες μας... Ρεβέκκα From my Galaxy to Talpatalk!!! Καλημερα Ρεβεκα, οχι δεν ισχυει αυτο, μιας και το δοκιμασα μολις τωρα. εγω 3 πραγματα πιστευω οτι μπορει να φταινε: 1.αν εχει κανει ροοτ και εχει περασει αλλη ρομ, κατι να μην δουλευει σωστα στη ρομ οσον αφορα το usb host 2.Λαθος καλωδιο, εχει αναφερθει οτι δεν δουλευουν ολα τα καλωδια, ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφετε οτι ειναι USb OtG και οχι ενα απλο ανταπτορακι. 3.Προβλημα του τηλεφωνου εξ αρχης (service-αλλαγη πλακετας) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρε Παιδια μηπως υπερβαλουμε καπως με την Pure google experience , εγω δουλεψα για 1 ωρα το google nexus s και εντοπισα αμεσως 3 σημαντικες ελλειψεις , 1.Δεν μπορεις να βαλεις γενεθλια στις επαφες 2. Δεν μπορεις να συγχρονίζεις με το facebook 3. Τα Πολυ βολικα shortcut poy exei η notification bar δεν υπαρχουν Για να φέρεις το καθαρό Android ui στα μέτρα σου όπως έχεις την συσκευή σου με το TW θα χρειαστείς πολλές εφαρμογές από το market. Έχω και το nexus s, οπότε μπορώ να καταλάβω την διάφορα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κατά τη γνώμη σας ποίος είναι ο καλύτερος launcher για το S2 (προς Θεού δεν θέλω να πυροδοτήσω τρελές συζητήσεις απλώς επειδή πέρασα πρόσφατα από το S στο S2 ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω) Ευχαριστώ Γιώργος Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Καλημερα Ρεβεκα, οχι δεν ισχυει αυτο, μιας και το δοκιμασα μολις τωρα. εγω 3 πραγματα πιστευω οτι μπορει να φταινε: 1.αν εχει κανει ροοτ και εχει περασει αλλη ρομ, κατι να μην δουλευει σωστα στη ρομ οσον αφορα το usb host 2.Λαθος καλωδιο, εχει αναφερθει οτι δεν δουλευουν ολα τα καλωδια, ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφετε οτι ειναι USb OtG και οχι ενα απλο ανταπτορακι. 3.Προβλημα του τηλεφωνου εξ αρχης (service-αλλαγη πλακετας) Μιας και έχεις OTG φίλε επιβεβαίωσε μου σε παρακαλώ: 1. Δουλεύει και σε usb debuging και σε απλό mode? 2. Δεν έχει σημασία εάν βάλεις πρώτα το στικακι στον αντάπτορα και μετά τον αντάπτορα στο κινητό, ή το αντίθετο Θα δοκιμάσω και με μια εντελώς μαμα ρομ σήμερα, και θα φτιάξω και ένα δικό μου OTG σύμφωνα με το scheme που έχει στο XDA και ελπίζω να δουλέψει και να μην έχω θέμα στην συσκευή.. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Κατά τη γνώμη σας ποίος είναι ο καλύτερος launcher για το S2 (προς Θεού δεν θέλω να πυροδοτήσω τρελές συζητήσεις απλώς επειδή πέρασα πρόσφατα από το S στο S2 ρωτάω μήπως υπάρχει κάτι που δεν ξέρω) Ευχαριστώ Γιώργος κοιτα εγω χρησιμοποιω launcher pro. Ο καλυτερος πιστευω ειναι ο TW Launcher αλλα δεν μπορω με τιποτα να συνηθισω το δεξια-αριστερα στην εναλαγη των σελιδων στις εφαρμνογες. θελω το καθετο μενου δηλαδη.. εναλλακτικα, ειναι παρα πολοι αρκετα καλοι, δοκιμασε goLauncher GO Launcher EX ADW.Launcher Zeam Launcher Launcher 7 Regina 3D Launcher MXHome Launcher και διαλεξε ποιον σου ταιριαζει περισσοτερο εσενα και καλυπτει τις αναγκες σου.. Μιας και έχεις OTG φίλε επιβεβαίωσε μου σε παρακαλώ: 1. Δουλεύει και σε usb debuging και σε απλό mode? 2. Δεν έχει σημασία εάν βάλεις πρώτα το στικακι στον αντάπτορα και μετά τον αντάπτορα στο κινητό, ή το αντίθετο Θα δοκιμάσω και με μια εντελώς μαμα ρομ σήμερα, και θα φτιάξω και ένα δικό μου OTG σύμφωνα με το scheme που έχει στο XDA και ελπίζω να δουλέψει και να μην έχω θέμα στην συσκευή.. 1. Ναι 2. οχι δεν εχει σημασια δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους χωρις κανενα προβλημα. δεν θα εχεις καποιο θεμα, στη χειροτερη να μην σου δουλεψει.. :!: Edited December 23, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 1. Ναι 2. οχι δεν εχει σημασια δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους χωρις κανενα προβλημα. δεν θα εχεις καποιο θεμα, στη χειροτερη να μην σου δουλεψει.. :!: Ναι, με την συσκευή μου δεν έχω κάποιο άλλο θέμα, εννοώ να μην έχω θέμα και δεν δουλεύει το OTG για κάποιο λόγο (πχ πλακέτα όπως είπες πριν). Κάτι τελευταίο όταν βάζεις τον αντάπτορα σκέτο γράφει πάνω στην status bar USB Host connected? Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ναι, με την συσκευή μου δεν έχω κάποιο άλλο θέμα, εννοώ να μην έχω θέμα και δεν δουλεύει το OTG για κάποιο λόγο (πχ πλακέτα όπως είπες πριν). Κάτι τελευταίο όταν βάζεις τον αντάπτορα σκέτο γράφει πάνω στην status bar USB Host connected? ξερω γω εχω ακουσει τοσα τρελα γενικα απο "περιεργα προβληματα" που δεν θα με εξεπλητε! δεν αναφερομαι μμονο στο δικο μας, αλλα γενικα.. ναι, το γραφει, και με το που βαζω flashακι μου βγαζει το scanning media files. επειτα αν κατεβαζω τη μπαρα μου εχει επιλογη που λεει: remove usb (για ασφαλη καταργηση) θελεις να μου στειλεις ενα link απο που το παρηγγηλες, ποιο ανταπτορακι ειναι κλπ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ρυθμίσεις - εφαρμογές -ανάπτυξη , ξετίκαρε τον εντοπισμό σφαλμάτων[/quote σωστός ο φίλος. Όμως δεν μου κάνει αναβάθμιση γιατί λέει "η συσκευή δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies". και όταν πάω να κάνω restore το backup που είχα κάνει κολλάει και μένει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 ξερω γω εχω ακουσει τοσα τρελα γενικα απο "περιεργα προβληματα" που δεν θα με εξεπλητε! δεν αναφερομαι μμονο στο δικο μας, αλλα γενικα.. ναι, το γραφει, και με το που βαζω flashακι μου βγαζει το scanning media files. επειτα αν κατεβαζω τη μπαρα μου εχει επιλογη που λεει: remove usb (για ασφαλη καταργηση) θελεις να μου στειλεις ενα link απο που το παρηγγηλες, ποιο ανταπτορακι ειναι κλπ? Ωραία ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα μου γλυτώσουν χρόνο στις επόμενες δοκιμές μου:cool: Ο Αντάπτορας είναι αυτός Και στα σχόλια γράφουν ότι δουλεύει:!:.. Ελπίζω να έπεσα σε ελαττωματικό Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κάθε φορά που εγκαθιστώ νέα ROM, φυσικά πρέπει να κάνω Login στους λογαριασμούς μου (Google και Facebook) για να εμφανιστούν οι επαφές όλες μαζί στη λίστα επαφών. Το θέμα είναι πως αναγκάζομαι κάθε φορά να "συνδέω" χειροκίνητα, μία-μία όλες τις Google επαφές του σχετίζονται και με κάποια Facebook επαφή. Υπάρχει τρόπος (ή εφαρμογή) για να γίνει η διαδικασία αυτοματοποιημένα; (που είσαι ρε HTC!!!) Κάποια ιδέα; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos_haris Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Παρακαλώ να κάνω μια ερώτηση? Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει μόνιμα συνδεδεμένο κάποιο Bluetooth ακουστικό και να του κάνει η συσκευή επανεκκίνησης? Ρωτώ γιατί συνδέουμε ένα Ericsson MW600 και "κλείνει-ανοίγει" μόνο του το τηλέφωνο όταν είναι συνδεδεμένο. . . επειδη ειχα και εγω το αντιστοιχο προβλημα....οταν συνδεσα πρωτη φορα το κινητο με το συγκεκριμενο bluetooth, ειχε ηδη συνδεθει παλαιοτερα με 2 αλλα κινητα...οποτε συνδεθηκε αυτοματα στη θεση 3! μολις λοιπον ενεργοποιησα τη συσκευη και συνδεθηκε, δουλεψε για μιση ωρα και μετα αρχισε να κανει επανεκκινησεις το κινητο καθε 40 λεπτα....οποτε σκεφτηκα να ακυρωσω το ζευγος που ειχε δημιουργηθει και στη νεα ζευξη να βαλω να παει στη θεση 1 και οχι στη θεση 3!!!! και πραγματικα το εκανα και απο τοτε δουλευει αψογα χωρις να κανει καμια επανεκκινηση....ελπιζω να βοηθησα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 επειδη ειχα και εγω το αντιστοιχο προβλημα....οταν συνδεσα πρωτη φορα το κινητο με το συγκεκριμενο bluetooth, ειχε ηδη συνδεθει παλαιοτερα με 2 αλλα κινητα...οποτε συνδεθηκε αυτοματα στη θεση 3! μολις λοιπον ενεργοποιησα τη συσκευη και συνδεθηκε, δουλεψε για μιση ωρα και μετα αρχισε να κανει επανεκκινησεις το κινητο καθε 40 λεπτα....οποτε σκεφτηκα να ακυρωσω το ζευγος που ειχε δημιουργηθει και στη νεα ζευξη να βαλω να παει στη θεση 1 και οχι στη θεση 3!!!! και πραγματικα το εκανα και απο τοτε δουλευει αψογα χωρις να κανει καμια επανεκκινηση....ελπιζω να βοηθησα.... Έγινε φίλτατε! θα το δοκιμάσω και θα ενημερωσω... ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τι εχω κανει λαθος και οταν μου ερχεται ενα email με ειδοποιει 2 φορες το κινητο με ηχητικο μυνημα μηπωςγνωριζει καποιο??? Απ'οτι φαινεται εχει 1,2 βδομαδες που εχω το ιδιο θεμα για να πω την αληθεια.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τι ακριβως εννοεις??Χτυπαει δυο φορες η μια πισω απο την αλλη πριν καν διαβασεις το μηνυμα ή αφου το διαβασεις χτυπαει παλι και σε ειδοποιει για το ιδιο μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τι ακριβως εννοεις??Χτυπαει δυο φορες η μια πισω απο την αλλη πριν καν διαβασεις το μηνυμα ή αφου το διαβασεις χτυπαει παλι και σε ειδοποιει για το ιδιο μηνυμα? Το 2ο. Αφου το διαβασω χτυπαει ξανα ειδοποιηση για το ιδιο mail.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts