paris_rx8 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 μια απορια με το ξυπνητηρι, αν εχει καποιος τη λυση ας μου δωσει τα φωτα του, εχω criskelo v34 με τον καταπληκτικο siyah 2.5.2. Η μπαταρια πεταει κυριολεκτικα, αλλα δυο μερες συνεχομενες δε μου χτυπησε το ξυπνητηρι, μαλιστα την πρωτη εχασα ενα σημαντικο ραντεβου! Το ειχε ή το εχει καποιος αλλος αυτο? Πειτε μου γιατι το ξυπνητηρι ειναι απο τα πιο βασικα πραγματα, μπορεις να χασεις κ τη δουλεια σου Φιλε για πες καμια πληροφορια παραπανω για τον siyah... Ειχες φορεσει τον 2.5 GT για να δεις τπτ διαφορες? Εγω παντως με τον GT εχω εντυπωσιαστει... Κ απο αποψη αυτονομιας μπορω να πω οτι ψιλοκοντραρει ακομα κ τον cf-root........ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgioskio Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εμενα παλι μου φαινεται οτι ο GT ρουφαει σαν τρελος την μπαταρια!!σε 7 ωρες εχω απωλειες 8% ενω με τον cf root και την ιδια ακριβως χρηση ειχα 3% απωλειες στις ιδιες ωρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Φίλε μου μπορει να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα. Αν δεν έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο δεν μπορούν να σου πουν με βεβαιότητα. Πάρε backup οτι μπορείς και κανε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν ειναι software problem θα λυθεί. Αν όχι το πας στο service. έκανα ότι μου πες και πάλι τα ίδια. Στην ανοιχτή ακρόαση ακούγεται ηχώ. Ακούω τη λέω από το τηλέφωνό μου και ο άλλος δεν ακούει. Υπάρχει και πιο hard reset από την επαναφορά που έχει στις ρυθμίσεις? Ε ρε sammy, φανατικός φίλος της (τα 4 τελευταία μου κινητά) αλλά 2/4 τα στέλνω service...έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Φίλε μου μπορει να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα. Αν δεν έχει τύχει σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο δεν μπορούν να σου πουν με βεβαιότητα. Πάρε backup οτι μπορείς και κανε επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν ειναι software problem θα λυθεί. Αν όχι το πας στο service. έκανα ότι μου πες και πάλι τα ίδια. Στην ανοιχτή ακρόαση ακούγεται ηχώ. Ακούω τη λέω από το τηλέφωνό μου και ο άλλος δεν ακούει. Υπάρχει και πιο hard reset από την επαναφορά που έχει στις ρυθμίσεις? Ε ρε sammy, φανατικός φίλος της (τα 4 τελευταία μου κινητά) αλλά 2/4 τα στέλνω service...έλεος Εφόσον είσαι με official rom δεν έχει νόημα να περάσεις κάποια αλλη. Πήγαινε το στο service. Είσαι άτυχος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Εφόσον είσαι με official rom δεν έχει νόημα να περάσεις κάποια αλλη. Πήγαινε το στο service. Είσαι άτυχος. άρα σε κανα 1-2 μήνες πάλι...Ξέρει κανείς πού το πάω στη samsung? α και 1 ερώτηση ακόμα. Παρόλο που κάνω hard reset όταν το συνδέω sto kies λέει ότι έχω την πιο πρόσφατη έκδοση, ενώ όταν το πήρα και το είχα συνδέσει έκανε update. Μήπως παίζει και τίποτα εκεί? Edited December 19, 2011 by jjuuveve Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Μία εβδομάδα στην κατοχή μου το κινητό και θα ήθελα να γράψω ορισμένα πρώτα συμπεράσματα. 1.Πολύ καλό browsing. Δεν έχω βάλει άλλους ακόμη, μιλάω για τον μαμά. Φοράω 2.3.5/ Ι9100XXKI4/ XWKJ2. Γρήγορος, πολύ smooth, όπως ακριβώς θα τον ήθελα. Αυτόματη προσαρμογή κειμένου στο zoom να είχε θα ήταν τέλειος... 2. Πολύ γρήγορο στα μενού, σε όλα γενικά. 3. Μου κάνει "παιχνίδια" με την οθόνη. Το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα και ορισμένες φορές είναι σαν να μπερδεύεται και να κατεβάζει τη φωτεινότητα όταν δεν πρέπει, πχ σε μέρος με κάμποσο φως αντί να γίνεται πιο φωτεινό γίνεται σκοτεινότερο. Σκέφτομαι να το βγάλω από το αυτόματο και να το βάλω σε μια στάνταρ φωτεινότητα... 4. Όταν επιλέγω στις ρυθμίσεις κάμερας το Text δηλαδή να φωτογραφίσω κείμενο, αντί να γίνεται καθαρότερο γίνεται πιο θαμπό. Θα πρέπει να ακουμπήσω την οθόνη σαν να θέλω να επιλέξω κάτι και μετά να βγάλω τη φωτογραφία. Μόνο τότε γίνεται καθαρή. Και αυτό όχι πάντα. Κάποιες φορές έχω βγάλει 5 και 6 φορές την ίδια φωτογραφία μέχρι να τη βγάλει καθαρή. Δεν ξέρω γιατί μου το κάνει αυτό, είναι αρκετά ενοχλητικό από τη στιγμή που στο S1 μου έβγαζε ΠΟΛΥ καθαρή φώτο οποιοδήποτε κείμενο. 5. Στην κάμερα πάλι, σε κάποιες φωτογραφίες μου βγάζει ένα περίεργο μπλε-μωβ στο πάνω μέρος της οθόνης ασχέτως αν θα έχω φωτογραφίσει με φλας κάτι ή όχι. Αυτό είναι και το πιο ενοχλητικό από τα παραπάνω. θα περίμενα βλέπετε να μην μου κάνει τέτοια η κάμερα του από τη στιγμή που η χωρίς φλας ταπεινή κάμερα του S1 μου έβγαζε πολύ ωραίες φωτογραφίες.... 6. Τέλος, έχω μια συγκεκριμένη θήκη με την οποία οι συνομιλητές μου ακούνε τη φωνή τους διπλή όταν με παίρνουν. Διαπιστωμένο αυτό βέβαια. Όποιος και να με έχει πάρει ακούει τη φωνή του. Εγώ τους ακούω καθαρά. Όταν βγάζω τη θήκη τότε και αυτοί δεν ακούνε κανένα αντίλαλο.. Δεν θυμάμαι αν αυτό έχει ξανασυμβεί σε κάποιον στο φόρουμ από όσα έχω μέχρι στιγμής διαβάσει.. Ξέρω οτι ένα παιδί την έχει πάρει, θα ψάξω σε προηγούμενα posts να δω ποιος είναι για να ρωτήσω αν είχε και αυτός θέμα.. Μάλλον είμαι για καινούρια θήκη... Κρίμα γιατί αυτή είναι μια χαρά από εφαρμογή.. Όποιο παιδί ξέρει κάτι για κάποιο από τα προβλήματα μου θα ήμουν ευγνώμων αν βοηθούσε... Το κινητό το έχω μαμά. Μόνο root έχω κάνει... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Μπες στο μαρκετ και κατεβασε το waterize.λογικα αυτο θελεις.:) Όχι. Το SecretWallpaper1.apk θέλει που είναι στο system/app :) 1. Όχι δεν είναι το Waterize. Είναι αυτό το μανίσιο με τα φύλλα που κουνιούνται. Το SecretWallpaper1.apk θέλει που είναι στο system/app; Που είναι το system/app; Συνέδεσα το pc με το SII αλλά δε βλέπω πουθενά το αρχείο system. Που ακριβώς είναι αυτό; Μήπως είναι στην μνήμη των 2GB; 2. Ειπώθηκε οτί όλες οι εφαρμογές αποθηκεύονται στην μνήμη των 2GB. Κατέβασα το SoundHound και αποθηκεύτηκε σε αυτή την μνήμη αλλά εμφανίζεται και άρχειο με όνομα SoundHound στη μνήμη των 12GB με ένα αρχείο που λέει Cache.:confused: Ευχαριστώ. :cool: Τελικά μήπως δεν αποθηκεύονται όλες οι εφαρμογές σε αυτήν των 2GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε όλοι μας, απ αυτά που αναφέρεις είναι η αυτόματη φωτεινότητα. Είναι κάτι που δεν μου δούλευε σωστά ούτε στο iPhone. Η λύση είναι ρύθμιση στο 50% Τράβηξα τώρα μια φώτο με ρύθμιση για κείμενο. Δεν θαμπώνει άλλα έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν κάνω manual focus πατώντας στο σημείο που θέλω μέχρι να γίνει πράσινο το τετράγωνο. Κι αυτό φυσιολογικό. Μωβ και τέτοια δεν έχω. Το θέμα του αντίλαλου με κάποιες θήκες είναι γνωστό. Οφείλεται στο κλείνουν το δεύτερο μικρόφωνο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 6. Τέλος, έχω μια συγκεκριμένη θήκη με την οποία οι συνομιλητές μου ακούνε τη φωνή τους διπλή όταν με παίρνουν. Διαπιστωμένο αυτό βέβαια. Όποιος και να με έχει πάρει ακούει τη φωνή του. Εγώ τους ακούω καθαρά. Όταν βγάζω τη θήκη τότε και αυτοί δεν ακούνε κανένα αντίλαλο.. Δεν θυμάμαι αν αυτό έχει ξανασυμβεί σε κάποιον στο φόρουμ από όσα έχω μέχρι στιγμής διαβάσει.. Ξέρω οτι ένα παιδί την έχει πάρει, θα ψάξω σε προηγούμενα posts να δω ποιος είναι για να ρωτήσω αν είχε και αυτός θέμα.. Μάλλον είμαι για καινούρια θήκη... Κρίμα γιατί αυτή είναι μια χαρά από εφαρμογή.. Όποιο παιδί ξέρει κάτι για κάποιο από τα προβλήματα μου θα ήμουν ευγνώμων αν βοηθούσε... Το κινητό το έχω μαμά. Μόνο root έχω κάνει... Φίλε, έχω 4-5 μέρες έχω το κινητό. Το πήρα καινούργιο. Από την 1η μέρα πήγα πήρα μια ελαστική θήκη ψιλόδιάφανη που εφαρμόζει από πίσω. Και απορούσα γιατί μου λένε όλοι οτί ακούν διπλή τη φωνή τους. Αυτό είναι τελικά. Τώρα που το είπες, την έβγαλα, πήρα τηλ. και όλα ΟΚ. :mad: Τί μπορούμε να κάνουμε; να την πάμε πίσω; Να μας δώσουν πίσω τα χρήματα; Δεν ξέρω αν κάνει να το πω. Η επωνυμία της είναι BELKIN και την πήρα προχθές 19,99 ευρώ από τα public. Κάτι παρόμοιο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το μοναδικό πρόβλημα που έχουμε όλοι μας, απ αυτά που αναφέρεις είναι η αυτόματη φωτεινότητα. Είναι κάτι που δεν μου δούλευε σωστά ούτε στο iPhone. Η λύση είναι ρύθμιση στο 50% Τράβηξα τώρα μια φώτο με ρύθμιση για κείμενο. Δεν θαμπώνει άλλα έχει καλύτερο αποτέλεσμα αν κάνω manual focus πατώντας στο σημείο που θέλω μέχρι να γίνει πράσινο το τετράγωνο. Κι αυτό φυσιολογικό. Μωβ και τέτοια δεν έχω. Το θέμα του αντίλαλου με κάποιες θήκες είναι γνωστό. Οφείλεται στο κλείνουν το δεύτερο μικρόφωνο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ καταρχήν για τη γρήγορη ανταπόκριση... Δεν ξέρω τι παίζει με την κάμερα. Αυτά που ανέφερα (μπλε-μωβ σε κάποιες φώτο και θάμπωμα αρκετές φορές στο κείμενο) τα έχω αλλά θα συνεχίσω να το ψάχνω. Για το κείμενο θα κάνω αυτό που ανέφερες, manual focus πατώντας στο σημείο που θέλω μέχρι να γίνει πράσινο το τετράγωνο. Όσο αφορά τη θήκη, που στο καλό είναι το δεύτερο μικρόφωνο;;; Κοιτάω το κινητό μα δεν μπορώ να δω κάτι. Ούτε νομίζω ότι η θήκη καλύπτει κάτι που δεν θα έπρεπε. Σκέφτομαι πάντως να αγοράσω την επίσημη της Samsung, αυτή με τις τρύπες από πίσω. Πιστεύω πως δεν θα υπάρχει θέμα με αυτή.. Έχουμε κάποια ιδέα για το αν υπάρχει σε κάποιο ελληνικό μαγαζί; Γιατί με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι. Απλά προτιμώ να πληρώνω με αντικαταβολή οπότε θα με βόλευε να την πάρω από Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό. Πέρα από αυτή, έχεις να μου προτείνεις εσύ κάποια θήκη; Ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλε μου... Φίλε, έχω 4-5 μέρες έχω το κινητό. Το πήρα καινούργιο. Από την 1η μέρα πήγα πήρα μια ελαστική θήκη ψιλόδιάφανη που εφαρμόζει από πίσω. Και απορούσα γιατί μου λένε όλοι οτί ακούν διπλή τη φωνή τους. Αυτό είναι τελικά. Τώρα που το είπες, την έβγαλα, πήρα τηλ. και όλα ΟΚ. :mad: Τί μπορούμε να κάνουμε; να την πάμε πίσω; Να μας δώσουν πίσω τα χρήματα; Δεν ξέρω αν κάνει να το πω. Η επωνυμία της είναι BELKIN και την πήρα προχθές 19,99 ευρώ από τα public. Κάτι παρόμοιο έχεις; Αυτή τη θήκη έχω... http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-THiki-silikonis-Hydro-LUX-black-J-P.372008.html Δεν νομίζω οτι γίνεται κάτι με επιστροφή χρημάτων. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jjuuveve Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 ρε παιδιά έκανα hard reset στη συσκευή και τα φακελάκια όπως και κάποιες φότο που είχα στο κιν. είναι ακόμα μέσα. Πάω είτε απο ρυθμίσεις και με "volume -" power buttom, home button. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν ξέρω αν υπάρχει σε ελληνικό μαγαζί αυτή με τις τρύπες της samsung ,αλλα σίγουρα δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα στις συνομιλίες .Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα με άλλες δυο θήκες αλλα απο τότε που την αγορασα απο εξωτερικό ,όλα οκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ευχαριστώ πολύ καταρχήν για τη γρήγορη ανταπόκριση... Δεν ξέρω τι παίζει με την κάμερα. Αυτά που ανέφερα (μπλε-μωβ σε κάποιες φώτο και θάμπωμα αρκετές φορές στο κείμενο) τα έχω αλλά θα συνεχίσω να το ψάχνω. Για το κείμενο θα κάνω αυτό που ανέφερες, manual focus πατώντας στο σημείο που θέλω μέχρι να γίνει πράσινο το τετράγωνο. Όσο αφορά τη θήκη, που στο καλό είναι το δεύτερο μικρόφωνο;;; Κοιτάω το κινητό μα δεν μπορώ να δω κάτι. Ούτε νομίζω ότι η θήκη καλύπτει κάτι που δεν θα έπρεπε. Σκέφτομαι πάντως να αγοράσω την επίσημη της Samsung, αυτή με τις τρύπες από πίσω. Πιστεύω πως δεν θα υπάρχει θέμα με αυτή.. Έχουμε κάποια ιδέα για το αν υπάρχει σε κάποιο ελληνικό μαγαζί; Γιατί με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι. Απλά προτιμώ να πληρώνω με αντικαταβολή οπότε θα με βόλευε να την πάρω από Ελλάδα και όχι από το εξωτερικό. Πέρα από αυτή, έχεις να μου προτείνεις εσύ κάποια θήκη; Ευχαριστώ πολύ και πάλι φίλε μου... Αυτή τη θήκη έχω... http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-GT-i9100-THiki-silikonis-Hydro-LUX-black-J-P.372008.html Δεν νομίζω οτι γίνεται κάτι με επιστροφή χρημάτων. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση... Επίσημη της Samsung? Ποιά είναι αυτή; Άρα δε γίνεται τίποτα, 20 ευρώ τζάμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Επίσημη της Samsung? Ποιά είναι αυτή; Άρα δε γίνεται τίποτα, 20 ευρώ τζάμπα; http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=categories&category_id=390 Αυτή είναι η επίσημη. Δυστυχώς δεν την έχει σε μαύρο... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Φίλε, έχω 4-5 μέρες έχω το κινητό. Το πήρα καινούργιο. Από την 1η μέρα πήγα πήρα μια ελαστική θήκη ψιλόδιάφανη που εφαρμόζει από πίσω. Και απορούσα γιατί μου λένε όλοι οτί ακούν διπλή τη φωνή τους. Αυτό είναι τελικά. Τώρα που το είπες, την έβγαλα, πήρα τηλ. και όλα ΟΚ. :mad: Τί μπορούμε να κάνουμε; να την πάμε πίσω; Να μας δώσουν πίσω τα χρήματα; Δεν ξέρω αν κάνει να το πω. Η επωνυμία της είναι BELKIN και την πήρα προχθές 19,99 ευρώ από τα public. Κάτι παρόμοιο έχεις; Αν κρίνω απο προηγούμενα πόστ, και χωρίς να έχω θήκη/εμπειρία, το πρόβλημα οφείλεται στο οτι η θήκη καλύπτει το 2ο μικρόφωνο στο πάνω μέρος του τηλεφώνου, το οποίο μικρόφωνο χρησιμοποιείται για noise cancellation. Μήπως αν έκανες μια μικρή τρύπα στην θήκη ωστε να περνάει ο ήχος στο μικρόφωνο...; Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Για σου Κωνσταντίνε, πολύ χαίρομε που σε βρίσκω και εδώ :lol: θα στο πω στην ορολογία τον Wm, η συσκευή σου θέλει hard reset. Ελπίζω να δοκιμάσεις την Android Omega :) Eιμαι ο αδερφος του,και επειδη δεν ξερω τι να κανω ειπα να ρωτησω...τωρα απλα θα ψαξω πως θα κανω hard reset. Ευχαριστω... Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 @@Seat2062 Πες μου κάτι, το αγορασες με αυτη την rom? Την έχω δοκιμασει στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα με την κάμερα. Τωρα έχω την KJ3 που βασίζεται στο ίδιο build. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που δεν φλασάρω τίποτα άλλο. Το δεύτερο μικρόφωνο βρίσκεται διπλα στην είσοδο του hands free. Απ οτι βλέπω στην φωτο της θήκης σου, δεν κλείνει την οπη, αλλα μάλλον επειδη έχει μεγάλο πάχος εγκλωβιζεται ο ήχος και δημιουργείται αυτο το πρόβλημα. Έχω την γνήσια της Samsung αλλα δεν την χρησιμοποιω πια γιατι αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος και μπορει να γίνουν γρατζουνιες. Χρησιμοποιω μια διαφανή σιλικονης χωρις κανένα πρόβλημα. Τωρα για το θέμα της καμερας θα σου έλεγα το εξής: Κατέβασε απο το μάρκετ την free εκδοση της εφαρμογής LG Camera και χρησιμοποίησε αυτη για φωτογραφίες ώστε να τεσταρεις. Αν και μ αυτη δεις τα ίδια και εφόσον είσαι εξοικιωμενος με φλασαρίσματα μέσω Odin. Αφου βρεις πρώτα πρώτα στο XDA την ρομ που φοράς για να μπορείς να επανελθεις μετα να περάσεις με Odin την official KJ3. Αν η κάμερα συνεχίσει τα ίδια σημαίνει οτι ειναι θέμα hardware τα μωβ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αν κρίνω απο προηγούμενα πόστ, και χωρίς να έχω θήκη/εμπειρία, το πρόβλημα οφείλεται στο οτι η θήκη καλύπτει το 2ο μικρόφωνο στο πάνω μέρος του τηλεφώνου, το οποίο μικρόφωνο χρησιμοποιείται για noise cancellation. Μήπως αν έκανες μια μικρή τρύπα στην θήκη ωστε να περνάει ο ήχος στο μικρόφωνο...; Aυτή η τρυπούλα που λες είναι ακριβώς δίπλα από την υποδοχή για τα ακουστικά πάνω πάνω; Εκεί έχει τρυπούλα η θήκη. Αλλά φίλε αυτοί που μιλάω μου λένε οτί ακούνε την δική τους φωνή διπλή, όχι την δικιά μου, άρα μήπως δεν έχει να κάνει με αυτό; Πριν που έβγαλα τη θήκη, μου είπανε οτί ακούνε μια χαρά. Και μ'αρέσει που μου έλεγε οτί είναι από τις καλύτερες θήκες και πιο αξιόπιστες. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 @@Seat2062 Πες μου κάτι, το αγορασες με αυτη την rom? Την έχω δοκιμασει στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα με την κάμερα. Τωρα έχω την KJ3 που βασίζεται στο ίδιο build. Είμαι τόσο ευχαριστημένος που δεν φλασάρω τίποτα άλλο. Το δεύτερο μικρόφωνο βρίσκεται διπλα στην είσοδο του hands free. Απ οτι βλέπω στην φωτο της θήκης σου, δεν κλείνει την οπη, αλλα μάλλον επειδη έχει μεγάλο πάχος εγκλωβιζεται ο ήχος και δημιουργείται αυτο το πρόβλημα. Έχω την γνήσια της Samsung αλλα δεν την χρησιμοποιω πια γιατι αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος και μπορει να γίνουν γρατζουνιες. Χρησιμοποιω μια διαφανή σιλικονης χωρις κανένα πρόβλημα. Τωρα για το θέμα της καμερας θα σου έλεγα το εξής: Κατέβασε απο το μάρκετ την free εκδοση της εφαρμογής LG Camera και χρησιμοποίησε αυτη για φωτογραφίες ώστε να τεσταρεις. Αν και μ αυτη δεις τα ίδια και εφόσον είσαι εξοικιωμενος με φλασαρίσματα μέσω Odin. Αφου βρεις πρώτα πρώτα στο XDA την ρομ που φοράς για να μπορείς να επανελθεις μετα να περάσεις με Odin την official KJ3. Αν η κάμερα συνεχίσει τα ίδια σημαίνει οτι ειναι θέμα hardware τα μωβ. Ναι με αυτή τη rom το αγόρασα. Από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα που το είχε προσφορά στα 399 ευρώ... Φαντάζομαι ξέρεις ποιο... Είχα διαβάσει για την LG Camera. θα τη δοκιμάσω. Το παράξενο είναι πάντως ότι δεν μου το κάνει πάντα. Η πρώτη φωτογραφία μάλιστα που έβγαλα με τη συσκευή ήταν σε κανονικό προς δυνατό φωτισμό και ήταν άριστη.. Μετά μου έκανε τα μπλε-μωβ στο πάνω μέρος τω επόμενων 5-6 φωτογραφιών. Και προχθές πχ, ήμουν σινεμά και πριν αρχίσει η ταινία τραβάω μία κοντινή φώτο με φλας φυσικά λόγω χαμηλού φωτισμού και μου βγάζει πάλι το μπλε. Πριν κανά μισάωρο τώρα τράβηξα δύο φώτο μία με φλας και μία χωρίς και ήταν μια χαρά και οι δύο... Άντε βγάλε άκρη... Πιστεύω αν ήταν θέμα hardware πως θα το έκανε συνέχεια... Όσον αφορά τη θήκη σκέφτηκα γα τη γνήσια και για να σταματήσει το πρόβλημα αλλά και επειδή μου άρεσε εξωτερικά.. Επειδή δεν τη βρίσκω όμως πουθενά (μάυρη) είδα αυτήν εδώ που είναι ολόιδια θα έλεγα.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-i9100-Faceplate-THiki-Skliro-Kalymma-Air-Cool-Grille-ultra-slim-Hard-cover-Mayro-i-Leyko.449089.html Αλλά αν μου λες οτι το κάτω και πάνω μέρος είναι ακάλυπτα τότε με βάζεις σε σκέψεις... Αλλά και αυτή που έχω τώρα όχι μόνο δεν το καλύπτει το δεύτερο μικρόφωνο αλλά έχει και μεγάλο κενό σε αυτό το σημείο... Μπορείς να μου δείξεις ποια έχεις εσυ;;;;; Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Ναι με αυτή τη rom το αγόρασα. Από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα που το είχε προσφορά στα 399 ευρώ... Φαντάζομαι ξέρεις ποιο... Είχα διαβάσει για την LG Camera. θα τη δοκιμάσω. Το παράξενο είναι πάντως ότι δεν μου το κάνει πάντα. Η πρώτη φωτογραφία μάλιστα που έβγαλα με τη συσκευή ήταν σε κανονικό προς δυνατό φωτισμό και ήταν άριστη.. Μετά μου έκανε τα μπλε-μωβ στο πάνω μέρος τω επόμενων 5-6 φωτογραφιών. Και προχθές πχ, ήμουν σινεμά και πριν αρχίσει η ταινία τραβάω μία κοντινή φώτο με φλας φυσικά λόγω χαμηλού φωτισμού και μου βγάζει πάλι το μπλε. Πριν κανά μισάωρο τώρα τράβηξα δύο φώτο μία με φλας και μία χωρίς και ήταν μια χαρά και οι δύο... Άντε βγάλε άκρη... Πιστεύω αν ήταν θέμα hardware πως θα το έκανε συνέχεια... Όσον αφορά τη θήκη σκέφτηκα γα τη γνήσια και για να σταματήσει το πρόβλημα αλλά και επειδή μου άρεσε εξωτερικά.. Επειδή δεν τη βρίσκω όμως πουθενά (μάυρη) είδα αυτήν εδώ που είναι ολόιδια θα έλεγα.. http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S2-i9100-Faceplate-THiki-Skliro-Kalymma-Air-Cool-Grille-ultra-slim-Hard-cover-Mayro-i-Leyko.449089.html Αλλά αν μου λες οτι το κάτω και πάνω μέρος είναι ακάλυπτα τότε με βάζεις σε σκέψεις... Αλλά και αυτή που έχω τώρα όχι μόνο δεν το καλύπτει το δεύτερο μικρόφωνο αλλά έχει και μεγάλο κενό σε αυτό το σημείο... Μπορείς να μου δείξεις ποια έχεις εσυ;;;;; Αυτήν εδω έχω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900192#post3900192 Λίγο μπλε σαν φίλτρα παρατηρω μόνο κάποιες φορές όταν χρησιμοποιω φλας. Γι αυτο το αποφεύγω η μάλλον το χρησιμοποιω όταν πραγματικα χρειαζεται. Edited December 19, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Το δεύτερο μικρόφωνο βρίσκεται διπλα στην είσοδο του hands free. Απ οτι βλέπω στην φωτο της θήκης σου, δεν κλείνει την οπη, αλλα μάλλον επειδη έχει μεγάλο πάχος εγκλωβιζεται ο ήχος και δημιουργείται αυτο το πρόβλημα. Έχω την γνήσια της Samsung αλλα δεν την χρησιμοποιω πια γιατι αφήνει ακάλυπτο το πάνω και κάτω μέρος και μπορει να γίνουν γρατζουνιες. Χρησιμοποιω μια διαφανή σιλικονης χωρις κανένα πρόβλημα. Mια διάφανη σιλικόνης έχω και εγώ. Aυτήν για την ακρίβεια http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Belkin-Case-Grip-Vue-For-Galaxy-S-II-F8M134EBC01.htm Βγαίνει και σε αυτό το χρώμα http://www.cravingtech.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Belkin-Grip-Vue-for-Samsung-Galaxy-SII-case1.jpg Είναι ακριβώς ίδιες. Έχει τρυπούλα εκεί πάνω. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μου λένε οτί ακούνε διπλή την φωνή τους. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QalexisQ Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 φιλε seat2062 την εχω και εγω αυτη την θηκη σε γαλαζιο (την πηρα βεβαια απο το ebay γυρω στα 2€) αλλα δεν μ εχει δημιουργησει κατι τετοιο... το ειχα αναφερει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3898867#post3898867 Παράθεση SAMSUNG GALAXY S II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αυτήν εδω έχω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900192#post3900192 Λίγο μπλε σαν φίλτρα παρατηρω μόνο κάποιες φορές όταν χρησιμοποιω φλας. Γι αυτο το αποφεύγω η μάλλον το χρησιμοποιω όταν πραγματικα χρειαζεται. Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα. Θα το σκεφτώ για τη θήκη και θα δω τι θα κάνω. ίσως παραγγείλω και αυτή που σου έδειξα πριν που μοιάζει με την επίσημη.Μου αρέσει το σκηνικό με τις τρύπες στην πλάτη... Όσο για την κάμερα, θα πειραματισθώ με την εφαρμογή LG Camera και με φλας / χωρίς φλας διάφορες φώτο για να δω τι θα παίξει... Καληνυχτώ τώρα γιατί αύριο έχουμε δουλειά!! Αύριο βραδάκι θα αναφέρω εντυπώσεις για την κάμερα... Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Mια διάφανη σιλικόνης έχω και εγώ. Aυτήν για την ακρίβεια http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Belkin-Case-Grip-Vue-For-Galaxy-S-II-F8M134EBC01.htm Βγαίνει και σε αυτό το χρώμα http://www.cravingtech.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Belkin-Grip-Vue-for-Samsung-Galaxy-SII-case1.jpg Είναι ακριβώς ίδιες. Έχει τρυπούλα εκεί πάνω. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο μου λένε οτί ακούνε διπλή την φωνή τους. :mad: Μην το ψάχνεις. Αφού είναι πρόβλημα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παρά να δοκιμάσουμε κάτι άλλο... Τώρα να μπω σε διαδικασία να τρυπήσω τη θήκη για να ανοίξω μεγαλύτερη τρύπα σε αυτό το σημείο (αν και είναι ήδη μεγάλη όπως ανέφερα) δεν πρόκειται... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seat2062 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 φιλε seat2062 την εχω και εγω αυτη την θηκη σε γαλαζιο (την πηρα βεβαια απο το ebay γυρω στα 2€) αλλα δεν μ εχει δημιουργησει κατι τετοιο... το ειχα αναφερει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3898867#post3898867 Μόλις είδα το post σου... Τι να πω... Η η θήκη που έχεις εσύ μοιάζει μεν πολύ με αυτή που του έχω εγώ αλλά δεν είναι από το ίδιο υλικό (οπότε δεν κάνει το πρόβλημα) ή (αν οι θήκες έχουν το ίδιο υλικό) το Galaxy μου είναι αλλεργικό με τη συγκεκριμένη θήκη... Τι να πω... Παράθεση Δημήτρης LUCAS HOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsou Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Αυτήν εδω έχω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3900192#post3900192 Φαίνεται μια χαρά. Πόσο και από που την πήρες; Μπορώ να την βρω τώρα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts