kissmyarch Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Βασικά όχι παρατεταμένο, my bad. Πάτα το back button 3-4 φορές μόλις εμφανιστεί το logo της SE. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ok τωρα δουλεύει. Τόσο καιρο το πατούσα παρατεταμένα! Thanks Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_dr94 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Έχω το μίνι (όχι προ) . πατάω συνεχόμενα το δεξί πήκρο (μπακ) μόλις εμφανίζονται τα γράμματα του se μετά δοκιμάζω και να πατήσω πολλές φορές συνεχόμενα. Έπειτα το πατάω για 3-4 sec το αφήνω και το ξαναπατάω. μετά κάνω τα ίδια και στο σύμβολο. αλλά cmw δεν μπαίνει... Που υπάρχει πρόβλημα? δεν καταλαβαίνω τι φταίει... έχω φάει αμέητες ώρες με το να προσπαθώ. Το πρόγραμα το εγκατέστησα χειροκίνητα κια έκανε και ρεστάρτ. Δεν μπαίνει όμως στο cmw... ότι και να κάνω... Βοήθεια πλζ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Όπως λέει και παραπάνω απλά 3-4 φορές όχι παρατεταμένα όταν εμφανιστεί το SE Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Κατ' αρχάς καλό είναι να διαβάζετε όλα τα σχόλια και όχι μόνο τον οδηγό, καθώς η απάντηση μπορεί να έχει δοθεί. johnny κατέβασε αυτό, κάντο αποσυμπίεση και τρέξε το install.bat. Eκεί που λέει Do you already have a recovery installed? (Y/N): πρόσεχε να πατήσεις Υ. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 (edited) http://tapatalk.com/mu/2ec65a15-91df-2f2b.jpg Λοιπον δοκιμασα να εγκαταστησω rom απο recovery και επελεξα chose zip from sd card αλλα μου εγραψε κατι οτι χρειαζεται κάποιο script update για να φυγει καποιο παλιο που αντιστοιχει σε android 1,5 και να eγκατασταθει το cw 3. Καμία ιδέα για το τι πρέπει να κάνω? Edited October 30, 2011 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ποια rom; Το πιο πιθανό να πρέπει να εγκατασταθεί με το xrecovery που χρησιμοποιεί τα παλιά scripts. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Είμαι στη στοκ 2.1. Πως μπορώ να το κάνω update για να μπορώ να εγκαταστήσω άλλη rom? sent from my x10 mini using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Εννούσα ποια ρομ πήγες να βάλεις. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Πήγα να βάλω cm6 android 2.2.1. Βρήκα άκρη και έκανα update το cwm ελπίζω να δουλέψει. Θέλω μια rom που να μη χρειάζεται unlock bootloader μιας και το mini δεν είναι δικό μου Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σε καμία ρομ δεν είναι αναγκαστικό να βάλεις custom kernel. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Πήγα να βάλω cm6 android 2.2.1. Βρήκα άκρη και έκανα update το cwm ελπίζω να δουλέψει. Θέλω μια rom που να μη χρειάζεται unlock bootloader μιας και το mini δεν είναι δικό μου Sent from my iPad 2 using Tapatalk Τελικά δε δούλεψε το update και είχα ξανα τα ίδια. Που βρίσκω το xrecovery? Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Τελικά δε δούλεψε το update και είχα ξανα τα ίδια. Που βρίσκω το xrecovery? Sent from my iPad 2 using Tapatalk Υπάρχει οδηγός για το xrecovery. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Τελικά ήταν θέμα rom το πρόβλημα. Δοκίμασα κάποια άλλη και δούλεψε μια χαρά. Άρα είναι οκ το παραπάνω αρχείο απο windows. Δεν μου δούλεψε όσες φορές και αν το δοκίμασα η μέθοδος με το terminal Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deimos Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Εγκατάσταση του ClockwordMod recovery στο x10 Mini Pro Επιλογή 2: Mέσω xrecovery Αν έχετε εγκατεστημένο το xrecovery κατεβάστε αυτό το αρχείο αποθηκεύστε το στην SD Card μπαίνετε στο xrecovery επιλέξτε flash zip from sd card και βρείτε το αρχείο που κατεβάσατε. Το φλασάρετε και τέλος. έχω βάλει το xRecovery και μου βγάζει τις εξής επιλογές: Reboot phone Install update.zip from SD Card Factory reset (full wipe) Wipe cache partition Install custom zip Backup and restore Partition tools Advanced options προσπάθησα να κάνω install update.zip (φυσικό είναι να μην βρήκε τέτοιο αρχείο μιας και δεν υπάρχει με τέτοιο όνομα). Μήπως να μετονομάσω το αρχείο CWM-recovery-3.2.0.0-r3-x10miniPRO--flash_it_with_xrec σε update.zip ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. November 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 έχω βάλει το xRecovery και μου βγάζει τις εξής επιλογές: Reboot phone Install update.zip from SD Card Factory reset (full wipe) Wipe cache partition Install custom zip Backup and restore Partition tools Advanced options προσπάθησα να κάνω install update.zip (φυσικό είναι να μην βρήκε τέτοιο αρχείο μιας και δεν υπάρχει με τέτοιο όνομα). Μήπως να μετονομάσω το αρχείο CWM-recovery-3.2.0.0-r3-x10miniPRO--flash_it_with_xrec σε update.zip ? Ναι, θα παίξει αυτό που λες. Διαφορετικά πας install custom zip ;) Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris25 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Λοιπόν ακόλουθοντας ακριβώς της οδηγίες με τη μέθοδο του τερματικού έκανε κανονικά επανέκκίνηση αλλά όσο κι αν προσπαθω με παρατεταμενο back δεν μπαίνει σε recovery mode. Να δοκιμάσω με xrecovery? sent from my x10 mini using tapatalk δουλεψε μια χαρα στο μινι...δεν ξερω αν εφταιγε αυτο αλλα οσο προσπαθουσα με εγκατεστημενο το χρεκαβερυ κολουσε στο λογκο τησς σ.ε. χωρισ αυτο δουλεψε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Επιλογή 1: Αυτόματη Αν έχετε εγκατεστημένο το xrecovery κατεβάστε αυτό το αρχείο, αποθηκεύστε το στην SD Card, μπουτάρετε στο xrecovery, επιλέξτε flash zip from sd card και βρείτε το αρχείο που κατεβάσατε. Το φλασάρετε και τέλος. χίλια ευχαριστώ!!:cool: Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsplasherx Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Παιδια φαινεται να ειναι ευκολη η εγκατασταση απο τα σχολια , εγω ομως εκανα κατι λαθος λογικα. Κολλαει στο αρχικο πρωτο splash screen του GingerDX ..εκει π δειχνει το κλασσικο συμβολο του android και γυρω μπλε μπαλες να το περιστρεφουν.. προσπαθω να το ξαναεγκαταστησω κανοντας wipe αυτη τη φορα.. ελπιζω να πετυχει, πειτε μου ομως και σεις αν ειναι καποιο συγκεκριμενο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. January 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Όλες οι custom roms το έχουν προεγκατεστημένο, δε χρειάζεται να το ξαναβάλεις. Την GingerDX πώς την έβαλες;... Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipodo Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 SOS!!!! εκανα κατι τραγικα λαθος και δεν ξερω τι. προσπαθωντας απο το xrecovery να βαλω το CWM, μου εβγαζε συνεχεια μηνυμα λαθους...... προσπαθησα να κανω reboot, αλλα κολλαει στο "sony ericsson" (πριν απο το logo). Και πατωντας το back.... με βγαζει στο clowckworkMOD.... αλλα στο κινητο δεν μπορω να μπω με τπτ. Εκανα οτι wipe μπορουσα αλλα και παλι τπτ. Καμμια ιδεα??? Β Ο Η Θ Ε Ι Α :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 σε εμενα ολα καλα μονο που οταν παταω το back κατα τα την διαρκεια που ανοιγει δεν κανει τιποτα Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Παιδια εχω προβλημα με το CWM recovery. Εχω την εκδοση cwm recovery v3.2.0.0 r-5 x10mini. Προσπαθω να κανω εκατασταση ενα αρχειo .zip και καθε φορα που προσπαθω μου πεταει αυτο μηνυμα: amend script(update-script) is no longer supported amend scripting was depreceated by google and android 1.5 it was neccacery to remove it when upgrading to clockwork mod 3.0 gingerbread based recovery. please switch to Edify scripting (updater-script and update-binary) to create working update zip packages. installation aborted. Please οποιος ξερει ας μου πει πως να το φτιαξω. Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos97 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 παιδιά έχω πρόβλημα γράφω cd sdcard:( sh cwm.sh και m βγάζει sdcard; not found τι να κάνω παιδιά pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos88 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 παιδια και γω εχω ενα προβλημα... δεν μπορω να κανω εγκατασταση το xrecovery. ενω κανω ολη τη διαδικασια οταν κανω ριμπουτ και παταω το πισω δεν κανει τιποτα αλλα συνεχιζει το μπουτ. ξερει κανεις τι μπορω να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts