hittman Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδια καλησπερα πολυ καλη δουλεια για αλλη μια φορα Γιαννη.Εχω ενα θεμα δεν μου εκανε μπακαπ τον go launcher ex το ****το ειναι οτι τον ειχα φτιξει στα μετρα μου,καθε φορα τον εκανε μπακαπ και τα χω παρει πολυ υπαρχει καποια λυση για το θεμα μου;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Τον δοκιμαζω και εγω τωρα και οντως φαινεται πολυ καλος :-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk πως παει ο κερνελ???για δωσε τιποτα πληροφοριες αν μπορεις... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Επιτέλους κατεβάζω και πάλι να φλασάρω την omega μετά απο 2 εβδομάδες παραμονής στην Checkrom v2.0.0 που λογω έλλειψης χρόνου δεν μπορούσα να αλλάξω. Δεν λέω, άψογη ρομ αλλά μετά απο κάποιες αλλαγές θεμάτων και kernels άρχισε να μου κάνει νερά. Σαν του έλληνα, δεν έχει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbilly Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπέρα σας παίδες, Καταρχήν να συγχαρώ την ομάδα για την πολλή καλή ROM που έχει προσφέρει στο Community. Είμαι εντελώς noobas στο Android και Sorry αν φανούν χαζές οι ερωτήσεις α) ακολούθησα τα βήματα για το backup απο Titanium και πράγματι κρατήθηκαν όλες οι εφαρμογές και το ιστορικό των κλήσεων αλλά δεν κρατήθηκαν οι επαφές μου :( any help παίδες. Δοκίμασα και πέρασα 2 φορές την Rom με Full Wipe και ξανά το Backup αλλά τζίφος. Να αναφέρω για το συγκεκριμένο (μήπως βοηθήσει) πως οταν μπώ στο ιστορικό των κλήσεων την ΠΡΩΤΗ φορά μόνο για μερικά δεύτερα μου εμφανίζει τα ονόματα αλλά μετά τα χάνει. Όλες τις άλλες εφαρμογές τις κάνει Restore κανονικότατα β) παρατήρησα πως σε WiFI_N (300mbs) με την ROM δεν συνδέεται χωρίς να μου εμφανίζει κάποιο Error και απο το Log του Router μου φαίνεται πως δεν φτάνει καθόλου το Login . Στο ίδιο Router στην BG band συνδέεται κανονικά με την Omega Rom Ευχαριστώ για την βοήθεια και Sorry αν σας κούρασα με την Noobia μου :P:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Καλησπέρα σ' όλους, γνωρίζει κανείς ποιο service πρέπει να γινει restore απο Titanium για την επαναφορά των μηνυμάτων; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) killbilly -> α) ισως οταν εκανες backup απο το titanium δεν τικαρες το [ΕΠΑΦΕΣ/ΚΛΗΣΕΙΣ] Χωρος αποθηκευσης επαφων 2.3.5 , εκτος και αν εχεις τις επαφες στην sim νομίζω δεν τις τραβαει το titanium απο κει. dionisis77 -> [sMS/MMS/APN] Αποθηκευτικος χωρος προγραμματος αποθηκευσης 2.3.5 και τικ ακομη στο [Ρυθμισεις SMS/MMS] Mηνυματα 2.3.5 για να κρατησεις τις ρυθμισεις σου (πχ αν εχεις βαλει αναφορα παραδοσης κ.α.) (ειναι πρασινα στο Titanium !!) Edited November 7, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 πως παει ο κερνελ???για δωσε τιποτα πληροφοριες αν μπορεις... Τον ειχα βαλει στην xt v3 και μετα απο λιγο βγηκε η v4 και δεν προλαβα να τον δω 100%...δεν τον εχω περασει στην 4αρα...ακομη.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Δεν λεει να κατεβει παιδια οσες προσπαθειες κι αν εκανα,πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 O Νίκος είναι με την v4.0 ΧΤ αν δεν κάνω λάθος, αν κάποιος έχει bt ας το δοκιμάσει και ας μας ενημερώσει. Εγώ είμαι με την ΧΤ V4.0 Έχω κάνει πάνω από 10 κλήσεις με blue tooth και όλα δουλεύουν άψογα. :) Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Όταν λέτε κερνελ σε ποιον κερνελ αναφέρεστε; Επίσης η απλη omega.v4 με την xt τι διάφορα έχουν; Μονο στο θεμα ή στην xt υπαρχουν και αλλα tweacs; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 γιαννη αψογη η ρομ...την περασα μετα απο full wipe και δεν εχω το παραμικρο προβλημα... εννοειτε πως δεν αλλαξα κερνελ και το κινητο πεταει... το χρωμα των φακελων ολα τα λεφτα :) Sent from my iphone 4 Γιωργο, αν επιτρεπεται, ποιον kernel εχεις με την v4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Γιωργο, αν επιτρεπεται, ποιον kernel εχεις με την v4? τον μανισιο kernel εχω φιλε μου και ειναι μια χαρα.... Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Παιδες βγηκε και καινουργιος cf root v5... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 τον μανισιο kernel εχω φιλε μου και ειναι μια χαρα.... Sent from my iphone 4 Eυχαριστω για την απαντηση:) Πριν λιγο εβαλα την ρομ και γω, και τσεκαρω να δω πως θα τα παει στο θεμα της μπαταριας. Πολυ καλη δουλεια παντως! Φιλικα, Γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Ioathe ενημερωτικα επειδη βλεπω οτι το παλευεις η XWKJ2 στελνει sms με 160 χαρακτηρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ioathe ενημερωτικα επειδη βλεπω οτι το παλευεις η XWKJ2 στελνει sms με 160 χαρακτηρες... Επειδη το ειπε και ο Ioathe πριν, τι εννοειτε; Εγω στελνω κανονικοτατα μηνυμα με 160 χαρακτηρες με τη μαμισια εφαρμογη με την Omega v 4.0, εχω cosmote και εισαγωγη λειτουργιας σε αλφαβητο gsm. Εννοειτε με μικρα γραμματα 160 χαρακτηρες; :confused: Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Επειδη το ειπε και ο Ioathe πριν, τι εννοειτε; Εγω στελνω κανονικοτατα μηνυμα με 160 χαρακτηρες με τη μαμισια εφαρμογη με την Omega v 4.0, εχω cosmote και εισαγωγη λειτουργιας σε αλφαβητο gsm. Εννοειτε με μικρα γραμματα 160 χαρακτηρες; :confused: Τι να σου πω εγώ με την omega v4 δε μπόρεσα να στείλω. Έχω wind αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο. Με μια ρομ που ειμαι τώρα βασισμένη σε KJ2 στέλνω κανονικά... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν:) @argam Αργύρη σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για Donate (το δεύτερο που μου κάνεις) :) Παιδια καλησπερα πολυ καλη δουλεια για αλλη μια φορα Γιαννη.Εχω ενα θεμα δεν μου εκανε μπακαπ τον go launcher ex το ****το ειναι οτι τον ειχα φτιξει στα μετρα μου,καθε φορα τον εκανε μπακαπ και τα χω παρει πολυ υπαρχει καποια λυση για το θεμα μου;Ευχαριστω Έχεις προηγούμενο Titanium backup να δοκιμασεις? Καλησπέρα σ' όλους, γνωρίζει κανείς ποιο service πρέπει να γινει restore απο Titanium για την επαναφορά των μηνυμάτων; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Στην στην επαναφορά εφαρμ συστήματος, με πράσινα γράμματα. Δεν λεει να κατεβει παιδια οσες προσπαθειες κι αν εκανα,πρωτη φορα το αντιμετωπιζω αυτο Την κατέβασες? Αν έχεις ακόμα πρόβλημα στείλε μου pm. Εγώ είμαι με την ΧΤ V4.0 Έχω κάνει πάνω από 10 κλήσεις με blue tooth και όλα δουλεύουν άψογα. :) Ευχαριστούμε για την ενημέρωση :) Όταν λέτε κερνελ σε ποιον κερνελ αναφέρεστε; Επίσης η απλη omega.v4 με την xt τι διάφορα έχουν; Μονο στο θεμα ή στην xt υπαρχουν και αλλα tweacs; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Η διαφορά είναι μόνο στο theme πουθενά αλλού. Παιδες βγηκε και καινουργιος cf root v5... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ευχαριστώ για την ενημέρωση, τον κατέβασα να τον δοκιμάσω. Ioathe ενημερωτικα επειδη βλεπω οτι το παλευεις η XWKJ2 στελνει sms με 160 χαρακτηρες... Επειδη το ειπε και ο Ioathe πριν, τι εννοειτε; Εγω στελνω κανονικοτατα μηνυμα με 160 χαρακτηρες με τη μαμισια εφαρμογη με την Omega v 4.0, εχω cosmote και εισαγωγη λειτουργιας σε αλφαβητο gsm. Εννοειτε με μικρα γραμματα 160 χαρακτηρες; :confused: Τι να σου πω εγώ με την omega v4 δε μπόρεσα να στείλω. Έχω wind αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο. Με μια ρομ που ειμαι τώρα βασισμένη σε KJ2 στέλνω κανονικά... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τελικά σ άλλους στέλνει και σε άλλους όχι?? :confused::confused: Κατεβάζω την XWKJ2 να την δοκιμάσω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλημέρα. @ioathe: Χρόνια Πολλά Γιάννη, να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσε όσους αγαπάς. Η ν.4 ΧΤ που έχω βάλει από χθες δουλεύει μια χαρά. Την έχω τρελλάνει στις εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις και στο σκινάρισμα και δεν έχει κάνει ούτε 1 κιχ. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Καλημέρα. @ioathe: Χρόνια Πολλά Γιάννη, να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσε όσους αγαπάς. Η ν.4 ΧΤ που έχω βάλει από χθες δουλεύει μια χαρά. Την έχω τρελλάνει στις εγκαταστάσεις, απεγκαταστάσεις και στο σκινάρισμα και δεν έχει κάνει ούτε 1 κιχ. Νίκο μου να τα εκατοστήσεις και εσύ και σου εύχομαι το καλύτερο σε σένα και την οικογένεια σου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το δώρο (donate) που μου έκανες, θα στο ανταποδώσω με μια σπέσιαλ v5.0 :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis77 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 @jimmis1974 : Ευχαριστώ δουλεψε μια χαρα. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Για να μη με περασετε και για τρελο, στελνω με 160 χαρακτηρες απο τη μαμισια εφαρμογη στο νοκια ν85 του πατερα μου.. http://img803.imageshack.us/img803/5643/sc20111108094342.png και το λαμβανει κανονικοτατα! http://img85.imageshack.us/img85/7760/sc20111108094710.png Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Πριν το στειλεις σου γραφει οτι το μηνυμα αυτο μπορει να μην αναγνωστει απο τον παραληπτη ή κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. November 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Για να μη με περασετε και για τρελο, στελνω με 160 χαρακτηρες απο τη μαμισια εφαρμογη στο νοκια ν85 του πατερα μου.. και το λαμβανει κανονικοτατα! Το δοκίμασα και εγω στέλνω κανονικα! πριν την αποστολή μου βγάζει μήνυμα οτι μπορεί το sms να σταλεί κατεστραμμένο (εκει σταμάταγα παλιά και νόμιζα οτι δεν δουλεύει) και όταν το στείλω, το στέλνει κανονικά. Το ίδιο κάνει και με την KJ2 που δοκίμασα πριν λίγο. Το βγάζει και στην stock rom αυτό το μήνυμα?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Οχι παιδια, εμενα δεν μου βγαζει πλεον αυτη την προειδοποιηση οτι το μηνυμα αυτο μπορει να μην αναγνωστει απο τον παραληπτη κ.τ.λ.! Η λειτουργια εισαγωγης ειναι σε αλφαβητο gsm και εχω cosmote, δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το σημειωνω.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts