georpapa Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Νομίζω σε ρωτάει πριν ξεκινήσει η αναβάθμιση. Κάπου τσεκάρεις αρχικά και εν συνεχεία επιλέγεις τι θέλεις να κανείς backup Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roentgen Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Νομίζω σε ρωτάει πριν ξεκινήσει η αναβάθμιση. Κάπου τσεκάρεις αρχικά και εν συνεχεία επιλέγεις τι θέλεις να κανείς backup Thanks!Μαλλον ομως θα την αποφυγω την αναβαθμιση προς το παρον αφου δεν προσφερει κατι καινουργιο που να εχω αναγκη.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roentgen Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Thanks!Μαλλον ομως θα την αποφυγω την αναβαθμιση προς το παρον αφου δεν προσφερει κατι καινουργιο που να εχω αναγκη.. Sent Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Εμενα το κιες μου βγαζει οταν ανοιγει ο υπολογιστης οτι υπαρχει αναβαθμιση υλικολογισμικου,αλλα τιποτα δεν γινετε οταν βαζω το κινητο. Στην μπαταρια δεν εχω δει καποια διαφορα λειτουργει καλα.....το καλο που εχει γινει ειναι το κιτρινο στην οθονη εξαφανιστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 φιλε μου επανω αριστερα αρχειο ,μεταφορα λιστας i tunes καπως ετσι στην βιβλιοθηκη το δοκιμασα αλλα μου προσθετει μονο 106 τραγουδια απο τα 1000 που εχει!!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 επισης προσπαθω να σβησω απο την καρτα μνημης και μου βγαζει μηνυμα οτι πρεπει να καταργησω την προστασια εγγραφης!! πως γινεται αυτο! πολυ παιδεμα!το iphone ηταν πιο απλο!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Λάθος..... Swyped from my GT-I9100 using tapatalk. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 καλησπερα παιδια.μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να συνδεθω με το wifi του σπιτιου μου?το βλεπει κανονικα,βγαζει συνδεση και μετα αποσυνδεση.εχω κονεξ<συμειοτεων οτι στα γυρω ελευθερα δικτυα δεν υπαρχει προβλημα>......ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acelord Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Σήμερα έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αφού άρχισα να το σετάρω κάποια στιγμή μου άνοιξε ένα παράθυρο με εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες και κάποιες που είναι περασμένες αλλά δεν έχουν εγκατασταθεί. αφού λοιπόν ξεκίνησα να τις εγκαθιστώ κάποια στιγμή γύρισα στο αρχικό μενού πριν προλάβω να τις εγκαταστήσω όλες. ψάχνω εδώ και ώρες και δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο παράθυρο που δείχνει ποιες εφαρμογές δεν είναι εγκατεστημένες. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 καλησπερα παιδια.μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν μπορω να συνδεθω με το wifi του σπιτιου μου?το βλεπει κανονικα,βγαζει συνδεση και μετα αποσυνδεση.εχω κονεξ<συμειοτεων οτι στα γυρω ελευθερα δικτυα δεν υπαρχει προβλημα>......ευχαριστω εκ των προτερων Κάνε reboot στο ρούτερ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MFUR Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Σας παρακαλώ ένα χεράκι βοήθειας, το τηλέφωνό μου είναι PDA : KG1 PHONE :KG1 CSC : KG1 5 Ιουλίου 2011 Κατέβασα από VODAFONE στο PC αυτό: 1. GT-I9100_VGR_I9100BUKG2_I9100BUKG1_I9100VGRKE2.TAR kai 2. Kernel_I9100BUKG2.TAR Πώς τα παιρνάμε??? Ευχαριστώ!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acelord Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 μιλάω για εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες πριν γυρίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλά πως είναι δυνατόν να έδωσε μέσα σε λίγες ημέρες δυο αναβαθμίσεις η Samsung Hellas .Και γιατί δεν έδινε απευθείας την 2.3.5.;:confused: το έχω αναφέρει και πιο πίσω, ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση σε 2.3.5! αλλά προφανώς εξαρτάται από τη rom πού έχεις τώρα, από πού είναι το κινητό, κι αν είναι branded. καλά, μόνο σε εμένα έβγαλε την αναβάθμιση ρε παιδιά; το csc μου είναι i9100OXAKI3 Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Αν κάνω κάποιες εφαρμογές backup μέσω του Titanium στην εσωτερική μνήμη του κινητού (δεν έχω κάρτα μνήμης) και μετά κάνω wipe data, τα κρατάει ωστε να τα επαναφέρω μετά? Η σβήνονται και αυτά με το wipe? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 αν και δεν ασχολουμε με επισημες roms βλεπω οτι η sam hellas τα παει μια χαρα με τις αναβαθμισεις...περιεργο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 το έχω αναφέρει και πιο πίσω, ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση σε 2.3.5! αλλά προφανώς εξαρτάται από τη rom πού έχεις τώρα, από πού είναι το κινητό, κι αν είναι branded. καλά, μόνο σε εμένα έβγαλε την αναβάθμιση ρε παιδιά; το csc μου είναι i9100OXAKI3 υπαρχουν προβληματα και στην 2.3.5 η μονο στην 2.3.4? αναγκαστικα να διαγραψω τους φακελους που ειχα φτιαξει και παλι οταν το ανοιξω οι εφαρμογες ειναι διασκορπισμενες οπως θελουν........2 μερες τωρα μου εχει κλεισει 3 φορες.πανω που αρχιζα να συμπαθω το κινητο η samsung εδωσε μια και πφφφφφφφφφφ.θα ξαναγινω ο γραφικος λεγοντας απαραδεκτο για μια συσκευη που εχει 600ευρω......... (αρε nokia που εισαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Φιλε αλλο Made In Filand και αλλο Made In Korea. Τα εχουμε ξαναπει αυτα ...Κορυφη κινητο Ν95 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Σας παρακαλώ ένα χεράκι βοήθειας, το τηλέφωνό μου είναι PDA : KG1 PHONE :KG1 CSC : KG1 5 Ιουλίου 2011 Κατέβασα από VODAFONE στο PC αυτό: 1. GT-I9100_VGR_I9100BUKG2_I9100BUKG1_I9100VGRKE2.TAR kai 2. Kernel_I9100BUKG2.TAR Πώς τα παιρνάμε??? Ευχαριστώ!!!!!!!!!!! φιλε μου υπαρχει καταλληλος οδηγος ο οποιος ειναι >>>http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309593 για αλλαγη ρομ και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 για ρουτ! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Μιας βδομάδας κάτοχος του S-II και μεταξύ άλλων θέλω να ρωτήσω αν το κινητό μπορεί να συνδεθεί στο internet, όταν το συνδέω με το καλώδιο usb στο laptop μου (που είναι βέβαια συνδεδεμένο ασύρματα μέσω wifi). Δηλαδή να μοιραστεί τη σύνδεση που έχει το laptop? Το touch HD που είχα μέχρι πρότινος, το έκανε αυτόματα. Εδώ τι παίζει??? ___________________________________________________________________________________ PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Φιλε αλλο Made In Filand και αλλο Made In Korea. Τα εχουμε ξαναπει αυτα ...Κορυφη κινητο Ν95 :) δεν το ειχα ποτε το 95ρι :p .απλα ειπα ν αλλαξω γιατι δεν μας πολυ γουσταρουν οι φιλανδοι:!::!:.επισης ειχα καλη γνωμη για τους κορεατες ειχε φιλος μ κινητο σαμι και ηταν αρκετα καλο (μπαταρια σουπερ ανθεκτικο).......αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Συνδεομαι με το wifi κανονικα και γρηγορα. Αν αφησω το κινητο ομως με ανοιχτο το wifi και σβησει η οθόνη, οταν μετα ξεκλειδωνω την οθόνη παρόλο που μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο στο wifi, τοτε δεν μπαινει σε καμια σελιδα. Πρεπει να κλεισω το wifi και να το ανοιξω ξανα. Εχετε καποια ιδεα; Έχω την εντυπωση οτι αυτο εγινε απο την στιγμη που αλλαξα router, αλλα δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) Μιας βδομάδας κάτοχος του S-II και μεταξύ άλλων θέλω να ρωτήσω αν το κινητό μπορεί να συνδεθεί στο internet, όταν το συνδέω με το καλώδιο usb στο laptop μου (που είναι βέβαια συνδεδεμένο ασύρματα μέσω wifi). Δηλαδή να μοιραστεί τη σύνδεση που έχει το laptop? Το touch HD που είχα μέχρι πρότινος, το έκανε αυτόματα. Εδώ τι παίζει??? ___________________________________________________________________________________ PDA: I9100XWKI4 PHONE: I9100XXKI1 CSC: I9100XEUKH2 Build Info: Wed Sep 14 20:34:11 KST 2011 τεχνικα πιστευω γινεται , πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση απο τον υπολογιστη σου νομιζω .. αλλα κατα την γνωμη μου γιατι δεν συνδεεις απευθειας το κινητο ασυρματα ; χωρις μεσολαβητη το pc? βεβαια η επιλογη δικη σου! παιδια διαβαζοντας τον οδηγω για calibrate της μπαταριας διαβασα αυτο : CWM recovery (advanced cwm fetures --> wipe battery stats) είτε με Root explorer. πως τους βρισκω αυτους τουε τροπους για να το κανω ; Edited October 9, 2011 by tasosp1984 Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 τεχνικα πιστευω γινεται , πρεπει να κανεις καποια ρυθμιση απο τον υπολογιστη σου νομιζω .. αλλα κατα την γνωμη μου γιατι δεν συνδεεις απευθειας το κινητο ασυρματα ; χωρις μεσολαβητη το pc? βεβαια η επιλογη δικη σου! παιδια διαβαζοντας τον οδηγω για calibrate της μπαταριας διαβασα αυτο : CWM recovery (advanced cwm fetures --> wipe battery stats) είτε με Root explorer. πως τους βρισκω αυτους τουε τροπους για να το κανω ; για calibrate κατεβασε απο το μαρκετ to battery calibrate και ακολουθησε τις οδηγιες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 για calibrate κατεβασε απο το μαρκετ to battery calibrate και ακολουθησε τις οδηγιες αυτο εχω κατεβασει απλα ηθελα βοηθεια για να κατανοησω και τους αλλους δυο τροπους! Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts