Jump to content

Samsung Galaxy Nexus (I9250)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δε νομιζω να γινεται ετσι απλα, θα πρεπει να το κανεις μεσω recovery

κανας οδηγος για τη διαδικασια ολη υπαρχει?

και μενα το ιδιο λεει. τι παιζει??

επισης εχει και σε εσας το εικονιδιο του superuser με την επισημη χωρις να εχετε κανει root?

οχι κανονικα δε πρεπει να το εχει το superuser...αυτο σημαινει κατα πασα πιθανοτητα οτι ο προκατοχος του το ειχε κανει root ...κατεβασε το root checker απο play store τσεκαρε αν ακομα εισαι rooted αλλιως απλα το εκανε restore και αυτοματα μπηκαν οι εφαρμογες του απο play store και μεσα σε αυτες ειναι και το superuser...

για να σου ερθει η ενημερωση αν δε κανω λαθος πρεπει να εισαι jakju...για να το τσεκαρεις κατεβασε μια εφαρμογη απο μαρκετ το gn official update checher να δεις αν εισαι yakju ...αν θες περιμενε μηπως σου ερθει μονη της η ενημερωση αλλιως ακολουθησε αυτο

1. go to setting / apps then hit the all button at the top

2. scroll down to google services framework and then press it to open

3. hit the clear data button

4. go to settings / about phone / system updates

5. hit the check now button

μπορει να μη πιασει με τις πρωτες φορες που θα το κανεις...να θυμασαι ομως πρεπει να εισαι yakju ...αν εισαι οτιδηποτε αλλο ξαναγραψε να σε βοηθησει καποιος να φλασαρεις τη yakju

sent from my huawei p9

κανας οδηγος για τη διαδικασια ολη υπαρχει?

κοιτα σιγουρα στο xda. θα πρεπει να ξεκλειδωσεις τον bootloader και να βαλεις αλλο recovery και μετα να βαλεις την εργοστασιακη ρομ. ψαξε στο xda και θα τα βρεις ολα

οχι κανονικα δε πρεπει να το εχει το superuser...αυτο σημαινει κατα πασα πιθανοτητα οτι ο προκατοχος του το ειχε κανει root ...κατεβασε το root checker απο play store τσεκαρε αν ακομα εισαι rooted αλλιως απλα το εκανε restore και αυτοματα μπηκαν οι εφαρμογες του απο play store και μεσα σε αυτες ειναι και το superuser...

για να σου ερθει η ενημερωση αν δε κανω λαθος πρεπει να εισαι jakju...για να το τσεκαρεις κατεβασε μια εφαρμογη απο μαρκετ το gn official update checher να δεις αν εισαι yakju ...αν θες περιμενε μηπως σου ερθει μονη της η ενημερωση αλλιως ακολουθησε αυτο

1. go to setting / apps then hit the all button at the top

2. scroll down to google services framework and then press it to open

3. hit the clear data button

4. go to settings / about phone / system updates

5. hit the check now button

μπορει να μη πιασει με τις πρωτες φορες που θα το κανεις...να θυμασαι ομως πρεπει να εισαι yakju ...αν εισαι οτιδηποτε αλλο ξαναγραψε να σε βοηθησει καποιος να φλασαρεις τη yakju

οταν το πηρα του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το superuser μονο υπαρχει εκτος των default εφαρμογων.κατεβασα το root checker και ειδα οτι λεει οτι ειναι root. Την αλλη εφαρμογη που ειπες δεν τη βρηκα στο play store :(

Μπορεις να δωσεις λινκ για να τη βρω και να βρω ποια εκδοση εχω?:)

αυτο που θελω εγω ειναι να παει το κινητο σε κατασταση εργοστασιακη, οπως αν το αγοραζα απο το μαγαζι τωρα η τελος παντων με την τελευταια αναβαθμιση που υπαρχει χωρις να βγαινω εκτος εγγυησης οπως με το root.

οταν το πηρα του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα το superuser μονο υπαρχει εκτος των default εφαρμογων.κατεβασα το root checker και ειδα οτι λεει οτι ειναι root. Την αλλη εφαρμογη που ειπες δεν τη βρηκα στο play store :(

Μπορεις να δωσεις λινκ για να τη βρω και να βρω ποια εκδοση εχω?:)

αυτο που θελω εγω ειναι να παει το κινητο σε κατασταση εργοστασιακη, οπως αν το αγοραζα απο το μαγαζι τωρα η τελος παντων με την τελευταια αναβαθμιση που υπαρχει χωρις να βγαινω εκτος εγγυησης οπως με το root.

γραψε στην αναζητηση ακριβως ετσι ...GN Official Update Checker,, αποκλειεται να μη στη βγαζει

sent from my huawei p9

Αν το κινητό το πηρες απο αγαζι πήγαινέ το πίσω γιατί είναι μεταχειρισμένο.

Το root ως root δεν έχει σχέση με τις αναβαθμίσεις. Μπορείς να κάνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις όσο είσαι root. Για να μην είσαι πλέον root θα πρέπει να κατεβάσεις το supersu και από τα Settings να επιλέξεις full unroot.

Κάλο θα είναι πριν το κάνεις αυτό να έχεις βγάλει το supersuer.apk από τον φάκελο system/app με τον file expert ας πούμε.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Δεν ξέρω τι παίζει και δεν βγάζει την αναβάθμιση. μάλλον δεν είστε yakju...

Super user δεν υπάρχει σε καμιά επίσημη έκδοση εννοείται. Εάν το πήρες έτσι το τηλέφωνο προφανώς είναι μεταχειρισμένο

Το root ως root δεν έχει σχέση με τις αναβαθμίσεις. Μπορείς να κάνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις όσο είσαι root. Για να μην είσαι πλέον root θα πρέπει να κατεβάσεις το supersu και από τα Settings να επιλέξεις full unroot.

Κάλο θα είναι πριν το κάνεις αυτό να έχεις βγάλει το supersuer.apk από τον φάκελο system/app με τον file expert ας πούμε.

παιδια το λεει ο ανθρωπος οτι το κινητο μεταχειρισμενο το πηρε

post #2032

sent from my huawei p9

γραψε στην αναζητηση ακριβως ετσι ...GN Official Update Checker,, αποκλειεται να μη στη βγαζει

δε το βγαζει, την ψαχνω κι εγω ωρα την εφαρμογη στο στορε. απλα κι εγω θελω να δω αν ειμαι σε ju για να γλιτωσω το φλασαρισμα. ουτε μερα δε το ρχω το κινητο!

https://play.google.com/store/search?q=GN+Official+Update+Checker&c=apps δεν το βγαζει εκτος αν ειναι καποιο απο αυτά φιλε.

μεταχειρισμενο το πηρα :happy: το εκανα full unroot και διεγραψα και το superuser.apk. τωρα πως βλεπω ποια εκδοση εχω και πως το επαναφερω σε κατασταση οπως ακριβως ειναι οταν το αγορασει καποιος απο το μαγαζι?

εγω εβαλα το android system info και μου λεει οτι εχω την yakjuxw. θα πρεπει να βαλω την yakju για να εχω τα updates κανονικα ε;

εγω εβαλα το android system info και μου λεει οτι εχω την yakjuxw. θα πρεπει να βαλω την yakju για να εχω τα updates κανονικα ε;

και εγω yakjuxw εχω τελικα... Τι σημαινει αυτο? :P

ναι θα πρεπει να βαλεις jakju για να σου ερθει το update

sent from my huawei p9

ρε παιδια τι διαφορα εχει η jakju απο την jakjuw? official ελληνικες ειναι και οι 2? αν ναι γιατι υπαρχουν και οι 2? και γιατι μονο η μια δεχεται τα official updates?

Δείτε εδω....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338
Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

κι εγω πηρα nexus για να σταματησω να περναω καθε λιγο την τελευταια εκδοση... επιστροφη στο τερματικο!!

Δείτε εδω....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4081338#post4081338

άρα απο οτι καταλαβα ειναι καλυτερο να κανουμε τη συσκευη yakju μονο και μονο για να παιρνουμε πιο γρηγορα τις αναβαθμισεις σε σχεση με τις εκδοσεις yakjuw σωστα?

εγω που εκανα full unroot ειμαι κανονικα μεσα στην εγγυηση ετσι και δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο για να ειναι η συσκευη "καθαρη"?

κι εγω πηρα nexus για να σταματησω να περναω καθε λιγο την τελευταια εκδοση... επιστροφη στο τερματικο!!

Αυτό λέω και εγώ!! τι μ@!@#$ είναι αυτές!

Και σου λέει μετα google phone.........:mad:

Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4

Για yakju δείτε και εδώ μου φένεται εύκολη διαδικασία.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310&page=151

Αυτό λέω και εγώ!! τι μ@!@#$ είναι αυτές!

Και σου λέει μετα google phone.........:mad:

τουλαχιστον το κανεις μια φορα και εισαι καλυμμενος :cool:

Τελικά ο πιό εύκολος τρόπος είναι αυτός: GNex TOOLKIT V6.1

-Βήμα 1 --->Download από εδώ: http://www.mediafire.com/?yc1mpct5kcbcs86

-Βήμα 2---> install

-Bήμα 3---> Επιλέγουμε το 1 για να γίνει εγκατάσταση των απαραίτητων drivers

-Βήμα 4---> Επιλέγουμε το 3 για να ξεκλειδώσουμε τον bootloader.

-Βήμα 5---> Επιλέγουμε το 8 για να φλασάρουμε την google stock rom στο κινητό μας (yakju)

Tέλος αν θέλουμε μπορούμε να ξανάκλειδώσουμε τον bootloader και πλέον παίρνουμε πρώτοι όποια αναβάθμιση δώσει η Google!

εγω παντως ακολουθησα τον οδηγο απο το xda, και ολα πηγαν ρολοϊ. βεβαια δεν εκανα ροοτ ακομα αλλα θα γινει κι αυτο συντομα!

Ελπίζω εμείς οι νέοι στο Galaxy Nexus (ναι το παραλαμβάνω από βδομάδα επιτέλους!) να μη γινόμαστε κουραστικοί!

Ας υποθέσουμε ότι το GN που παραλαμβάνω είναι (θεωρητικά) yakjuxw. Απ' ότι έχω διαβάσει παραπάνω ο πιο εύκολος τρόπος για να το "μετατρέψουμε" σε yakju είναι να χρησιμοποιήσουμε το GNex TOOLKIT V6.1 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392310)

Το παραπάνω toolkit έχει 26 βήματα.

Σκέφτομαι ότι θα ήθελα το κινητό μου να γίνει yakju και να είναι root (για μελλοντική αλλαγή της ROM πχ σε μια stable CM9).

Άρα αν διάβασα καλά θα πρέπει να επιλέξω τα βήματα: 1, 3, 4, 6 και 8.

Πρέπει να κλειδώσω το BootLoader; Ποια η διαφορά ενός κλειδωμένου με έναν ανοιχτό;

GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th

• The title was changed to Samsung Galaxy Nexus (I9250)