Jump to content

Polls @ myphone.gr: Meego - Τελείωσε πριν αρχίσει;


saliez
 Κοινοποίηση

Πως θα εξελιχθεί το μέλλον του Meego  

172 members have voted

  1. 1. Πως θα εξελιχθεί το μέλλον του Meego

    • Το μέλλον του Meego θα εξαρτηθεί από τη Nokia
      30
    • Το μέλλον του Meego θα εξαρτηθεί από τη Samsung και την Intel
      16
    • Το Meego έχει αβέβαιο μέλλον
      53
    • Το Meego τελείωσε πριν αρχίσει
      63
    • Δεν ξέρω / δεν απαντώ
      10


Recommended Posts

Aloha myphoners, καλησπέρα σας για άλλη μια φορά. Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τα όμορφα σχόλια που αφήσατε στο [thread=316309]προηγούμενο μου άρθρο για το Android[/thread]. Φυσικά δεν συμφωνήσαμε σε όλα και αυτό είναι καλό. Όσες περισσότερες απόψεις ακούγονται, τόσο πιο σφαιρική άποψη μπορεί να σχηματίσει κάποιος και εμείς στο myphone θέλουμε ακριβώς αυτό. Επίσης καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο μας [thread=316424]poll για τις πειρατικές εφαρμογές[/thread], αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Μετά από αυτή τη μικρή παρένθεση, ας μιλήσουμε για το Meego.

 

Θα ήθελα να σχολιάσω τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, αλλά πριν μπω στο θέμα ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για το τι εστί Meego. Το Meego λοιπόν είναι ένα ανοιχτού κώδικα λογισμικό, βασισμένο στο επίσης ανοιχτό Linux και δημιουργήθηκε για κινητές συσκευές. Μέχρι τώρα το έχουμε δει σε διάφορα Netbooks και το περιμένουμε στο [thread=309329]πολυαναμενόμενο Nokia N9[/thread]. Θα εστιάσω τη προσοχή στο τομέα της κινητής τηλεφωνίας, τα Netbooks άλλωστε δεν είναι η κύρια θεματολογία μας.

 

Το Meego μέχρι και πρόσφατα ήταν το «παιδί» δύο εταιρειών, της Nokia και της Intel. Η Intel όμως αποφάσισε να εγκαταλείψει το «καράβι» και να αναζητήσει άλλο σύμμαχο για τα μελλοντικά της σχέδια και τον βρήκε. Η Samsung και η Intel ανακοίνωσαν την συνεργασία τους και τη «συνέχεια» του Meego, [thread=316752]το επίσης ανοιχτό λογισμικό Tizen[/thread]. Το Tizen όπως αναφέρει η Intel θα έχει κύριο γνώρισμα την προοπτική του ως προς την αξιοποιήση του HTML5 κώδικα. Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού η Nokia έχει υποσχεθεί πως θα υποστηρίξει την συσκευή της το N9 μέχρι και το 2015.

 

Οποιοσδήποτε έχει δει βιντεάκια στο youtube ξέρει πως ο τρόπος που δουλεύει το Meego και συγκεκριμένα το N9 είναι τουλάχιστον.. καινοτόμος. Πριν αναφέρετε τις αρκετές ομοιότητες που έχει το Meego με την [thread=313545]τύχη που είχε το webOS[/thread], υπάρχει μία πολύ σημαντική διαφορά. Η διαφορά η οποία δεν είναι άλλη από.. την Nokia. Είναι τελείως διαφορετικό να λανσάρει μια συσκευή - ή λειτουργικό στη προκειμένη - η πιο αναγνωρίσημη εταιρεία κινητών στον κόσμο και άλλο μία που δεν είναι ούτε καν στις 10 κορυφαίες.

 

Το Meego λοιπόν είναι στη καλύτερη θέση, έχει εγγυημένη συνέχεια (Tizen) αλλά και υποστήριξη από την «μαμά» εταιρεία (Nokia). Αυτό δυστυχώς απέχει αρκετά από τη πραγματικότητα. Από τη μία το HTML5 είναι σίγουρα το μέλλον στις εφαρμογές, αλλά πόσο κοντά είναι αυτό το μέλλον και πόσο μπορούμε να εμπιστευθούμε τη Samsung και την Intel σε θέμα που ουσιαστικά δεν έχουν επιτυχία και εμπειρία αντίστοιχα; Από την άλλη μέχρι τώρα οι φήμες για την παραγωγή του N9 δεν είναι ενθαρυντικές. Όπως επίσης πως μπορούμε να εμπιστευθούμε τη Nokia όταν η έχει κάνει τη συμφωνία με τη Microsoft και ξέρουμε πως η κύρια γραμμή που θα ακολουθήσει θα είναι τα Windows Phone 7; Εσείς πως νομίζετε ότι θα εξελιχθεί το μέλλον του Meego;

 

Ο λόγος σε εσάς.

Contact: a.pap@doeyetea.eu

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Link to comment
Share on other sites

κατα την γνωμη μου, δεν θα σβησει ετσι ευκολα... οι εντυπωσεις του Ν9 μεχρι τωρα σε οσους το δοκιμασαν ειναι θετικοτατες, εκθειαζοντας το σε καθε ευκαιρια! υπαρχει μεγαλη ζητηση για αγορα πριν καν βγει, με υψηλη τιμη, φανταστειτε σε 2-3 μηνες που θα πεσει και 50-100 € !

 

το μελλον του εξαρταται απο την ΝΟΚΙΑ αλλα και την ορεξη των developers και της κοινοτητας να του δινουν αναβαθμισεις και βελτιωσεις οπως με το Ν900...ελπιζω να εχει το λαμπρο μελλον που του αξιζει !

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

απορω γιατι η ΝΟΚΙΑ το εβγαλε αφου δεν προκειται να το υποστιριξει

ναι πετρο οτι εκανε καλες εντυπωσεις το Ν9 εκανε...αλλα γιατι ο κοσμος να παρει ενα τηλεφωνο που δεν θα το υποστιριζουν πια..?

μονη της χανει το παιχνιδι η νοκια..

Φιλικά Γιώργος

 

GIO......!!!!! ❼:respect:

Link to comment
Share on other sites

οχι μονο αυτο, αλλα το κινητο θα βγει σε περιορισμενα αντιτυπα, τα οποια εχουν σχεδον σιγουρα τσιμπησει οι πορωμενοι (οχι με την νοκια, γενικα). οι οποιοι πολυ δυσκολα θα το μεταπωλησουν, με αποτελεσμα η αξια του να μην πεσει ουτε καν μεταχειρισμενο.. αρα...
Link to comment
Share on other sites

οχι μονο αυτο, αλλα το κινητο θα βγει σε περιορισμενα αντιτυπα

 

η νοκια το διεψευσε αυτο... κατσε να το δουμε σιγουρα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Εμενα παντος απο τα βιντεακια που εχω δει απο εδω και απο εκει μου αφησε καλες εντυπωσεις και ειναι οντος κατι το διαφορετικο,αλλα ειναι πραγματικα κριμα να σβησει ετσι το meego. Πιστευω να εχει support απο developers για εφαρμογες και παιχνιδια και να υπαρχει συνεχεια στο μελλον με το λειτουργικο.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Link to comment
Share on other sites

Το τι έχει να γίνει με το MeeGo θα το κρίνει η αγορά και όχι η Nokia/Samsung (?????? άσχετο όμως :lol: :p ?????) Intel/haters ...

Και όταν με το καλό ξεκουμπιστεί ο κύριος Έλοπ, θα δούμε και δεύτερο κινητό με αυτό το λειτουργικό ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως αυτό το πολύ καλό λειτουργικό το εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες. Απορώ γιατί δεν το κρατήσανε σαν 2ο έστω. Έυχομαι να πάει πολύ καλά σε πωλήσεις και κριτικές που ήδη έχει καλές και να αναθεωρήσουν τα σχέδια τους στη ΝΟΚΙΑ.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Link to comment
Share on other sites

το N9 ειναι πολυ καλο.. αλλα χωρις κανα ολοκληρωμενο οικοσυστημα απο πισω του ειναι "λιγο" και χρειάζεται πολλα λεφτα να γινει απο ενα λειτουργικο ενα οικοσύστημα, δεν φανει το οτι μπορει να ειναι το καλυτερο OS για κινητο..

απο την αλλη το SeaRay θα εχει λιγο πανω απο την μιση τιμη οπως θελει να κανει η Microsoft.. ειδαμε το Samsung Omnia W με 1.4GHz super amoled και μεταλλικο στα 380€ δεν ειναι δελεαστικό μπροστα στα 650?

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως το meego απλα δεν υπαρχει για την nokia,μιας και φροντισε να το πεταξει πριν καν δει τι ανταποκριση θα εχει...ισως η samsung το εκμεταλλευτει καλυτερα και το κρατησει ζωντανο...ο χρονος θα δειξει....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

To MeeGo ευτυχως πλεον δε θα εχει την αναγκη της πιο τραγικης εταιριας των τελευταιων ετων (Νοκια) καθως, κατα τη γνωμη μου, το ανελαβαν 2 εκ των κορυφαιων εταιριων hardware του πλανητη. Σιγουρα για να συμπραξουν, Ιντελ και Σαμμυ εχουν ηδη φτιαξει ομαδα προγραμματιστων. Απο τα μεχρι τωρα πεπραγμενα τους, θεωρω οτι δε θα το εγκαταλειψουν, αλλα θα δουλεψουν και θα κεντρισουν το ενδιαφερον αρκετων developers (ηδη υπαρχουν αρκετοι απο την εποχη του Ν900) ωστε να εχει το δικο του οικοσυστημα και να σταθει στην αγορα με ποσοστα ανω του 5%.

Τωρα οσον αφορα στη Νοκια ειπε οτι θα υποστηριξη το Ν9 και οχι το MeeGo, προφανως με διαφορα Hotfixes και tweaks.

ΜySmartphone: iPhone 15 Pro Max 512GB

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 2 

 

Link to comment
Share on other sites

Ας περιμένουμε 1-2 εξάμηνα να δούμε την πορεία των windows phone με την ΝΟΚΙΑ γιατί αν δεν πάνε καλά, θα δούμε πάλι νέα σχέδια και νέες αλλαγές.

Εκεί παίζονται πολλά.

Link to comment
Share on other sites

Γενικά θα πρέπει να επιλέγουμε ένα κινητό με βάση τις ανάγκες μας και όχι με βάση το όνομα ή τον φανατισμό για κάτι. Η προσπάθεια του MeeGo δεν πάει χαμένη. Με το να λένε οτι θα κυκλοφορήσει μόνο ένα κινητό, ξαφνικά μετατρέπουν το Ν9 σε iphone όσο αφορά την μοναδικότητα του και ο κόσμος θέλει να αποκτήσει κάτι το οποίο δεν βγαίνει σε πολλές παραλαγές. Να σας θυμίσω οτι το Ν9 πέρνει και microSIMs.....ουπς το μοναδικό Νοκια και για να θυμιθώ υπάρχει άλλο ένα κινητό με τέτοιες κάρτες.....χμμμμ ααααα ναι το iphone!Από εκεί και πέρα ανάλογα με την ζήτηση που μάλλον θα φτάσει τα ύψη θα κριθεί και η συνέχεια του που πιστεύω οτι αυτό θα συμβεί και θα δημιουργηθεί μια niche κατηγορία.

Το δεύτερο είναι οτι και να μην συνεχίστει η πορεία του, θα χρησιμοποιηθεί το user interface του Ν9 σε κάποιο άλλο λειτουργικό σαν overlay.

Και τέλος αν όντως ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια και δεν αξίζει συνέχεια, αυτά είναι λογικά για μια εταιρεία του μεγέθους όπως η Νοκια. Και γενικά πιστεύω οτι έκανε καλή κίνηση με Microsoft γιατί το λειτουργικό της είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό. Και όσοι λένε οτι δεν είναι, μάλλον έχουν κολήσει με την ρετσινιά των παλιών windows.

Less is more...
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω το μέλλον του MeeGo θα εξαρτηθεί από την διάθεση των μεγάλων εταιριών.Δηλαδή αν θα σχοληθεί με το MeeGo στο μέλλον η Nokia,Samsung ή οποιαδήποτε εταιρία που γενικά κάνει πωλήσεις σε προϊόντα της και θα αφήσει τον πελάτη ικανοποιημένο με αυτό το λειτουργικό,τότε προφανώς θα πάει μπροστά.Το καλό είναι ότι υπάρχει ανταγωνισμός που σημαίνει ότι όποιος μπορέσει να φέρει στην επιφάνεια κάτι νέο,πρωτότυπο με νέες λειτουργίες και ιδέες που δεν είδαμε πρίν σε άλλα λειτουργικά,αλλά ξεχωρίζουν,αυτός λογικά θα είναι και ο "νικητής" ως λειτουργικό.Το ότι βασίζεται στο Linux είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί να εγγυηθεί μια ομαλή και σταθερή λειτουργία.Απο 'κει και πέρα όλα έχουν να κάνουν με το πόσο δυνατό μπορούν μέσω των monile phones για παράδειγμα να κάνουν το MeeGO οι εταιρίες και οι developers και να το ανεβάσουν ψηλά.Ότι και να λέμε τώρα το αποτέλεσμα θα φανεί στην πράξη.Οπότε αναμένουμε και κρίνουμε εφόσον μας δωθεί η ευκαιρία από 1ο χέρι.Σίγουρα όμως όταν πρόκειται κάτι να έρθει στην επιφάνεια και να κάνει την 1η του εμφάνιση σε ένα Smart Phone θέλοντας και μή απαιτείται να δημιουργίσει εντυπώσεις ώστε να έχει θετικά αποτελέσματα στην αγορά του.Πέρα από αυτό θα κριθούν πολλά πιστεύω και στις συμφωνίες συμφερώντων μεταξύ των εταιρίων,των developers και του MeeGo.Γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι πέρα απο τις φιλοδοξίες και τις προθέσεις των εταιριών για την δημιουργία λογισμικού κ.τ.λ. παίζονται και άλλα πολλά απο πίσω που κάνουν τα πράγματα να γίνονται διαφορετικά απ'ότι θα περιμέναμε

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Link to comment
Share on other sites

απο την αλλη το SeaRay θα εχει λιγο πανω απο την μιση τιμη οπως θελει να κανει η Microsoft.. ειδαμε το Samsung Omnia W με 1.4GHz super amoled και μεταλλικο στα 380€ δεν ειναι δελεαστικό μπροστα στα 650?

 

Αν δεν είχε Windows Phone (με όλους αυτούς τους περιορισμούς - βρήκες και εσύ το πιο άδειο λειτουργικό να συγκρίνεις) και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, τότε ίσως συγκρινόταν .... Δυστυχώς όμως, ότι πληρώνεις παίρνεις ....

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Tι του λειπει δηλαδη φιλε μου,διοτι ερχετε με mango,ελληνικα και πολλα αλλα.εφαρμογες εχει περισσοτερες απο το ovi και εχει και ενα καποιο οικοσυστημα απο πισω.

 

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

Απο τη μια η Samsung θελει να περιορισει την εξαρτηση απο το android (και ας ειναι γι αυτην η κοτα με το χρυσο αυγο), οποτε η intel βρηκε τον συμμαχο απο τον τομεα των κατασκευαστων συσκευων που εψαχνε τοσο καιρο (μετα την αποχωρηση της nokia), οποτε η δυναμικη υπαρχει.

 

Απο την αλλη αν δεν βγαλουν το Alien Dalvik που ολο μας υποσχονται, ωστε τo MeeGo να μπορει να τρεχει εφαρμογες android, μαλλον δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα για το MeeGo. Ανθρωποι ειναι και οι προγραμματιστες, δεν μπορουν να βγαζουν την ιδια εφαρμογη για 10 λειτουργικα (με εξαιρεση ισως απλες δισδιαστατες εφαρμογες τυπου angry birds). Στην πραγματικοτητα, οι καλες εφαρμογες βγαινουν πρωτα για iphone, και αμα πανε εκει καλα ερχονται και στο android. Οι υπολοιπες πλατφορμες μενουν εκτος. Αυτο δεν εχει καταλαβει η microsoft και τα windows phone 7 πανε απατο. Το ωραιο ειναι οτι η google δεν εχει προβλημα με το Alien Dalvik, ισα-ισα το υποστηριζει, οποτε ειλικρινα δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Μια αγορα οπου κυριαρχουν android και meego και τρεχουν τις ιδιες εφαρμογες ειναι αυτο που λεμε geek‘s paradise. Ψηφισα οτι το μελλον του θα εξαρτηθει απο intel και samsung, αισιοδοξωντας οτι θα δωσουν την δεουσα προσοχη στο alien dalvik.

 

ΥΓ: Οσον αφορα τον Ελοπακο, μαλλον θα κλεψει το ρεκορ πιο συντομης παραμονης σε θεση CEO απο την Carol Bartz του Yahoo. Οχι μονο ακομα δεν εχει δωσει ημερομηνια για το ποτε θα βγουν τα Nokia με Phone 7, αλλα μολις βγουν μαλλον θα πανε απατο, με τοσους ασιατικους καρχαριες να προσφερουν καλυτερες και φθηνοτερες λυσεις. Το μελλον της nokia ηταν στο custom λειτουργικο βασισμενο σε linux με δυνατοτητα να τρεχει εφαρμογες android, ωστε να πετυχει την πολυποθητη διαφοροποιηση απο τους ασιατες, αλλα δεν ετρεξε οταν επρεπε.

Edited by kurkosdr
Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)
Link to comment
Share on other sites

Tι του λειπει δηλαδη φιλε μου

 

Του έβαλαν και Ελληνικά ???? Α στο καλό ...

Όταν το ξεκλειδώσουν γενικότερα, bluetooth, system storage (-> USB OTG) τότε θα το ξανασυζητήσουμε ....

Μέχρι τότε όμως, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το MeeGo, και το smoothness [:lol:] δεν είναι πλεονέκτημα των Windows σε αυτή την σύγκριση ....

 

Επίσης να αναφέρω ένα λαθάκι ... To MeeGo είναι αυτό που είναι ... Δεν εξαρτάται από την Sammy, η οποία ούτε το αγοράζει, ούτε το πουλάει, ούτε το αναβαθμίζει, η Sammy απλά σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα νέο λειτουργικό με την Intel, ουδεμία σχέση έχει αυτό με το μέλλον του MeeGo ... Η τύχη του είναι αποκλειστικά στα χέρια της Nokia η οποία είπε θα το υποστηρίξει κανονικότατα (αν δεν αφήσουν το μέλλον του σε πίθηκους) ....

Edited by kaluas

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Ακομα δεν εχουν κατασταλαξει σε ποιο λειτουριγκο συστημα θα καταληξουν οποτε εχουν αρκετο δρομο να διανυσουν ακομα...
Link to comment
Share on other sites

όποιος αργεί να πάρει σωστές αποφάσεις σε εύλογα χρονικά διαστήματα, τείνει να μένει πίσω ή να χάνει το παιχνίδι. μακάρι να μη συμβεί αυτό

[sIGPIC][/sIGPIC]

_______________________________________

iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5.

bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more!

Follow me on twitter.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματα ανουσια δηλαδη για τον περισσοτερο κοσμο που θελει μια συσκευη να μιλαει,να στελνει sms να μπαινει fb και να κατεβαζει καμια εφαρμογη,παιχνιδι να περασει η ωρα..μονο το bt που και αυτο κατι πιτσιρικαδες το λειτουργουνε πιο πολυ..ειχα να στειλω αρχειο με bt πανω απο χρονο,πριν δεκα μερες μου ζητησε ενας φιλος να του στειλω σε ενα νοκια 5800 ενα βιντεο που τραβηξα με την εγνατια να εχει ενα μετρο νερο και ητανε δυο λεπτα με 640*480 και κλασικα του ελεγε ανεπαρκες μνημη.

Τελικα αφου με το pc μεσω bt θα εκανε μια ωρα του το εστειλα με mail

 

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Link to comment
Share on other sites

Πραγματα ανουσια δηλαδη για τον περισσοτερο κοσμο που θελει μια συσκευη να μιλαει,να στελνει sms να μπαινει fb και να κατεβαζει καμια εφαρμογη,παιχνιδι να περασει η ωρα..

 

Ναι για αυτούς μία χαρά είναι, δεν είπα εγώ κάτι ... Τώρα που το λες μπορεί και να τα προτείνω στον πατέρα μου ...

Το υπόλοιπο δεν το σχολιάζω γιατί αν και θα γελάγαμε θα βγούμε και πολύ εκτός ...

Θα σου πρότεινα όμως να αγοράσεις ένα USB Flash κάποια στιγμή και να δεις την χρησιμότητά του ... Επίσης, αν δεν με πιστεύεις τσέκαρέ το, το Bluetooth 3 και ακόμα περισσότερο το USB, είναι ταχύτητατα συγκριτικά με αποστολές μέσω mail ... Αλήθεια !!!!!!!!!

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

 

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Link to comment
Share on other sites

Πραγματα ανουσια δηλαδη για τον περισσοτερο κοσμο που θελει μια συσκευη να μιλαει,να στελνει sms να μπαινει fb και να κατεβαζει καμια εφαρμογη,παιχνιδι να περασει η ωρα..

 

Αυτος ο τυπος χρηστη χρειαζεται ενα feature phone, αντε το πολυ ενα smartphone το πολυ μεχρι 120 ευρω...

 

Εγω πιστευω πως το meego δεν προκειται να παει μπροστα μεχρι να φυγει ο elop απο την νοκια...

Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....
Link to comment
Share on other sites

πριν δεκα μερες μου ζητησε ενας φιλος να του στειλω σε ενα νοκια 5800 ενα βιντεο που τραβηξα με την εγνατια να εχει ενα μετρο νερο και ητανε δυο λεπτα με 640*480 και κλασικα του ελεγε ανεπαρκες μνημη.

 

εχω ταινιες ολοκληρες στο 5800 σε 640χ480 και παιζουν κανονικα.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...