sakiss Δημοσιεύτηκε September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2011 (edited) Η LG ανακοίνωσε επίσημα τον διάδοχο του LG Optimus One[imgalign]http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/09/lg-optimus-hub/big.jpg[/imgalign] Οθόνη 3,5" TFT Capacitive (320 x 480 πίξελ) CPU 800 MHz ARM v6 GPU Adreno 200 Κάμερα 5MP με αυτόματη εστίαση (2592 x 1944 πίξελ)+LED flash Βίντεο VGA@24fps 512MB RAM (150MB εσωτερική μνήμη+2GB microSD) Android 2.3.4 Gorilla Glass Wi-Fi 802.11 b/g/n,DLNA,Wi-Fi hotspot,Bluetooth 3.0,GPS(+A-GPS), FM radio,HSDPA Διαστάσεις:113.4 x 60.8 x 11.9 mm / Βάρος123gr Μπαταρία: Li-Ion 1500 mAh Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στην ευρωπαική αγορά θα λανσαριστεί στην τιμή των 199 ευρώ. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zZGEEoL73Zs]Lg Optimus HUB videopreview da Telefonino.net - YouTube[/ame] Edited November 1, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalmik Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Πολύ καλό για τα λεφτά του (κάτω από 200 με ΦΠΑ!!). Αλήθεια, με βάση τις γνώσεις σας, υπάρχει κάτι στα 200 ευρώ και με οθόνη 3,5in. που να το χτυπάει (θεωρητικά τουλάχιστον); Ιδού και το δελτίο τύπου αν σας λέει κάτι Νέο Optimus Hub από την LG για εύκολη και γρήγορη ανταλλαγή περιεχόμενου Η LG παρουσιάζει το νέο smartphone με τις αισθητά βελτιωμένες δυνατότητες ανταλλαγής περιεχομένου και την κατά 30% μεγαλύτερη απόδοση μπαταρίας ΑΘΗΝΑ, 13 Οκτωβρίου, 2011 – Η LG Electronics, παρουσιάζει το Optimus Hub (LG Univa - E510), την πιο πρόσφατη προσθήκη στην πετυχημένη σειρά smartphones της οικογένειας Optimus, το οποίο διαθέτει ενισχυμένες δυνατότητες ανταλλαγής αρχείων πολυμέσων και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το LG Optimus Hub στηρίζεται στην πλατφόρμα Android 2.3 Gingerbread και ενσωματώνει οθόνη αφής τύπου HVGA μεγέθους 3,5 ιντσών με φωτεινότητα 550nits. «Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τα κινητά τους τηλέφωνα για να βλέπουν και να ανταλάσσουν περιεχόμενο», δήλωσε ο κ. Ζαφείρης Ψαραδέλλης, Mobile Communications (MC) Director για την Ελλάδα και την Κύπρο. «Με το LG Optimus Hub, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια ψηφιακά συνδεδεμένη ζωή, καθώς μπορούν να ανταλλάσουν περιεχόμενο με τους φίλους τους μέσω κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, πιο εύκολα από ποτέ». Η λειτουργία Wi-Fi Cast του Optimus Hub επιτρέπει στους χρήστες την ασύρματη ανταλλαγή πλήθους περιεχομένων, όπως ταινίες, τραγούδια και φωτογραφίες, μεταξύ συμβατών φορητών συσκευών. Επιπλέον, η φιλική στη χρήση λειτουργία Smart Share UI (DLNA) παρέχει τη δυνατότητα για εύκολη ανταλλαγή περιεχομένου μεταξύ κινητών τηλεφώνων και τηλεοράσεων, ενώ η λειτουργία On-screen Phone επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η LG, έχει ενισχύσει επίσης την αποδοτικότητα της μπαταρίας του Optimus Hub, προσθέτοντας τη δυνατότητα διαχείρισης ενέργειας με βάση το χρόνο που το κινητό παραμένει σε ανενεργή κατάσταση (idle-based), χαρακτηριστικό το οποίο αυξάνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου smartphone έως και 30% περισσότερο. Επιπλέον, η βελτιστοποιημένη λειτουργία απόκρισης της οθόνης αφής, επιτρέπει στο Optimus Hub να ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές των χρηστών, προσφέροντας υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης αφής. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayven Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Υπαρχει κατι που το χτυπαει (μη σου πω το βαραει) αλλα εχει προβληματα διαθεσιμοτητας στην αγορα. Huawei ideos x5 στα 200 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. October 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 http://www.skroutz.gr/s/390498/LG-Optimus-Hub-E510.html?keyphrase=lg+optimus+hub Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Μου αρέσει αρκετά το κινητό αλλά απο χαρακτηριστικά είναι λίγο πίσω,αν ομως το συγκρίνουμε με το samsung ace που ειναι πολύ κοντα πιστευω οτι ειναι καλύτερο το lg σε μπαταρια εχει και gorilla glass (που το θεωρώ πολύ σημαντικο) αν ειναι και πιο φτηνο δηλαδη κάτω απο 200€ τότε νομίζω οτι ειναι πάρα πολύ καλή πρόταση. Εχω την εντύπωση οτι με το μόνο που μπορεί να συγκριθεί ειναι το Huawei x5 που είναι καλύτερο σε χαρακτηριστικα αλλα το σκέφτομαι απο θέμα ποιότητας και διάρκεια μπαταρίας,ασε που το πολύ στρογγυλο του χ5 δεν μου αρέσει καθόλου…. Περιμένω σχόλια σας. Δυο eshop στο skroutz λένε οτι το έχουνε… αλλα δεν το εχω δει αλλου…. τι παίζει?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayven Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Σε σχεση με το galaxy ace θα προτιμουσα το lg. Δεν νομιζω οτι το samsung δικαιολογει τα επιπλεον χρηματα. Το Huawei x5 ειναι αυτο που αξιζει περισσοτερο απο ολα τα λεφτα του, και παντου εχω ακουσει πολυ καλες κριτικες. Ομως υπαρχουν 2 θεματα: θεμα διαθεσιμοτητας και οτι το φερνει αποκλειστικα η wind. Οσο για την τιμη πιστευω οτι θα ειναι 199Ε (ειπωθηκε ανεπισημα). Το skroutz καλο και χρυσο, αλλα θελει λιγη προσοχη. Κατα καιρους εμφανιζονται ακυρα site που λενε οτι εφεραν οτι πιο τελευταιο πριν απο ολους και φτηνοτερα αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμο ή οτι θα ειναι διαθεσιμο συντομα. Επειδη ψαχνω και εγω κινητο σε αυτα τα λεφτα περιπου μαλλον θα καταληξω σε αυτο. Περιμενω να κυκλοφορησει στην Ευρωπη (μονο στην Ιταλια υπαρχει ηδη) και να δω και καμια κριτικη πρωτα. Edited October 29, 2011 by Rayven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Θα συμφωνήσω σε όλα,θα περιμένω και εγω για τις κριτικές και ίδωμεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deropolis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εμφανίστηκε στο e-shop της cosmote 199 E ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Εμφανίστηκε και στο http://www.birdphone.gr/gr/prdid/918cc82b876b41e7a5b10127eb557038/productinfo.aspx που απο οτι ξέρω είναι αξιόπιστο με 181 ευρώ σήμερα. Νομίζω οτι θα πέσει και άλλο, αν πάει γύρω στα 160 θα ειναι μια πολύ καλή τιμή για το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. November 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 (edited) http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/302274_287712221251871_115811665108595_928247_369581406_n.jpg [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pOZQjsxeV6c]LG Optimus Net Review - YouTube[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-fdukz7paw0]LG Optimus Hub hands-on (Greek) - YouTube[/ame] Edited November 10, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 (edited) το χει κάποιος στα χέρια του να μας πει εντυπώσεις? 1. αυτονομία? (επειδή τα smartphones πάσχουν γενικά+για τα lg ακούω παράπονα στο θέμα) 2. ταχύτητα απόκρισης? (με τη ραμ κ cpu που λέει πιστεύω θα τα πηγαίνει αρκετά καλά) 3. γενικά κάποιο ελλάτωμα ή κάποια παρατήρηση καλοδεχούμενη Edited December 3, 2011 by shadowman1480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 δεν το έχει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 και μενα εντύπωση μου κάνει. τόσο fail? πάντως εγώ το περιμένω να έρθει σε καμια βδομάδα. 2 επιλογές ειχα κ αυτή ήταν η καλύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εγώ το είχα αρκετές μέρες και έχω εντυπωσιαστεί μπορείτε να διαβάσετε το review εδώ Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alicee Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) το αγορασα λιγες μερες πριν τα χριστουγεννα και ειμαι πολυ ευχαριστημενη. το προτεινω ανεπιφυλακτα και σε αποδοση τιμης. σαφως καλυτερο απο το samsung ace που πηρε μια φιλη μου. και δεν το βρηκα στα avatar :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 3, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 3, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 και δεν το βρηκα στα avatar :( Από τη στιγμή που το ζήτησες εδώ θα μπει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3927897#post3927897 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plateia Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Παιδιά πώς τα πάει το κινητό εσείς που το έχετε? Γενικά έχει προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romanos1 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Κι εγώ την ίδια απορία έχω!Ποιός θα μας πει τι γίνεται με το κινητό;Αξίζει τα χρήματα,βγάζει προβλήματα,εφαρμογές κ.τ.λ.Κάθε βοήθεια δεκτή! Καλή μέρα σε όλους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Περιεργο,δειχνει τηλεφωναρα,το εχω βρει used 3 μηνων στα 130 ευρω,και δεν βλεπω να το αγοραζει κανεις για να ανταλαξουμε πληροφοριες!:wacko: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Τουλάχιστον κάποιος να μας έλεγε για την αυτονομία της μπαταρίας και την ανάλυση της οθόνης που έχω ακούσει ότι πάσχει λίγο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xanthkos Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 λοιπον μετα απο δυο εβδομαδες, αν και ασχετος απο κινητα, σας ενημερωνω οτι η μπαταρια κραταει περιπου 48 ωρες με κανονικη χρηση, αρκετη ομιλια κ παιχνιδια κ wi fi κοκ. γενικα ικανοποιημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Ας κανει καποιος μια αναφορα σε εναν moderator να ανεβασουν το Avatar της συσκευης! σκεφτομαι να το αγορασω απο τις αγγελιες που το βρηκα σε καλη τιμη, για οποιον τον ενδιαφερουν οι τιμες SAR του κινητου βρηκα αυτο : Europe & Middle East & Africa & Asia & Oceania The highest SAR value for use at the ear is 0.713 W/kg (10 g) and when worn on the body is 1.12 W/kg(10 g) at 15mm. Edited February 23, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopilot2198 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Το κινητό είναι μια χαρά το έχω περίπου ένα μήνα και αξίζει πιστεύω τα λεφτά του για αυτά που προσφέρει . Οπιος ενδιαφέρετε η θέλει λεπτομέρειες για κάτι ας μου πει. Παράθεση AMD Ryzen 5 2600 - ASUS ROG STRIX B350 8 GB Ram - MSI gtx 960 4GB - 16 gb Ram trident z Samsung Galaxy grand duos(CM 12.1) -> Huawei p8 lite -> xiaomi redmi note 4x -> xiaomi MI A2 lite -> Poco X3 NFC Chuwi HeroBook Pro Ps1-Ps2-PS3 Super slim 500 gb-PSP 2004 6.60 PRO- Ps4 500gb[/color] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Ας κανει καποιος μια αναφορα σε εναν moderator να ανεβασουν το Avatar της συσκευης! Απευθύνεσαι εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=124232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Περιεργο,δειχνει τηλεφωναρα,το εχω βρει used 3 μηνων στα 130 ευρω,και δεν βλεπω να το αγοραζει κανεις για να ανταλαξουμε πληροφοριες!:wacko: Ουσιαστικά είναι η πολύ καλή συνέχεια του Optimus P500 , και μία από τις πολύ καλές συσκευές για την κατηγορία του και με πολύ καλή ανάλυση οθόνης. Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts