nikos_par Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Γεια σας παιδια μολις το πηρα στα χερια μου :D πρωτες εντυπωσεις αριστες μονο λιγο η ενταση του ηχου με χαλαει κατα τα αλλα αψογο. 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω (οι οποιες λογικα εχουν απαντηθει αλλα δεν τις βρισκω). 1) μολις το συνδεσα στο ιντερνετ εκανε αναβαθμηση στην εκδοση 4.0.2 απο 4.0.1 που ηταν,πως μπορω να βαλω την 4.0.4 που διαβασα οτι υπαρχει? 2)δεν υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο,μπορω με καποιο τροπο να βαλω? αυτα για αρχη και λογικα θα σας ξαναενοχλησω συντομα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Γεια σας παιδια μολις το πηρα στα χερια μου :D πρωτες εντυπωσεις αριστες μονο λιγο η ενταση του ηχου με χαλαει κατα τα αλλα αψογο. 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω (οι οποιες λογικα εχουν απαντηθει αλλα δεν τις βρισκω). 1) μολις το συνδεσα στο ιντερνετ εκανε αναβαθμηση στην εκδοση 4.0.2 απο 4.0.1 που ηταν,πως μπορω να βαλω την 4.0.4 που διαβασα οτι υπαρχει? 2)δεν υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο,μπορω με καποιο τροπο να βαλω? αυτα για αρχη και λογικα θα σας ξαναενοχλησω συντομα. Ευχαριστω. πόσο το πήρες? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Πιο φθηνά απο ποτέ στο expansys. 325E χωρίς φπα. Αν όλα πάνε βάσει προγράμματος λέω να το αγοράσω μέσα στο καλοκαίρι μιας που έχω εταιρικό αφμ. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Εγώ θα περιμένω μέχρι Τρίτη Τετάρτη αν γίνει αυτό με το πλαίσιο αλλιώς θα το πάρω στα 360-370€ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 2)δεν υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο,μπορω με καποιο τροπο να βαλω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322065 σε 4.0.2 μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο; αν όχι πως βάζω την 4.0.3; πρέπει να την βρω κάπου και να κάνω root; (sorry αλλά είμαι τελείως άσχετος) Edited June 3, 2012 by android11 added comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το αποφάσισα και το παραγγείλα σε λευκό,ελπίζω να μην το μετανιώσω,η τιμή του είναι σούπερ,αν κάθεται και καλά στο χέρι και βολεύει η χρήση με το ένα χέρι βλέπω να το κρατάω για καιρό. Η μόνη μου ένσταση είναι για το αν θα κάθεται καλά στο χέρι,ελπίζω πως ναι ώστε να μην πάω για SIII. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το αποφάσισα και το παραγγείλα σε λευκό,ελπίζω να μην το μετανιώσω,η τιμή του είναι σούπερ,αν κάθεται και καλά στο χέρι και βολεύει η χρήση με το ένα χέρι βλέπω να το κρατάω για καιρό. Η μόνη μου ένσταση είναι για το αν θα κάθεται καλά στο χέρι,ελπίζω πως ναι ώστε να μην πάω για SIII. Έχεις την εντύπωση ότι τι SGS3 θα ''κάθεται'' καλύτερα στο χέρι από το Nexus??/:blink: Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Το αποφάσισα και το παραγγείλα σε λευκό,ελπίζω να μην το μετανιώσω,η τιμή του είναι σούπερ,αν κάθεται και καλά στο χέρι και βολεύει η χρήση με το ένα χέρι βλέπω να το κρατάω για καιρό. Η μόνη μου ένσταση είναι για το αν θα κάθεται καλά στο χέρι,ελπίζω πως ναι ώστε να μην πάω για SIII. Κάθεται εξαιρετικά στο χέρι, δεν χρειάζεται ούτε κατά διάνοια το δεύτερο χέρι για άνετο χειρισμό. Μόνη φορά που θα ζοριστείς είναι αν θες να πας με τον αντίχειρα στην επάνω αριστερή γωνία( αν είσαι δεξιόχειρας), που πας βέβαια, απλά το καταλαβαίνεις ότι ζορίζει λίγο και δε γίνεται τόσο φυσικά όσο η υπόλοιπη χρήση. Επίσης είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Κάθεται εξαιρετικά στο χέρι, δεν χρειάζεται ούτε κατά διάνοια το δεύτερο χέρι για άνετο χειρισμό. Μόνη φορά που θα ζοριστείς είναι αν θες να πας με τον αντίχειρα στην επάνω αριστερή γωνία( αν είσαι δεξιόχειρας), που πας βέβαια, απλά το καταλαβαίνεις ότι ζορίζει λίγο και δε γίνεται τόσο φυσικά όσο η υπόλοιπη χρήση. Επίσης είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ. και αν αλλαξεις ROM (που αργα η γρηγορα θα το κανεις :p ) αλλαζεις το μεγεθος των εικονιδιων και της μπαρας κατω και το φερνεις στα μετρα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 και αν αλλαξεις ROM (που αργα η γρηγορα θα το κανεις :p ) Και μένα με "τρωει" να το κάνω ή να μην το κάνω. :) Το θέμα είναι οτι ένας αρχάριος, δεν μπορεί εύκολα να αποφασίσει ποιά και πως να την βάλει. Παρακολουθώ λίγο το άλλο thread με τις " Τροποποιήσεις...." και πραγματικά δεν πιάνω καμία ορολογία των παιδιών. Και αυτό με απογοητεύει και όλο το αναβάλω. Φυσικά ένας λόγος, που θα ήθελα να αλλάξω, είναι αν βελτιώνεται η αυτονομία της μπαταρίας. Άλλον λόγο δεν έχω, γιατί πιθανόν να ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω αλλάζοντας rom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 κοιτα αν αρχισεις να ψαχνεσαι σιγα σιγα θα μπεις στο παιχνιδι. το καλο με τις διαφορετικες ρομ ειναι οτι μπορεις να διαλεξεις ποια σου ταιριαζει και αν το πας ενα βημα πιο περα, μπορεις να κανεις κατι δικο σου, ειτε βαζοντας ειτε βγαζοντας κομματια απο τη ρομ. εγω παντως αυτο κανω πλεον και το τηλεφωνακι πεταει και αυξηθηκε και λιγο η διαρκεια ζωης της μπαταριας, με undervolting και underclocking βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 εναλλαγή από WIFI σε πάροχο γίνεται αυτόματα όταν έχω επιλεγμένα και τα 2; Φυσικά σημαντικό είναι να μένει συνδεδεμένο στο wifi όταν είμαι εντός εμβέλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Και μένα με "τρωει" να το κάνω ή να μην το κάνω. :) Το θέμα είναι οτι ένας αρχάριος, δεν μπορεί εύκολα να αποφασίσει ποιά και πως να την βάλει. Παρακολουθώ λίγο το άλλο thread με τις " Τροποποιήσεις...." και πραγματικά δεν πιάνω καμία ορολογία των παιδιών. Και αυτό με απογοητεύει και όλο το αναβάλω. Φυσικά ένας λόγος, που θα ήθελα να αλλάξω, είναι αν βελτιώνεται η αυτονομία της μπαταρίας. Άλλον λόγο δεν έχω, γιατί πιθανόν να ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω αλλάζοντας rom :p Κοίτα θέλει λίγο ψάξιμο στην αρχή, για να εξοικειωθείς και να μη φοβάσαι ότι θα το χαλάσεις. Αλλά αν κάνεις την αρχή μετά δεν έχει στοπ :P. Ότι αφορά τη ΡΟΜ που θα επιλέξεις, δεν υπάρχει "καλύτερη ΡΟΜ". Η καθεμιά δινει και από κάτι. Άλλες δίνουν full σταθερότητα, άλλες δίνουν full τροποποίηση. Η κάθε μια συνήθως θυσιαζει κάτι, χάριν κάτι άλλου. Δοκιμάζεις μερικές και βλέπεις ποια σου ταιριάζει. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 (edited) Και μένα με "τρωει" να το κάνω ή να μην το κάνω. :) Το θέμα είναι οτι ένας αρχάριος, δεν μπορεί εύκολα να αποφασίσει ποιά και πως να την βάλει. Παρακολουθώ λίγο το άλλο thread με τις " Τροποποιήσεις...." και πραγματικά δεν πιάνω καμία ορολογία των παιδιών. Και αυτό με απογοητεύει και όλο το αναβάλω. Φυσικά ένας λόγος, που θα ήθελα να αλλάξω, είναι αν βελτιώνεται η αυτονομία της μπαταρίας. Άλλον λόγο δεν έχω, γιατί πιθανόν να ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω αλλάζοντας rom :p η μπαταρια σε μενα παντως μετα απο καποιες μερες χρησης εστρωσε παρα πολυ και πλεον θα τη χαρακτηριζα καλη , δε νομιζω οτι εχει ιδιαιτερα θεματα καταναλωσης η στοκ 4.0.4 μου βγαζει ανετα 1.5 μερα με νορμαλ χρηση και 12-14 ωρες αν αρχισω και παιζω τελευταια φορα (πριν το βαλω να φορτισει στο 24%) επαιζα nova 3 για 3 περιπου ωρες , συνολικα η οθονη ηταν αναμμενη 4 και ειχα κανει και ενα τεταρτο κλησεις, αυτο το θεωρω σκληρη χρηση, βεβαια ειχα χρησιμοποιησει λιγο το 3g με το οποιο μπορει να υπαρχει σαφως μεγαλυτερη καταναλωση οταν ειμαι εκτος internet και το γυρναω σε 2g η καταναλωση (οπως σε ολα τα κινητα αλλωστε) ειναι θεαματικα καλυτερη η μπαταρια ειναι μικρη , αλλα χαρη και σε αυτο το κινητο ειναι λεπτουλι Κάθεται εξαιρετικά στο χέρι, δεν χρειάζεται ούτε κατά διάνοια το δεύτερο χέρι για άνετο χειρισμό. Μόνη φορά που θα ζοριστείς είναι αν θες να πας με τον αντίχειρα στην επάνω αριστερή γωνία( αν είσαι δεξιόχειρας), που πας βέβαια, απλά το καταλαβαίνεις ότι ζορίζει λίγο και δε γίνεται τόσο φυσικά όσο η υπόλοιπη χρήση. Επίσης είναι πολύ λεπτό και ελαφρύ. εγω παντως του εβαλα και θηκη (ενω παντα ημουν κατα των θηκων, αλλα λογω στρατου το κινητο ειναι πιο εκτεθειμενο απο οτι συνηθως) και θα ελεγα οτι πλεον καθεται αρκετα καλυτερα στο χερι , το οτι ειναι λεπτο σου επιτρεπει να του βαλεις μια λεπτη θηκη και να μη γινει τρελη γκουμουτσα επισης δε σου καιει τοσο πολυ τη παλαμη οταν παιζεις :p εδω το εχω διπλα σε ενα zte blade Edited June 4, 2012 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 τρεις μεταλλικές τελίτσες κάτω δεξιά...τι κάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 για dock ειναι.εχει βγαλει η samsung ενα landscape dock και απο κει φορτιζει και δε ξερω αν εχει και μεταφορα δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestisgr Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά κανα νέο απο το Πλαίσιο σχετικά με τα 299? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Παιδιά κανα νέο απο το Πλαίσιο σχετικά με τα 299? Ποιος κυκλοφόρησε αυτή τη φήμη??? Δεν έχει s-lcd σαν το nexus s το οποίο λόγω αυτού του χαρακτηριστικού ήταν φθηνό στην Ελλάδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
android11 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) εγκατέστησα το kies στον υπολογιστή, το συνδέω στο κινητό αλλά μου βγαίνει συνέχεια το εξής μήνυμα... ''επανασυνδέστε την συσκευή σε λειτουργία samung kies, η τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το kies, ελέξτε usb....έκανα την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά τίποτα... επισυνάπτω screenshot, πρέπει να εγκαταστήσω κάτι στο τηλέφωνο; Edited June 5, 2012 by android11 added comment Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εγκατέστησα το kies στον υπολογιστή, το συνδέω στο κινητό αλλά μου βγαίνει συνέχεια το εξής μήνυμα... ''επανασυνδέστε την συσκευή σε λειτουργία samung kies, η τρέχουσα λειτουργία σύνδεσης δεν υποστηρίζεται από το kies, ελέξτε usb....έκανα την αντιμετώπιση προβλημάτων αλλά τίποτα... επισυνάπτω screenshot, πρέπει να εγκαταστήσω κάτι στο τηλέφωνο; Το κινητό δεν μπορεί να συνδεθεί σε kies γιατί είναι της google. Απλά η samsung το κατασκευάζει γι'αυτούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 εναλλαγή από WIFI σε πάροχο γίνεται αυτόματα όταν έχω επιλεγμένα και τα 2; Φυσικά σημαντικό είναι να μένει συνδεδεμένο στο wifi όταν είμαι εντός εμβέλειας Ναι, οταν ενεργοποιεις το WiFi, απενεργοποιουνται τα δεδομενα. Ολα αυτα γινονται αυτοματα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Γεια χαρα απο Αγγλια, ειχα το SGS2 αλλα πριν φυγω απο Ελλαδα το πουλησα γιατι περιμενα το SGS3 το οποιο τελικα δεν μου αρεσει εμφανισιακα. Χρειαζομαι κινητο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα του Galaxy Nexus. Εκτος απο 5mp camera, pinch to zoom, FM radio και SD slot για εξτρα χωρο ειναι κατι αλλο που του λειπει? Root γινεται? Τρεχει ολες τις εφαρμογες? Επειδη θα το αγορασω απο Αγγλια μπορει να μην εχει ελληνικα, μπορω να περασω ROM αλλης χωρας? Μελλοντικη αναβαθμιση android μπορει να παρει? Αν μπορειτε ριξτε καμμια συμβουλη γιατι το εχω βρει πολυ φτηνα εδω (σχετικο ειναι αυτο) Cheers!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Γεια χαρα απο Αγγλια, ειχα το SGS2 αλλα πριν φυγω απο Ελλαδα το πουλησα γιατι περιμενα το SGS3 το οποιο τελικα δεν μου αρεσει εμφανισιακα. Χρειαζομαι κινητο και σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα του Galaxy Nexus. Εκτος απο 5mp camera, pinch to zoom, FM radio και SD slot για εξτρα χωρο ειναι κατι αλλο που του λειπει? Root γινεται? Τρεχει ολες τις εφαρμογες? Επειδη θα το αγορασω απο Αγγλια μπορει να μην εχει ελληνικα, μπορω να περασω ROM αλλης χωρας? Μελλοντικη αναβαθμιση android μπορει να παρει? Αν μπορειτε ριξτε καμμια συμβουλη γιατι το εχω βρει πολυ φτηνα εδω (σχετικο ειναι αυτο) Cheers!! Από άποψη παραμετροποίησης είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να πάρεις. Έχουν βγει πολλές αξιόλογες roms και kernels και επίσης το τηλέφωνο είναι πρακτικά unbrickable. Ότι αναφέρεις το κάνει και με το παραπάνω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 το τηλέφωνο είναι πρακτικά unbrickable. αν θες να το πειραξεις, αυτο και μονο πιστευω αρκει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts