Jump to content

[Galaxy S] Ice Cream Sandwich

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα μπεις σε download mode και θα flashαρεις μια 2.3.6 (αυτην που κατεβασες, αν ειναι με 3 αρχεια, αλλιως κατεβασε μια απο τα λινκ στο θεμα με τισ επισημες ρομ) με τικαρισμενο και το repartition και pit512, και αφου ολοκληρωθει θα βαλεις και τον semaphore (χωρις repartition)για να αποκτησεις cwm

edit:με προλαβες

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αφου μπαινει σε donwload mode περασε μια 2.3.6 απο την αρχη μεσω odin και μετα ακολουθησε κατα γραμμα τις οδηγιες αν θελεις να περασεις σε 4αρα.και κατι ακομα το cmw δε το περνας με repartition εκτος αν δε καταλαβα τι γραφεις.

Καλα καταλαβες, εχει μπερδεψει ο φιλος το cwm με το repartition.Επομενως, μια ματια στους οδηγους θα ηταν κατι παραπανω απο χρησιμο :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλα καταλαβες, εχει μπερδεψει ο φιλος το cwm με το repartition.Επομενως, μια ματια στους οδηγους θα ηταν κατι παραπανω απο χρησιμο :rolleyes:

Ήμουν σίγουρος, απλά είπα μπας και...:whistle:

Xiaomi 12 Pro

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έκανα όπως το είπατε (με το 512, repartition, κλπ). To θέμα είναι πως είναι κανα 5λεπτο στο "setup connection". Είναι λογικό αυτό?

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έκανα όπως το είπατε (με το 512, repartition, κλπ). To θέμα είναι πως είναι κανα 5λεπτο στο "setup connection". Είναι λογικό αυτό?

αν δε προχωράει, αποσύνδεσε το κινητό, βγάλε μπαταρία για λίγο,και ξαναδοκίμασε σε άλλη θύρα usb

Xiaomi 12 Pro

Eίμαι γίδι αλλά όχι κι έτσι......:D

Λοιπόν, μόλις έκανα restart τον υπολογιστή, όλα δούλεψαν ρολόι. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σας ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφερθήκατε να σώσετε το χαζούλιακα. Μπράβο ρε παιδιά, νά 'στε καλά.

Eίμαι γίδι αλλά όχι κι έτσι......:D

Λοιπόν, μόλις έκανα restart τον υπολογιστή, όλα δούλεψαν ρολόι. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σας ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφερθήκατε να σώσετε το χαζούλιακα. Μπράβο ρε παιδιά, νά 'στε καλά.

χαχαχ τιποτα φιλε,απλα σε τετοιες αλλαγες καλο ειναι να ριχνουμε και κανα βλεφαρο στις οδηγιες!

Xiaomi 12 Pro

Περασα την τελευταια slim 4.2 ομως αντιμετωπιζω προβλημα με το ασυρματο ιντερνετ. Δεν συνδεεται παντα και οταν συνδεθει η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη.....

Δοκιμασα και με τον 4.1 σλιμ αλλα παλι τα ιδια.

Με το 3g ιντερνετ δουλευουν ολα ρολοι.

Καμια ιδεα;

Περασα την τελευταια slim 4.2 ομως αντιμετωπιζω προβλημα με το ασυρματο ιντερνετ. Δεν συνδεεται παντα και οταν συνδεθει η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη.....

Δοκιμασα και με τον 4.1 σλιμ αλλα παλι τα ιδια.

Με το 3g ιντερνετ δουλευουν ολα ρολοι.

Καμια ιδεα;

Κανε καμια επανεκκινηση ή κανενα wipe μπας και...αλλαξες κερνελ..;

Btw το tapatalk δουλευει επιτελους σωστα..;

Κατι διαβασα στο changelog..

Edited by hraklhs57

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Κανε καμια επανεκκινηση ή κανενα wipe μπας και...αλλαξες κερνελ..;

Btw το tapatalk δουλευει επιτελους σωστα..;

Κατι διαβασα στο changelog..

τα εχω κανει ολα τα παραπανω αλλα δεν αλλαξε κατι.

σημερα ωστοσο στο modem router της δουλειας μου , δουλευει πολυ καλυτερα.

λετε να φταιει το netgear που εχω στο σπιτι μου?:(

υ.γ.1 το tapatalk δεν το χρησιμοποιω.

υ.γ.2 μεχρι στιγμης η 4.2 μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. καμια σχεση η μπαταρια με τις αρχικες 3.2,3.3 slim εκδοσεις.,:) επισης εξακολουθει να μην δουλευει το viber....:mad:

καλησπέρα..

μετά από πολλές σκέψεις είπα να βάλω και εγώ την ics

Πρώτα όμως θέλω να ακούσω αν αξίζει,και πια από τις δύο που έχετε ποστάρει αξίζει πιο πολύ ( ps: δεν θέλω να χάσω το 720p video recording )

καλησπέρα..

μετά από πολλές σκέψεις είπα να βάλω και εγώ την ics

Πρώτα όμως θέλω να ακούσω αν αξίζει,και πια από τις δύο που έχετε ποστάρει αξίζει πιο πολύ ( ps: δεν θέλω να χάσω το 720p video recording )

Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει, τις εξης ICS ROM's.

1) [ROM][4.0.4] RemICS v1.2 (Team Remics) [17.06.2012]

2) [NIGHTLY][ROM][4.0.4][iMM76I] CyanogenMod 9 for Samsung Galaxy S

3) [ROM][4.0.4] Slim ICS(I9000) - Clean, Simple & Fast (54MB)

H [ROM][4.0.4] Slim ICS(I9000) - Clean, Simple & Fast (54MB) ηταν η καλυτερη για μενα.

Δεν περιμενεις καλυτερα καμια Jelly bean εκδοση, ηδη βγηκε μία: [ROM][4.1] Jelly bean AOSP

Edited by km1121

Samsung Galaxy J5 (2016)

Είδα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740651 ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια για port της 4.1 από το Nexus S στο δικό μας και με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχει και ο τιτανομέγαλος Στράτος!

Πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα!

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Είδα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740651 ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια για port της 4.1 από το Nexus S στο δικό μας και με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχει και ο τιτανομέγαλος Στράτος!

Πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα!

Υπάρχει ανάλογο thread

Υπάρχει ανάλογο thread

Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν το είχα δει γιατί έχω συγκεκριμένα threads στα αγαπημένα για γρηγορότερη πλοήγηση.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλησπερα εχω δοκιμασει δυο custom ics ρομ και εχω και στις δυο πρόβλημα με το bluetooth.Δεν μπορω να στειλω apk files σε αλλο κινητό.Φωτογραφίες και mp3 πηγαινουν κανονικά,και μου ερχοντε κανονικά.Αpk παντως δεν μπορω να στείλω,ουτε να μου στειλουν.Δοκιμασα να παρασω τον efs explorer,να δοκιμασω απο εκει.Με τον Efs explorer καταφερα και εστειλα apk σε αλλο smartphone.Oμως σε μενα δεν μου ερχοντε με τιποτα apk απο αλλο κινητό.Ειναι καποιο bug που λυνεται?
Aντώνης

Καλησπερα εχω δοκιμασει δυο custom ics ρομ και εχω και στις δυο πρόβλημα με το bluetooth.Δεν μπορω να στειλω apk files σε αλλο κινητό.Φωτογραφίες και mp3 πηγαινουν κανονικά,και μου ερχοντε κανονικά.Αpk παντως δεν μπορω να στείλω,ουτε να μου στειλουν.Δοκιμασα να παρασω τον efs explorer,να δοκιμασω απο εκει.Με τον Efs explorer καταφερα και εστειλα apk σε αλλο smartphone.Oμως σε μενα δεν μου ερχοντε με τιποτα apk απο αλλο κινητό.Ειναι καποιο bug που λυνεται?

έχω την εντύπωση ότι έτσι δουλεύει η ics....

Βάλε το JVT. Αυτό χρησιμοποιώ πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ευχαριστώ.

Έβαλα προς το παρόν το JPE. Αν δεν πάει καλά θα το δοκιμάσω :)

JVT κατα 1ον και JVU κατα 2ο. Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα με πολλες ROM's.

Samsung Galaxy J5 (2016)

• The title was changed to [Galaxy S] Ice Cream Sandwich