doganos Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μπορείς να το κάνεις jakju και να πέρνεις κατευθείαν τις αναβαθμισεις Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 (edited) τι διαφορα εχει ;; σε τι αλλαζει;; συγνωμη αλλα .. θα εχω προβλημα με ota update ; η απλσ δεν θα περνω τα update απο την google και θα τα περνω απο την samsung; Edited March 31, 2012 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Σου είπα. Μόνο εαν το τηλέφωνό σου είναι jakju πέρνεις τις αναβαθμίσεις πρώτος. Εαν το αφήσεις όπως τώρα θα τις πάρεις αργότερα... από τους άλλους Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 ok ευχαριστω θα περιμενω την sam τοτε γιατι για να το αλλαξω δεν θα το καταφερω,, ευχαριστω.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Σπουδαία νέα !!!!!!! [ROM][5.0.0]Jelly Bean Android 5.0.0[LEAKED BUILD][bOOTING][APR 1] Έκαναν το θαύμα τους πάλι στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1575548 Θα έρθει μαζί με την αύξηση μισθών και τη μείωση της φορολογίας Καλό μήνα παίδες :lol::lol::lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 κατι πηγε πολυ στραβα αυτες τις 4 ωρες :lol: τρελαθηκα μολις το ειδα, εκανα restart και βλεπω.(δεν ειχα αλλαξει κατι) http://img41.imageshack.us/img41/7848/screenshot2012040112264.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Υπάρχει κάποια επιλογή στο τηλέφωνο που να απενεργοποιει τις διαφημίσεις στις εφαρμογες; δεν είμαι ρουτ! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 κατι πηγε πολυ στραβα αυτες τις 4 ωρες :lol: τρελαθηκα μολις το ειδα, εκανα restart και βλεπω.(δεν ειχα αλλαξει κατι) http://img41.imageshack.us/img41/7848/screenshot2012040112264.png Τι ειναι αυτο?????? Για να μην ειναι η οθονη αναμενη και να χανει τοσο γρηγορα μπαταρια μαλλον ο επεξεργαστης επρεπε να δουλευε στο 100%. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Υπάρχει κάποια επιλογή στο τηλέφωνο που να απενεργοποιει τις διαφημίσεις στις εφαρμογες; δεν είμαι ρουτ! Υπάρχει αλλά απαιτεί αποκλειστικά root. Αν το αποφασίσεις... adfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 (edited) ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ 4.0.4 ΟΕΟ;;;;;; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited April 1, 2012 by athanaso77 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 γύρισα κ εγώ σε μαμά κατάσταση και περιμένω αυτόν τον ΟΤΑ:lol: by the way πολύ lagg ρε παιδάκι μου..πω πωω..απορώ πως αντέχετε όσοι είστε μαμά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Τι ειναι αυτο?????? Για να μην ειναι η οθονη αναμενη και να χανει τοσο γρηγορα μπαταρια μαλλον ο επεξεργαστης επρεπε να δουλευε στο 100%. δεν ξερω, δυστυχως ηταν πολλες ωρες ανοιχτο και δε μπορουσα να βγαλω συμπερασμα σε ποιο χρονισμο του επεξεργαστη εμεινε και αν ειχε μπει σε deep sleep και δεν ειχε επισης κανενα wake. τελος παντων, με restart εστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arvylas Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 δεν ξερω, δυστυχως ηταν πολλες ωρες ανοιχτο και δε μπορουσα να βγαλω συμπερασμα σε ποιο χρονισμο του επεξεργαστη εμεινε και αν ειχε μπει σε deep sleep και δεν ειχε επισης κανενα wake. τελος παντων, με restart εστρωσε. Με τόσες φάρσες που έκανε χτες η Google μην το θεωρείς απίθανο να σε δούλευέ το κιν σου λόγω πρωταπριλιας.. :p Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Μερικές φορές το κινητό κατεβάζει την ένταση μόνο του και πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις να την ανεβάσω εγώ. (των κλησεων) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackout Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Πως το βλεπω αυτο? Με το toolkit εκανα το root. οποιος ξερει με σιγουρια ας απαντησει γτ με ενδιαφερει και μενα..ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 οποιος ξερει με σιγουρια ας απαντησει γτ με ενδιαφερει και μενα..ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση κλεινεις το κινητο και το ανοιγεις κρατωντας πατημενο το volume up&down, θα σε βγαλει σε μια οθονη και με τα volume keys θα πας πανω ή κατω και θα το αφησεις εκει που λεει Recovery(δε φαινονται οι επιλογες, αλλα μολις πατας τα κουμπια τα βγαζει). μετα το επιλεγεις με το power button. τωρα αν σε βγαλει στη CWM recovery, θα το λεει πανω πανω και την εκδοση του, αν οχι, θα εχει ενα android guy αν θυμαμαι καλα με καποιο κατσαβιδι, κατι τετοιο, οπου δε θα μπορεις να κανεις κατι, απλα βγαζεις τη μπαταρια και το ξανα ανοιγεις κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Εγώ πάντως που προσπάθησα με Skype δεν τα κατάφερα. Όταν ξεκινά να καλεί ενεργοποιείται η μπροστινή κάμερα αλλά μόλις απαντά ο άλλος απενεργοποιειται η κάμερα και η συνομιλία μετατρέπεται σε απλή τηλεφωνική κλήση. Από όσο έψαξα δείχνει να είναι bug του Skype. Με το σκαιπ κάνω συνέχεια βίντεο κλήσεις χωρίς να παίζει ποτέ πρόβλημα. Αυτό λέτε να είναι θέμα νεξους ή της έκδοσης 4 του αντροιντ; Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Με το σκαιπ κάνω συνέχεια βίντεο κλήσεις χωρίς να παίζει ποτέ πρόβλημα. Αυτό λέτε να είναι θέμα νεξους ή της έκδοσης 4 του αντροιντ; προβλημα του skype ειναι που δεν ειναι σωστα φτιαγμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Με το σκαιπ κάνω συνέχεια βίντεο κλήσεις χωρίς να παίζει ποτέ πρόβλημα. Αυτό λέτε να είναι θέμα νεξους ή της έκδοσης 4 του αντροιντ; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω: είναι πρόβλημα του ICS ή του Skype; Εγώ πάντως που προσπάθησα να κάνω βιντεοκληση από το nexus στην ταμπλέτα 10.1, δεν τα κατάφερα. Είχα μόνο ήχο. Είναι περίεργο διότι όταν αρχίζω να καλώ από το τηλέφωνο ενεργοποιείται η μπροστινή κάμερα, αλλά μόλις απαντήσει ο άλλος, η κάμερα κλείνει και έχω μόνο ήχο. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εγω δεν εχω προβλημα με το skype μιλαω με london καθε μερα και με καμερα.... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εγω δεν εχω προβλημα με το skype μιλαω με london καθε μερα και με καμερα.... Είσαι rooted; Εγώ είμαι σε όλα μαμά. Εάν είσαι και εσύ το ίδιο, τι ρυθμίσεις έχεις στο skype; Επίσης, όταν λες μιλάς με Λονδίνο, ο/η συνομιλητης/τρια σου τι σύστημα έχει; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 kκαλησπερα,, φιλε δεν εκανα καμια ρυθμιση οπωσ το κατεβασα απο το market το ετρεξα και μιλαω με τον αδερφο μου σε london, εχει windows 7. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 kκαλησπερα,, φιλε δεν εκανα καμια ρυθμιση οπωσ το κατεβασα απο το market το ετρεξα και μιλαω με τον αδερφο μου σε london, εχει windows 7. Περίεργο, διότι σε μένα δεν δουλευει ούτε μεταξύ τηλεφώνου και ταμπλέτας ούτε μεταξύ τηλεφώνου και winXP SP3. Αν έχεις όρεξη και κάποιον γνωστό σου με ICS ή άλλη έκδοση android, κανε μια δοκιμαστική βιντεοκληση. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 και ενώ ακόμα και με την 4.0.4 το μάρκετ είχε μείνει στην 3.4.7, μόλις πριν λίγα λεπτά αναβαθμίστηκε στην 3.5.15..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Αναβαθμιστηκα! Αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω το screenshot από το Tapatalk. Edit: Η αναβάθμιση έγινε ΟΤΑ σήμερα το πρωί. Στο μενού προστέθηκε και άλλη μια κατηγορία: Βάση σύνδεσης. Τώρα όμως έχω πρόβλημα με τη βάση σύνδεσης. Ενώ πριν όταν το τοποθετούσα στη βάση έμπαινε σε clock mode, σήμερα δεν κάνει τίποτα. Απλά φορτίζει. :blink: Edited April 3, 2012 by sakiss Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts