vicb1000r Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 θα μπεις σε download mode και θα flashαρεις μια 2.3.6 (αυτην που κατεβασες, αν ειναι με 3 αρχεια, αλλιως κατεβασε μια απο τα λινκ στο θεμα με τισ επισημες ρομ) με τικαρισμενο και το repartition και pit512, και αφου ολοκληρωθει θα βαλεις και τον semaphore (χωρις repartition)για να αποκτησεις cwm edit:με προλαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 αφου μπαινει σε donwload mode περασε μια 2.3.6 απο την αρχη μεσω odin και μετα ακολουθησε κατα γραμμα τις οδηγιες αν θελεις να περασεις σε 4αρα.και κατι ακομα το cmw δε το περνας με repartition εκτος αν δε καταλαβα τι γραφεις. Καλα καταλαβες, εχει μπερδεψει ο φιλος το cwm με το repartition.Επομενως, μια ματια στους οδηγους θα ηταν κατι παραπανω απο χρησιμο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Καλα καταλαβες, εχει μπερδεψει ο φιλος το cwm με το repartition.Επομενως, μια ματια στους οδηγους θα ηταν κατι παραπανω απο χρησιμο :rolleyes: Ήμουν σίγουρος, απλά είπα μπας και...:whistle: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έκανα όπως το είπατε (με το 512, repartition, κλπ). To θέμα είναι πως είναι κανα 5λεπτο στο "setup connection". Είναι λογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Έκανα όπως το είπατε (με το 512, repartition, κλπ). To θέμα είναι πως είναι κανα 5λεπτο στο "setup connection". Είναι λογικό αυτό? αν δε προχωράει, αποσύνδεσε το κινητό, βγάλε μπαταρία για λίγο,και ξαναδοκίμασε σε άλλη θύρα usb Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vicb1000r Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 τους drivers(kies) να υποθεσω τους εχεις εε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dali9803 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Eίμαι γίδι αλλά όχι κι έτσι......:D Λοιπόν, μόλις έκανα restart τον υπολογιστή, όλα δούλεψαν ρολόι. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σας ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφερθήκατε να σώσετε το χαζούλιακα. Μπράβο ρε παιδιά, νά 'στε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Eίμαι γίδι αλλά όχι κι έτσι......:D Λοιπόν, μόλις έκανα restart τον υπολογιστή, όλα δούλεψαν ρολόι. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο σας ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφερθήκατε να σώσετε το χαζούλιακα. Μπράβο ρε παιδιά, νά 'στε καλά. χαχαχ τιποτα φιλε,απλα σε τετοιες αλλαγες καλο ειναι να ριχνουμε και κανα βλεφαρο στις οδηγιες! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Περασα την τελευταια slim 4.2 ομως αντιμετωπιζω προβλημα με το ασυρματο ιντερνετ. Δεν συνδεεται παντα και οταν συνδεθει η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη..... Δοκιμασα και με τον 4.1 σλιμ αλλα παλι τα ιδια. Με το 3g ιντερνετ δουλευουν ολα ρολοι. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Περασα την τελευταια slim 4.2 ομως αντιμετωπιζω προβλημα με το ασυρματο ιντερνετ. Δεν συνδεεται παντα και οταν συνδεθει η ταχυτητα ειναι πολυ χαμηλη..... Δοκιμασα και με τον 4.1 σλιμ αλλα παλι τα ιδια. Με το 3g ιντερνετ δουλευουν ολα ρολοι. Καμια ιδεα; Κανε καμια επανεκκινηση ή κανενα wipe μπας και...αλλαξες κερνελ..; Btw το tapatalk δουλευει επιτελους σωστα..; Κατι διαβασα στο changelog.. Edited June 29, 2012 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Κανε καμια επανεκκινηση ή κανενα wipe μπας και...αλλαξες κερνελ..; Btw το tapatalk δουλευει επιτελους σωστα..; Κατι διαβασα στο changelog.. τα εχω κανει ολα τα παραπανω αλλα δεν αλλαξε κατι. σημερα ωστοσο στο modem router της δουλειας μου , δουλευει πολυ καλυτερα. λετε να φταιει το netgear που εχω στο σπιτι μου?:( υ.γ.1 το tapatalk δεν το χρησιμοποιω. υ.γ.2 μεχρι στιγμης η 4.2 μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. καμια σχεση η μπαταρια με τις αρχικες 3.2,3.3 slim εκδοσεις.,:) επισης εξακολουθει να μην δουλευει το viber....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventic Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 καλησπέρα.. μετά από πολλές σκέψεις είπα να βάλω και εγώ την ics Πρώτα όμως θέλω να ακούσω αν αξίζει,και πια από τις δύο που έχετε ποστάρει αξίζει πιο πολύ ( ps: δεν θέλω να χάσω το 720p video recording ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) καλησπέρα.. μετά από πολλές σκέψεις είπα να βάλω και εγώ την ics Πρώτα όμως θέλω να ακούσω αν αξίζει,και πια από τις δύο που έχετε ποστάρει αξίζει πιο πολύ ( ps: δεν θέλω να χάσω το 720p video recording ) Προσωπικα εχω χρησιμοποιησει, τις εξης ICS ROM's. 1) [ROM][4.0.4] RemICS v1.2 (Team Remics) [17.06.2012] 2) [NIGHTLY][ROM][4.0.4][iMM76I] CyanogenMod 9 for Samsung Galaxy S 3) [ROM][4.0.4] Slim ICS(I9000) - Clean, Simple & Fast (54MB) H [ROM][4.0.4] Slim ICS(I9000) - Clean, Simple & Fast (54MB) ηταν η καλυτερη για μενα. Δεν περιμενεις καλυτερα καμια Jelly bean εκδοση, ηδη βγηκε μία: [ROM][4.1] Jelly bean AOSP Edited June 29, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Είδα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740651 ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια για port της 4.1 από το Nexus S στο δικό μας και με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχει και ο τιτανομέγαλος Στράτος! Πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα! Edited June 30, 2012 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Είδα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1740651 ότι ξεκίνησε μια προσπάθεια για port της 4.1 από το Nexus S στο δικό μας και με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχει και ο τιτανομέγαλος Στράτος! Πραγματικά μου έφτιαξαν τη μέρα! Υπάρχει ανάλογο thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Υπάρχει ανάλογο thread Ευχαριστώ για την επισήμανση. Δεν το είχα δει γιατί έχω συγκεκριμένα threads στα αγαπημένα για γρηγορότερη πλοήγηση. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καλησπερα εχω δοκιμασει δυο custom ics ρομ και εχω και στις δυο πρόβλημα με το bluetooth.Δεν μπορω να στειλω apk files σε αλλο κινητό.Φωτογραφίες και mp3 πηγαινουν κανονικά,και μου ερχοντε κανονικά.Αpk παντως δεν μπορω να στείλω,ουτε να μου στειλουν.Δοκιμασα να παρασω τον efs explorer,να δοκιμασω απο εκει.Με τον Efs explorer καταφερα και εστειλα apk σε αλλο smartphone.Oμως σε μενα δεν μου ερχοντε με τιποτα apk απο αλλο κινητό.Ειναι καποιο bug που λυνεται? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ποιες δοκιμασες; Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Καλησπερα εχω δοκιμασει δυο custom ics ρομ και εχω και στις δυο πρόβλημα με το bluetooth.Δεν μπορω να στειλω apk files σε αλλο κινητό.Φωτογραφίες και mp3 πηγαινουν κανονικά,και μου ερχοντε κανονικά.Αpk παντως δεν μπορω να στείλω,ουτε να μου στειλουν.Δοκιμασα να παρασω τον efs explorer,να δοκιμασω απο εκει.Με τον Efs explorer καταφερα και εστειλα apk σε αλλο smartphone.Oμως σε μενα δεν μου ερχοντε με τιποτα apk απο αλλο κινητό.Ειναι καποιο bug που λυνεται? έχω την εντύπωση ότι έτσι δουλεύει η ics.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ποιες δοκιμασες; Δοκιμασα την ICS333 2.0.1 και την masterchiefs rom! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Δοκιμασα την ICS333 2.0.1 και την masterchiefs rom! Νομίζω ότι η CM9 δεν έχει τέτοιο θέμα. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τελευταία το JVU modem μου κάνει κάτι νερά. Έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση για Vodafone provider; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Βάλε το JVT. Αυτό χρησιμοποιώ πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ευχαριστώ. Έβαλα προς το παρόν το JPE. Αν δεν πάει καλά θα το δοκιμάσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ευχαριστώ. Έβαλα προς το παρόν το JPE. Αν δεν πάει καλά θα το δοκιμάσω :) JVT κατα 1ον και JVU κατα 2ο. Τα εχω δοκιμασει σχεδον ολα με πολλες ROM's. Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts