nnik_1969 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Αν βάλω τον stock Tw launcher τα εικονίδια κάτω θα παραμείνουν μπλε ή θα γίνουν παρδαλά? Επίσης, στον Go launcher δεν μου βγάζει το widget μήνας και στο accuweather γαι τον καιρό δέχεται μόνο 2x4 και όχι 1x4 όπως στον Tw, έχει να κάνει με τον Go l? Γενικά η ρομ τα σπάει και το black-blue theme είναι πανέμορφο, αυτό που πρόσεξα είναι οτι το σήμα της Cosmote δεν πέφτει σχεδόν ποτέ απο τις 5 γραμμές πράγμα που βλεπω πρώτη φορά στο κινητό έχω Shiya Kernel και είναι πραγματικά smooth, θέλω όμως να δοκιμάσω και με τον cf root γιατί μου έκανε 2 restart, πρώτη φορά στην omega εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά :thanks: Το έκανε και σε εμένα αλλά έφταιγε ο go launcher. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Και παλι δεν το κανει βγαζει σφαλμα Σε μένα το κάνει εγκατάσταση κανονικά άμα προσθέσω .apk στο τέλος. Κατέβασε το από εδώ για σιγουριά. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδια ενα θεματακι έχω με την ομέγα στα μηνύματα...έχω εγκαταστησει το handsent sms και όταν ερχετε μύνημα και πάω να το διαγράψω το διαγραφει και απο το handsend και απο τα κανονικά μυνήματα αλλα στα κανονικά μυνηματα μένει η ειδοποίηση και δεν διαγράφεται...αναγκαζομαι να το κάνω επανεκοινηση για να φύγει η ειδοποιηση...Γιατί συμβαίνει αυτο??? Sent from my MZ601 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδια ενα θεματακι έχω με την ομέγα στα μηνύματα...έχω εγκαταστησει το handsent sms και όταν ερχετε μύνημα και πάω να το διαγράψω το διαγραφει και απο το handsend και απο τα κανονικά μυνήματα αλλα στα κανονικά μυνηματα μένει η ειδοποίηση και δεν διαγράφεται...αναγκαζομαι να το κάνω επανεκοινηση για να φύγει η ειδοποιηση...Γιατί συμβαίνει αυτο??? Sent from my MZ601 Ετσι γινεται δεν ειναι θεμα Rom. Πηγαινε στις ρυθμισεις μηνυματων(κανονικες) και βαλε να μην ερχετε ειδοποιηση! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Sooo... what's next? :p Δώστε στο λαό προγραμματικές δηλώσεις για την επόμενη έκδοση! :D Παράθεση RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το κατεβασα αλλα με τονstock browser δεν μου το κατεβασε σαν apk αλλα σαν url μαλλον καποια πατατα κανω και σε ζαλιζω τσαμπα sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το κατεβασα αλλα με τονstock browser δεν μου το κατεβασε σαν apk αλλα σαν url μαλλον καποια πατατα κανω και σε ζαλιζω τσαμπα sorry Δοκίμασε με opera να το κατεβάσεις, πολλές φορές ο stock browser τρώει κολλήματα με τα downloads. Δέν είναι θέμα rom και με την original τα ίδια κάνει, όχι πάντα αλλά αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδια κανενας προτεινομενος κερνελ???ειμαι με τον cf 4.1 αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος απο πλευρα μπαταριας...βεβαια ειμαι στην πρωτη πληρη φορτισει και χωρις ακομα battery callibration Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Παιδια κανενας προτεινομενος κερνελ???ειμαι με τον cf 4.1 αλλα δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος απο πλευρα μπαταριας...βεβαια ειμαι στην πρωτη πληρη φορτισει και χωρις ακομα battery callibration Sent from my GT-I9100 using Tapatalk SpeedFrey 3.0.0 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το έκανε και σε εμένα αλλά έφταιγε ο go launcher. χμμμ δίκιο έχεις, και μένα όταν είχα τον Go μου τα έκανε, με Tw μια μέρα τώρα δεν έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 χμμμ δίκιο έχεις, και μένα όταν είχα τον Go μου τα έκανε, με Tw μια μέρα τώρα δεν έκανε Δημήτρη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ioathe που μπορώ να κατεβάσω τον speedFrey 3.0.0 και πως σου λεω thanks στο xda; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Ioathe που μπορώ να κατεβάσω τον speedFrey 3.0.0 και πως σου λεω thanks στο xda; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Jeffrey-SpeedFrey3.0.0-rV- Γράψε ένα Post και πες thank you for Omega rom :):lol: EDIT Είσαι φοβερός και γρήγορος, πάω να σου απαντήσω :) EDIT 2 Και η τελευταία εκκρεμότητα μας: Έφτιαξα διάφορες εκδοχές του Overscroll glow *Light blue overscroll_glow by ::indie:: *Light white overscroll_glow by ::indie:: *Remove overscroll_glow by ::indie:: *Restore overscroll_glow by ::indie:: Προστεθήκανε στο OmegaFiles post και στο dropbox. Δοκιμάστε το Omega Files dropbox από την συσκευή σας, θα έχετε μια κουζίνα online συνέχεια για να κάνετε τα μαγειρέματα σας. Μέτα το download με την κατάλληλη ρύθμιση σας κάνει εγκατάσταση αυτόματα ότι επιλέξατε να κατεβάσετε. Δοκιμάστε τες και κρατήστε όποια σας αρέσει :) Εγώ κράτησα την Light blue Edited October 14, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Λείπω από την Τετάρτη σε μίνι διακοπές και έχω μείνει πολύ πίσω. Εδώ που βρίσκομαι έχει μόνο gprs και δεν μπορώ να κάνω τίποτα εκτός από tapatalk και twitter. Τι είναι αυτό το Light blue? Ακόμα είμαι με την v1.4 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) λοιπον περασα την τελευταια omega πανω απο καθαρη KI8 και επαθα την ΠΛΑΚΑ μου!!!! ουαουυυ και παλι ουαουυυ! το θεμα ειναι απλα σουπερ! επαθα πλακα! το κινητο απλα Π Ε Τ Α Ε Ι !!!!!!!!!!!!!!!:) ολα ειναι τοσο γρηγορα και τοσο σμουθ που πραγματικα παθαινεις σοκ! :) μετα απο επαναφορα το εστρωσα το εφερα στα μετρα μου και πλεον δεν το κουναω απο δω! ασε που μου βελτιωθηκαν πολλα θεματακια που ειχα με τις προηγουμενες ρομς με πολλες εφαρμογες η ρομ λειτουργει τοσο τελεια που πραγματικα δεν της λειπει τιποτα! φιλε ioathe μια απορια μονο! το κολπακι με το call recorder βλεπω οτι δεν υπαρχει στην ρομ σου! μπορω να το βαλω απο την κουζινα του λεομαρ η θα μαμηθει το συμπαν.:p το εχεις δοκιμασει? και παλι μπραβο και σε ευχαριστουμε εχεις κανει απιστευτη δουλεια!:):) για sms εγω χρησιμοποιω το go sms! νομιζω οτι ειναι κλασεις ανωτερο απο το handsent sms Edited October 14, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 λοιπον περασα την τελευταια omega πανω απο καθαρη KI8 και επαθα την ΠΛΑΚΑ μου!!!! ουαουυυ και παλι ουαουυυ! το θεμα ειναι απλα σουπερ! επαθα πλακα! το κινητο απλα Π Ε Τ Α Ε Ι !!!!!!!!!!!!!!!:) ολα ειναι τοσο γρηγορα και τοσο σμουθ που πραγματικα παθαινεις σοκ! :) μετα απο επαναφορα το εστρωσα το εφερα στα μετρα μου και πλεον δεν το κουναω απο δω! ασε που μου βελτιωθηκαν πολλα θεματακια που ειχα με τις προηγουμενες ρομς με πολλες εφαρμογες η ρομ λειτουργει τοσο τελεια που πραγματικα δεν της λειπει τιποτα! φιλε ioathe μια απορια μονο! το κολπακι με το call recorder βλεπω οτι δεν υπαρχει στην ρομ σου! μπορω να το βαλω απο την κουζινα του λεομαρ η θα μαμηθει το συμπαν.:p το εχεις δοκιμασει? και παλι μπραβο και σε ευχαριστουμε εχεις κανει απιστευτη δουλεια!:):) για sms εγω χρησιμοποιω το go sms! νομιζω οτι ειναι κλασεις ανωτερο απο το handsent sms Δουλεύει και του Λέομαρ αλλά έχει και δικό του στο Omega files. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Δουλεύει και του Λέομαρ αλλά έχει και δικό του στο Omega files. οκ σορυ δεν το ειδα ειμαι απο την δουλεια και εχω χασει επεισοδια! αν δουλευει του λεομαρ το βαζω απο εκει και τελος... ευχαριστω για την απαντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Να μαι παλι και γωωωω σας τα εχω κανει τσουρεκια :X αλλα δεν μπορω με τιποτα να βαλω τον cm7 music player εχω δοκιμασει τα παντα νομιζω:confused:αλλα τιποτα οποιος σοφος ας φωτισει τον αμοιρο νεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ένα μπράβο στον Γιάννη τον δημιουργό της omera rom , και πολλά ευχαριστώ πράγματι είναι όμορφη, ωραίο το θέμα blackblue, χαίρεσαι να την δουλεύεις, γρήγορη και smooth , κρατάει η μπαταρία με το CF-Root_v4.1 που έχω. Χρησιμοποιώ κι εγώ το go sms δωρεάν από μάρκετ και την Ελληνική γλώσσα go sms language Greece ανοίγουμε το Go sms pro/μενού/ρυθμίσεις/επιλογή γλώσσας μετά Advance/ρυθμίσεις αποστολής/ενεργοποίηση υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις (τσεκαρισμένο) υποστηριζόμενες γλώσσες/Ελληνικά (έχουμε 160 χαρακτήρες) Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Jeffrey-SpeedFrey3.0.0-rV- Γράψε ένα Post και πες thank you for Omega rom :):lol: EDIT Είσαι φοβερός και γρήγορος, πάω να σου απαντήσω :) EDIT 2 Και η τελευταία εκκρεμότητα μας: Έφτιαξα διάφορες εκδοχές του Overscroll glow *Light blue overscroll_glow by ::indie:: *Light white overscroll_glow by ::indie:: *Remove overscroll_glow by ::indie:: *Restore overscroll_glow by ::indie:: Προστεθήκανε στο OmegaFiles post και στο dropbox. Δοκιμάστε το Omega Files dropbox από την συσκευή σας, θα έχετε μια κουζίνα online συνέχεια για να κάνετε τα μαγειρέματα σας. Μέτα το download με την κατάλληλη ρύθμιση σας κάνει εγκατάσταση αυτόματα ότι επιλέξατε να κατεβάσετε. Δοκιμάστε τες και κρατήστε όποια σας αρέσει :) Εγώ κράτησα την Light blue Το κατεβάζουμε από το market και ανοίγουμε λογαριασμό στο dropbox; Όσο για το GO SMS πιστεύω είναι το καλύτερο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Το κατεβάζουμε από το market και ανοίγουμε λογαριασμό στο dropbox; Όσο για το GO SMS πιστεύω είναι το καλύτερο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk όπως τα λες και στο #4 post λέει :όποιος θέλει πρόσβαση ας μου στείλει το mail του με pm για να του στείλω πρόσκληση. Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) Tην Καλησπερα μου σε ολους....!!! Τους OMEGAITES...!!!!! & Μελη & Χρηστες... Τι να γραψω για την OMEGA ROM.....!!! (??) !!! TI NA ΓΡΑΨΩ....???????? Και ομως θα γραψω κατι.... Στην αρχη του -thread-,οταν ο αξεπεραστος δημιουργος του :respect: IOATHE :respect: ηρθε στην παρεα μας..!!! Καταλαβα τι θα επακολουθησει....!!! (Και σας ενημερωνω αγαπητoυς !!!!...ΟMEGAITES...!!!! Ειμαστε ακομα στην αρχη...). Ειχα αναφερει παλιοτερα,οτι ηρθε ο καιρος να καταλαβουν ολοι (ΙΤΑΛΟΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΑ / ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...:lol::p:lol:) ,οτι στο παιχνιδι μπαινει πλεον ενας ΕΛΛΗΝΑΡΑΣΣ...:!: Και θα ειστε και εσεις μαρτυρες για το τι θα επακολουθησει...!!! Δεν μπορω να πιστεψω,πως υπαρχει ακομα κατοχος του -SGS 2- που φοραει αλλη -custom rom- (Leomaria kai Criskelia κ.τ.λ).....??????????????????????????????? Ναι ακομα υπαρχει... Κι"ομως ακομα υπαρχει....!!!! Kανω λοιπον μια προβλεψη.... ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ....!!!!!!! ΝΑΙ ΣΑΣ ΛΕΩ....!!! ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ......!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!! Τον Γιανναρο (IOATHE) δεν τον γνωριζω προσωπικα... Παρα μονο απο τις συνομιλιες μας,εδω μεσα στο -forum-... Γνωριζω ομως,οτι αυτο το αξιολογο παλικαρι,δουλευει ακουραστα για τα γουστα μου και τις απαιτησεις μου.... Δουλευει ακομα και για αυτα που δεν εχω σκεφτει να απαιτησω... Και προθυμα ανταποκρινεται σε καθε μου ερωτηση / απορια,ακομα και οταν η απαντηση της,εχει χιλιοειπωθει... Οχι Γιαννη,δεν σου πλεκω το εγκωμιο... Απλα αισθανομαι το χρεος ως αγνωστος απεναντι σου,να σε ευχαριστησω για αλλη μια φορα και να σου πω,πως το ελαχιστο που μπορω να κανω για να στηριξω και εγω,αυτην την αξια δουλεια της ομαδας σου... Ειναι ενα ασημαντο --DONATE--,που αξια δεν θα εχουν τα ( 2,3,5,10 ευρω) που μπορω εγω να διαθεσω,αλλα η προσπαθεια μου να στηριξω με αυτον τον τροπο,αυτην την ομορφη αφιλοκερδης εργασια σας... Εχω κανει τοσα και τοσα -donate- σε ξενους και μη,που πολλες φορες εκ του αποτελεσματος,δεν εμεινα και τοσο ικανοποιημενος απο την παροχη τους... Και δεν θα κανω για την OMEGA ΤΕΑΜ...!!!! Για τον Γιανναροοοο....!!!! , (Αρκει μονο να αναφερω,οτι ο σχεδιασμος,η συγκροτηση,η σωστη λειτουργια,η δοκιμη,η παρουσιαση,η υποστηριξη και η παροχη μιας τετοιας ειδους εργασιας (!!! OMEGA ROM !!!!),απαιτουν παρα πολλες ωρες ειτε προσωπικης,ειτε ομαδικης δουλειας....!!! Και Ναιιιι...!!!! Νιωθω την αναγκη να στηριξω αυτην την προσπαθεια,ακομα και οταν καποιος εχει αποφασισει να μου την προσφερει δωρεαννννν....!!!!!!!!) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ....!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ....!!!!!! *Τάσο - Zenor* *Γιάννη - petsas* *Basillis - vasilis266* *Γιώργος - comfuzio* *Μάκης - makismakis* *Νίκος - NIKOLAOS68* *Ρεβέκκα - virland *lexullde* *BananenAffe* *dully79* *myphone * :lol:***Tην Γυναικα σου**** :lol: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& *************ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΜΕ***************** Εκτος θεματος....!!!! Αλλα με πολη σεβασμο...!!!! (Θελοντας να τονωσω την προσπαθεια σας για δημιουργια...) Edited October 14, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgiosalon Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 (edited) λοιπον περασα την τελευταια omega πανω απο καθαρη KI8 και επαθα την ΠΛΑΚΑ μου!!!! ουαουυυ και παλι ουαουυυ! το θεμα ειναι απλα σουπερ! επαθα πλακα! [.....] φιλε ioathe μια απορια μονο! το κολπακι με το call recorder βλεπω οτι δεν υπαρχει στην ρομ σου! μπορω να το βαλω απο την κουζινα του λεομαρ η θα μαμηθει το συμπαν.:p το εχεις δοκιμασει? και παλι μπραβο και σε ευχαριστουμε εχεις κανει απιστευτη δουλεια!:):) για sms εγω χρησιμοποιω το go sms! νομιζω οτι ειναι κλασεις ανωτερο απο το handsent sms Γεια σου ρε freddaras και σε εσενα...!!!! Μαζι με το -flasharisma- της OMEGA ROM,θα δημιουργηθει στον αποθηκευτικο χωρο της συσκευης σου,ενας φακελος με το ονομα -omega files-.. Eιναι κατι σαν -Kitchen-,ριξε μια ματια μεσα σε αυτον και θα βρεις παρα πολλα πραγματα αξιοποιησημα και λειτουρικα,,για να μην πω απαραιτητα (must have) (π.χ Callrecorder..). Nαι μπορεις να το παρεις και απο την -Leomar revolution Κitcen-, αλλα ηρθε ο καιρος με το -dropbox-,που δεν θα εχουμε καμια ειδους αναγκη,απο αλλου τυπου -Kitchen-... Οι παροχες της OMEGA-ROM και του - moderator & dev - IOATHE / Γιανναρος, θα ειναι οτι πιο καινουριο και αξιοποιησιμο υπαρχει υπο εξελιξη και προσφορα...!!! (π.χ *SiyahKernel v2.0 τον δοκιμαζω και αν λεει συντομα θα γραψω [ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1263838 ] ) Αρκει να του το αναφερουμε και να το ζητησουμε...(δινοντας του και τον αναλογο χρονο φυσικα). Υ.Γ Οσο αφορα ( go sms VS handsent sms ) κρατα οποιο σου ειναι πιο πρακτικο / λειτουργικο....Γουστα ειναι αυτα...!!! 1) EDIT / O SiyahKernel v2.0 αυτος που κατεβασα εχει NEW version 5.0.2.3 Clock Work Mod Recovery και πρωτες μου εντυπωσεις αρκετα καλες...!!! Πολυ νωρις ακομα,ομως.... 2) EDIT / efs Backup TI EINAI...???? Ενα αντιγραφο ασφαλειας που περιεχει πολλες πληροφοριες για την συσκευη (π.χ ΙMEI ..κ.τ.λ) Και πρεπει να το κανω -install- το αρχειο .zip.....???? Mηπως δεν μου χρειαζεται...????? Καποιος που να ξερει περισσοτερα,με δυο φτωχα λογια.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...!!!! Edited October 14, 2011 by gorgiosalon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 @ioathe προσεξα οτι μεσα στο system>app του zip αρχειου για την εγκατασταση της v2 υπαρχουν ολα τα apps...υπαρχει περιπτωση στο μελλον να την βγάλεις τελειως lite? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts