Agentsmith Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Καλημέρα, Γιάννη πάρα πολύ καλή δουλειά και πολυ κατατοπιστικοί οι οδηγοί! :) Στο θέμα μας τώρα. Είχα Omega ver. 1.4 και αποφάσισα να βάλω την 2.0 CF-root_v4.1. Να επισημάνω στην 1.4 είχα το πρόβλημα με τον Adobe flash player. Έβαλα λοιπόν την 2.0 με CWM και παρατήρησα ότι καταρχήν στις εφαρμογές μου δεν υπάρχει o Adobe flash player αλλά εάν κάνω search βρίσκει την εφαρμογή και μου προτείνει να κάνω update!!! Στο update αυτό δεν ολοκληρώνεται γιατί υπάρχει λάθος στην υπογραφή. Επίσης όταν πάω να δω ένα video από youtube μου το ανοίγει με την εφαρμογή youtube. Μερικές παρατηρήσεις τώρα: - Στο Gmail εκεί που γράφει εισερχόμενα πιστεύω ότι με αυτό το άσπρο φόντο είναι δυσδιάκριτο όπως και το account που έχει δίπλα. - Στο widget του Calendar όταν βάλεις όλο τον μήνατο ίδιο πρόβλημα δυσδιάκριτο . - Το φόρτισα το βράδυ και το πρωί που είχε τελειώσει η φόρτιση το άνοιξα και έκανα ένα battery calibration. Με ανοιχτό το 3G Data συνέχεια και με browsing και tweeter για περίπου 10 λεπτά η μπαταρία στο 87%!!!!!!!! - Επίσης 2 φορές μέχρι τώρα το tiny flashlight έχει σκάσει! Και 1 πληροφορία τώρα πως αλλάζουμε τα μηνύματα κάτω με το handecent SMS? Τα παρακάτω είναι σωστά μετά το flash με την 2.0 CF-root_v4.1: Baseband version: I9100XXKI3 Kernel version: 2.6.35.7.-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55#2 Build number: OmexgaXT v2.0 -XXKI3 Sorry εαν σε κούρασα!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 To X-POWER+ BLACK [1.1.0] ανεβηκε στο Dropbox και το εβαλα και στο Omega Files Για του nitroz θα ήθελα το url από την σελίδα του στο xda για να το κατεβάσω και για να το δοκιμάσω. δεν παίζεσαι...μπραβω...δημιουργεις μυθο... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Λοιπόοον... αγαπητέ φίλε Γιάννη, μετά από μία περίπου ημέρα έχοντας: Baseband version: I9100XXKI3 Kernel version: 2.6.35.7.-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55#2 Build number: OmexgaXT v2.0 -XXKI3 ... επιβεβαιώνω τον φίλο πιο πάνω, που αναφέρει θέμα με τη μπαταρία. Δηλαδή, για χρήση 10' με ανοιχτό WiFi/DATA/GPS έχω απώλειες της τάξης του 10-12%. Συγκρίνοντάς το με τη προηγούμενη κατάσταση (μαμίσια ΚΙ4) και τις ίδιες συνθήκες έχω δυστυχώς η τριπλάσια κατανάλωση... Anyway, θα συνεχίσω να το παρατηρώ και θα σας ενημερώσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σου, να δημιουργείς για όλους εμάς και να απαντάς σε κάθε ερώτησή μας. Να είσαι καλά! Παράθεση RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) δεν παίζεσαι...μπραβω...δημιουργεις μυθο... Πως σου φαίνεται η Omega, δεν θυμάμαι να διάβασα post σου με σχόλια? :) Λοιπόοον... αγαπητέ φίλε Γιάννη, μετά από μία περίπου ημέρα έχοντας: Baseband version: I9100XXKI3 Kernel version: 2.6.35.7.-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55#2 Build number: OmexgaXT v2.0 -XXKI3 ... επιβεβαιώνω τον φίλο πιο πάνω, που αναφέρει θέμα με τη μπαταρία. Δηλαδή, για χρήση 10' με ανοιχτό WiFi/DATA/GPS έχω απώλειες της τάξης του 10-12%. Συγκρίνοντάς το με τη προηγούμενη κατάσταση (μαμίσια ΚΙ4) και τις ίδιες συνθήκες έχω δυστυχώς η τριπλάσια κατανάλωση... Anyway, θα συνεχίσω να το παρατηρώ και θα σας ενημερώσω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σου, να δημιουργείς για όλους εμάς και να απαντάς σε κάθε ερώτησή μας. Να είσαι καλά! Και εγω τα ίδια επιβεβαιώνω, εχω και εγω τον ιδιο kernel, προς το παρον δεν τον αλλάζω γιατι δεν εχω αυτες τις μερες προβλημα με την μπαταρία, ειμαι σπιτι και το φορτώνω συνέχεια. Ειμαι με αδεια μεχρι αυριο, μετα ο Θεός βοηθός, ειδικά στο xda δεν τους προλαβαίνω τώρα, οποίος έχει όρεξη να γράφει και θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει pm. Καλημέρα, Γιάννη πάρα πολύ καλή δουλειά και πολυ κατατοπιστικοί οι οδηγοί! :) Στο θέμα μας τώρα. Είχα Omega ver. 1.4 και αποφάσισα να βάλω την 2.0 CF-root_v4.1. Να επισημάνω στην 1.4 είχα το πρόβλημα με τον Adobe flash player. Έβαλα λοιπόν την 2.0 με CWM και παρατήρησα ότι καταρχήν στις εφαρμογές μου δεν υπάρχει o Adobe flash player αλλά εάν κάνω search βρίσκει την εφαρμογή και μου προτείνει να κάνω update!!! Στο update αυτό δεν ολοκληρώνεται γιατί υπάρχει λάθος στην υπογραφή. Επίσης όταν πάω να δω ένα video από youtube μου το ανοίγει με την εφαρμογή youtube. Μερικές παρατηρήσεις τώρα: - Στο Gmail εκεί που γράφει εισερχόμενα πιστεύω ότι με αυτό το άσπρο φόντο είναι δυσδιάκριτο όπως και το account που έχει δίπλα. - Στο widget του Calendar όταν βάλεις όλο τον μήνατο ίδιο πρόβλημα δυσδιάκριτο . - Το φόρτισα το βράδυ και το πρωί που είχε τελειώσει η φόρτιση το άνοιξα και έκανα ένα battery calibration. Με ανοιχτό το 3G Data συνέχεια και με browsing και tweeter για περίπου 10 λεπτά η μπαταρία στο 87%!!!!!!!! - Επίσης 2 φορές μέχρι τώρα το tiny flashlight έχει σκάσει! Και 1 πληροφορία τώρα πως αλλάζουμε τα μηνύματα κάτω με το handecent SMS? Τα παρακάτω είναι σωστά μετά το flash με την 2.0 CF-root_v4.1: Baseband version: I9100XXKI3 Kernel version: 2.6.35.7.-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55#2 Build number: OmexgaXT v2.0 -XXKI3 Sorry εαν σε κούρασα!!! :) Για την περίπτωση σου το πιο σωστό ειναι full wipe και μετά Omega v2.0 πιστεύω θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αναφέρεις, το handecent SMS κανε το εγκατάσταση από το sdcard/programs μαζί με το addon του και κανε το προεπιλογή. Ειναι σωστα τα πιο κατω για cf-root kernel Kernel version: 2.6.35.7.-I9100XXKI3-CL577579 se.infra@SEP-55#2 @ioathe φιλε μου οταν βρεις χρονο τσεκαρε και το black theme του nitroz που εχει ο λεο στην κουζινα του. Sent from my iphone 4 Το black theme του nitroz δεν είναι συμβατό με την Omega, στέλνω pm στον nitroz για να πάρω άδεια να το κάνω συμβατό. (θέλει δουλειά!) Edit Ατυχήσαμε εχει απενεργοποιήσει το xda τον λογαριασμό του, ενημερώστε με μόλις υπάρχουν νεότερα. Edited October 13, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diatheke Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 additional feedback: Δε ξέρω αν σημαίνει κάτι, κατά την εκτέλεση "run full benchmark" από το quadrant (~3500 τελικό score), στα Database Writes του ΙΟ φαίνεται να καθυστερεί/κολλάει - για 8-9'' - στη μέση (2/4). Παράθεση RTFM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Φίλε αν επιτρέπεται τι σύνδεση εχεις και ειδες βελτίωση στο σημα σου? Vodafone εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Vodafone εχω. οκ φίλε μου thanks για την απάντηση.. ρωταω γιατι εγω εχω cosmote και δεν είμαι ευχαριστημένος με το 3g..ενω αντίθετα με vodafone ειμαι φουλ.. τεσπα θα πειραματιστω και αλλο στο θεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Έβαλα τα default themes της Omega στο Dropbox και στο Omega Files post Omega v2.0 close to stock Default Theme Omega XT v2.0 Black Blue Default Theme Τώρα, αν δοκιμάσετε κάποιο άλλο θέμα και δεν σας αρέσει ή κάτι πάει στραβά μπορείτε να γυρίσετε στο αρχικό Theme της Omega. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Sorry λάθος ποστ. Παίζω με το tapatalk πρώτη φορά. Αλλά αφού είμαι εδώ ας πω ακόμα μια φορά μπράβο. Είμαι με την omega 1.3 μερικές μέρες τώρα και πετάει. Έβαλα και τον nimphetamine αλλά παρατηρώ περίεργες συμπεριφορές στην μπαταρία όπως να φορτίζει ενώ δεν είναι στην πρίζα και να ανανεώνει το ποσοστό που μένει σε άκυρο χρόνο. Θα δοκιμάσω και calibration και θα επανέλθω αύριο. Και πάλι μπράβο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Η λεξη εξερετικη ειναι λιγη...μπραβω σε ολους σας για την τεραστια ρομ... Εγινα επισημα μελος της... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αφαίρεση Bloatware Έβαλα Scripts στο Dropobox και στο Omega Files για αφαίρεση όλου του Bloatware 1.backup_bloatwares.sh This script backups all bloatware in /sdcard/Bloatware 2.delete_bloatwares.sh This script deletes all bloatware programs 3.restore_bloatwares.sh This script restores all bloatware you backup in /sdcard/Bloatware Αναλυτικός οδηγός εδω Τα προγράμματα που αφαιρούνται είναι: /AnalogClock.apk /BuddiesNow.apk /ChocoEUKor.apk /Dlna.apk /Days.apk /DigitalClock.apk /DualClock.apk /EmailWidget.apk /FactoryTest.apk /FTM.apk /FTS.apk /FactoryTest.apk /HelvNeueLT.apk /HTMLViewer.apk /GameHub.apk /kieswifi.apk /KiesAir.apk /Kobo.apk /sdcard/Bloatware /lcdtest.apk /MiniDiary.apk /Microbesgl.apk /MobileTrackerEngineTwo.apk /MusicHub_U1.apk /PanningTryActually.apk /PostIt.apk /PressReader.apk /Protips.apk /ReadersHub.apk /SamsungIM.apk /SamsungWidget_News.apk /SamsungWidget_ProgramMonitor.apk /SamsungWidget_StockClock.apk /SecretWallpaper1.apk /SecretWallpaper2.apk /SevenEngine.apk /signin.apk /SpeechRecorder.apk /SnsAccountFb.apk /SnsAccountLi.apk /SnsAccountMs.apk /SnsAccountTw.apk /SnsDisclaimer.apk /SnsImageCache.apk /SnsProvider.apk /SocialHub.apk /Tasks.apk /TwCalendarAppWidget.apk /SamsungWidget_WeatherClock.apk /VoiceToGo.apk /wssyncmlnps.apk /Zinio.apk Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αφαίρεση Bloatware Έβαλα Scripts στο Dropobox και στο Omega Files για αφαίρεση όλου του Bloatware 1.backup_bloatwares.sh This script backups all bloatware in /sdcard/Bloatware 2.delete_bloatwares.sh This script deletes all bloatware programs 3.restore_bloatwares.sh This script restores all bloatware you backup in /sdcard/Bloatware Αναλυτικός οδηγός εδω Τα προγράμματα που αφαιρούνται είναι: /AnalogClock.apk /BuddiesNow.apk /ChocoEUKor.apk /Dlna.apk /Days.apk /DigitalClock.apk /DualClock.apk /EmailWidget.apk /FactoryTest.apk /FTM.apk /FTS.apk /FactoryTest.apk /HelvNeueLT.apk /HTMLViewer.apk /GameHub.apk /kieswifi.apk /KiesAir.apk /Kobo.apk /sdcard/Bloatware /lcdtest.apk /MiniDiary.apk /Microbesgl.apk /MobileTrackerEngineTwo.apk /MusicHub_U1.apk /PanningTryActually.apk /PostIt.apk /PressReader.apk /Protips.apk /ReadersHub.apk /SamsungIM.apk /SamsungWidget_News.apk /SamsungWidget_ProgramMonitor.apk /SamsungWidget_StockClock.apk /SecretWallpaper1.apk /SecretWallpaper2.apk /SevenEngine.apk /signin.apk /SpeechRecorder.apk /SnsAccountFb.apk /SnsAccountLi.apk /SnsAccountMs.apk /SnsAccountTw.apk /SnsDisclaimer.apk /SnsImageCache.apk /SnsProvider.apk /SocialHub.apk /Tasks.apk /TwCalendarAppWidget.apk /SamsungWidget_WeatherClock.apk /VoiceToGo.apk /wssyncmlnps.apk /Zinio.apk Επειδη ολη η ρομ κινηται στο μπλε μηπως θα μπορουσες το εικονιδιο του μαρτετ απο πρασινο να το κανουμε μπλε??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Την πέρασα και 'γω άλλα το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι : ενώ συνδέθηκα κανονικά το μεσημέρι στο WI-Fi του σπιτιού τώρα δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα.Μηπως υπαρχει καμια ρύθμιση;Μπορεί να βοηθήσει κάνεις;Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ioathe Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited October 14, 2011 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αν βάλω τον stock Tw launcher τα εικονίδια κάτω θα παραμείνουν μπλε ή θα γίνουν παρδαλά? Επίσης, στον Go launcher δεν μου βγάζει το widget μήνας και στο accuweather γαι τον καιρό δέχεται μόνο 2x4 και όχι 1x4 όπως στον Tw, έχει να κάνει με τον Go l? Γενικά η ρομ τα σπάει και το black-blue theme είναι πανέμορφο, αυτό που πρόσεξα είναι οτι το σήμα της Cosmote δεν πέφτει σχεδόν ποτέ απο τις 5 γραμμές πράγμα που βλεπω πρώτη φορά στο κινητό έχω Shiya Kernel και είναι πραγματικά smooth, θέλω όμως να δοκιμάσω και με τον cf root γιατί μου έκανε 2 restart, πρώτη φορά στην omega εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αφαίρεση Bloatware Έβαλα Scripts στο Dropobox και στο Omega Files για αφαίρεση όλου του Bloatware 1.backup_bloatwares.sh This script backups all bloatware in /sdcard/Bloatware 2.delete_bloatwares.sh This script deletes all bloatware programs 3.restore_bloatwares.sh This script restores all bloatware you backup in /sdcard/Bloatware Αναλυτικός οδηγός εδω Μήπως το restore script είναι λάθος; Αντί για mount -o rw,remount -t yaffs2, /dev/block/mtdblock /system cp /system/app/AnalogClock.apk /sdcard/Bloatware δεν πρέπει να γράφει το εξής; mount -o rw,remount -t yaffs2, /dev/block/mtdblock /system cp /sdcard/Bloatware/AnalogClock.apk /system/app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αν βάλω τον stock Tw launcher τα εικονίδια κάτω θα παραμείνουν μπλε ή θα γίνουν παρδαλά? Επίσης, στον Go launcher δεν μου βγάζει το widget μήνας και στο accuweather γαι τον καιρό δέχεται μόνο 2x4 και όχι 1x4 όπως στον Tw, έχει να κάνει με τον Go l? Γενικά η ρομ τα σπάει και το black-blue theme είναι πανέμορφο, αυτό που πρόσεξα είναι οτι το σήμα της Cosmote δεν πέφτει σχεδόν ποτέ απο τις 5 γραμμές πράγμα που βλεπω πρώτη φορά στο κινητό έχω Shiya Kernel και είναι πραγματικά smooth, θέλω όμως να δοκιμάσω και με τον cf root γιατί μου έκανε 2 restart, πρώτη φορά στην omega εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά :thanks: βλεπω πολλους να μιλατε για το σημα! μιλατε παντα για το 3g παιδια ετσι? δεν την εχω δοκιμασει ακομη την τελευταια ρομ την κραταω για το σαββατοκύριακο...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Μήπως το restore script είναι λάθος; Αντί για mount -o rw,remount -t yaffs2, /dev/block/mtdblock /system cp /system/app/AnalogClock.apk /sdcard/Bloatware δεν πρέπει να γράφει το εξής; mount -o rw,remount -t yaffs2, /dev/block/mtdblock /system cp /sdcard/Bloatware/AnalogClock.apk /system/app/ Έχεις δίκιο, απο κεκτημένη ταχύτητα έκανα λάθος, το διόρθωσα το script και ανέβασα το διορθωμένο, ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Με ποιο KERNEL προτιματε να εχετε την OMEGA;Και μια διευκρινηση:το BLN CONTROL τι ειναι; Edited October 13, 2011 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Πολυ καλη δουλεια για αλλη μια φορα μπραβο στο team του ioathe, και στον ιδιο βεβαια, που μας φταχνουν εβαλα με το cf root και δεν παιζεται,και μια ερωτηση πως βαζω τον CM7 Music player οεοοοο γιατι σε συνδιασμο με το dsp ειχε και γ*** τους ηχους αυτα απο μενα,αντε να γινει μεγιστοτεραστια η rom για ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 μόλις την έβαλα είχα leomar, και απλά έχω να πω φοβερή δουλειά!!! μου άρεσε πάρα πολύ!!!, ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Καλημέρα σ όλους :) Επειδη ολη η ρομ κινηται στο μπλε μηπως θα μπορουσες το εικονιδιο του μαρτετ απο πρασινο να το κανουμε μπλε??? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Θα το κοιτάξω, αλλά δεν είναι απλό θέλει δουλειά και να βρούμε το κατάλληλο εικονίδιο. Την πέρασα και 'γω άλλα το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω τώρα είναι : ενώ συνδέθηκα κανονικά το μεσημέρι στο WI-Fi του σπιτιού τώρα δεν λέει να συνδεθεί με τίποτα.Μηπως υπαρχει καμια ρύθμιση;Μπορεί να βοηθήσει κάνεις;Πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ioathe Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για να σε βοηθήσω, δοκίμασε να συνδεθείς σε άλλα WI-Fi να δεις να μπαίνει. Αν βάλω τον stock Tw launcher τα εικονίδια κάτω θα παραμείνουν μπλε ή θα γίνουν παρδαλά? Επίσης, στον Go launcher δεν μου βγάζει το widget μήνας και στο accuweather γαι τον καιρό δέχεται μόνο 2x4 και όχι 1x4 όπως στον Tw, έχει να κάνει με τον Go l? Γενικά η ρομ τα σπάει και το black-blue theme είναι πανέμορφο, αυτό που πρόσεξα είναι οτι το σήμα της Cosmote δεν πέφτει σχεδόν ποτέ απο τις 5 γραμμές πράγμα που βλεπω πρώτη φορά στο κινητό έχω Shiya Kernel και είναι πραγματικά smooth, θέλω όμως να δοκιμάσω και με τον cf root γιατί μου έκανε 2 restart, πρώτη φορά στην omega εξαιρετική δουλειά για άλλη μια φορά :thanks: Προσπαθώ να μην έχουμε παρδαλά στην Omega :lol: βάλτον άφοβα (αυτόν που είναι στο Omega Files και τον έχω παραμετροποιησει εγώ για την Omega). Ευχαριστώ για τα σχόλια. Με ποιο KERNEL προτιματε να εχετε την OMEGA;Και μια διευκρινηση:το BLN CONTROL τι ειναι; Το BLN CONTROL σε συνδυασμό με kernel που υποστηρίζει bln σου ανάβει το φως από τα κουμπιά όταν έχεις μήνυμα κτλ.. Δες τους προτεινόμενους kernel για την Omega στο Omega Files ποστ. Εγώ δοκιμάζω τον SiyahKernel εδώ και λίγες μέρες. Πολυ καλη δουλεια για αλλη μια φορα μπραβο στο team του ioathe, και στον ιδιο βεβαια, που μας φταχνουν εβαλα με το cf root και δεν παιζεται,και μια ερωτηση πως βαζω τον CM7 Music player οεοοοο γιατι σε συνδιασμο με το dsp ειχε και γ*** τους ηχους αυτα απο μενα,αντε να γινει μεγιστοτεραστια η rom για ολους Ειναι απλο, πηγαινε στην συσκευη σου στον φακελο sdcard/Omega Files > Programs και θα τον βρεις εκει για να τον κανεις εγκατασταση. Διαβάστε το Omega Files θα βρείτε πολλές πληροφορίες εκεί και με τα περιεχόμενα του μπορείτε να παραμετροποιησετε την Omega στα μέτρα σας. μόλις την έβαλα είχα leomar, και απλά έχω να πω φοβερή δουλειά!!! μου άρεσε πάρα πολύ!!!, ευχαριστώ!!! Χαίρομαι πάρα πολύ και ευχαριστώ για τα σχόλια. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ioathe καλημερα δεν το βγαζει σανapk και δεν μπορω να το κανω εγκαταστασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Ioathe καλημερα δεν το βγαζει σανapk και δεν μπορω να το κανω εγκαταστασει Έχεις δίκαιο, κανε μετονομασία σε CM7 Music player.apk και θα είναι οκ. Το διόρθωσα και εγώ :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Έχεις δίκαιο, κανε μετονομασία σε CM7 Music player.apk και θα είναι οκ. Το διόρθωσα και εγώ :) Και παλι δεν το κανει βγαζει σφαλμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Και παλι δεν το κανει βγαζει σφαλμα Πάω να το κάνω εγκατάσταση να δω το πρόβλημα, επανέρχομαι συντόμως :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts