Jump to content

[ROM] Omega v10.4 - XWKL1 Android 2.3.6 + Omega Files Kitchen v0.3

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι φίλε μου δεν υπάρχει, ο supercurio που το είχε βγάλει στο galaxy s, δεν έχει κάτι..αυτό όμως που μπορείς να κάνεις με τα ίδια αποτελέσματα είναι ο συνδυασμός του power amp και του equalizer, εφαρμογών που υπάρχουν στο μάρκετ, με κάποια συγκεκριμένα settings που δίνει ο kalpik στο xda..ψάξε λίγο εκεί στο thread του s2 στο xda, θα προσπαθήσω να το βρω και εγώ και αν το βρω θα το ποσταρω εδώ..το έχω κάνει και όντως πλησιάζει κατά πολύ το voodoo sound!

Sent from Galaxy

Αγαπητε **tonysac** θα σου πω τι με ενδιεφερε περισσοτερο.Οχι τοσο η ποιοτητα ηχου που βγαινει απο το μεγαφωνο η τα ακουστικα αλλα το γεγονος οτι ειχε μεσα στις ρυθμισεις επιλογες κατα την ηχογραφηση βιντεο.Για παραδειγμα αν εισαι σε ενα κλαμπ η σε χωρο με πολυ δυνατη μουσικη και πολλα μπασα,τικαρες την επιλογη ''loud environment'' και ''καθαριζε'' τον ηχο. Για παραδειγμα

Ακου ποσο καθαρος ειναι ο ηχος.Εκει υστερει παρα πολυ το συγκεκριμενο κινητο και δυστυχως λυπαμαι παρα πολυ που η Samsung δεν το πηρε πολυ στα σοβαρα το συγκεκριμενο θεμα

Edited by Tyxerakias

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Που είναι ρε παιδιά η v5 ανυπομονώ!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ανεβάζω τώρα τα theme και αύριο πρωί η νέα Omega v5.0 θα είναι online :)

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ανεβάζω τώρα τα theme και αύριο πρωί η νέα Omega v5.0 θα είναι online :)

Με βλέπω να ξυπνάω κατά τις 7 γιατί ξέρω ότι είσαι πρωινός τύπος.:happy:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Με βλέπω να ξυπνάω κατά τις 7 γιατί ξέρω ότι είσαι πρωινός τύπος.:happy:

και να εισουν ο μονος....

Κατι μου λεει οτι θα εχουμε την απολυτη ρομ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Εγώ θα την πέρασω μεσημερακι :)

Με μπυριτσα και άγιος ο θεός.περιμένουμε με μεγάλη αγωνία.

Η Kj2 είναι εξαιρετική και η ομεγκα βασισμένη πάνω σε αυτή θα πάει την κινηταρα μας σε άλλο επίπεδο.

ευχαριστούμε για άλλη μία φορά

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

καλησπέρα παιδιά, μολις πέρασα την omega4, πρωτη μου φορα με custom rom.προσπαθω να συνδεθω με το kies για να επαναφέρω επαφές και εικονες αλλα δεν τα καταφέρνω. το pc βλεπει το κινητο μόνο σας εκσωτερικο δίσκο...ποιά είναι η λύση?? ευχαριστώ

Εδιτ : +1 στον αποπανω :p

καλησπέρα παιδιά, μολις πέρασα την omega4, πρωτη μου φορα με custom rom.προσπαθω να συνδεθω με το kies για να επαναφέρω επαφές και εικονες αλλα δεν τα καταφέρνω. το pc βλεπει το κινητο μόνο σας εκσωτερικο δίσκο...ποιά είναι η λύση?? ευχαριστώ

Απενεργοποιησε το settings->Applications -> Development ->USB Debugging

Λογικα αυτο ειναι.

Αλέξανδρος

Θα υπαρχει αραγε η δυνατοτητα να περασουμε στην OMEGA καποιο mod που να διορθωνει το θεμα με το autofocus κατα την εγγραφη video?

Εδιτ : +1 στον αποπανω :p

Απενεργοποιησε το settings->Applications -> Development ->USB Debugging

Λογικα αυτο ειναι.

σ ευχαριστώ! κατι αλλο που δεν μπορω να κανω, ειναι να αλλαξω το φοντο των αρχικων οθονων παρα το οτι πηγαινω πανω στις φωτο μου και παταω "ορισμος ως φοντο αρχικης οθονης"....και κατι ακομα, το mini paper δεν λειτουργει!

edit: μπορει καποιος να μου στειλει σε πμ το original font του sgs2?

Edited by djlevo7

Θα υπαρχει αραγε η δυνατοτητα να περασουμε στην OMEGA καποιο mod που να διορθωνει το θεμα με το autofocus κατα την εγγραφη video?

γιατι εχει βγει καποιο μοντ που να διορθώνει το προβλημα??(γενικα μιλαω!)

γιατι εχει βγει καποιο μοντ που να διορθώνει το προβλημα??(γενικα μιλαω!)

Βασικα δεν γνωριζω και γω αν οντως υπαρχει κατι τετοιο.και γι'αυτο ρωτησα το αν υπαρχει δυνατοτητα και οχι το πως.Απλα με ενα ψαξιμο βρηκα μονο αυτο http://www.inspiredgeek.com/2011/06/02/hacked-samsung-galaxy-s2-sii-camera-apk-higher-bitrate-video-stereo-audio-quality-other-tweaks/

Δεν ηξερα αν ισχυε και γι'αυτο ρωτησα μηπως καποιος γνωριζε κατι παραπανω.

EDIT:Λοιπον μολις προσεξα κατω κατω οτι ειχε λινκ που σε παραπεμπει στο xda.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051

Μαλιστα εχει και βιντεακι σχετικο με τη βελτιωση του ηχου κατα την εγγραφη,κατι που ρωτησα και σε προηγουμενο ποστ(δεν ειδα τρελη διαφορα παντως).Και αναφερει και αυτο: Disable/fix Camcorder continuous_focus issue

Οποτε αν καποιος γνωριζει τι παιζει και αν ειναι εφικτο να το περασουμε ας μας ενημερωσει περισσοτερο

Edited by sarpan

Εγώ έχω μια μικρή ελπίδα ότι θα δούμε την OMEGA 5.0 σήμερα έστω και αργά το βράδυ!

Φρόντισα να μην έχω βραδινή έξοδο, έβαλα και το κινητό να φορτίσει φουλ και περιμένω!!

:D

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ηλιθια ερωτηση αλλα εχεις ενεργοποιησει το usb debugging απο ρυθμισεις- αναπτυξη??

Sol_Ballads Κι όμως φίλε μου αυτό το απλό ήταν,δεν ήξερα ότι μπορούσε να φταίει αυτό για να δουλέψει σωστά το , titanium.Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό.Σαν πρωτάρης την πάτησα άλλα γι'αυτό είναι το neogene για αλληλοβοήθεια.Ευχαριστώ και πάλι

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω κατι?Πειραματιζομαι με το τηλεφωνο μου και λεω να περασω την Omega.Ειναι τελειως καθαρο το τηλεφωνο ουτε εφαρμογες ,επαφες τιποτα απολυτως.Ειναι απαραιτητη η χρηση του Nandroid backup που αναφερεται στις οδηγιες?

Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω κατι?Πειραματιζομαι με το τηλεφωνο μου και λεω να περασω την Omega.Ειναι τελειως καθαρο το τηλεφωνο ουτε εφαρμογες ,επαφες τιποτα απολυτως.Ειναι απαραιτητη η χρηση του Nandroid backup που αναφερεται στις οδηγιες?

Η χρηση του "Nandroid backup" θα ειναι απαραιτητη για εσενα....!!!! Και οχι τοσο για την "Rom"...!!!

Σου λυνει τα χερια που λεμε...!!!!

Αλλα αν εισαι "Expert info User" {απο αλλου το εκλεψα αυτο} :lol: To "Nandroid" θα το κανεις Οδηγο σου....!!!

Τωρα αν εισαι "Casual user" {αυτο μου το μαθε ο Νικολας **Sol_Ballads** ο φιλος, O AΠΑΙΧΤΟΣ} :lol: ..... Παλι και τοτε θα το κανεις οδηγο σου....!!!!

Αν εισαι Σκραπας και Δοκαρι σαν και εμενα...!!!! :chair:{Νiewbee δεν ξερω πως το γραφουν στα <Αgglika> αυτο}

Τοτε χωρις αυτο το *Νandroid backup* δεν πιανεις τιμονι στα χερια σου...!!!! {Δεν πας πουθενα...} :lol:

Αρα ειναι μονοδρομος.....!!! Αλλα αν δεν το γουσταρεις με τιποτα ρε Μορτη.... Δεν τρεχει καστανο.... !!!!

Ειμαι σιγουρος ομως,πως οταν το δοκιμασεις δεν θα σε απογοητευσει καθολου....!!!!

Και με το "Τitanium" θα την κανεις την δουλλεια σου....!!! Αλλα με το αλλο... Με ενα "κλικ" θα σε φερνει στα Ισα σου...!!!

Βρωμικο η Καθαρο το τηλεφωνο / Δεν δημιουργειται κανενα προβλημα για να "flashareis" την ΟMEGA...!!!!

Τωρα για το αν θα περασεις την "OMEGA ROM" η οχι....!!! Σιγουρα δεν ειμαι ο πιο "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ" εδω μεσα,για να σου Απαντησω σε αυτο...!!!!! :p

Ας το κανει κανενας αλλος....!!!!!

Edited by gorgiosalon

μετα την κακη συμβιωση με την checkromv2 και την omegav4, πηγα σε κρισκελο και μου εκατσε πολυ καλα. Δεν μπορω, ομως να κρυψω οτι αυτη που με κερδισε περισσοτερο ηταν η omega. Οποτε περιμενω και γω το νεο release! :)

2,5 GB ο φάκελος Omega Files στο dropbox!

1 GB είναι τα αρχεία για την Omega 3!

Μήπως μπορεί/ πρέπει να βρεθεί κάποια άλλη λύση;

Εγώ δεν τον βρίσκω το φάκελο OMEGA files πια.Μάλλον τον έσβησε το Dropbox γιατί υπερέβην το όριο:cry:

Καλημερα σ ολους,

μια μικρη σταση εδω πριν ανεβασω την νεα Omega v5.0

Για οσους την βαλουν πριν προλαβω να ανεβάσω chengelog η ρομ είναι NOFULL WIPE και

@alx_570

Αλέξανδρε σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate

Αυτο εγινε γιατι ανεβασα αρχεια για την νεα εκδοση, τωρα ειναι 1560 mb

αν και το dropbox εγινε για χρήση στην συσκευή οπου εκει δεν εχει προβλημα χωρου.

Εγώ δεν τον βρίσκω το φάκελο OMEGA files πια.Μάλλον τον έσβησε το Dropbox γιατί υπερέβην το όριο:cry:

Νικο όποιος μου σβήνει ή αλλάζει αρχεία το βγαζω αμεσως εξω χωρις δευτερη προειδοποίηση,

εβγαλα απο τα 130 μελοι περιπου 3 αυτες τις μερες, αν στο internet δεν βλεπεις το Omega Files dropbox στειλε μου pm να σε προσθεσω και παλι.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλημερα παιδες μπορεί κάποιος να μου δώσει τον κωδικό για κανο φουλ φορματ το κην και μετα θελω να περασο και την ρομ:)

Καλημερα σ ολους,

μια μικρη σταση εδω πριν ανεβασω την νεα Omega v5.0

Για οσους την βαλουν πριν προλαβω να ανεβάσω chengelog η ρομ είναι NOFULL WIPE και

@alx_570

Αλέξανδρε σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το Donate

Αυτο εγινε γιατι ανεβασα αρχεια για την νεα εκδοση, τωρα ειναι 1560 mb

αν και το dropbox εγινε για χρήση στην συσκευή οπου εκει δεν εχει προβλημα χωρου.

Νικο όποιος μου σβήνει ή αλλάζει αρχεία το βγαζω αμεσως εξω χωρις δευτερη προειδοποίηση,

εβγαλα απο τα 130 μελοι περιπου 3 αυτες τις μερες, αν στο internet δεν βλεπεις το Omega Files dropbox στειλε μου pm να σε προσθεσω και παλι.

Μα δεν πείραξα ούτε πειράζω τίποτα σε αυτόν το φάκελο γιατί ξέρω ότι είναι shared

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ανεβάσω chengelog γιατί πρέπει να πάω Εκκλησιά και μετά βόλτα την οικογένεια :)

Με λίγα λογία

Omega v5.0

Firmware XWKJ2 Android Gingerbread 2.3.5 (Date: 21/10/2011)

Kernel CF-Root-SGS2_XW_XEF_KJ2-v5.0-CWM5

Modem XXKI4

New:

Google Maps 5.12.0

homeMYhome by c3k -

Updated:

hosts

Omega Files update:

ES_File_Explorer_v1.6.0.7.apk

mVideoPlayer v2.9.1 by zkl https://market.android.com/details?id=afzkl.development.mVideoPlayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImFmemtsLmRldmVsb3BtZW50Lm1WaWRlb1BsYXllciJd

MarketEnabler v3.1.1.2 by rac https://market.android.com/details?id=ch.racic.android.marketenabler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLnJhY2ljLmFuZHJvaWQubWFya2V0ZW5hYmxlciJd

GO Launcher EX 2.63 Final

η ρομ ειναι NoFull Wipe.

Τα υπόλοιπα και το Omega FIles το απογευμα,

Καλή Κυριακή σ ολους

Μα δεν πείραξα ούτε πειράζω τίποτα σε αυτόν το φάκελο γιατί ξέρω ότι είναι shared

Άλλο σε ρώτησα στο internet βλέπεις το φάκελο Omega Files??

Καλημέρα,

Τα θέματα για version 5 που βλέπω στο dropbox ισχύουν Γιάννη; Θέλω να περάσω το blue monkey..

Sent from Galaxy

Αντώνης

Καλημερα Γιαννη! Σ'ευχαριστουμε πολυ, εννοειτε πως κατεβαινει η καινουρια rom.. Εντυπωσεις μετα το φλασαρισμα, αν και νομιζω οτι θα ειναι οι καλυτερες!

Ξερει κανεις πως μπορω να βαλω το wallpaper απο την notification bar του Omega_XT_Black_Blue_Default_Theme_v5.0 στην omega close to stock???

Edited by GeorgeX21