jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) στα theme θα βοηθουσε να εβαζε κανα link με φωτο απο το καθενα , να το βλεπουμε λιγακι πριν το εγκαταστησουμε. Αν βρεις και κανενα glass theme ....:up: Θα ηταν καλυτερο πηστευω να δουλευουμε το kitchen μεσα απο το menu και να μην κανουμε επανεκινηση σε CWM recovery. Και το kitchen δεν αποσυμπιεζεται στην SDcard, το winrar η winzip δεν βρησκουν portable devices -> GT-I9100 Αποσυμπιεζουμε στο PC και αντιγραφη τον φακελο "Omega_Kitchen_02_10_2011" η τον "Omega Files" στο Phone (SDcard) Και εναν τροπο να βγαζουμε το theme (αν το βαρεθουμε) χωρης nandroid restore, πιθανον να εχουμε κανει αρκετες αλλαγε στο τηλ οσο θα χουμε το Theme και με εναν nandroid restore θα τις χασουμε. Οταν εχουμε ενα theme μπορουμε να βαλουμε κατευθειαν αλλο η πρεπει να ερθουμε στο κανονικο της omega και μετα εγκατασταση?? Edited October 3, 2011 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 στα theme θα βοηθουσε να εβαζε κανα link με φωτο απο το καθενα , να το βλεπουμε λιγακι πριν το εγκαταστησουμε. Αν βρεις και κανενα glass theme ....:up: Αυτό κάνω σιγά σιγά, το απόγευμα θα έχω τελειώσει. Διπλά σε κάθε αρχείο θα βάζω link από την σελίδα του developer για να έχετε όλες τις πληροφορίες. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αυτό κάνω σιγά σιγά, το απόγευμα θα έχω τελειώσει. Διπλά σε κάθε αρχείο θα βάζω link από την σελίδα του developer για να έχετε όλες τις πληροφορίες. Ένα από τα πράγματα που με κρατούσανε εμένα στην LeoMar ήταν το kitchen που είχε. Το ίδιο kitchen έπαιζε και στην ρομ του Criskelo για κάποιο λόγο. Μήπως θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και η Omega; Ιδανικά, θα ήθελα να δω μια προσπάθεια από έλληνες developers να φτιάξουν μια "ελληνική" κουζίνα για την Omega Rom. Και να ονομάσουν την κουζίνα Alpha :) Υ.Γ. Ακόμα κατεβάζω την ρομ οπότε δεν έχω δοκιμάσει για να σας πω, αλλά η κάμερα που χρησιμοποιεί, επιτρέπει να βγάλεις φωτογραφίες με τα hardware buttons; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Υπάρχει σκέψη για κάποια έκδοση της ROM βασισμένη στην καινούργια official Ελληνική KI4 ? O κύριος λόγος είναι τα Ελληνικά στα μηνύματα για 160 chars. Ξέρω υπάρχουν 3rd party εφαρμογές για αυτό αλλά άλλο το μαμά... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Καλησπέρα, έχω την εντύπωση πως δεν δουλεύει το λινκ για το κατέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Ένα από τα πράγματα που με κρατούσανε εμένα στην LeoMar ήταν το kitchen που είχε. Το ίδιο kitchen έπαιζε και στην ρομ του Criskelo για κάποιο λόγο. Μήπως θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και η Omega; Ιδανικά, θα ήθελα να δω μια προσπάθεια από έλληνες developers να φτιάξουν μια "ελληνική" κουζίνα για την Omega Rom. Και να ονομάσουν την κουζίνα Alpha :) Υ.Γ. Ακόμα κατεβάζω την ρομ οπότε δεν έχω δοκιμάσει για να σας πω, αλλά η κάμερα που χρησιμοποιεί, επιτρέπει να βγάλεις φωτογραφίες με τα hardware buttons; Και στην Omega η κουζίνα του LeoMar δουλεύει κανονικά. Κάποιος που να έχει γνώσεις πρέπει να με βοηθήσει για να κάνουμε δίκη μας κουζίνα σε πρόγραμμα. Η κάμερα που έχω βάλει ειναι αυτη Καλησπέρα, έχω την εντύπωση πως δεν δουλεύει το λινκ για το κατέβασμα. Μόλις το δοκίμασα και δουλεύει: Omega v1.2 - XXKI3 - http://www.filesonic.com/file/2298882751 Edited October 3, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ioathe νομιζω οτι θα μπορουσες να ζητησεις απο το λεομαρ να χρησιμοποιησεις την βαση της κουζινας του αλλαζοντας το ονομα,το λογκο κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ioathe αν μπορουσες να βάλεις και το θέμα του frangestain στην ρομ σου θα ηταν οτι καλύτερο... ευχαριστώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ioathe νομιζω οτι θα μπορουσες να ζητησεις απο το λεομαρ να χρησιμοποιησεις την βαση της κουζινας του αλλαζοντας το ονομα,το λογκο κτλ Την δουλεια μας την κανουμε προς το παρον, στο μελλον πιστευω θα βρεθει τροπος να κανουμε ισως και καλυτερη κουζινα απο του Leomar. Υπάρχει σκέψη για κάποια έκδοση της ROM βασισμένη στην καινούργια official Ελληνική KI4 ? O κύριος λόγος είναι τα Ελληνικά στα μηνύματα για 160 chars. Ξέρω υπάρχουν 3rd party εφαρμογές για αυτό αλλά άλλο το μαμά... Όχι η νεα KI3 ειναι πολυ καλη γρηγορη και με καλη καταναλωση μπαταριας. Για τα SMS το Handcent SMS με ενημερωσανε οτι δουλεύει πολύ καλά. ioathe αν μπορουσες να βάλεις και το θέμα του frangestain στην ρομ σου θα ηταν οτι καλύτερο... ευχαριστώ... Μπορείς να μου δώσεις link να το δοκιμάσω? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Η κάμερα που έχω βάλει ειναι αυτη δηλαδη ειναι έτυμη μεσα στην rom ?? δεν χρειαζεται να κανουμε ολα αυτα που λεει το "αυτη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) δηλαδη ειναι έτυμη μεσα στην rom ?? δεν χρειαζεται να κανουμε ολα αυτα που λεει το "αυτη" Ναι είναι μέσα στην ρομ δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Υπάρχει σκέψη για κάποια έκδοση της ROM βασισμένη στην καινούργια official Ελληνική KI4 ? O κύριος λόγος είναι τα Ελληνικά στα μηνύματα για 160 chars. Ξέρω υπάρχουν 3rd party εφαρμογές για αυτό αλλά άλλο το μαμά... Επανέρχομαι, δοκιμάσαμε με gsm στις ρυθμίσεις sms και στέλνει κανονικά 160 σε ένα μήνυμα το stock πρόγραμμα. Edited October 3, 2011 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Να κάνω πάλι μια ερώτηση. Η ρομ είναι no full wipe, κ στην περίπτωση αυτή δεν χάνονται τα δεδομένα κ εφαρμογές του χρήστη. Εάν κάνουμε wipe data/factory reset, δεν θα χαθούν τα πάντα? Καλό είναι το backup με το titanium αλλά καλύτερα για εμένα θα ήταν να περάσω Την ρομ κ να μην κάνω τίποτε άλλο. Να τα εχω όλα όπως πριν. Γίνεται αυτό; Εχω Την 2.6 του λεομαρ Edited October 3, 2011 by katerini Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Διαβάζω πολλά καλούδια στην καινούρια Omega, αλλά εξακολουθώ και δεν μπορώ να την κατεβάσω! Στο free download της Filesonic μου γράφει bad hash. Μήπως κάνω κάτι λάθος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Να κάνω πάλι μια ερώτηση. Η ρομ είναι no full wipe, κ στην περίπτωση αυτή δεν χάνονται τα δεδομένα κ εφαρμογές του χρήστη. Εάν κάνουμε wipe data/factory reset, δεν θα χαθούν τα πάντα? Καλό είναι το backup με το titanium αλλά καλύτερα για εμένα θα ήταν να περάσω Την ρομ κ να μην κάνω τίποτε άλλο. Να τα εχω όλα όπως πριν. Γίνεται αυτό; Εχω Την 2.6 του λεομαρ Διάβασε ξανα τις οδηγίες στο 3ο ποστ. Εφόσον έχεις άλλη Custom Rom(leomar 2.6) πάνω αυτή τη στιγμή, πρέπει να κάνεις factory reset wipe, δηλαδή θα χαθούν τα πάντα(+ τα άλλα δυο wipe: cache/dalvik). Οπότε πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες για το πως θα κάνεις backup με Titanium κτλ, για να τα έχεις όλα όπως πριν. Διαβάζω πολλά καλούδια στην καινούρια Omega, αλλά εξακολουθώ και δεν μπορώ να την κατεβάσω! Στο free download της Filesonic μου γράφει bad hash. Μήπως κάνω κάτι λάθος;;; Σε εμένα κατεβαίνει κανονικά, δοκίμασε άλλον browser ή διαγραφή των cookies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Διαβάζω πολλά καλούδια στην καινούρια Omega, αλλά εξακολουθώ και δεν μπορώ να την κατεβάσω! Στο free download της Filesonic μου γράφει bad hash. Μήπως κάνω κάτι λάθος;;; η αν εχεις wifi εμπα μεσω wifi στο κινητο και καταβασε την , στον φακελο downloads θα παει, αλλωστε και το S ii ενα μικρο PC ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 \ Μπορείς να μου δώσεις link να το δοκιμάσω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1266155 ioathe εδώ είναι το λινγκ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Kαλησπερα σε ολους,κατεβασα την 1.2 την περναω στην sd και παω με recovery να την εγκαταστησω αλλα δεν την βλεπω πουθενα δεν εχω κανει wipe επειδη ειναι update λετε να φταιει αααααααυτοοοοοοοο δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Kαλησπερα σε ολους,κατεβασα την 1.2 την περναω στην sd και παω με recovery να την εγκαταστησω αλλα δεν την βλεπω πουθενα δεν εχω κανει wipe επειδη ειναι update λετε να φταιει αααααααυτοοοοοοοο δεν ξερω. πια ειχες πριν ??? σε μια SD την εγραψες ?? μην την εγραψες στην καρτα μνημης microSD. ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 :dance:Yesssssssss Με άλλο brouser κατεβαίνει!!!:up::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 πια ειχες πριν ??? σε μια SD την εγραψες ?? μην την εγραψες στην καρτα μνημης microSD. ?? οχι φιλε μου στα 11 γιγα του τηλεφωνου την ομεγα 1.1 ειχα και ολα ειχαν παει ρολοι με της οδηγιες του ioathe ετσι εκανα και με αυτη αλλα χωρις wipe πηγα κατευθειαν εγκατασταση αφου ειναι update το θεμα ειναι οτι δεν εβλεπα ουτε την 1.1 αυτη τη φορα τωρα τα παω ολα απ την αρχη και βλεπουμε ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Αυτό το titanium back όσο δεν το ηθελα, μπροστά μου το εχω συνέχεια. Έκανα ότι λέει οδηγός, η ρομ περαστηκε, αλλά στο titanium backup δεν υπάρχει καμία εφαρμογή για επαναφορά. ο φάκελος στην μνήμη υπάρχει κανονικά με όλα τα αρχεία, αλλά στο titanium είναι όλα μηδέν. τι κάνω τώρα; Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 (edited) Αυτό το titanium back όσο δεν το ηθελα, μπροστά μου το εχω συνέχεια. Έκανα ότι λέει οδηγός, η ρομ περαστηκε, αλλά στο titanium backup δεν υπάρχει καμία εφαρμογή για επαναφορά. ο φάκελος στην μνήμη υπάρχει κανονικά με όλα τα αρχεία, αλλά στο titanium είναι όλα μηδέν. τι κάνω τώρα;Titanium backup>μαζικη λειτουργια>επαναφορα αντιγραφου ασφαλειας>επαναφορα ολων των εφαρμογων ...με τα δεδομενα τους.Εγω αυτο κανω παντα Edited October 3, 2011 by vitriolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 οχι φιλε μου στα 11 γιγα του τηλεφωνου την ομεγα 1.1 ειχα και ολα ειχαν παει ρολοι με της οδηγιες του ioathe ετσι εκανα και με αυτη αλλα χωρις wipe πηγα κατευθειαν εγκατασταση αφου ειναι update το θεμα ειναι οτι δεν εβλεπα ουτε την 1.1 αυτη τη φορα τωρα τα παω ολα απ την αρχη και βλεπουμε ευχαριστω παντως λιγο περιεργο , εφοσον εχεις γραψει οπως λες το αρχειο zip στο root του τηλεφωνου. Μπας και σου πηγε καταλαθος σε καναν φακελο μεσα και δεν το βλεπεις. Εφοσον το εγραψες σωστα αν μπεις σε CWM recovery θα πας στο instal zip from sd card και θα το ψαξεις. Κατω κατω λογικα θα ειναι με τα κατω κουμπι εντασης κατεβα προς τα κατω και θα το βρεις. Συνδεσε το S II με το PC , να δεις το εχεις μεσα. Μην σου ναι γεματη η μνημη και δεν αντιγραφεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 λιγο περιεργο , εφοσον εχεις γραψει οπως λες το αρχειο zip στο root του τηλεφωνου. Μπας και σου πηγε καταλαθος σε καναν φακελο μεσα και δεν το βλεπεις. Εφοσον το εγραψες σωστα αν μπεις σε CWM recovery θα πας στο instal zip from sd card και θα το ψαξεις. Κατω κατω λογικα θα ειναι με τα κατω κουμπι εντασης κατεβα προς τα κατω και θα το βρεις. Συνδεσε το S II με το PC , να δεις το εχεις μεσα. Μην σου ναι γεματη η μνημη και δεν αντιγραφεται? Μπορεί μα μην στο πέρασε καλά...κατεβάσε το πάλι και μαντώ αντικατάσταση... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Ενταξει παιδια ολα ενταξει τωρα περναω και το θεμα του criskelo ο νεος player τα σπαει,σας ευχαριστω για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts