mico Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Με την v2.2 (full wipe) και semaphore 1.1.1s καθυστερούσε πολύ η έναρξη εφαρμογών και η μπαταρία απο τις χειρότερες. Μόλις εβαλα την LBR (wipe cache, wipe Dalvik cache), πρώτη εντύπωση: δεν έχει lag. Θα κρατήσω λίγο τον Glitch και μετά semaphore. Περισσότερα αργότερα όταν θα μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα. GPS: 1st fix (cold): 24sec, 2nd fix 48sec (με pool.ntp.org) 1st fix (cold): 37sec, 2nd fix 27sec (με europe.pool.ntp.org) όλα στη βεράντα 1ου πολυκατοικίας κοντά στο τοίχο Εβαλα LBR v1.1.1 (ψες) πάνω απο την v1.1.0 (η οποία περάστηκε πάνω στη v1.0), όλα με wipe cache/Dalvik cache μόνο. Στις v1.1.x παρατηρώ καλύτερους χρόνους στην εκκίνηση εφαρμογών και γενικά όλα νομίζω δουλεύουν πιό στρωτα, αν και δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στο changelog. Σήμμερα όμως, αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: κτυπάει το τηλέφωνο, ανάβει η οθόνη και βλέπω μόνο wallpaper (ούτε επιλογη απάντησης, ούτε widgets, τίποτα!). Για να απαντήσω πατάω power να σβήσει η οθόνη και ξανά power για να αναψει! έτσι κάνει MUTE αλλα τουλάχιστον επανέρχεται η κλήση και μπορώ να απαντήσω! Δυστυχώς δε μπορώ να το αναφέρω στο thread (xda) της ROM λόγω του ηλίθιου 10 post rule. Αυτά με τον Glitch kernel ο οποίος δουλευε αρκετά καλα στις προηγούμενες εκδόσεις. Επέστρεψα σε sema να δώ αν στρώσει Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εβαλα LBR v1.1.1 (ψες) πάνω απο την v1.1.0 (η οποία περάστηκε πάνω στη v1.0), όλα με wipe cache/Dalvik cache μόνο. Στις v1.1.x παρατηρώ καλύτερους χρόνους στην εκκίνηση εφαρμογών και γενικά όλα νομίζω δουλεύουν πιό στρωτα, αν και δεν αναφέρεται κάτι σχετικό στο changelog. Σήμμερα όμως, αντιμετώπισα το εξής πρόβλημα: κτυπάει το τηλέφωνο, ανάβει η οθόνη και βλέπω μόνο wallpaper (ούτε επιλογη απάντησης, ούτε widgets, τίποτα!). Για να απαντήσω πατάω power να σβήσει η οθόνη και ξανά power για να αναψει! έτσι κάνει MUTE αλλα τουλάχιστον επανέρχεται η κλήση και μπορώ να απαντήσω! Δυστυχώς δε μπορώ να το αναφέρω στο thread (xda) της ROM λόγω του ηλίθιου 10 post rule. Αυτά με τον Glitch kernel ο οποίος δουλευε αρκετά καλα στις προηγούμενες εκδόσεις. Επέστρεψα σε sema να δώ αν στρώσει Κάτι παρόμοια κουλά με το wallpaper είχα και εγώ...αν πας και καθαρίσεις της ρυθμίσεις/cache του app ΜΕΣΑ από το "εφαρμογές" του android μετά ξεκολλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Κάτι παρόμοια κουλά με το wallpaper είχα και εγώ...αν πας και καθαρίσεις της ρυθμίσεις/cache του app ΜΕΣΑ από το "εφαρμογές" του android μετά ξεκολλάει. Ειχες live wallpaper ή "static"; Οπως και να έχει, το θέμα λύθηκε με semaphore τουλάχιστον μεχρι τώρα πάει καλά! Γιατί δοκιμάζω άλλους κερνελς ένας Θεός ξέρει!:fool: Stratos ftw :bow::bow: Σχετικά με τη ΡΟΜ: όλα καλά (email, gmail, games, opera, bt, wifi το καλύτερο μου ever, κλήσεις μια χαρά, camera, gallery και media ok) περιμένω να φτίαξει ο ινδός το ΟΤΑ. Αμα φτιάξουν και τη κάμερα να φυλάει στην εξωτερική θα είναι σούπερ! Να βρεθεί κι ένας dev να μας δώσει smart stay και smart alert όπως το S3 και θα το κρατήσω για πάντα! Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ειχες live wallpaper ή "static"; Οπως και να έχει, το θέμα λύθηκε με semaphore τουλάχιστον μεχρι τώρα πάει καλά! Γιατί δοκιμάζω άλλους κερνελς ένας Θεός ξέρει!:fool: Stratos ftw :bow::bow: Σχετικά με τη ΡΟΜ: όλα καλά (email, gmail, games, opera, bt, wifi το καλύτερο μου ever, κλήσεις μια χαρά, camera, gallery και media ok) περιμένω να φτίαξει ο ινδός το ΟΤΑ. Αμα φτιάξουν και τη κάμερα να φυλάει στην εξωτερική θα είναι σούπερ! Να βρεθεί κι ένας dev να μας δώσει smart stay και smart alert όπως το S3 και θα το κρατήσω για πάντα! αυτό με την κάμερα είναι θέμα του android και δεν νομίζω να φτιαχτεί. Απλά άλλαξε πρόγραμμα κάμερας με το camera ICS+ και βάλτο να κάνει save αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 αυτό με την κάμερα είναι θέμα του android και δεν νομίζω να φτιαχτεί. Απλά άλλαξε πρόγραμμα κάμερας με το camera ICS+ και βάλτο να κάνει save αλλού. Στην cm9 απο οσο γνωριζω, εχει ηδη φτιαχτει. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στην cm9 απο οσο γνωριζω, εχει ηδη φτιαχτει. Όντως φτιάχτηκε :). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Τελικά έχει καμία διάφορα η slim 3.6 από την 3.5? Αξίζει να την ξανάστήσω από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Τελικά έχει καμία διάφορα η slim 3.6 από την 3.5? Αξίζει να την ξανάστήσω από την αρχή? Γιατί να στήσεις από την αρχή? Changelog Galaxy S : [ROM] Slim ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Τελικά έχει καμία διάφορα η slim 3.6 από την 3.5? Αξίζει να την ξανάστήσω από την αρχή? Με δυο απλα wipe cache & wipe dalvik cache δεν ειναι και τοση ταλαιπωρια.;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Το θέμα δεν είναι μονό οι εφαρμογές πού φτιάχνεται γρήγορα με titanium αλλά να τη φέρω στα μετρά μου με τροποποιημένο framework και κάποιο theme. Μάλλον θα αντικαταστήσω απευθείας στο base 3.6 κάποιες εφαρμογές με inverter και το system ui και framework.res από κάποιο theme. Είναι πάντως σχετικά απλό να βάλεις οποίο baground θέλεις αντικαθιστοντας το γκρι της ics με κάποιο άλλο στο framework.res Edited May 12, 2012 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Ααα θέλω κι εγώ αυτή την εικόνα! Από πιο θέμα είναι? Edited May 12, 2012 by nikospot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Τροποποιημένο noble black 3.5 http://db.tt/otj6DSeI Τελικά βάζοντάς την 3.6 το ηλίθιο μου διέγραψε τα πάντα από την εσωτερική οπότε πάνε στον αέρα ότι μαζεύαν από εφαρμογές θέματα φωτογραφιες βιβλία πού τα μαζεύαν μήνες τώρα :-( Ποτέ ξανά χωρίς backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Εμ, γιαυτό εγώ κρατάω τουλάχιστον 1 backup τη βδομάδα. Titanium, nandroid, επαφές και όλα όπως είναι στην εξωτερική/εσωτερική sd στο pc. Ps Έχουμε thread για την slim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) Τελικά βλακεία πού στη νέα slim έχει στα settings το ns tools. Τελικά το samsung market δουλέψει μία χαρά και στην τελευταία slim. Δοκίμασε κανείς το νέο aroma file manager σε cwm? Είναι πολύ καλός! Τώρα μπορούμε να αλλάζουμε άρχει η να διορθώνουμε απολύ recovery mode και γλιτώνουμε πολλά σε περίπτωσή πού δε μπουταρει Edited May 13, 2012 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Τελικά βλακεία πού στη νέα slim έχει στα settings το ns tools. Τελικά το samsung market δουλέψει μία χαρά και στην τελευταία slim. Δοκίμασε κανείς το νέο aroma file manager σε cwm? Είναι πολύ καλός! Τώρα μπορούμε να αλλάζουμε άρχει η να διορθώνουμε απολύ recovery mode και γλιτώνουμε πολλά σε περίπτωσή πού δε μπουταρει Συμφωνω για το NS Tools, και πιστευω οτι αυτο μου δημιουργησε και το προβλημα, που οταν πειραξα απο το το Semaphore application την CPU για μεγαλυτερη συχνοτητα, το κινητο κολησε και δεν εκανε reboot κολαγε στο logo της SLIM. Τελικα τον ξηλωσα τον Semaphore και εβαλα Devil και παιζει μια χαρα και το overclocking. Updated: Αλλα με Devil δεν παιζουν τα video σε 720p. Updated: Με Devil την XL version παιζουν τα video σε 720p. Edited May 14, 2012 by km1121 Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 έχει κανείς ιδέα πως μπορούμε να κάνουμε διάφανο το power control widget ? Ψάχνω πόση ώρα στο settings.apk στο drawable hdpi και xhdpi αλλά δε βρίσκω το grew baground Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 έχει κανείς ιδέα πως μπορούμε να κάνουμε διάφανο το power control widget ? Ψάχνω πόση ώρα στο settings.apk στο drawable hdpi και xhdpi αλλά δε βρίσκω το grew baground Το έψαξα αρκετή ώρα αλλα δεν βρίσκω κάτι. Βρήκα ένα θέμα στο xda που ένας το έφτιαχνε διάφανο (του ανεβάζανε το αρχείο και το έκανε από οποιαδήποτε ρομ) Ίσως να τον ρωτήσεις αν απαντήσει βέβαια :rolleyes: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1406078 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Επειδη διαβαζω διαφορα στους xda, ποια ειναι η τελευταια εκδοση του devil kernel..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπερα, χρησιμοποιειτε καποιο Script για βελτιωση ταχυτητας και εξοικονομησης μπαταριας, π.χ. Thunderbolt ? Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπερα, χρησιμοποιειτε καποιο Script για βελτιωση ταχυτητας και εξοικονομησης μπαταριας, π.χ. Thunderbolt ? Ευχαριστω Προσωπικα οχι, παραπανω ταχυτητα δεν χρειαζομαι, ποσο πιο γρηγορα πια;:lol: και η αυτονομια δεν χρειαζεται να βελτιωθει, ο devil ειναι τοσο ευγενικος μαζι της :D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laloss Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 υπαρχει κανενας τροπος να εχω στην slim ελληνικο μενου και πληκτρολογιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 υπαρχει κανενας τροπος να εχω στην slim ελληνικο μενου και πληκτρολογιο? Μενου δεν νομιζω να γινεται, πληκτρολογιο υπαρχει ενα latin.apk ( ετσι θα το βρεις στο system/app) το οποιο θα σβησεις με δικαιωματα ρουτ , πχ root explorer) και αν θες στειλε με το μειλ σου να σου στειλω το latin.apk με το ελληνικο πληκτρολογιο το οποιο θα κανεις απλη εγκατασταση. Λειτουργει νομιζω με ολες τις ics rom Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. May 15, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Μενου δεν νομιζω να γινεται, πληκτρολογιο υπαρχει ενα latin.apk ( ετσι θα το βρεις στο system/app) το οποιο θα σβησεις με δικαιωματα ρουτ , πχ root explorer) και αν θες στειλε με το μειλ σου να σου στειλω το latin.apk με το ελληνικο πληκτρολογιο το οποιο θα κανεις απλη εγκατασταση. Λειτουργει νομιζω με ολες τις ics rom To ελληνικό πληκτρολόγιο βρίσκεται στο πρώτο ποστ αυτού του νήματος. Επίσης να πούμε στον φίλο ότι με την εφαρμογή more locale 2 μπορεί να ορίσει τα ελληνικά ως γλώσσα συστήματος ώστε οι διάφορες εφαρμογές να καταλαβαίνουν ότι εγκαθίστανται σε ελληνικό κινητό (το μενού παραμένει στα αγγλικά) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας, πανω που αλλαξα τον semaphore kernel με τον devil μολις εβγαλε ο Στρατος νεο semaphore 1.2.0 :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468795 [KERNEL] Semaphore ICS 1.2.0 Παμε παλι... Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km1121 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Δεν μας αφηνουν στην ησυχια μας, πανω που αλλαξα τον semaphore kernel με τον devil μολις εβγαλε ο Στρατος νεο semaphore 1.2.0 :D http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1468795 [KERNEL] Semaphore ICS 1.2.0 Παμε παλι... Με Devil Kernel παντως εχω πολυ καλυτερη αυτονομια μπαταριας και λιγοτερο "ρουφηγμα" της μπαταριας με ανοιχτο το WiFi και κανοντας χρηση εφαρμογων που θελουν Internet. Θα μεινω με Devil αν δεν μου παρουσιαστει καποιο προβλημα. Παράθεση Samsung Galaxy J5 (2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts