mindfield Δημ. November 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Η προσπάθεια ξεκίνησε στις 25/10 με την sdk έκδοση του ICS. Πολλά προβλήματα όμως που σιγά σιγά λύθηκαν σε αυτή την έκδοση, επανήλθαν με τον κανονικό κώδικα του ICS που δόθηκε ουσιαστικά εχθές τα ξημερώματα. Τα παιδιά σε μια μέρα κατάφεραν να λύσουν πολλά απο αυτά τα θέματα με ολονύκτια ομαδική προσπάθεια στο XDA αλλά και στο irc. Οποιος θέλει να παρακολουθήσει το θέμα, αλλα αν έχει γνώσεις να συνεισφέρει κιόλας... -->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1338636 Στην πρώτη σελίδα θα δείτε τι λειτουργεί, τι όχι, θα βρείτε την rom και τον kernel όπως έχουν διαμορφωθεί στη παρούσα κατάσταση και θα βρείτε και πληροφορίες για το irc κανάλι όπου γίνεται συζήτηση επι του θέματος. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 αα ωραία ευχαριστώ. Ελπίζω σε κάνα μήνα να έχουμε κάποια beta που να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνιμα :D (ονειρεύομαι εγώ βέβαια αλλά τέλος πάντων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodlessz Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Επειδή διάβασα για το θέμα αλλά δεν βρήκα αν θα πάρει την ICS, θα την πάρει τελικά ή όχι. Είμαι σε δίλημα να αγοράσω το κινητό ή οχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Επειδή διάβασα για το θέμα αλλά δεν βρήκα αν θα πάρει την ICS, θα την πάρει τελικά ή όχι. Είμαι σε δίλημα να αγοράσω το κινητό ή οχι :) Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για το αν θα πάρει το Galaxy S την αναβάθμιση. Πιστεύω πως έστω και ανεπίσημα, μέσω κάποιας custom rom, θα πάρουμε το ICS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodlessz Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Έστω και ανεπίσημα, ήδη έχω αλλάξει 3-4 rom στο u20i οπότε δεν έχω θέμα πειράγματος. Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο Xperia neo V. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Έστω και ανεπίσημα, ήδη έχω αλλάξει 3-4 rom στο u20i οπότε δεν έχω θέμα πειράγματος. Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο Xperia neo V. Για μένα δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης αλλά αυτό δεν είναι το κατάλληλο θέμα για να συγκρίνουμε κινητά. Αν θες κοίτα εδώ ή ψάξε στο διαδίκτυο για συγκριτικά τεστ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Λοιπόν την έβαλα. Lagarei τρελά και τα μισά πραγματα δε δουλεύουν. :p Ούτε κωδικό PIN δεν μου ζήτησε. Για να συνδεθεί στο δίκτυο αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω το κλείδωμα SIM ώστε να μπει αυτόματα. Αλλά τουλάχιστον δουλεύει και παίρνει και τηλέφωνο! (Βέβαια πάταγα τερματισμό κλήσης και δεν τερμάτιζε η κλήση, κόλλησε :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Έστω και ανεπίσημα, ήδη έχω αλλάξει 3-4 rom στο u20i οπότε δεν έχω θέμα πειράγματος. Είμαι ανάμεσα σ αυτό και στο Xperia neo V. Θεωρώ το galaxy s καλύτερο του Neo V και πως ανεπίσημα ή όχι θα πάρει ice cream. Αυτό ίσως σε ενδιαφέρει. http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42568.action Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Έστω και έμεσσα μεσω Cyanogenmod λογικά θα χουμε σχετικά σύντομα ICS με καλή λειτουργικότητα... Πιστεύω ότι είναι καθιερωμένη πλέον συσκευή το Galaxy I οπότε όλο και κάποιοι devs θα ασχοληθούν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Έστω και έμεσσα μεσω Cyanogenmod λογικά θα χουμε σχετικά σύντομα ICS με καλή λειτουργικότητα... Πιστεύω ότι είναι καθιερωμένη πλέον συσκευή το Galaxy I οπότε όλο και κάποιοι devs θα ασχοληθούν :) Δίκιο έχεις..αλλά αυτο που με φοβίζει είναι οτι υπάρχει το s2 και σιγα σιγά έρχεται και το s3 και εμείς οι φτωχοί με το s1 Θα μείνουμε στην απέξω :P Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Δίκιο έχεις..αλλά αυτο που με φοβίζει είναι οτι υπάρχει το s2 και σιγα σιγά έρχεται και το s3 και εμείς οι φτωχοί με το s1 Θα μείνουμε στην απέξω :P χαχα δε μπορεί, όλο και κάποιος φτωχός developer με S1 θα υπάρχει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Να θεωρούμε λήξαν το γεγονός; Official ICS τέλος δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Να θεωρούμε λήξαν το γεγονός; Official ICS τέλος δηλαδή; Δεν το είπε κανείς αυτό σίγουρα πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_XrS_ Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Να θεωρούμε λήξαν το γεγονός; Official ICS τέλος δηλαδή; Δεν έχει επιβεβαιωθεί, ούτε έχει διαψευσθεί όμως... Οπότε εξαρτάται από το πως θες να το βλέπεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 το θεμα ειναι να ειναι και λειτουργικο το κινητο μετα το Update... οχι να λεμε οτι εχουμε Ics και το κινητο να σερνεται.. οποτε μην αγχωνεστε τοσο για την Ics..! ας παρουμε πρωτα μια καλη ginger (σε επιπεδο 2.2.1) και μετα βλεπουμε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 το θεμα ειναι να ειναι και λειτουργικο το κινητο μετα το Update... οχι να λεμε οτι εχουμε Ics και το κινητο να σερνεται.. οποτε μην αγχωνεστε τοσο για την Ics..! ας παρουμε πρωτα μια καλη ginger (σε επιπεδο 2.2.1) και μετα βλεπουμε! ;) Α καλά σωθήκαμε τότε. Καταρχήν έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει η JVU αφού είναι έτοιμη με ελληνικά πληκτρολόγια κλπ. Πόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα CSC και να το ανεβάσουν στον σέρβερ :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Πάντως προχτές χρησιμοποίησα ένα HTC ( γενικά δεν είχα ασχοληθεί μαζι τους καθολου λογω ακτινοβολίας που εκπέμπουν ) και είχε δικό του launcher με τρελά εφε και ήταν απίστευτα smooth !!!!! Που καταλήγω στο ότι η HTC κάνει support με δικούς της kernels !!! Το οποίο δεν το ήξερα, και το απίστευτο ήταν ότι το κινητό πετούσε! Εμάς γιατί ούτε καν ένα firmware της προκοπής ??? :S:S:S Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Α καλά σωθήκαμε τότε. Καταρχήν έπρεπε ήδη να έχει κυκλοφορήσει η JVU αφού είναι έτοιμη με ελληνικά πληκτρολόγια κλπ. Πόσο δύσκολο είναι να βάλουν ένα CSC και να το ανεβάσουν στον σέρβερ :mad: Δεν εννοούσα να βγει μια σωστή ginger για ελλάδα (δεν ασχολουμε με samsung hellas.. I wuv customs anyway!) αλλά γενικά να βγάλει μια η samsung. Ας φτιάξουν την τέλεια-χωρίς bugs-βολιδα gingerbread και ας την δώσουν σε όποια χώρα θέλουν! είχε δικό του launcher με τρελά εφε και ήταν απίστευτα smooth !!!!! Που καταλήγω στο ότι η HTC κάνει support με δικούς της kernels !!! Το οποίο δεν το ήξερα, και το απίστευτο ήταν ότ Δε σε καταλαβαίνω εδώ.. Η htc (όπως και κάθε εταιρία) έχει το δικό της ui στο android. Έχει το Sense. Εμείς έχουμε τον touch wiz. Που κολλάει ο κερνελ σε αυτό; Επίσης μην το ζηλεύεις (αν και λένε πως είναι μαματο) γιατί είναι θεοβαρο από θέμα ραμ το sense και επίσης είναι ένας λόγος που αργούν να βγάλουν updates (πρέπει να βάλουν sense πάνω στη ρομ της google. Μάλλον δεν είναι και τόσο εύκολο.) Επίσης αν το κινητό σου δεν έχει καλά specs (απο ram περισσότερο αλλά και cpu) δεν θα μπορεί να πάρει πολλά μελλοντικά updates, γιατί όπως είπαμε το sense είναι βαρύ και κάθε νεο sense είναι βαρύτερο-απαιτητικότερο. Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 @nikos523 Ναι το ui εννοούσα.. απλά εννοούσα ότι ειναι controled και Implemented μέσα στον κερνελ τους ? Δεν ξέρω πάντως γενικά έχεις δίκιο σε αυτο που λες. Απλά μου φάνηκε πολύ διαφορετικό και μάρεσε. Thanks για την διαφώτιση πάντως :) Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 @nikos523 Ναι το ui εννοούσα.. απλά εννοούσα ότι ειναι controled και Implemented μέσα στον κερνελ τους ? Δεν ξέρω πάντως γενικά έχεις δίκιο σε αυτο που λες. Απλά μου φάνηκε πολύ διαφορετικό και μάρεσε. Thanks για την διαφώτιση πάντως :) Όχι είναι θέμα ρομ. Ο κερνελ είναι για το hardware κομμάτι :) Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Μόλις δόθηκε η έκδοση ICS ALPHA 7 για την συσκευή μας. Πλέον δουλεύει και το GPS και η κάμερα (όχι όμως η εγγραφή βίντεο) και το πανόραμα και το face unlock... Εν συντομία... Τι δουλεύει: Hardware Acceleration Audio calls, sms, 3g (with a ugly patch but it works.) Touch Wifi SDCards (internal and external) Market Contacts sync Calendar sync camera panorama mode face unlock Gps Τι δεν δουλεύει: Bluetooth Camera (video recording) EDIT Οι χρήστες λένε ότι ΚΑΙ το bluetooth δουλεύει αντίθετα σε ότι υποστηρίζει το changelog... Επίσης το face unlock έχει ενεργοποιηθεί αλλά δεν δουλεύει σωστά ακόμα. Στην επόμενη Alpha λογικά (ή μήπως BETA αυτή τη φορά :)) Edited November 24, 2011 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Πολύ καλά προχωράνε! Φαντάζομαι και οι cyanogen θα προχωράνε ακόμα πιο γρήγορα :p Πάντως εδώ και λίγες εκδόσεις λένε πως το 3G φτιάχνεται με ένα patch, αλλά γιατί δεν το ενσωμάτωσαν ακόμα στην ρομ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Μόλις δόθηκε η έκδοση ICS ALPHA 7 για την συσκευή μας. Πλέον δουλεύει και το GPS και η κάμερα (όχι όμως η εγγραφή βίντεο) και το πανόραμα και το face unlock... Εν συντομία... Τι δουλεύει: Hardware Acceleration Audio calls, sms, 3g (with a ugly patch but it works.) Touch Wifi SDCards (internal and external) Market Contacts sync Calendar sync camera panorama mode face unlock Gps Τι δεν δουλεύει: Bluetooth Camera (video recording) EDIT Οι χρήστες λένε ότι ΚΑΙ το bluetooth δουλεύει αντίθετα σε ότι υποστηρίζει το changelog... Επίσης το face unlock έχει ενεργοποιηθεί αλλά δεν δουλεύει σωστά ακόμα. Στην επόμενη Alpha λογικά (ή μήπως BETA αυτή τη φορά :)) Εν συντομία.. Την φοράω από άλφα 4 και μπορώ να πω πως η 7 πετάει..! Έχει διάφορα μικροbugs ακόμα, αλλά την χρησιμοποιώ άνετα για καθημερινή χρήση. Sent from my Galaxy (IC)S using Homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Εν συντομία.. Την φοράω από άλφα 4 και μπορώ να πω πως η 7 πετάει..! Έχει διάφορα μικροbugs ακόμα, αλλά την χρησιμοποιώ άνετα για καθημερινή χρήση. Sent from my Galaxy (IC)S using Homing pigeon Νικο ο Browser στην 7 πως είναι? Ομαλός όπως ο stock ή laggy όπως της cyanogen? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Νικο ο Browser στην 7 πως είναι? Ομαλός όπως ο stock ή laggy όπως της cyanogen? Δούλεψα περισσότερο όπερα, αλλά νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια) πως είναι ανάμεσα σε στοκ και cm.. (από θέμα ταχύτητας, γιατί σπασίματα δεν παρατήρησα.) Δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα ακόμα όμως. Sent from my Galaxy (IC)S using Homing pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts