kostasza Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 Thank you! Πάω για δοκιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπερα μετα απο 50 ωρες με την v7 και cfroot kernel ολα πηγαινουν smooth and stable...μονο προβλημα το battery drain που ειναι περιπου 1% την ωρα σε standby οχι καλα σε σχεση με την παλια μου rom που χρησιμοποιουσε τον nimphetamine 2.1.1 kernel με drain 0,5% ανα ωρα... Δοκιμαζω τον speedtestmod και επανερχομαι για τις παρατηρησεις μου. Επιβεβαιώνω και εγώ υπάρχει πρόβλημα με battery drain 1%+ την ώρα σε standby όλα τα άλλα ολα ο.κ Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Οι φωτογραφίες που έχει βάλει η Ρεβέκκα ποιο θέμα είναι όπως και πως μπαίνει και λογότυπο S; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπερα παιδια εδω και καιρο δεν μπορω να κανω καποια αγορα απ το μαρκετ,εχω δοκιμασει πολλα αλλα ακρη δεν βγαζω αν μπορει καποιος να με βοηθησει λιγο περιληπτικα ευχαριστω Αλλαξε την γλωσσα στα Αγγλικα Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Οι φωτογραφίες που έχει βάλει η Ρεβέκκα ποιο θέμα είναι όπως και πως μπαίνει και λογότυπο S; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Είναι από την ROM Turkbey η οποία σκίζει σε εμφάνιση αλλά υστερεί ως ROM. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Επιβεβαιώνω και εγώ υπάρχει πρόβλημα με battery drain 1%+ την ώρα σε standby όλα τα άλλα ολα ο.κ 60 ωρες μεχρι τωρα και ειμαι στο 25% Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Δεν υπαρχεις ρε φιλε τοσο απλο ευχαριστω πολυ giannis42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Είναι από την ROM Turkbey η οποία σκίζει σε εμφάνιση αλλά υστερεί ως ROM. Και ποιο θέμα επιλέγω για να το βάλω και γω; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 το rolle tube δεν μου παιζει. Υπαρχει καποιο tip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Και ποιο θέμα επιλέγω για να το βάλω και γω; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν υπάρχει ως θέμα. Σου έστειλα pm... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Παιδια δοκιμαστε το bios boot animation της omega kitchen... απλα δεν υπαρχει...:w00t: και κατι ασχετο... Κατεβασα τα omega files full, τα περασα στο κινητο μου και... εξαφανιστηκαν τα αρχεια της omega files v7... Υπαρχει ο φακελος αλλα ειναι αδειος... Edited November 28, 2011 by carve21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδια δοκιμαστε το bios boot animation της omega kitchen... απλα δεν υπαρχει...:w00t: Αυτό είχα , αλλά το Omega Wars είναι καλύτερο :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αυτό είχα , αλλά το Omega Wars είναι καλύτερο :D Omega wars?? δεν υπαρχει παντως στα omega files... υπαρχει κανα videaki η οτιδηποτε να το δουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Omega wars?? δεν υπαρχει παντως στα omega files... υπαρχει κανα videaki η οτιδηποτε να το δουμε? Ναι γιατί εγώ το έφτιαξα για χαβαλέ :D Έχει φωτό εδώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carve21 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ναι γιατί εγώ το έφτιαξα για χαβαλέ :D Έχει φωτό εδώ ωραιος... οπως ο r2d2 boot animation ειναι συμπαθητικος για τους φαν της ταινιας αλλα για να μη βγουμε τελειως offtopic...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Πάντως σχετικά με το market παρατήρησα ότι μετά από full wipe δουλεύει για λίγο κανονικά κάτι μετά πάλι δεν δε αφήνει να αγοράσω εφαρμογές.πότε θα βρεθεί μια μόνιμη λύση; το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με την stock ROM; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Πάντως σχετικά με το market παρατήρησα ότι μετά από full wipe δουλεύει για λίγο κανονικά κάτι μετά πάλι δεν δε αφήνει να αγοράσω εφαρμογές.πότε θα βρεθεί μια μόνιμη λύση; το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με την stock ROM; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Αυτό (μια σελίδα πριν :p) το δοκίμασες?? Αλλαξε την γλωσσα στα Αγγλικα Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Πάντως σχετικά με το market παρατήρησα ότι μετά από full wipe δουλεύει για λίγο κανονικά κάτι μετά πάλι δεν δε αφήνει να αγοράσω εφαρμογές.πότε θα βρεθεί μια μόνιμη λύση; το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με την stock ROM; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ναι οφείλεται στην εκδοση του μάρκετ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Γιαννη,θα βγαλεις μηπως την 7.1, με το θεμα ICE CREAM SANDWICH?:rolleyes: Μολις ο BigBangHD βγαλει το νεο ICS theme Θα ετοιμασω την νεα Omega v7.1 ICS το rolle tube δεν μου παιζει. Υπαρχει καποιο tip; Δουλεύει κανονικά στην Omega v6+v7 Δες εδω από τις εικόνες τι πρέπει να πατήσεις. ευχαριστω για την απαντηση..με ενδιαφερει το θεμα της ICS μπορω να το περασω στην omega xt black and blue?εινι συμβατο? Ναι αλλά θα γίνουν αχταρμάς τα δυο theme, βάλε το restore theme της stock Omega πρώτα και μετά βάλε το ICS. Παιδια δοκιμαστε το bios boot animation της omega kitchen... απλα δεν υπαρχει...:w00t: και κατι ασχετο... Κατεβασα τα omega files full, τα περασα στο κινητο μου και... εξαφανιστηκαν τα αρχεια της omega files v7... Υπάρχει ο φακελος αλλα ειναι αδειος... Το omega files full είναι πολύ μεγάλο σε μέγεθος και θα προτείνω να βάλεις στην συσκευή σου μόνο τα περιεχόμενα του που σε ενδιαφέρουν, Τα αρχεια της omega files v7 δεν εξαφανίζονται με ένα copy άλλου φακέλου, κάτι άλλο έγινε. Γιαννη αν και την εβαλα full wipe τον φακελο omega files δεν μου τον περασε αυτοματα,γιατι; :confused: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ειναι απο το CWM recovery, αν κανεις full wipe και εισαι με το νεοτερο CWM recovery τοτε δεν κανει copy τον φακελο omega files v7 - ουτε σβηνει τον παλιο. Αν με το ιδιο ακριβως recovery βαλεις την ρομ χωρις Full Wilpe τοτε τον κανει copy κανονικα και κανει delete τον παλιο :blink::cry::worry::blink::blink: εμενα μου τον περασε στην external sd. Για τσεκαρε το Ναι αν έχεις κάποια άλλη έκδοση του CWM recovery (δεν έχω ανακαλύψει πια) τον κάνει copy στην external sd. Το έχει κάνει και σε μένα αλλά δεν συγκράτησα τι κερνελ είχα πριν για να ξέρω τι έκδοση CWM recovery είχα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Αυτό (μια σελίδα πριν :p) το δοκίμασες?? αν διαβασες καλα , λεω μια ΜΟΝΙΜΗ λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Όταν λες νεώτερη έκδοση CWM ? Εγώ εγκατέστησα χτες την 7.Είχα το CWM 5.0.2.7 και δε μου πέρασε και εμένα το φάκελο Omega files. Πιθανολογώ ότι σε μένα φταίει ο χώρος στην sd.Δε χωράει ούτε κουνούπι :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Όταν λες νεώτερη έκδοση CWM ? Εγώ εγκατέστησα χτες την 7.Είχα το CWM 5.0.2.7 και δε μου πέρασε και εμένα το φάκελο Omega files. Πιθανολογώ ότι σε μένα φταίει ο χώρος στην sd.Δε χωράει ούτε κουνούπι :happy: Η νεώτερη έκδοση του CWM είναι η 5.0.2.7 με τα μπλε γράμματα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Η νεώτερη έκδοση του CWM είναι η 5.0.2.7 με τα μπλε γράμματα. Αυτην την εκδοση ειχα και εγω με τον κερνελ του Τουρκου τον 2.1.1 και μου τον περασε στην εξωτερικη καρτα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 στην πρωτη σελιδα στα tweaks το disable bootsound σαν λινκ δεν υπαρχει.ειναι ανενεργο.μηπως μπορει να διορθωθει; ευχαριστω sent from the king galaxy s2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Κι εμένα ο φάκελος των OMEGA files βρέθηκε στην εξωτερική κάρτα μόλις έβαλα την 7.0 Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts